info koji sam nasao je da santos danas slavi 100 godina postojanja te ce nastupati svi najbolji dok ovu drugu ekipu je napustilo par igraca tako 1 i 3+ ocekujem dosta golova takodjerpintol_TM87 je napisao/la:Ruh kp1
Santos - Catanduvense 3+ BILO BI POZELJNO AKO NEKO SAZNA MOGUĆI SASTAV SANTOSA DA OVDJE NAPISE..ukoliko budu igrali neymar i druzina da se igra hendikep 1 ili 1/1
[/b]
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
M.gladbach - 1.FC Koln(s.t.) 15.4. 15:30 1 1,60
Khimki - P.Valencia(s.t.)/koš 15.4. 16:30 1 1,75
Milano - Cantu(147,5) 15.4. 20:30 Manje 1,85
Koge - FC Kopenhagen 15.4. 16:00 2 1,40
Club Brugge - Gent 15.4. 18:00 1 1,75
kvota: 12.69
Khimki - P.Valencia(s.t.)/koš 15.4. 16:30 1 1,75
Milano - Cantu(147,5) 15.4. 20:30 Manje 1,85
Koge - FC Kopenhagen 15.4. 16:00 2 1,40
Club Brugge - Gent 15.4. 18:00 1 1,75
kvota: 12.69
- masteRofPoker
- Kontakt:
Wozniacki-Kerber tacan rez. 2:0 ;
Andujar-A.Ramos tip 1 ;
Malaga-Sociedad tip 1 ;
Freiburg daje gol ;
kvota 6.72 u Premieru.
Andujar-A.Ramos tip 1 ;
Malaga-Sociedad tip 1 ;
Freiburg daje gol ;
kvota 6.72 u Premieru.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
M.Belinelli under 12,5 @ 1.85
Ista priča kao i prije. Eric Gordon se ponovo vraća i Marco Belinelli se ponovo seli na klupu. Tako je prošlu utakmicu, prvu nakon Gordonovog (ponovnog) povratka, Belinelli sa klupe odigrao tek 21 minutu uz 7 šuteva iz igre i 7 poena. Večeras očekujem sličnu stvar, i koliko ja znam ko ne šuta ne može postići poene.
Ista priča kao i prije. Eric Gordon se ponovo vraća i Marco Belinelli se ponovo seli na klupu. Tako je prošlu utakmicu, prvu nakon Gordonovog (ponovnog) povratka, Belinelli sa klupe odigrao tek 21 minutu uz 7 šuteva iz igre i 7 poena. Večeras očekujem sličnu stvar, i koliko ja znam ko ne šuta ne može postići poene.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Frajburg-Hofenhajm x2,oba daju gol i 3+
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Zaragoza - Granada 1 @ 2,15
Zaragoza ekipa koja je u zadnjih nekoliko utakmica pokazala da nece odustati od borbe za opstanak u primeri, mislim da im je ovo jedinstvena prilika koju ne smiju propustiti. Forma 3-0-2, zadnja dva poraza od sevilje i barce, tu nisu imali sta traziti s obzirom na motive i kvalitet te dvije ekipe.
inace moj prvi post
Zaragoza ekipa koja je u zadnjih nekoliko utakmica pokazala da nece odustati od borbe za opstanak u primeri, mislim da im je ovo jedinstvena prilika koju ne smiju propustiti. Forma 3-0-2, zadnja dva poraza od sevilje i barce, tu nisu imali sta traziti s obzirom na motive i kvalitet te dvije ekipe.
inace moj prvi post
Sto je realno realnoinspiron je napisao/la:Zaragoza - Granada 1 @ 2,15
inace moj prvi post
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
C.Brugge-Gent 1 1,80
Duel izmedju Klub Bruggea i Genta. Brugge se nalazi na drugom mjestu ovog play-offa sa 35 bodova , 4 boda manje od Anderlechta a ujedno i sa utakmicom manje od njih .
Odlicno igraju na domacem terenu i na posljednja 3 meca gdje su bili domacini, pobijedili su bez primljenog gola.
Na prosle dvije ut. imaju remi i poraz ali to su bila gostovanja, inace su mnogo jaci kod kuce na Jan Breydel Stadionu.
Gent je na 4. mjestu sa 31 bodom i nemaju sanse za titulu .
U losoj su formi i imaju 2 vezana poraza i 3 poraza na prosle 4 utakmice.
U proslom kolu kod kuce ih je razbio Anderlecht 1:4.
Za ovu ut. imaju nekoliko vaznih izostanaka. Brugge je uspjesniji u medjusobnim susretima od Genta i u boljoj su formi, odlicno igraju na domacem terenu a gosti imaju probleme sa izostancima.
Ocekujem pobjedu Bruggea.
Brugge sa najcih 11:
Jorgacevic - Hoefkens, Donk, Figueras, Almeback - Blondel, Vazques, Vadis - Meunier, Rafaelov i Akpala.
Metalurg Skopje - Vardar Skopje under 50,5 1,70
Utakmica u regularnom dijelu sezone zavrsila 18:18, a granice u velikom finalu su postavljene na 49.5 ili na 50.5, onda se 'under' mora odigrati.
Metalurg je jedna od ekipa koja najvise forsira obranu u cijeloj Europi, malo je slicnih njemu.
Cijeli ritam utakmice ovisi iskljucivo o njima.
Mnogi protiv njih isticu kako bi ubrzali, kako bi vise trcali, kako bi ih pokusali pokrenuti, ali to Lino Cervar uspjesno sprijecava.
Finale je finale, ulog je velik, i jedni i drugi zele se upisati kao prvi osvajaci SEHA lige.
Lino je jucer bio nezadovoljan igrom Metalurga, u nastavku su primili 14 golova, u zadnjih 10 minuta 5, ali je utakmica bila na 50 golova. Uz to ni Stanic nije imao poseban dan, tek 6 obrana. I od njega se ocekuje daleko kvalitetnije izdanje.
Cijele sezone Makedonci igraju under, jos nisu iznevjerili.
Duel izmedju Klub Bruggea i Genta. Brugge se nalazi na drugom mjestu ovog play-offa sa 35 bodova , 4 boda manje od Anderlechta a ujedno i sa utakmicom manje od njih .
Odlicno igraju na domacem terenu i na posljednja 3 meca gdje su bili domacini, pobijedili su bez primljenog gola.
Na prosle dvije ut. imaju remi i poraz ali to su bila gostovanja, inace su mnogo jaci kod kuce na Jan Breydel Stadionu.
Gent je na 4. mjestu sa 31 bodom i nemaju sanse za titulu .
U losoj su formi i imaju 2 vezana poraza i 3 poraza na prosle 4 utakmice.
U proslom kolu kod kuce ih je razbio Anderlecht 1:4.
Za ovu ut. imaju nekoliko vaznih izostanaka. Brugge je uspjesniji u medjusobnim susretima od Genta i u boljoj su formi, odlicno igraju na domacem terenu a gosti imaju probleme sa izostancima.
Ocekujem pobjedu Bruggea.
Brugge sa najcih 11:
Jorgacevic - Hoefkens, Donk, Figueras, Almeback - Blondel, Vazques, Vadis - Meunier, Rafaelov i Akpala.
Utakmica u regularnom dijelu sezone zavrsila 18:18, a granice u velikom finalu su postavljene na 49.5 ili na 50.5, onda se 'under' mora odigrati.
Metalurg je jedna od ekipa koja najvise forsira obranu u cijeloj Europi, malo je slicnih njemu.
Cijeli ritam utakmice ovisi iskljucivo o njima.
Mnogi protiv njih isticu kako bi ubrzali, kako bi vise trcali, kako bi ih pokusali pokrenuti, ali to Lino Cervar uspjesno sprijecava.
Finale je finale, ulog je velik, i jedni i drugi zele se upisati kao prvi osvajaci SEHA lige.
Lino je jucer bio nezadovoljan igrom Metalurga, u nastavku su primili 14 golova, u zadnjih 10 minuta 5, ali je utakmica bila na 50 golova. Uz to ni Stanic nije imao poseban dan, tek 6 obrana. I od njega se ocekuje daleko kvalitetnije izdanje.
Cijele sezone Makedonci igraju under, jos nisu iznevjerili.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Giallorossi
- Kontakt:
Jbg @dijabola za prvi listic al' nema veze.Giallorossi je napisao/la:Khimki - Spartak under 147,5
Memphis 1
LA Clippers 1
Barcelona 2
Stranraer - Peterhead over 2,5
Ulog: 5 €
Dobitak: 21,80 €
--------------------------------------
Stakhovski 1
Minnesota - OKC h2 +10
Durant under 28,5
Phoenix - Chicago under 5,5
Ulog: 4€
Dobitak: 28,28 €
-----------------------------------
LA Clippers 1
San Antonio 1
Washington - Cleveland under 198,5
Ulog: 5€
Dobitak: 12,25€
Za danas:
Chicago 2
New Orleans - Memphis over 181,5
Boston 2
J.Johnson over 17,5
Dobitak: 23,95€
-----------------------------------------
Auxerre - PSG (druga ekipa da gol/DA)
Rayo Vall. - Atletico (druga ekipa da gol/DA)
Bilbao - Mallorca(prva ekipa da gol/DA)
Freiburg - Hoffenheim(oba data gol/DA)
Slovenija - V.Britanija 1(hokej)
Dobitak: 16,30€
----------------------------------------
Atletico 2
Freiburg - Hoffeinheim over 2,5
PSG 2
XV de Piracicaba x2
Charlotte - Boston h2/+9/
Ulog: 1€
Dobitak: 20,02€
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- dr.van nostrand
- Kontakt:
FA CUP
Tottenham-chelsea 1p X 2,00
Spursi su oslabljeni neigranjem igraca :Kaboul, Dawson, Huddlestone, Jenas , Bentley kao i golman Gomes, dok se u ekipu vracaju Van der Vaart, Lennon i King.
Imaju velike ambicije ali su upali u losu formu, porazio ih je na W.H.Laneu Norwich 1:2.
Nalaze se na 4. mjestu PL i zele plasman u CL.
Chelsea igra bolje, u zadnjih 11 ut. samo su porazeni od Man Cityja. 8 pobjeda i 2 remija.
Chelsea je na 5. mjestu, igraju 1/2 finale CL protiv Barcelone, sa malim sansama za plasman u finale.
Jedina prilika za osvajanje trofeja je FA Cup.
Nedostaje im jedino Ivanovic.
Poluvrijeme ocekujem nesto tvrdje i zatvorenije a poslije i otvaranje i vise sansi na objema stranama.
Zadnje tri ut. ______________________1p.
24.03.12, Chelsea - Tottenham 0 : 0 (0 : 0)
22.12.11, Tottenham - Chelsea 1 : 1 (1 : 1)
30.04.11, Chelsea - Tottenham 2 : 1 (1 : 1)
Tottenham-chelsea 1p X 2,00
Spursi su oslabljeni neigranjem igraca :Kaboul, Dawson, Huddlestone, Jenas , Bentley kao i golman Gomes, dok se u ekipu vracaju Van der Vaart, Lennon i King.
Imaju velike ambicije ali su upali u losu formu, porazio ih je na W.H.Laneu Norwich 1:2.
Nalaze se na 4. mjestu PL i zele plasman u CL.
Chelsea igra bolje, u zadnjih 11 ut. samo su porazeni od Man Cityja. 8 pobjeda i 2 remija.
Chelsea je na 5. mjestu, igraju 1/2 finale CL protiv Barcelone, sa malim sansama za plasman u finale.
Jedina prilika za osvajanje trofeja je FA Cup.
Nedostaje im jedino Ivanovic.
Poluvrijeme ocekujem nesto tvrdje i zatvorenije a poslije i otvaranje i vise sansi na objema stranama.
Zadnje tri ut. ______________________1p.
24.03.12, Chelsea - Tottenham 0 : 0 (0 : 0)
22.12.11, Tottenham - Chelsea 1 : 1 (1 : 1)
30.04.11, Chelsea - Tottenham 2 : 1 (1 : 1)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Santos slavi 100 godina sutra.pintol_TM87 je napisao/la:Mogi Mirim vs Piracicaba kp2 kvota 2.6 a čista 2 je 3.4
Mogi Mirim se kvalifikovao u narednu fazu i trener vec najavio da ce odmoriti dosta igraca. Joao Paulo, Gil, Baraka, Roni i Hernane imaju po 2 zuta kartona i ukoliko zarade jos jedan bit će suspendovani za prvi mec play offa, uz to Lucas Fonseca je suspendovan.
Ovo je utakmica sezone za Novembro, ukoliko pobjede ostace u ligi, ukoliko izgube morace da se nadaju da Botafogoe nece pobjediti. U ovaj mec ulaze nakon vazne pobjede protiv Ponte Prete rezultatom 2:1.
Ponte Preta Campinas - Corinthians kp2
Santos - Catanduvense 3+ BILO BI POZELJNO AKO NEKO SAZNA MOGUĆI SASTAV SANTOSA DA OVDJE NAPISE..ukoliko budu igrali neymar i druzina da se igra hendikep 1 ili 1/1
Rafael;
Fucile, Edu Dracena, Durval e Juan;
Arouca, Henrique, Elano e Ganso;
Borges e Neymar.
Catanduvense bez :Chiquinho, Sidraílson defender, midfielder Nene Bonilha, midfielders and striker Maurice Diniz and German.
Svi su otisl iz kluba.
---------------------------------------------------------------------------------------
Corinthians will rest some regulars in this match because of Copa Libertadores clash with Deportivo Táchira.
--------------------------------------------------------------
Mogi mirim je takodjer najavio dosta izmijenjen sastav.
silver & black
silver & black
- dr.van nostrand
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:C.Brugge-Gent 1 1,80

silver & black
silver & black
prvo pa muškoinspiron je napisao/la:Zaragoza - Granada 1 @ 2,15
- pintol_TM87
- Kontakt:
To mladiću samo rokajinspiron je napisao/la:prvo pa muškoinspiron je napisao/la:Zaragoza - Granada 1 @ 2,15
p.s. 2 godine si nas samo posmatrao
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
jarane danas kreno da se registrujem, kaze za taj mail vec izvrsena registracija....potrefim sifru i to je topintol_TM87 je napisao/la:To mladiću samo rokajinspiron je napisao/la:prvo pa muškoinspiron je napisao/la:Zaragoza - Granada 1 @ 2,15
p.s. 2 godine si nas samo posmatraoregistrovan 2010 a tek prvi post
ma bit ce to dobro xD
mani se spama
Vallecano-Atletico Madrid 1x 1.95
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Imal iko na svijetu da je pao na zabarskoj odbojci ili sam ja jedini medvjed koji to igra? 
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
ti si jedini medvjed koji to igraBlueIsTheColor je napisao/la:Imal iko na svijetu da je pao na zabarskoj odbojci ili sam ja jedini medvjed koji to igra?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Evolution87
- Kontakt:
Evo izgleda da cu dici neku sicu:
M'gladbach-Koln 1
Bala Town-TNS 2
Man Utd-A VIlla 1/1
Tromso-Sandnes 1
Khimki-Valencia 1
Rapid Buk.-Vointa 1
jos samo rapid i 30km u dzep
M'gladbach-Koln 1
Bala Town-TNS 2
Man Utd-A VIlla 1/1
Tromso-Sandnes 1
Khimki-Valencia 1
Rapid Buk.-Vointa 1
jos samo rapid i 30km u dzep
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.