tesko brale,siroki vam je pencilin velikiMirzaGunner je napisao/la:aBd dole se nadam bar bodu, steta sto nemogu gostujuci navijaci da ima pokazemo kako se bodri klub!![]()
1-1,1-2!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- MirzaGunner
- Kontakt:
Mislis pa nisu covjece Barca da se nemoze izvuci barem bod, a sto se nebi mogli pobijediti ako se ukaze prilika za to ako cemo realno?Rosas7 je napisao/la:tesko brale,siroki vam je pencilin velikiMirzaGunner je napisao/la:aBd dole se nadam bar bodu, steta sto nemogu gostujuci navijaci da ima pokazemo kako se bodri klub!![]()
1-1,1-2!

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Ljudi spustimo loptu...ne vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata u ŠB!!
Sinoć sam pitao, ali mi niko nije odgovorio...Ovo sa radiom jel ozbiljna stvar ili je neko od navijača to pokrenuo?
Sinoć sam pitao, ali mi niko nije odgovorio...Ovo sa radiom jel ozbiljna stvar ili je neko od navijača to pokrenuo?
to jest,ali to su moje zelje da zijaniteMirzaGunner je napisao/la:Mislis pa nisu covjece Barca da se nemoze izvuci barem bod, a sto se nebi mogli pobijediti ako se ukaze prilika za to ako cemo realno?Rosas7 je napisao/la:tesko brale,siroki vam je pencilin velikiMirzaGunner je napisao/la:aBd dole se nadam bar bodu, steta sto nemogu gostujuci navijaci da ima pokazemo kako se bodri klub!![]()
1-1,1-2!

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- MirzaGunner
- Kontakt:
@hilmo kume moj sto si tako pesimista?, ni ja nekazem da mozemo ali vrijedi pokusati pa nisu Barca!hilmo je napisao/la:Ljudi spustimo loptu...ne vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata u ŠB!!
To za radio ne znam.

- MirzaGunner
- Kontakt:
@Rosas drug svako ima pravo da voli svoje najblize, komsije!
Sto se tice tekme da skratim ovu polemisanje ja uvijek ovako naglasim:Nek bolji pobjedi jel posteno sa moje strane.
Topli pozz. za Ultrasa-e!!

Sto se tice tekme da skratim ovu polemisanje ja uvijek ovako naglasim:Nek bolji pobjedi jel posteno sa moje strane.
Topli pozz. za Ultrasa-e!!

Ma @mirza "taki sam ti"
ma ne da se nama dole nikako, jedina nam je šansa, kao što @rosas kaže, to što će se oni čuvati za Kup jer im je titula skoro pa izmakla a imaju šanse za trofej....
Samo ne znam kakva je kod nas situacija sa kartonima!?

- MirzaGunner
- Kontakt:
hilmo druze moj svi smo mi takvi, nego ja hocu da ti kazem kao veliki navijac FKS da sve je moguce, a naravno da dole nemamo neke srece samo nam je to velika sansa posto ce se oni boriti za kup upravu si ti.hilmo je napisao/la:Ma @mirza "taki sam ti"![]()
ma ne da se nama dole nikako, jedina nam je šansa, kao što @rosas kaže, to što će se oni čuvati za Kup jer im je titula skoro pa izmakla a imaju šanse za trofej....

- Sarajlijc@
- Kontakt:
U 20:00 na TVSA , Tatko i cika Jovo gosti 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ozbiljna stvar, najavljena već neko vrijeme. zasad je samo testna faza.hilmo je napisao/la:Ljudi spustimo loptu...ne vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata u ŠB!!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Vidim mnogi pricaju da ce se Siroki cuvati za Zelju ?! Pa ako je vec tako pritisnite ih na njihovom terenu i mozda uzmete sva tri boda. Olaksate posao sebi do kraja sezone i naravno komsijama u osvajanju duple krune, s obzirom da sam siguran da cemo uzeti Siroki bez vecih problema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tamam da je revijalna utakmica mi bi tamo ostavili i posljednji atom snage - iz već poznatih razloga. Tako da...Elegant je napisao/la:Vidim mnogi pricaju da ce se Siroki cuvati za Zelju ?! Pa ako je vec tako pritisnite ih na njihovom terenu i mozda uzmete sva tri boda. Olaksate posao sebi do kraja sezone i naravno komsijama u osvajanju duple krune, s obzirom da sam siguran da cemo uzeti Siroki bez vecih problema.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Bi mi, navijači al dal' bi i igrači vidjet ćemoVanBasten je napisao/la: Tamam da je revijalna utakmica mi bi tamo ostavili i posljednji atom snage - iz već poznatih razloga. Tako da...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Iskreno receno moje misljenje je da remi vrlo dobar rezultat a o pobjedi ipak mislim tesko u ovom trenutku jer kolko god mi navijaci zeljeli,imali motiva i sta sve ne jednostavno igraci nisu u istoj razini s nama (i za motive i za zelje) tako da vidjecemo .
Da li se zna hoce li biti na Moja tv
Da li se zna hoce li biti na Moja tv

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Zar niste u direktnom prenosu na BHT-u?Da li se zna hoce li biti na Moja tv
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Ma jok, prenose vas sa GrbaviceBlueTiger je napisao/la:Zar niste u direktnom prenosu na BHT-u?Da li se zna hoce li biti na Moja tv

Ali hvala Bogu i Telecomu pa ima moja TV

Oko za oko, zub za zub!
Hvala prijatelju moj, mada mislim ako su vec prenosi Sarajevo vs Siroki direktno, zasto onda ne bi prenosili i Siroki vs Sarajevo. A mozda bude i direktno jer smo mi pomjereni za Nedjelju.samir825 je napisao/la:Ma jok, prenose vas sa GrbaviceBlueTiger je napisao/la:Zar niste u direktnom prenosu na BHT-u?Da li se zna hoce li biti na Moja tv
Ali hvala Bogu i Telecomu pa ima moja TV

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
@Blue Tiger, Sarajevo - Široki nije bilo TV prijenosa u jesenjem dijelu. Prenosi se Željo - Borac i Leotar - Kozara. Tako je bilo u jesenjem dijelu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nisu nas prenosili, a i ne bi bilo uredu, jer smo do sada bili na prenosu 2 puta, moraju i drugi doci na redBlueTiger je napisao/la: Hvala prijatelju moj, mada mislim ako su vec prenosi Sarajevo vs Siroki direktno, zasto onda ne bi prenosili i Siroki vs Sarajevo. A mozda bude i direktno jer smo mi pomjereni za Nedjelju.

Nego, prica mi jaran da je prosli put pratio utakmicu(Zelje) sa nekog streama kojeg ste napravili, i da je bio pravo dobar stream, pa bil` se mogao raspitati kako ste to odradili, da i ja pokusam nama napraviti, ako ne zahtjeva nikakvu posebnu opremu

Da ne idem tamo na temu, bune se

Oko za oko, zub za zub!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Chony533, rimljanin90 i 40 gostiju.