San Antonio Spurs

Balon
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Balon » 15 apr 2012, 22:34

Nije uopste lako u tome i lezi poenta, u LA-u se vrsi mnogo mnogo veci pritisak na tebe, Lakersi su uvijek na meti medija, od sitnica se prave senzacije.
Lakersi uvijek pretenduju na titulu, svaka sezona u kojoj se ista neosvoji se smatra neuspjesnom dok se u San Antoniu moze raditi mnogo mirnije i opustenije sto se toga tice.

Ipak svaka cast upravi Spursa ja sam njih vec prije nekoliko mjeseci kao odlican primjer da se moze postici veliki uspjeh i u "malom" gradu.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 15 apr 2012, 22:48

Balon je napisao/la:Nije uopste lako u tome i lezi poenta, u LA-u se vrsi mnogo mnogo veci pritisak na tebe, Lakersi su uvijek na meti medija, od sitnica se prave senzacije.
Lakersi uvijek pretenduju na titulu, svaka sezona u kojoj se ista neosvoji se smatra neuspjesnom dok se u San Antoniu moze raditi mnogo mirnije i opustenije sto se toga tice.

Ipak svaka cast upravi Spursa ja sam njih vec prije nekoliko mjeseci kao odlican primjer da se moze postici veliki uspjeh i u "malom" gradu.
u Lakersima moras biti 70% dobar da citav svijet zna za tebe, u San Antoniu moras biti 180% dobar da se cuje za tebe :)
Pritisak jeste, ali Lakersi (i ostali iz jakih marketinskih gradova) ce vazda lakse sklopiti contender ekipu od ostalih.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 apr 2012, 23:02

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Balon je napisao/la:Nije uopste lako u tome i lezi poenta, u LA-u se vrsi mnogo mnogo veci pritisak na tebe, Lakersi su uvijek na meti medija, od sitnica se prave senzacije.

u Lakersima moras biti 70% dobar da citav svijet zna za tebe, u San Antoniu moras biti 180% dobar da se cuje za tebe :)
Pritisak jeste, ali Lakersi (i ostali iz jakih marketinskih gradova) ce vazda lakse sklopiti contender ekipu od ostalih.
Pa hoce ipak ove metropole vise privlace zvijezde nego ovi manji gradovi ali zato je i s pshickog aspekta teze raditi u velikim klubovima, pricali o upravi ili igracima nebitno. To su klubovi u kojima se uglavnom i bolje zaradjuje ali samim time se i trazi vise od tebe a tom zadatku nemoze svako odgovoriti.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 16 apr 2012, 17:13

Kad bi nekako moglo veceras ne odigrati utakmicu protiv Warriorsa, pustiti im pobjedu, bilo sta, samo da smo spremni za sutra navece protiv Lakersa...

Nadam se da ce Pop fakat odmarati startere veceras, utakmica je totalno nebitna...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 apr 2012, 17:45

Golden tankira,al ono bas ofirno.

4,5 igraca ukljucujuci Lee-a,Curria,Jeffersona su DNP iz koje kakvih razloga.
tako da pobjeda u San Francisku ne bi trebala doci u pitanje sa ili bez velike trojke.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 apr 2012, 07:11

Rutinski..
prvi smo na zapadu :?

Fenix,o kako bi to potpisao iste sekunde.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 17 apr 2012, 08:36

43-16

Fakat rutinski...

Ovo je nama drugi "back-to-back-to-back" ove sezone, a mislio sam da ce svaka ekipa imati samo jedan... :?

Veceras protiv Lakersa pokazati da smo u prvoj utakmici samo imali losu noc...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 apr 2012, 18:20

Mi Vas mlatnemo veceras, Vi nas u Petak i zauzvrat mi pobjedimo u Nedjelju protiv Thundera i svi zadovoljni. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 apr 2012, 18:26

amerosm je napisao/la:Mi Vas mlatnemo veceras, Vi nas u Petak i zauzvrat mi pobjedimo u Nedjelju protiv Thundera i svi zadovoljni. :D :D
dobijamo obje , Duncan ne moze sam , Bleir nema visinu , a Spliter NBA iskustvo i snagu, tako da nema go da se suprostavi dvojcu Gasol - Baynum ;)
A u nedelju gubimo od Oklahome , jer ce se i oni napaliti protiv nas ipak bez Bryanta bilo bi previse onda bi smo ispali prvi favoriti za zapad :lol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 apr 2012, 18:33

Kobe Bryant je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Mi Vas mlatnemo veceras, Vi nas u Petak i zauzvrat mi pobjedimo u Nedjelju protiv Thundera i svi zadovoljni. :D :D
dobijamo obje , Duncan ne moze sam , Bleir nema visinu , a Spliter NBA iskustvo i snagu, tako da nema go da se suprostavi dvojcu Gasol - Baynum ;)
A u nedelju gubimo od Oklahome , jer ce se i oni napaliti protiv nas ipak bez Bryanta bilo bi previse onda bi smo ispali prvi favoriti za zapad :lol:
Tebi izgleda jos uvijek nije jasno da prevagu( i pored brojnih skokova) u zadnjoj utakmici nisu napravili Bynum i Gasol,vec MWP sa utakmicom sezone uz vas nestvarni sut za 3p....Uostalom sve ce ti se samo kazati veceras ;)

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 17 apr 2012, 18:55

Tim Legler: "if San Antonio wants to win this game, they will"

Sve trojica (Skip, Tim, Ryan) su pikali San Antonio, bas da vidimo hoce li pogodit. :)
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2012, 00:18

1. :lol: Daj nam Sunse :mrgreen:
Još da Nuggetsi ili neko stigne Grizzlise :D
Večeras neću ovo gledat nema Kobea i odmah ne mogu vidjet pravo stanje :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 apr 2012, 00:29

Zar ti mali ista pogledas? Mozda svaku desetu :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2012, 00:34

neno#4 je napisao/la:Zar ti mali ista pogledas? Mozda svaku desetu :lol: :lol:
Ma jok.Gledam sezonski jednu :lol: I u playoffu s Grizzliesima prošle godine sam samo jednu pogledao :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 apr 2012, 04:44

Dosta. Od koga je i previse je :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 apr 2012, 05:48

Au jeste se razigrali +18 sad ce kraj prvog poluvremena

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 apr 2012, 07:06

blowout u sred LA

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 apr 2012, 07:07

Danas ste bili puno bolji i dobili utakmicu zasluzeno. Prije mjesec sam rekao da ste za mene najveci favorit, i dan - danas stojim iza te izjave, bez obzira sto pojedini igraci nemaju iskustva u doigravanju, ali imate najvecu sirinu.

Ostalo je samo ime.....

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 18 apr 2012, 07:12

44-16

Upravo kao sto sam rekao, trebalo je pokazati da smo u prvoj utakmici imali samo losu noc...

Na kraju rutinski privedena utakmica kraju, nakn sto je odlucena u drugoj cetvrtini...

Idemo dalje, sutra opet tekma...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 apr 2012, 07:25

YaSSaL je napisao/la:44-16

Upravo kao sto sam rekao, trebalo je pokazati da smo u prvoj utakmici imali samo losu noc...

Na kraju rutinski privedena utakmica kraju, nakn sto je odlucena u drugoj cetvrtini...

Idemo dalje, sutra opet tekma...
ma "niđe veze" , ovu smo sami sebe pobjedili , vi bili kao na treningu , nigdje nije bilo odbrane , ako nas pobjedite i u cetvratak , onda cu tek priznati da ste bolji ;)

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.