Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovaj Rosicky je nas najbolji igrac u zadnja dva mjeseca.Covjek je predominantan.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Szczesny je mogao i morao puno bolje reagovati kod prvog gola. Tek sam na ponovljenoj snimci vidio kako je pao taj gol, al' mora se priznati kako je loše reagovao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Evolution87
- Kontakt:
ima li neko dobar link 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
inače sudija sudi kako se publika izdere -.-
da l' će ikad naučit da nema opuštanja, ikad
kako su samo naivni ispali, nemoguće
kako su samo naivni ispali, nemoguće
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ovo što sam zadnjih 15 minuta gledao, Walnutta odmah treba šutnuti van a ubaciti Oxladea. Treba ovo napasti do kraja. Ova pobjeda je pod moranjem !
Ovo je kad igras prvih 10 minuta preko qrca.Nikad da dodju pameti. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
O ovome prdim ima 3-4 dana... Nažalost, dešava se. 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- frankqqqqq
- Kontakt:
Preokrenuti ćemo mi ovo. Ne brinem se ja 
Hebo mu cuko mater ko ovog Djurua dovede u Arsenal. 
Ovaj Rosicky jedino što zna je vrtit se tamo-vamo
Ako mi bod izvučemo bit će dobro.
Ovaj Rosicky jedino što zna je vrtit se tamo-vamo
Ako mi bod izvučemo bit će dobro.
Čestitam Wiganu na zasluženoj pobjedi. Ništa, ama baš ništa Arsenal nije uradio večeras. Drugo poluvrijeme, jesmol' imal' šuta prema golu ?! I mi ko pokušavamo 3 bit ?! 
- frankqqqqq
- Kontakt:
Samo pitam zašto je Arteta izvučen napolje a uveden panj kao što je Ramsey? Pa vidimo da oxlade duplo bolje obavlja zadatke nego on. Walnutt kurchina, Robin zakazao, Sczesny mislim da je prvi put ove godine pružio lošu partiju. Hoće to kad se mi opustimo. Cigani jedni, svima im vaspitne opalit da se opamete.
To su Nasri ti klasni momci koji ce se boriti za titulu naredne godine.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ma nisam nešto ni zabrinut ni ljut ni ništa...ravnodušan sam totalno za ovu sezonu. Imam većih i gorih problema tako da me Arsenal vise ne moze nasikirat. Svaka čast wiganu na zasluženoj pobjedi.
Wenger sve sto je dobro uradio, upropastio je na "manjim" utakmica.a
Koji qrac uvodi Ramseya u 10minuti, i zasto mu Yossi igra od pocetka. Jednostavno Gerv ili Ok moraju igrat.
Koji qrac uvodi Ramseya u 10minuti, i zasto mu Yossi igra od pocetka. Jednostavno Gerv ili Ok moraju igrat.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sigurno ćemo imati veće šanse od vastevezito je napisao/la:To su Nasri ti klasni momci koji ce se boriti za titulu naredne godine.
- Invincibles
- Kontakt:
1 BILLION and still out of title challange...tevezito je napisao/la:To su Nasri ti klasni momci koji ce se boriti za titulu naredne godine.
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Opa, sad će bit hebenica u subotu. Dolazimo vam na megdan, po pobjedu i prilazak na -4 (sa tekmom manje).

Ljudi ovo je Arsenal poklonio Wiganu bodve da neispadnu iz lige, nekazem ja da Wigan nije zasluzio pobjedu al vidjelo se da se nisu previse trudili igraci arsenala, ipak je vaznija ova utakmica protiv Celzija sada
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.