Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ANTIFA ! je napisao/la:Jos koji i dovidenja Koln![]()
Iskreno mene ne bi cudilo da se ovo desi jer je ovo Bundesliga, ali bi u tom slucaju bilo zanimljivo vidjeti reakciju Kloppa i Watzkea.Ostao je jos jedan minut da se igra izmedju BVB-a i Gladbacha, a rezultat je 0:0. Na klupi BVB-a vec svi oblace sampionske majce i pocnje slavlje i ceka se posljednji zvizduk sudije. Na sredini terena Arango uzima loptu Kehlu i istu odmah salje ka Reusu, koji na lijevoj strani vara Subotica i preciznim sutem u suprotni ugao donosi nova tri boda ekipi Gladbacha.
amerosm je napisao/la:Iskreno mene ne bi cudilo da se ovo desi jer je ovo Bundesliga, ali bi u tom slucaju bilo zanimljivo vidjeti reakciju Kloppa i Watzkea.Ostao je jos jedan minut da se igra izmedju BVB-a i Gladbacha, a rezultat je 0:0. Na klupi BVB-a vec svi oblace sampionske majce i pocnje slavlje i ceka se posljednji zvizduk sudije. Na sredini terena Arango uzima loptu Kehlu i istu odmah salje ka Reusu, koji na lijevoj strani vara Subotica i preciznim sutem u suprotni ugao donosi nova tri boda ekipi Gladbacha.![]()
amerosm je napisao/la:Izgleda da ste blizu dovodjenja Xhake za narednu sezonu prema izjavi Eberla. Momak ima potencijala i talenat, ali mislim da je rizik izdvojiti preko 8 miliona eura za jednog 19-godisnjaka koji se samo dokazao u Svicarskoj.
HSV je odustao nakon sto je Basel odbio njihovu ponudu od 7,5 miliona € plus 500.000 € u slucaju plasmana u EL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.