FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 apr 2012, 12:37

samir825 je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la: Hvala prijatelju moj, mada mislim ako su vec prenosi Sarajevo vs Siroki direktno, zasto onda ne bi prenosili i Siroki vs Sarajevo. A mozda bude i direktno jer smo mi pomjereni za Nedjelju. ;)
Nisu nas prenosili, a i ne bi bilo uredu, jer smo do sada bili na prenosu 2 puta, moraju i drugi doci na red :)
Nego, prica mi jaran da je prosli put pratio utakmicu(Zelje) sa nekog streama kojeg ste napravili, i da je bio pravo dobar stream, pa bil` se mogao raspitati kako ste to odradili, da i ja pokusam nama napraviti, ako ne zahtjeva nikakvu posebnu opremu ;)
Da ne idem tamo na temu, bune se :D
slika bila ko na tv-u, stream je isao preko vettle-a, obicno tu bude najbolja slika, a kako su to uradili, to ti ne bih znao reci jer se ne razumijem u tu tematiku :D
Za zivot cijeli!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 apr 2012, 12:45

Prijenos ce biti na nasem portalu na kojem budu sve utakmice,tako da ce svi moci gledati.Kod nas pada kisa neprestano i najavljuju je cijeli tjedan tako da ce travnjak biti natopljen do kraja.Trebat ce se i tu snaci,slično kao u kupu kad smo igrali!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 apr 2012, 13:11

Samire bio ti je sada protiv Kozare u gostima preko vettlea stream Kozara - Fk. Sarajevo ;)

Ja gledao s burazom :) LIk uključio moja TV stavio mobitel ispred i snimao, meni dobro bilo, sve se čulo i vidjelo ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 17 apr 2012, 13:12

ŠB.TRN je napisao/la:Prijenos ce biti na nasem portalu na kojem budu sve utakmice,tako da ce svi moci gledati.Kod nas pada kisa neprestano i najavljuju je cijeli tjedan tako da ce travnjak biti natopljen do kraja.Trebat ce se i tu snaci,slično kao u kupu kad smo igrali!
Na kojem vasem portalu :P Je li to sigurno? Zasto imam osjecaj da ce ovaj put da bude presedan?
Mi nikada odustati necemo...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 apr 2012, 13:13

10.Skoro je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Prijenos ce biti na nasem portalu na kojem budu sve utakmice,tako da ce svi moci gledati.Kod nas pada kisa neprestano i najavljuju je cijeli tjedan tako da ce travnjak biti natopljen do kraja.Trebat ce se i tu snaci,slično kao u kupu kad smo igrali!
Na kojem vasem portalu :P Je li to sigurno? Zasto imam osjecaj da ce ovaj put da bude presedan?
21.04.2012 | 16.30 NK Široki Brijeg - FK Sarajevo (Premijer liga BiH)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 17 apr 2012, 13:18

GunnerS je napisao/la:Samire bio ti je sada protiv Kozare u gostima preko vettlea stream Kozara - Fk. Sarajevo ;)

Ja gledao s burazom :) LIk uključio moja TV stavio mobitel ispred i snimao, meni dobro bilo, sve se čulo i vidjelo ;)
Gledao sam jednom tako prenos, bilo preko web kamere, nista se nije vidjelo :D
Treba za to dobra kamera :)

O kojem portalu je rijec?
Jel onaj hercegovina live????
Oko za oko, zub za zub!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 apr 2012, 13:32

10.Skoro je napisao/la:
Hhahah kakav presedan,moze ti jedino malo stopat,budu sve utakmice koje igramo kuci,protiv koga god igramo.Momci koji to rade gege nisu optereceni ni s cime,ako bude gresaka suca nek se vidi,samo sto zadnje vrijeme sve greske budu prema nasoj ekipi. ;)

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 17 apr 2012, 14:00

ŠB.TRN je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
Hhahah kakav presedan,moze ti jedino malo stopat,budu sve utakmice koje igramo kuci,protiv koga god igramo.Momci koji to rade gege nisu optereceni ni s cime,ako bude gresaka suca nek se vidi,samo sto zadnje vrijeme sve greske budu prema nasoj ekipi. ;)
Hajde fino. I ja sam neopterecen. Zapravo lazem opterecen sam trazenjem posla da zaradim koji dinar, a nacionalno nisam. Nadam se da ce opet biti koja greska na vasu stetu cisto onako navijacki pa da vas vise dobijemo. Red je...
Mi nikada odustati necemo...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 apr 2012, 14:09

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 17 apr 2012, 14:34

Evropu smo sigurno obezbijedili, ali ne treba se predati do zadnjeg kola, to je to. Vjerujem u Jovića, ostaviti ga pod svaku cijenu i do sljedeće sezone, vjerujem da već sad ima viziju kako bi ekipa trebala izgledati i sljedeće sezone, jer sumnjam da će ga uprava nogirati.

" onclick="window.open(this.href);return false; 13:29. To je to !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 18 apr 2012, 11:24

ne bih se slozio da smo bas 100% obezbjedili evropu. u situaciji kad bolje igramo u gostima nego kod kuce nista nije sigurno. a upravo kuci nam dolaze zrinjski, borac i zeljeznicari. tu moze svasta biti do kraja. ali sam siguran da cemo tesko izgubiti u gradaccu, travniku i na otoci

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 apr 2012, 11:55

UPS je napisao/la:ne bih se slozio da smo bas 100% obezbjedili evropu. u situaciji kad bolje igramo u gostima nego kod kuce nista nije sigurno. a upravo kuci nam dolaze zrinjski, borac i zeljeznicari. tu moze svasta biti do kraja. ali sam siguran da cemo tesko izgubiti u gradaccu, travniku i na otoci
Ako se ove 3 utakmice dobiju, a realno za očekivat je, osim Želje niko nam nije ni blizu, onda smo u Europi, a ako ne, treba zaboravit godinu i iduće juriš na titulu ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 18 apr 2012, 14:53

GunnerS je napisao/la:
UPS je napisao/la:ne bih se slozio da smo bas 100% obezbjedili evropu. u situaciji kad bolje igramo u gostima nego kod kuce nista nije sigurno. a upravo kuci nam dolaze zrinjski, borac i zeljeznicari. tu moze svasta biti do kraja. ali sam siguran da cemo tesko izgubiti u gradaccu, travniku i na otoci
Ako se ove 3 utakmice dobiju, a realno za očekivat je, osim Želje niko nam nije ni blizu, onda smo u Europi, a ako ne, treba zaboravit godinu i iduće juriš na titulu ;)
Slazem se ove tri kuci kad bi dobili sigurna bi bila Evropa, ako ne onda iduce godine moraju ovo moraju naglasavam!! uzeti titulu pogledaj kako to radi zeljo, pa dokle vise Evropa! ;)
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2012, 16:31

MirzaGunner je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
Slazem se ove tri kuci kad bi dobili sigurna bi bila Evropa, ako ne onda iduce godine moraju ovo moraju naglasavam!! uzeti titulu pogledaj kako to radi zeljo, pa dokle vise Evropa! ;)
mislim ako iduce godine zelimo ici na titulu moramo zadrzat sve igrace iz ove sezone i pojacat se sa jos dva igraca al da budu prava pojacanja i naravno na celu sa jovicem i tek onda imamo pravo nadati se tituli

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 apr 2012, 17:26

Još ništa nije gotovo. Ima osam kola, 24 boda u opticaju. Prve četiri ekipe su još u igri za prvo mjesto, a Zrinjski i Olimpic, još u igri za Evropu.

Primjer: Sarajevo pobjedi na pecari, a Željo izgubi od Borca i eto sve se zakuhalo. Sarajevo bi zaostajalo samo 6 bodova za Željom i u međusobnom duelu pobjediti i čekati neki kiks Želje.

Rano je još govoriti o prvaku i učesnicima u Evropi, kao i o putnicima u niži rang.

Za sada je samo sigurno da će Željo ili Široki kroz KUP u Evropu, a ostalo je sve otvoreno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 18 apr 2012, 17:34

avlami97 je napisao/la:Još ništa nije gotovo. Ima osam kola, 24 boda u opticaju. Prve četiri ekipe su još u igri za prvo mjesto, a Zrinjski i Olimpic, još u igri za Evropu.

Primjer: Sarajevo pobjedi na pecari, a Željo izgubi od Borca i eto sve se zakuhalo. Sarajevo bi zaostajalo samo 6 bodova za Željom i u međusobnom duelu pobjediti i čekati neki kiks Želje.

Rano je još govoriti o prvaku i učesnicima u Evropi, kao i o putnicima u niži rang.

Za sada je samo sigurno da će Željo ili Široki kroz KUP u Evropu, a ostalo je sve otvoreno.
@avlami naravno to si fino objasnio.Potpis!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 apr 2012, 18:51

Sesar i Haskic zabijaju za Olimpisku selekciju, nadati se da ce i Lištici uvaliti koji :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 18 apr 2012, 19:23

Evolution87 je napisao/la:Sesar i Haskic zabijaju za Olimpisku selekciju, nadati se da ce i Lištici uvaliti koji :D
Evo bas sad citam, bas mi je drago :D
Dobar je ovaj Sesar drama, jedno od boljih pojacanja :)

A i Husic je zabio jedan, od 4 gola, tri dala nasi momci :D
Oko za oko, zub za zub!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 18 apr 2012, 19:42

ZNA LI NEKO ČEMU OVO?

Ovim putem pozivamo predstavnike medija na vanrednu press konfereciju koja će se održati 19. aprila u prostorijama FK Sarajevo, ulica Maršala Tita 38/b, sa početkom u 12h.

Ispred FK Sarajevo će prisustvovati Predsjednik Amir Rizvanović, član UO Edis Kusturica i direktor Dino Selimović.

High

Post Postao/la High » 18 apr 2012, 19:45

Ne paničite bezveze, uživajte.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, OzmoodPinglewood i 54 gosta.