idi spavaj sad, tekma je tek za 2 sataGiallorossi je napisao/la:E vala ja cu veceras odgledati tekmu, i to u cjelini sto nije bilo slucaj juce, jes da moram sutra u skolu u 10:00 al' odspavat cu ja to na casovima ha ya.![]()
Ma jok, nes' mene vidjet' da legnem u'po bjela dana nema sanse, jedino kad prespavam nekad noc, tad' i kofein i razna energetska pica nemaju efekta.Carlo je napisao/la:idi spavaj sad, tekma je tek za 2 sataGiallorossi je napisao/la:E vala ja cu veceras odgledati tekmu, i to u cjelini sto nije bilo slucaj juce, jes da moram sutra u skolu u 10:00 al' odspavat cu ja to na casovima ha ya.![]()
Hvala drug !Xardas je napisao/la:Mislim da je to jedna od pjesama soundtracka filmakad_kako je napisao/la:Ne slusam taj zanr, pa mi nije poznato. Ali, postavio sam na video-u to pitanje, pa vidjet cemo zna li ko, ili se mozda autori video-a jave. Za sada niko nije.Titova-Juga je napisao/la:Ljudi, ajde mala pomoc ako moze.
Pokusavam da nadjem pjesmu iz ovog videa ali nikako nemam srece, zna li mozda neko od vas ?
[youtube] [/youtube]
Pred kraj videa je...
Michael Jordan to the Max (2000)
evo teksta na linku
http://movie.subtitlr.com/subtitle/show/363852#line771" onclick="window.open(this.href);return false;
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Rose opet povrijeđen, nece igrati veceras zajedno sa Dengom
More troubling, Derrick Rose will sit with a right foot injury, the fifth different ailment to force the reigning most valuable player to the sideline. Rose sank the 3-pointer to force overtime and played the entire extra period on Sunday but pain developed overnight. Rose could be seen limping down a United Center hallway with his right foot taped early Monday.
kad_kako je napisao/la:da nije zalosno bilo bi smijesno. pa nemozes vjerovati vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.