Nemoj zajebavati da celo sudi,kako mu ono prezime......hahah.....koja je ono mafija,da znate sta radi jos osim sto je "sudac" ..nevalja svasta pricati,al zalosno je to!!!plavobijeli je napisao/la:Izgleda da se puca po Troglavu i prljavim rađama,a predsjednik Sloge mi je rekao kada sam ga pitao za utakmicu prijatelju to je ranije rješeno,tako da oni šute i rade ikalkuliraju.Vidjet ćemo i u nedjelju dali onaj ćelavi sudi isto kao i u Livnu i dali mu je poštenje onakvo kako on govori.Ja bih za ovu tekmu tražio suce sa većeg nivoa i pošto je to derbi direktno prenosio na tv jer mislim da bi to bilo dobro za nogomet i razvoj manjih sredina.
Druga Liga - grupa Jug
- benfica1923
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Utakmica u Ljubuskom nije rijesena i opet pozivam RDJE94 da to potvrdi, a sto se ćele suca tice, to je sudac koji sudi 50:50 gdje god sudio (ako mislite na Primorca) jer mu je cilj da predje u rang vise i po ocjenama glavni je favorit za to i nije mu do zajebancije vise u ovoj ligi, ako vam on bude sudio u nedjelju, necete bit osteceni sto posto, jer je sudio i Brotnjo - Tomislav i sudio je 50:50, mozda bi cak rekao u nekim situacijama 49:51...plavobijeli je napisao/la:Izgleda da se puca po Troglavu i prljavim rađama,a predsjednik Sloge mi je rekao kada sam ga pitao za utakmicu prijatelju to je ranije rješeno,tako da oni šute i rade ikalkuliraju.Vidjet ćemo i u nedjelju dali onaj ćelavi sudi isto kao i u Livnu i dali mu je poštenje onakvo kako on govori.Ja bih za ovu tekmu tražio suce sa većeg nivoa i pošto je to derbi direktno prenosio na tv jer mislim da bi to bilo dobro za nogomet i razvoj manjih sredina.
Nemoj da ja benfica reknem tvoje ime i prezime pa ces pazit sta pises!benfica1923 je napisao/la:Nemoj zajebavati da celo sudi,kako mu ono prezime......hahah.....koja je ono mafija,da znate sta radi jos osim sto je "sudac" ..nevalja svasta pricati,al zalosno je to!!!plavobijeli je napisao/la:Izgleda da se puca po Troglavu i prljavim rađama,a predsjednik Sloge mi je rekao kada sam ga pitao za utakmicu prijatelju to je ranije rješeno,tako da oni šute i rade ikalkuliraju.Vidjet ćemo i u nedjelju dali onaj ćelavi sudi isto kao i u Livnu i dali mu je poštenje onakvo kako on govori.Ja bih za ovu tekmu tražio suce sa većeg nivoa i pošto je to derbi direktno prenosio na tv jer mislim da bi to bilo dobro za nogomet i razvoj manjih sredina.
- benfica1923
- Kontakt:
Samo izvoli labo me racku.........................sta to lose ja pisem majmune!!!to neke prijetnje ili?Flegma je napisao/la:Nemoj da ja benfica reknem tvoje ime i prezime pa ces pazit sta pises!benfica1923 je napisao/la:Nemoj zajebavati da celo sudi,kako mu ono prezime......hahah.....koja je ono mafija,da znate sta radi jos osim sto je "sudac" ..nevalja svasta pricati,al zalosno je to!!!plavobijeli je napisao/la:Izgleda da se puca po Troglavu i prljavim rađama,a predsjednik Sloge mi je rekao kada sam ga pitao za utakmicu prijatelju to je ranije rješeno,tako da oni šute i rade ikalkuliraju.Vidjet ćemo i u nedjelju dali onaj ćelavi sudi isto kao i u Livnu i dali mu je poštenje onakvo kako on govori.Ja bih za ovu tekmu tražio suce sa većeg nivoa i pošto je to derbi direktno prenosio na tv jer mislim da bi to bilo dobro za nogomet i razvoj manjih sredina.
pa javno prozivas covjeka glupane
- benfica1923
- Kontakt:
hah......svasta......nema ondje covjeka!!!Flegma je napisao/la:pa javno prozivas covjeka glupane
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dobar je karateist Ćele, što prozivate čovjeka? zadnjoj tekmi je super sudio, osim toga jednog starta nad Kaićem koji je trebao biti penal. Sudi potpuno nepristrano, i jedini je kojem bih pustio suđenje u nedjelju.
Nemate stvarno razloga prozivati čovjeka.
Nemate stvarno razloga prozivati čovjeka.
Hayley <3
- benfica1923
- Kontakt:
Flegma je napisao/la:pa javno prozivas covjeka glupane
ti se pojavio s 14 postova,sad ness izvodis ovuda......ausa
-
- Kontakt:
konjino jedna pratim stanje u ovoj ligi vise nego ti i citam forum, samo sto nisam nista pisao maloumac retardirani!benfica1923 je napisao/la:Flegma je napisao/la:pa javno prozivas covjeka glupane
I dzaba ti 1000 postova kad si glup!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Stvarno, benfica1923, već sam ti jednom govorio da previše fajterski prema ostatku ekipe nastupaš ovdje. Smiri se malo, nema potrebe za vrijeđanjem.
Hayley <3
Taj sudac je odličan sudac i ne vidim sto ga napadate.Svakome sudi posteno 50-50 samo sto to nekima ne odgovara.I glupa vam je prica.Kakvo je suđenje Brotnjo imalo do sada na tezim gostovanjima,jel se ikada zalilo??Isto kao i Troglav!!
Taj sudac jedini ima muda i ne sudi ni za domace ni za goste, sudi za nogomet, sudi za sebe da ode u veci rang i ja mu zelim da sto prije to ostvari!ŠB.TRN je napisao/la:Taj sudac je odličan sudac i ne vidim sto ga napadate.Svakome sudi posteno 50-50 samo sto to nekima ne odgovara.I glupa vam je prica.Kakvo je suđenje Brotnjo imalo do sada na tezim gostovanjima,jel se ikada zalilo??Isto kao i Troglav!!
ŠB.TRN je napisao/la:Taj sudac je odličan sudac i ne vidim sto ga napadate.Svakome sudi posteno 50-50 samo sto to nekima ne odgovara.I glupa vam je prica.Kakvo je suđenje Brotnjo imalo do sada na tezim gostovanjima,jel se ikada zalilo??Isto kao i Troglav!!
U Grudama je Brotnjo oštećeno

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- benfica1923
- Kontakt:
ajde vozdra............Flegma je napisao/la:konjino jedna pratim stanje u ovoj ligi vise nego ti i citam forum, samo sto nisam nista pisao maloumac retardirani!benfica1923 je napisao/la:Flegma je napisao/la:pa javno prozivas covjeka glupane
I dzaba ti 1000 postova kad si glup!
- benfica1923
- Kontakt:
Jesam ja nekoga sad vrijedjao i neki klub,samo sam rekao sta mislim o sucu,barem sam vidio nekolike utakmice,nisam ga ja gledao milion utakmica.................all eto te tamo,kad ness dobro napisem podrzavas me,a nemoras ni ti na svaku odgovoriti.......badblueboylivno je napisao/la:Stvarno, benfica1923, već sam ti jednom govorio da previše fajterski prema ostatku ekipe nastupaš ovdje. Smiri se malo, nema potrebe za vrijeđanjem.
- benfica1923
- Kontakt:
Jel mozete napisati koliko vam mjesecno igraci dobiju place???tj.njih 20-ak iz prvoga tima koliko svi zajedno naplate,ako nije problem da malo usporedimo stanje u klubovima!!!pozzz
Suci sa većeg nivoa su podjednako, neću reći dobri, nego loši kao i ovi iz naše lige.plavobijeli je napisao/la:Izgleda da se puca po Troglavu i prljavim rađama,a predsjednik Sloge mi je rekao kada sam ga pitao za utakmicu prijatelju to je ranije rješeno,tako da oni šute i rade ikalkuliraju.Vidjet ćemo i u nedjelju dali onaj ćelavi sudi isto kao i u Livnu i dali mu je poštenje onakvo kako on govori.Ja bih za ovu tekmu tražio suce sa većeg nivoa i pošto je to derbi direktno prenosio na tv jer mislim da bi to bilo dobro za nogomet i razvoj manjih sredina.
A što se tiče TV prijenosa, to je skoro pa nemoguće, niti postoji nijedna TV kuća zainteresirana za to, niti je isplativo, i prekomplicirano za realizirati, nema ekonomske računice tu. Ali live stream prijenos preko interneta je već realno. Mi smo preko web stranice visici.com prenosili utakmice Božićnog malonogometnog turnira u Metkoviću kada su Višići igrali. Vrlo jednostavno za realizirati, treba ti internet konekcija, laptop i obična kamera. Ili jednostavno mobitel sa vrlo dobrom kamerom kao što smo i tako jednom prenosili.
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 18 apr 2012, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
www.facebook.com/hnkvisici
Sto se tice tog suca, gledao sam utakmicu Kupres - Troglav, zavrsilo je 2:1 za Kupres, kasnije je registrirano 0:3 za Troglav, ali to nije bitno, nego sam samo htio reci da nije bas perfektno sudio, dosta je puta ostetio i jednu i drugu momcad...
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.