Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
znaći sad za vikend odluka o prvaku bit če zanimljivo
-
- Kontakt:
dobiva to brotnjo 100% igraci su se nalozili na troglav,a da troglav nije kupio bodove za zelenim stolom mi bi sa pobjedom osigurali 1 mjestoBistrik je napisao/la:znaći sad za vikend odluka o prvaku bit če zanimljivo
1950 <3
Prvo mjesto će se odlučiti u ovim utakmicama:
Višići-Troglav
Turbina-Troglav
Sloga Uskoplje-Brotnjo
Višići-Brotnjo
Višići-Troglav
Turbina-Troglav
Sloga Uskoplje-Brotnjo
Višići-Brotnjo
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ako Brotnjo ne dobije u ned, onda je sve gotovo, dakle prvo ta utakmica odlucuje, a onda u slucaju pobjede Brotnja, tek onda ove sto si ti naveo!Grdan je napisao/la:Prvo mjesto će se odlučiti u ovim utakmicama:
Višići-Troglav
Turbina-Troglav
Sloga Uskoplje-Brotnjo
Višići-Brotnjo
- slogauskoplje
- Kontakt:
troglav može pobjedit turbinu, a vi ne možete ni slogu ni višiće.Grdan je napisao/la:Prvo mjesto će se odlučiti u ovim utakmicama:
Višići-Troglav
Turbina-Troglav
Sloga Uskoplje-Brotnjo
Višići-Brotnjo
Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
dobit cemo i troglava,slogu i visiceslogauskoplje je napisao/la:troglav može pobjedit turbinu, a vi ne možete ni slogu ni višiće.Grdan je napisao/la:Prvo mjesto će se odlučiti u ovim utakmicama:
Višići-Troglav
Turbina-Troglav
Sloga Uskoplje-Brotnjo
Višići-Brotnjo

1950 <3
-
- Kontakt:
Troglav je favorit i nesmje ući u tekmu kao gubitnik.Igrački kadar je strašan i to što ima Livno ima malo koji grad,sve i dojedan igrač je domaći i mogla bi se sastaviti još jedna ekipa koja bi se borila za vrh,a da negovorimo o Kamešnici koja kad je naokupu može pobjediti svakoga,malo nam fali nogometne pameti i novca jer naši igrači od 11 mjeseca su dobili jedanput nešto crkavice .E sad se pitam kad uđemo u viši rang,što je normalno za pretpostaviti,gdje ćemo mi igrati da li u Drvaru ili u Duvnu.
- slogauskoplje
- Kontakt:
torcida medugorje je napisao/la:dobit cemo i troglava,slogu i visiceslogauskoplje je napisao/la:troglav može pobjedit turbinu, a vi ne možete ni slogu ni višiće.Grdan je napisao/la:Prvo mjesto će se odlučiti u ovim utakmicama:
Višići-Troglav
Turbina-Troglav
Sloga Uskoplje-Brotnjo
Višići-Brotnjo

mi smo sad pustili troglavu, vi niste dali ništa pa vama onda nećemo pustit.

kupo-prodaja

Sloga Uskoplje
Ako je mogla Turbina dobiti Slogu u Uskoplju zašto ne bi moglo Brotnjoslogauskoplje je napisao/la:troglav može pobjedit turbinu, a vi ne možete ni slogu ni višiće.Grdan je napisao/la:Prvo mjesto će se odlučiti u ovim utakmicama:
Višići-Troglav
Turbina-Troglav
Sloga Uskoplje-Brotnjo
Višići-Brotnjo

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne morate širiti dezinformacije.plavobijeli je napisao/la:malo nam fali nogometne pameti i novca jer naši igrači od 11 mjeseca su dobili jedanput nešto crkavice .E sad se pitam kad uđemo u viši rang,što je normalno za pretpostaviti,gdje ćemo mi igrati da li u Drvaru ili u Duvnu.
Istina je da se nema novca, ali isplaćene su plaće pred Uskrs, odnosno pred Klis, što vjerujem da i sami znate. Sve za prošlu godinu (prvi dio sezone, ne ono prije od stare uprave; koliko, osam plaća, čini mi se) je isplaćeno uredno, kao i jedan dio za ovu godinu.
Za Prvu ligu nam treba 1000 sjedalica (vjerujem da se to može instalirati; ako ne, neka iznajme montažne tribine) i kućica za kameru, mislim da Općina MORA dati novac za to - koristi svima, ne samo Troglavu. A i vrijeme je da se zemljište gdje je stadion prepiše na klub, da se može aplicirati kod nekih fondova.
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
i meni je smiješna priča kako nemate para, pa ne možeš bez para igrat ovu ligu, a kamoli ulazit u prvu. 

Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Novac se jedva skupi, sve je to knap, maćehinski odnos svih u gradu prema sportu i prema bilo kojem zdravom projektu (vjerujem da je ovo zdrav projekt, jer su došli novi ljudi; prije imali svog predsjednika kluba kao predsjednika kantonalnog saveza, a klub mu ispadne iz lige, i nabiju 50.000 KM po restoranima po Bosni i sad kamate na to pi.če ko lude; nisu pokušali dovesti ljude na stadion, nije se znalo za rezultate na portalima, ne možeš naći rezultate od lani, samo ako zagrebeš na stranicu bihsoccer.ba i potražiš postove ekipe koja je i ovdje prisutna
, nitko nije pratio) je doveo do toga; nemamo niti jedan klub u prvom rangu natjecanja, u bilo kojem momčadskom sportu. Ne tako davno imali smo cure u ženskoj košarkaškoj Euroligi, u Trocal ligi, momke u Premijerligi i u nogometu i u košarci, ali je to sve uništeno nerezonskim trošenjem i bacanjem novca u vjetar.
Nema se novca za kupovinu IO-a i njegovih odluka, kao što neki, od mene ignorarani profili pričaju, NEMA, dok se za plaće igrača i osoblja skuca nešto. Jedva, ali se ipak skuca nešto.
Divim se ljudima, od vodstva pa do svakog člana skupštine, koji su ušli u klub i prihvatili se tog vrućeg krumpira, jer je bio na milimetar od gašenja - naravno, da se to desilo, da je ovaj devedesetčetvrtogodišnjak otišao na vječna lovišta, okrivilo bi se trenutno vodstvo, a najglasniji bi sigurno bili ljudi koji su doveli klub ovamo, na dno, gdje svojom povijesti i veličinom sigurno ne pripada. Naravno, svala čast i igračima koji trpe sva sr.anja koja se dešavaju i što su se dešavali duži periodi bez da su vidjeli marke, treba to sve psihički izdržati.

Nema se novca za kupovinu IO-a i njegovih odluka, kao što neki, od mene ignorarani profili pričaju, NEMA, dok se za plaće igrača i osoblja skuca nešto. Jedva, ali se ipak skuca nešto.
Divim se ljudima, od vodstva pa do svakog člana skupštine, koji su ušli u klub i prihvatili se tog vrućeg krumpira, jer je bio na milimetar od gašenja - naravno, da se to desilo, da je ovaj devedesetčetvrtogodišnjak otišao na vječna lovišta, okrivilo bi se trenutno vodstvo, a najglasniji bi sigurno bili ljudi koji su doveli klub ovamo, na dno, gdje svojom povijesti i veličinom sigurno ne pripada. Naravno, svala čast i igračima koji trpe sva sr.anja koja se dešavaju i što su se dešavali duži periodi bez da su vidjeli marke, treba to sve psihički izdržati.
Hayley <3
Slazem se u potpunosti, nema se sta nadodat...badblueboylivno je napisao/la:Novac se jedva skupi, sve je to knap, maćehinski odnos svih u gradu prema sportu i prema bilo kojem zdravom projektu (vjerujem da je ovo zdrav projekt, jer su došli novi ljudi; prije imali svog predsjednika kluba kao predsjednika kantonalnog saveza, a klub mu ispadne iz lige, i nabiju 50.000 KM po restoranima po Bosni i sad kamate na to pi.če ko lude; nisu pokušali dovesti ljude na stadion, nije se znalo za rezultate na portalima, ne možeš naći rezultate od lani, samo ako zagrebeš na stranicu bihsoccer.ba i potražiš postove ekipe koja je i ovdje prisutna, nitko nije pratio) je doveo do toga; nemamo niti jedan klub u prvom rangu natjecanja, u bilo kojem momčadskom sportu. Ne tako davno imali smo cure u ženskoj košarkaškoj Euroligi, u Trocal ligi, momke u Premijerligi i u nogometu i u košarci, ali je to sve uništeno nerezonskim trošenjem i bacanjem novca u vjetar.
- benfica1923
- Kontakt:
Nebi brate sve da nisu dobili za zelenim stolom,kad se vec zna da ce oni u 1.ligu.....pa i sami u Citluku i uprava i igraci kazu da nemisle ove godine ulaziti,neisplati se 1.liga........jbt pa dalja su gostovanja nego u Premier ligi.....tako ti je..........allll sretno!!!torcida medugorje je napisao/la:dobiva to brotnjo 100% igraci su se nalozili na troglav,a da troglav nije kupio bodove za zelenim stolom mi bi sa pobjedom osigurali 1 mjestoBistrik je napisao/la:znaći sad za vikend odluka o prvaku bit če zanimljivo
- benfica1923
- Kontakt:
Ova liga je pristojna brate...netrebaju neke pare,evo ti slucaj ovdje.Iz godisnjeg proracuna opcine moze se financirati sve....igraci igraju radi sebe i sto su propali talenti,koji nikad nece preboliti nogomet,a dobiju nekad godisnje za kave da imaju......Nista tu nema ako nema neka tvornica ili firma,jbg......Eno ti onoga Gacka,u 1.RS ligi,nisu neka ekipa,u ovoj ligi bi bili negdje u sredini,al imaju pare,to ti je najjjveci motiv igracima,ha ya!!!pozzz svima i sretno......slogauskoplje je napisao/la:i meni je smiješna priča kako nemate para, pa ne možeš bez para igrat ovu ligu, a kamoli ulazit u prvu.
Koja glupa izjava. Nije valjda da već alibi tražiš? Zašto bi to suci pored jednog Brotnja gurali jedne Višiće?Grdan je napisao/la:
Ako je mogla Turbina dobiti Slogu u Uskoplju zašto ne bi moglo Brotnjo? S Višićima jedini problem može biti u sucima
.

P.S.
Osim ako vama nije problem pošteno suđenje, ne znam na šta ste navikli dosada.
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 17 apr 2012, 04:19, ukupno mijenjano 1 put.
www.facebook.com/hnkvisici
- benfica1923
- Kontakt:
a jesi smjesan,jbt.pa tko misli u visu ligu naravno da mora raditi sa sucima,presmjesno je da ce posteno biti........kazem jos jednom troglav ulazi to se vec zna,al ipak postoji opcija da se neke stvari poklope u Brotnju i oni imaju onda sigurne bodove u stocu i visicima,al s malo vecim parama,bez njih nista!!!!!!!zalosno al vam je tako!!!!!hnkvisici je napisao/la:Koja glupa izjava. Nije valjda da već alibi tražiš? Zašto bi to suci pored jednog Brotnja gurali jedne Višiće?Grdan je napisao/la:
Ako je mogla Turbina dobiti Slogu u Uskoplju zašto ne bi moglo Brotnjo? S Višićima jedini problem može biti u sucima
.
benfica, ako nisi shvatio Grdan indicira da će sudac biti naklonjen Višićima, a ne Brotnju.
www.facebook.com/hnkvisici
-
- Kontakt:
Izgleda da se puca po Troglavu i prljavim rađama,a predsjednik Sloge mi je rekao kada sam ga pitao za utakmicu prijatelju to je ranije rješeno,tako da oni šute i rade ikalkuliraju.Vidjet ćemo i u nedjelju dali onaj ćelavi sudi isto kao i u Livnu i dali mu je poštenje onakvo kako on govori.Ja bih za ovu tekmu tražio suce sa većeg nivoa i pošto je to derbi direktno prenosio na tv jer mislim da bi to bilo dobro za nogomet i razvoj manjih sredina.
- benfica1923
- Kontakt:
Vidim ja bola....vidis da neznaju ni oni sta pisu......pa ljudi samo Brotnjo i Troglav rade sa sucima....jedini mislite ness borba za prvaka i to!!!hnkvisici je napisao/la:benfica, ako nisi shvatio Grdan indicira da će sudac biti naklonjen Višićima, a ne Brotnju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.