San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Nije uopste lako u tome i lezi poenta, u LA-u se vrsi mnogo mnogo veci pritisak na tebe, Lakersi su uvijek na meti medija, od sitnica se prave senzacije.
Lakersi uvijek pretenduju na titulu, svaka sezona u kojoj se ista neosvoji se smatra neuspjesnom dok se u San Antoniu moze raditi mnogo mirnije i opustenije sto se toga tice.
Ipak svaka cast upravi Spursa ja sam njih vec prije nekoliko mjeseci kao odlican primjer da se moze postici veliki uspjeh i u "malom" gradu.
Lakersi uvijek pretenduju na titulu, svaka sezona u kojoj se ista neosvoji se smatra neuspjesnom dok se u San Antoniu moze raditi mnogo mirnije i opustenije sto se toga tice.
Ipak svaka cast upravi Spursa ja sam njih vec prije nekoliko mjeseci kao odlican primjer da se moze postici veliki uspjeh i u "malom" gradu.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
u Lakersima moras biti 70% dobar da citav svijet zna za tebe, u San Antoniu moras biti 180% dobar da se cuje za tebeBalon je napisao/la:Nije uopste lako u tome i lezi poenta, u LA-u se vrsi mnogo mnogo veci pritisak na tebe, Lakersi su uvijek na meti medija, od sitnica se prave senzacije.

Pritisak jeste, ali Lakersi (i ostali iz jakih marketinskih gradova) ce vazda lakse sklopiti contender ekipu od ostalih.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Pa hoce ipak ove metropole vise privlace zvijezde nego ovi manji gradovi ali zato je i s pshickog aspekta teze raditi u velikim klubovima, pricali o upravi ili igracima nebitno. To su klubovi u kojima se uglavnom i bolje zaradjuje ali samim time se i trazi vise od tebe a tom zadatku nemoze svako odgovoriti.Zeljovac_1921 je napisao/la:u Lakersima moras biti 70% dobar da citav svijet zna za tebe, u San Antoniu moras biti 180% dobar da se cuje za tebeBalon je napisao/la:Nije uopste lako u tome i lezi poenta, u LA-u se vrsi mnogo mnogo veci pritisak na tebe, Lakersi su uvijek na meti medija, od sitnica se prave senzacije.
Ipak svaka cast upravi Spursa ja sam njih vec prije nekoliko mjeseci kao odlican primjer da se moze postici veliki uspjeh i u "malom" gradu.![]()
Pritisak jeste, ali Lakersi (i ostali iz jakih marketinskih gradova) ce vazda lakse sklopiti contender ekipu od ostalih.
Kad bi nekako moglo veceras ne odigrati utakmicu protiv Warriorsa, pustiti im pobjedu, bilo sta, samo da smo spremni za sutra navece protiv Lakersa...
Nadam se da ce Pop fakat odmarati startere veceras, utakmica je totalno nebitna...
Nadam se da ce Pop fakat odmarati startere veceras, utakmica je totalno nebitna...
Golden tankira,al ono bas ofirno.
4,5 igraca ukljucujuci Lee-a,Curria,Jeffersona su DNP iz koje kakvih razloga.
tako da pobjeda u San Francisku ne bi trebala doci u pitanje sa ili bez velike trojke.
4,5 igraca ukljucujuci Lee-a,Curria,Jeffersona su DNP iz koje kakvih razloga.
tako da pobjeda u San Francisku ne bi trebala doci u pitanje sa ili bez velike trojke.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Rutinski..
prvi smo na zapadu
Fenix,o kako bi to potpisao iste sekunde.
prvi smo na zapadu

Fenix,o kako bi to potpisao iste sekunde.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
43-16
Fakat rutinski...
Ovo je nama drugi "back-to-back-to-back" ove sezone, a mislio sam da ce svaka ekipa imati samo jedan...
Veceras protiv Lakersa pokazati da smo u prvoj utakmici samo imali losu noc...
Fakat rutinski...
Ovo je nama drugi "back-to-back-to-back" ove sezone, a mislio sam da ce svaka ekipa imati samo jedan...

Veceras protiv Lakersa pokazati da smo u prvoj utakmici samo imali losu noc...
Mi Vas mlatnemo veceras, Vi nas u Petak i zauzvrat mi pobjedimo u Nedjelju protiv Thundera i svi zadovoljni.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
dobijamo obje , Duncan ne moze sam , Bleir nema visinu , a Spliter NBA iskustvo i snagu, tako da nema go da se suprostavi dvojcu Gasol - Baynumamerosm je napisao/la:Mi Vas mlatnemo veceras, Vi nas u Petak i zauzvrat mi pobjedimo u Nedjelju protiv Thundera i svi zadovoljni.![]()

A u nedelju gubimo od Oklahome , jer ce se i oni napaliti protiv nas ipak bez Bryanta bilo bi previse onda bi smo ispali prvi favoriti za zapad

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tebi izgleda jos uvijek nije jasno da prevagu( i pored brojnih skokova) u zadnjoj utakmici nisu napravili Bynum i Gasol,vec MWP sa utakmicom sezone uz vas nestvarni sut za 3p....Uostalom sve ce ti se samo kazati vecerasKobe Bryant je napisao/la:dobijamo obje , Duncan ne moze sam , Bleir nema visinu , a Spliter NBA iskustvo i snagu, tako da nema go da se suprostavi dvojcu Gasol - Baynumamerosm je napisao/la:Mi Vas mlatnemo veceras, Vi nas u Petak i zauzvrat mi pobjedimo u Nedjelju protiv Thundera i svi zadovoljni.![]()
![]()
A u nedelju gubimo od Oklahome , jer ce se i oni napaliti protiv nas ipak bez Bryanta bilo bi previse onda bi smo ispali prvi favoriti za zapad

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Tim Legler: "if San Antonio wants to win this game, they will"
Sve trojica (Skip, Tim, Ryan) su pikali San Antonio, bas da vidimo hoce li pogodit.
Sve trojica (Skip, Tim, Ryan) su pikali San Antonio, bas da vidimo hoce li pogodit.

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
1.
Daj nam Sunse
Još da Nuggetsi ili neko stigne Grizzlise
Večeras neću ovo gledat nema Kobea i odmah ne mogu vidjet pravo stanje

Još da Nuggetsi ili neko stigne Grizzlise

Večeras neću ovo gledat nema Kobea i odmah ne mogu vidjet pravo stanje

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zar ti mali ista pogledas? Mozda svaku desetu

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma jok.Gledam sezonski jednuneno#4 je napisao/la:Zar ti mali ista pogledas? Mozda svaku desetu![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dosta. Od koga je i previse je

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Au jeste se razigrali +18 sad ce kraj prvog poluvremena
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
blowout u sred LA
Danas ste bili puno bolji i dobili utakmicu zasluzeno. Prije mjesec sam rekao da ste za mene najveci favorit, i dan - danas stojim iza te izjave, bez obzira sto pojedini igraci nemaju iskustva u doigravanju, ali imate najvecu sirinu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
44-16
Upravo kao sto sam rekao, trebalo je pokazati da smo u prvoj utakmici imali samo losu noc...
Na kraju rutinski privedena utakmica kraju, nakn sto je odlucena u drugoj cetvrtini...
Idemo dalje, sutra opet tekma...
Upravo kao sto sam rekao, trebalo je pokazati da smo u prvoj utakmici imali samo losu noc...
Na kraju rutinski privedena utakmica kraju, nakn sto je odlucena u drugoj cetvrtini...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ma "niđe veze" , ovu smo sami sebe pobjedili , vi bili kao na treningu , nigdje nije bilo odbrane , ako nas pobjedite i u cetvratak , onda cu tek priznati da ste boljiYaSSaL je napisao/la:44-16

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.