Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobro komso onda nerjeseno eto jel moze.avlami97 je napisao/la:@Mirza, a ja Vam želi nerješeno, isključivo zato što je to najbolje za Želju.Pobjedite nekada drugi put
Koliko znam umro je ratnih godina,a za to vrijeme je bio u Zagrebu.I ako me dobro sjećanje služi negdje sam pročitao da je sahrenjen u Zagrebu na Mirogoju. Nekom logikom idem da su ga morali sahraniti u Zagrebu jer nije mogao u Sarajevo(rat). Vidim da Miljenko piše da je pokojni Milan Sarajlija, to nisam znao.bagrcavi je napisao/la:gdje je sahranjen Milan RibarHamo je napisao/la:[urlhttp://www.bhdani.com/arhiva/83/citanka83.htm][/url] Jako lijepo štivo.
Momci budimo realni...Navijac sam Borca i u ranijim postovima sam rekao da me sramota zbog sabanluka sto se desava na nasem stadionu, ali ako realno pogledate i ono tekme sto se odigralo borac je bio bolji, posjed lopte napadi, a uz to imali smo hendikep od 6 standardnih igraca...i sami znate da vas mozemo iznenaditi na grbavici i to kad vas je 15000 na stadionu a uz to lopta je okrugla a ni vi niste vanzemaljci!!!i na kraju stvarno bi bio red da vam neko stane u kraj a realno i to bas realno jedino Borac ima i mudaaa i snage trenutno da vam to uradi!!!pozz i nek bolji pobjedi!!!TM87doboj je napisao/la:poraz od borca
remi inekako jer znaju da naprave "zemunicu" ali nema veze svirat ce nama prekrsaje oko sesnesterca,pa ubacaji ovo-ono
a ako nista bit ce penal ....ma samo da se utakmica zavrsi s njima
U prosloj utakmici na Grbavici ste se dovoljno pokazali, toliko vasoj snazikanidja87 je napisao/la:Momci budimo realni...Navijac sam Borca i u ranijim postovima sam rekao da me sramota zbog sabanluka sto se desava na nasem stadionu, ali ako realno pogledate i ono tekme sto se odigralo borac je bio bolji, posjed lopte napadi, a uz to imali smo hendikep od 6 standardnih igraca...i sami znate da vas mozemo iznenaditi na grbavici i to kad vas je 15000 na stadionu a uz to lopta je okrugla a ni vi niste vanzemaljci!!!i na kraju stvarno bi bio red da vam neko stane u kraj a realno i to bas realno jedino Borac ima i mudaaa i snage trenutno da vam to uradi!!!pozz i nek bolji pobjedi!!!TM87doboj je napisao/la:poraz od borca
remi inekako jer znaju da naprave "zemunicu" ali nema veze svirat ce nama prekrsaje oko sesnesterca,pa ubacaji ovo-ono
Auuuuuuuuu Kanidja,brate,pa ti ne znas malo precerat! U cemu ba bolji? U dodavanju izmedju svog 16-erca i polovine terena???kanidja87 je napisao/la:Momci budimo realni...Navijac sam Borca i u ranijim postovima sam rekao da me sramota zbog sabanluka sto se desava na nasem stadionu, ali ako realno pogledate i ono tekme sto se odigralo borac je bio bolji, posjed lopte napadi, a uz to imali smo hendikep od 6 standardnih igraca...i sami znate da vas mozemo iznenaditi na grbavici i to kad vas je 15000 na stadionu a uz to lopta je okrugla a ni vi niste vanzemaljci!!!i na kraju stvarno bi bio red da vam neko stane u kraj a realno i to bas realno jedino Borac ima i mudaaa i snage trenutno da vam to uradi!!!pozz i nek bolji pobjedi!!!TM87doboj je napisao/la:poraz od borca
kanidja87 je napisao/la:Momci budimo realni...Navijac sam Borca i u ranijim postovima sam rekao da me sramota zbog sabanluka sto se desava na nasem stadionu, ali ako realno pogledate i ono tekme sto se odigralo borac je bio bolji, posjed lopte napadi, a uz to imali smo hendikep od 6 standardnih igraca...i sami znate da vas mozemo iznenaditi na grbavici i to kad vas je 15000 na stadionu a uz to lopta je okrugla a ni vi niste vanzemaljci!!!i na kraju stvarno bi bio red da vam neko stane u kraj a realno i to bas realno jedino Borac ima i mudaaa i snage trenutno da vam to uradi!!!pozz i nek bolji pobjedi!!!TM87doboj je napisao/la:poraz od borca
da se još igralo 180 minuta utakmice ne bi nam gola dali!kanidja87 je napisao/la:Momci budimo realni...Navijac sam Borca i u ranijim postovima sam rekao da me sramota zbog sabanluka sto se desava na nasem stadionu, ali ako realno pogledate i ono tekme sto se odigralo borac je bio bolji, posjed lopte napadi, a uz to imali smo hendikep od 6 standardnih igraca...i sami znate da vas mozemo iznenaditi na grbavici i to kad vas je 15000 na stadionu a uz to lopta je okrugla a ni vi niste vanzemaljci!!!i na kraju stvarno bi bio red da vam neko stane u kraj a realno i to bas realno jedino Borac ima i mudaaa i snage trenutno da vam to uradi!!!pozz i nek bolji pobjedi!!!TM87doboj je napisao/la:poraz od borca
Kakve je taj lopte slao pa to je bila perverzija,posebno u onoj Odovicevoj polusezoni.Nakon Želje je otisao na Kipar ali ni traga ni glasa od njega.Karic je bio veliki borac ali znao je lopte,nije panicio kad ga stisnu bas igrac po mjeri za svoju poziciju.Karic,Huljev,Agic ma daaaaaaaaaaajtm8782 je napisao/la:Apsolutno se slazem!!!domorocki je napisao/la:Karić je bio igrač zadatka,jak u duelu,beskompromisan.razlika između njega i Nijeme je ta da je Denis malo više razmišljao.al i on je pored sebe imao il Bukija,il Joldića il Fatića.A realno,Agić Amir je za njih sviju izmislio loptucsh je napisao/la:Za karica se apsolutno slazem,mozda pretjerujem ali mislim na toj poziciji nas najbolji poslijeratni igrac.Jos jedan igrac koji mi je ostao u lijepom sjecanju je agic njega raja ne spominje mnogo ali po meni je i on igracina bio,Za mene i u ovoj ekipi bi bio starter!
Hvala i vama puno srece dole,volio bi da dobijete ne zbog nas i rezultata(objektivno vise nas ne mogu stici a i u kupu cemo ih ovdje dobiti minimalno dva razlike a i vi ste osigurali Evropu) vec zbog pokojnog Vedrana.MirzaGunner je napisao/la:Sretno komsije aBd do pobjede, a mi cemo pokusati za vas uzeti citav plijen mozemo mi to uz boziju pomoc!
Borac bio bolji ?kanidja87 je napisao/la:Momci budimo realni...Navijac sam Borca i u ranijim postovima sam rekao da me sramota zbog sabanluka sto se desava na nasem stadionu, ali ako realno pogledate i ono tekme sto se odigralo borac je bio bolji, posjed lopte napadi, a uz to imali smo hendikep od 6 standardnih igraca...i sami znate da vas mozemo iznenaditi na grbavici i to kad vas je 15000 na stadionu a uz to lopta je okrugla a ni vi niste vanzemaljci!!!i na kraju stvarno bi bio red da vam neko stane u kraj a realno i to bas realno jedino Borac ima i mudaaa i snage trenutno da vam to uradi!!!pozz i nek bolji pobjedi!!!TM87doboj je napisao/la:poraz od borca
Amar je najzasluzni, ali ne i jedini zaslužan!CARSON je napisao/la:Evo sad sam se logovao vec duze vremena pratim ovaj forum, imam neke prijedloge pa bi volio da sa vama to podijelim.
Proslava titule ispred vjecne vatre
- TIFA
-BOMBAJ STAMPA
- ZABRANJENO PUSENJE
Bez Koketa i Enesa Begovica
to se sigurno moze organizovati jer ove grupe vole Zelju i ima vremena dovoljno kako bi se organizovalo .
i jos jedna stvar koju bi volio da na utakmici kad se bude slavila titula uradimo veliki transparent za naseg sefa
AMARA OSIMA jer on je jedino zasluzan za ove rezultate.
i tako to na tu temu ...exbabilon je napisao/la:Jedna svježa informacija iz prve ruke, Muamer Svraka dobio poziv za A reprezentaciju za meč sa Meksikom.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.