on je taj, samo idiot kao i vecina ..malo je ondje insana od ljudidelpiero20 je napisao/la:Et ovaj lik, bio drugi pick prve runde ako se dobro sjecam, imao od Lionsa ako ne 50 mil za ugovor i on ovo uradi lol..ako je to taj Rogers

Moderator/ica: rio_Ferdy88
on je taj, samo idiot kao i vecina ..malo je ondje insana od ljudidelpiero20 je napisao/la:Et ovaj lik, bio drugi pick prve runde ako se dobro sjecam, imao od Lionsa ako ne 50 mil za ugovor i on ovo uradi lol..ako je to taj Rogers
To je bio glavni fazon nakon one pobjede protiv Bearsa. To je ujedno i zadnji put kad sam ja uzeo nešto na kladariZeljovac_1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Znam, ma danas su malo Skipa zezali s tim na first take-u, zato sam i postavio.NedozvoljenaPozicija je napisao/la: To je bio glavni fazon nakon one pobjede protiv Bearsa. To je ujedno i zadnji put kad sam ja uzeo nešto na kladari
Siris dezinformacije po forumuamerosm je napisao/la:Veceras u 1 h po nasem vremenu NFL ce saopstiti raspored za novu sezonu, onaj raspored sto sam ja bio postavio nije istinit i vec su demantovali to iz NFL-a.
Hebiga taj raspored je kruzio po forumima svih ekipa, i cak je glasnogovornik NFL-a morao demantovati taj raspored. Nego koga ti prizeljkujes u prvom kolu? Ja se nadam Peytonu ili Lucku (da mu odmah ubijemo volju za NFL-om).rio_Ferdy88 je napisao/la:Siris dezinformacije po forumuamerosm je napisao/la:Veceras u 1 h po nasem vremenu NFL ce saopstiti raspored za novu sezonu, onaj raspored sto sam ja bio postavio nije istinit i vec su demantovali to iz NFL-a.i zamajavas svekoliki forumski puk
![]()
Ma nesto mislim da bi bolje bilo zapoceti sa Billsima ili Dolphinsima, dok se malo ne poslozimo, da sve bude na svom mjestu (posebno odbrana), pa tek onda na Peytona, 49erse i ostaleamerosm je napisao/la:Hebiga taj raspored je kruzio po forumima svih ekipa, i cak je glasnogovornik NFL-a morao demantovati taj raspored. Nego koga ti prizeljkujes u prvom kolu? Ja se nadam Peytonu ili Lucku (da mu odmah ubijemo volju za NFL-om).rio_Ferdy88 je napisao/la:Siris dezinformacije po forumuamerosm je napisao/la:Veceras u 1 h po nasem vremenu NFL ce saopstiti raspored za novu sezonu, onaj raspored sto sam ja bio postavio nije istinit i vec su demantovali to iz NFL-a.i zamajavas svekoliki forumski puk
![]()
![]()
Vidjećemo šta Edin ima da kaže na toSaltCityAttack je napisao/la:ojjj pogidose Coltsi prvu tekmu..dobro ovako su se izvukli doce kad je jos toplo pa nece osjetiti te zime, a inace bi to se lagano zavrsilo
..ovako ce svejedno biti 3 TD razlike
Nisam ubjedjen ni u sta brate, osim da cemo uzeti diviziju. Moja predikcija je 13-3 ,sad mozda izgubimo od Broncosa a dobijemo Bearse, ili zijanimo od GB a uzmemo Patseamerosm je napisao/la:@ zeljovac
znaci ubjedjen si u pobjedu protiv Broncosa i Manninga.
Meni se licno nikako ne svidja raspored Patriotsa, jer igramo protiv Texansa, pa naredno kolo odmah protiv 49ersa. Do utakmice sa Texansima ocekujem omjer 11:1, a poraz ce biti ili protiv Broncosa ili Ravensa.
Za razliku od tebe meni se raspored baš sviđa, mislim da ćemo u najgoru ruku imati omjer 13-3. Bit će zanimljiv i ovaj naš dvoboj na Wembleyu, važno je samo ići polako od utakmice do utalmiceamerosm je napisao/la:@ zeljovac
znaci ubjedjen si u pobjedu protiv Broncosa i Manninga.
Meni se licno nikako ne svidja raspored Patriotsa, jer igramo protiv Texansa, pa naredno kolo odmah protiv 49ersa. Do utakmice sa Texansima ocekujem omjer 11:1, a poraz ce biti ili protiv Broncosa ili Ravensa.
Date............................Opponent....................Time.........................Affiliate.........Network
Sunday, Sept. 9..........at Tennessee.................1:00 p.m. ET........WBZ...............CBS
Sunday, Sept. 16........Arizona...........................1:00 p.m. ET........WFXT..............FOX
Sunday, Sept. 23........at Baltimore...................8:20 p.m. ET........WHDH............NBC
Sunday, Sept. 30........at Buffalo........................1:00 p.m. ET........WBZ...............CBS
Sunday, Oct. 7............Denver.............................4:15 p.m. ET.......WBZ...............CBS
Sunday, Oct. 14.........at Seattle........................4:05 p.m. ET........WBZ...............CBS
Sunday, Oct. 21..........New York Jets................4:15 p.m. ET........WBZ...............CBS
Sunday, Oct. 28.........at St. Louis (London)......1:00 p.m. ET........WBZ...............CBS
Sunday, Nov. 4............BYE WEEK
Sunday, Nov. 11..........Buffalo.............................1:00 p.m. ET........WBZ..............CBS
Sunday, Nov. 18..........Indianapolis....................1:00 p.m. ET........WBZ..............CBS*
Thursday, Nov. 22.......at New York Jets.............8:20 p.m. ET.......WHDH...........NBC
Sunday, Dec. 2.............at Miami..........................1:00 p.m. ET........WBZ.............CBS*
Monday, Dec. 10..........Houston..........................8:30 p.m. ET........WCVB...........ESPN
Sunday, Dec. 16...........San Francisco................8:20 p.m. ET........WHDH...........NBC*
Sunday, Dec. 23...........at Jacksonville...............1:00 p.m. ET........WBZ..............CBS*
Sunday, Dec. 30...........Miami..............................1:00 p.m. ET........WBZ..............CBS*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.