Realno Bullsi su najvise tim od svih ovih kandidata za titulu, bas disu kao ekipa....volio bih da oni uzmu jer imam osjecaj da se najvise i trude, a volio bih i zbog Thibodeaua
Ali dug je PO
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Boston bez big 3 vodi protiv BobcatsaNeToBoLa je napisao/la:Nakaradni Toronto, još nakaradniji bez Calderona i Bargnania, vodi Atlantu na poluvremenu 14 razlike.
Josh ja igrao na retarda Johnsona over a lik 4 poena na pol. a sut 1:8NeToBoLa je napisao/la:Nakaradni Toronto, još nakaradniji bez Calderona i Bargnania, vodi Atlantu na poluvremenu 14 razlike.
Rondo je bio poklon, granica 10 poena. Ovo on mora sam dobiti večeras mada sam igrao da neće dobiti u hendikepu. Ali zato sam Atlantu odigrao da dobija u hendikepu, nisam ni u najluđim snovima sanjao da će 14 razlike biti za Toronto i da će zaustaviti Johnsona i Smitha na zajedničkih 18 poena.Giallorossi je napisao/la:Josh ja igrao na retarda Johnsona over a lik 4 poena na pol. a sut 1:8NeToBoLa je napisao/la:Nakaradni Toronto, još nakaradniji bez Calderona i Bargnania, vodi Atlantu na poluvremenu 14 razlike.sve se mislio da stavim njega ili DeRozan i eto ja na ovog debila a De Rozan 15p na pol. vec, jesam nafaka u pm.
![]()
Nabavi sebi dreambox i gledaj svaku večer 3-4 utakmice, nakon dva dana zaboravićeš da postoji sportklubAdmir_Sa je napisao/la:opet veceras lejkerski, ne znam sto ne preimenuju ono umjesto nba na sportklubu nek stave lejkersi/majami na sportklubu![]()
isto pravo puno prenosa bude njujorka, a pojma nemam na osnovu cega njih forsiraju, nemaju titulu boga pitaj od kada, 2 finala u zadnjih 25 godina i to je kao razlogjedino sto je grad atraktivan, a to bi isto bilo kada bi naprimjer eurosport stalno prenosio hertu jer je eto iz berlina
tim koji dijeli 5 mjesto u ukupnom skoru lige nije nijednom bio na prenosu, sramota
I mene to zanima?Adin_BiH je napisao/la:Koji je to satelit jarane?
ESPN UK na Astri 28.5e , sky uk paketNedozvoljenaPozicija je napisao/la:I mene to zanima?Adin_BiH je napisao/la:Koji je to satelit jarane?
barem je malo ucutkao ove dosadne hejtere,u zadnje 4 min 17 poena ubaciZeljovac_1921 je napisao/la:A sta uradi James, proradi i on u zadnje 4 minute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.