Druga Liga - grupa Jug

benfica1923
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la benfica1923 » 17 apr 2012, 10:23

plavobijeli je napisao/la:Izgleda da se puca po Troglavu i prljavim rađama,a predsjednik Sloge mi je rekao kada sam ga pitao za utakmicu prijatelju to je ranije rješeno,tako da oni šute i rade ikalkuliraju.Vidjet ćemo i u nedjelju dali onaj ćelavi sudi isto kao i u Livnu i dali mu je poštenje onakvo kako on govori.Ja bih za ovu tekmu tražio suce sa većeg nivoa i pošto je to derbi direktno prenosio na tv jer mislim da bi to bilo dobro za nogomet i razvoj manjih sredina.
Nemoj zajebavati da celo sudi,kako mu ono prezime......hahah.....koja je ono mafija,da znate sta radi jos osim sto je "sudac" ..nevalja svasta pricati,al zalosno je to!!!

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 17 apr 2012, 11:30

plavobijeli je napisao/la:Izgleda da se puca po Troglavu i prljavim rađama,a predsjednik Sloge mi je rekao kada sam ga pitao za utakmicu prijatelju to je ranije rješeno,tako da oni šute i rade ikalkuliraju.Vidjet ćemo i u nedjelju dali onaj ćelavi sudi isto kao i u Livnu i dali mu je poštenje onakvo kako on govori.Ja bih za ovu tekmu tražio suce sa većeg nivoa i pošto je to derbi direktno prenosio na tv jer mislim da bi to bilo dobro za nogomet i razvoj manjih sredina.
Utakmica u Ljubuskom nije rijesena i opet pozivam RDJE94 da to potvrdi, a sto se ćele suca tice, to je sudac koji sudi 50:50 gdje god sudio (ako mislite na Primorca) jer mu je cilj da predje u rang vise i po ocjenama glavni je favorit za to i nije mu do zajebancije vise u ovoj ligi, ako vam on bude sudio u nedjelju, necete bit osteceni sto posto, jer je sudio i Brotnjo - Tomislav i sudio je 50:50, mozda bi cak rekao u nekim situacijama 49:51...

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 17 apr 2012, 11:35

benfica1923 je napisao/la:
Nemoj zajebavati da celo sudi,kako mu ono prezime......hahah.....koja je ono mafija,da znate sta radi jos osim sto je "sudac" ..nevalja svasta pricati,al zalosno je to!!!
Nemoj da ja benfica reknem tvoje ime i prezime pa ces pazit sta pises!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 17 apr 2012, 11:37

Flegma je napisao/la:
Nemoj da ja benfica reknem tvoje ime i prezime pa ces pazit sta pises!
Samo izvoli labo me racku.........................sta to lose ja pisem majmune!!!to neke prijetnje ili?

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 17 apr 2012, 11:39

pa javno prozivas covjeka glupane

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 17 apr 2012, 11:41

Flegma je napisao/la:pa javno prozivas covjeka glupane
hah......svasta......nema ondje covjeka!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 apr 2012, 11:53

Dobar je karateist Ćele, što prozivate čovjeka? zadnjoj tekmi je super sudio, osim toga jednog starta nad Kaićem koji je trebao biti penal. Sudi potpuno nepristrano, i jedini je kojem bih pustio suđenje u nedjelju.
Nemate stvarno razloga prozivati čovjeka.
Hayley <3

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 17 apr 2012, 11:55

ti se pojavio s 14 postova,sad ness izvodis ovuda......ausa

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 17 apr 2012, 12:16

konjino jedna pratim stanje u ovoj ligi vise nego ti i citam forum, samo sto nisam nista pisao maloumac retardirani!
I dzaba ti 1000 postova kad si glup!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 apr 2012, 12:22

Stvarno, benfica1923, već sam ti jednom govorio da previše fajterski prema ostatku ekipe nastupaš ovdje. Smiri se malo, nema potrebe za vrijeđanjem.
Hayley <3

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 apr 2012, 12:52

Taj sudac je odličan sudac i ne vidim sto ga napadate.Svakome sudi posteno 50-50 samo sto to nekima ne odgovara.I glupa vam je prica.Kakvo je suđenje Brotnjo imalo do sada na tezim gostovanjima,jel se ikada zalilo??Isto kao i Troglav!!

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 17 apr 2012, 13:00

ŠB.TRN je napisao/la:Taj sudac je odličan sudac i ne vidim sto ga napadate.Svakome sudi posteno 50-50 samo sto to nekima ne odgovara.I glupa vam je prica.Kakvo je suđenje Brotnjo imalo do sada na tezim gostovanjima,jel se ikada zalilo??Isto kao i Troglav!!
Taj sudac jedini ima muda i ne sudi ni za domace ni za goste, sudi za nogomet, sudi za sebe da ode u veci rang i ja mu zelim da sto prije to ostvari!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 apr 2012, 14:31

ŠB.TRN je napisao/la:Taj sudac je odličan sudac i ne vidim sto ga napadate.Svakome sudi posteno 50-50 samo sto to nekima ne odgovara.I glupa vam je prica.Kakvo je suđenje Brotnjo imalo do sada na tezim gostovanjima,jel se ikada zalilo??Isto kao i Troglav!!

U Grudama je Brotnjo oštećeno ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 17 apr 2012, 14:44

Flegma je napisao/la:

konjino jedna pratim stanje u ovoj ligi vise nego ti i citam forum, samo sto nisam nista pisao maloumac retardirani!
I dzaba ti 1000 postova kad si glup!
ajde vozdra............

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 17 apr 2012, 14:47

badblueboylivno je napisao/la:Stvarno, benfica1923, već sam ti jednom govorio da previše fajterski prema ostatku ekipe nastupaš ovdje. Smiri se malo, nema potrebe za vrijeđanjem.
Jesam ja nekoga sad vrijedjao i neki klub,samo sam rekao sta mislim o sucu,barem sam vidio nekolike utakmice,nisam ga ja gledao milion utakmica.................all eto te tamo,kad ness dobro napisem podrzavas me,a nemoras ni ti na svaku odgovoriti.......

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 17 apr 2012, 15:28

Jel mozete napisati koliko vam mjesecno igraci dobiju place???tj.njih 20-ak iz prvoga tima koliko svi zajedno naplate,ako nije problem da malo usporedimo stanje u klubovima!!!pozzz

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 17 apr 2012, 16:13

Suci sa većeg nivoa su podjednako, neću reći dobri, nego loši kao i ovi iz naše lige.

A što se tiče TV prijenosa, to je skoro pa nemoguće, niti postoji nijedna TV kuća zainteresirana za to, niti je isplativo, i prekomplicirano za realizirati, nema ekonomske računice tu. Ali live stream prijenos preko interneta je već realno. Mi smo preko web stranice visici.com prenosili utakmice Božićnog malonogometnog turnira u Metkoviću kada su Višići igrali. Vrlo jednostavno za realizirati, treba ti internet konekcija, laptop i obična kamera. Ili jednostavno mobitel sa vrlo dobrom kamerom kao što smo i tako jednom prenosili.
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 18 apr 2012, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
www.facebook.com/hnkvisici

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 17 apr 2012, 16:58

Sto se tice tog suca, gledao sam utakmicu Kupres - Troglav, zavrsilo je 2:1 za Kupres, kasnije je registrirano 0:3 za Troglav, ali to nije bitno, nego sam samo htio reci da nije bas perfektno sudio, dosta je puta ostetio i jednu i drugu momcad...

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 17 apr 2012, 17:40

" onclick="window.open(this.href);return false;
1950 <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.