i izgubise na krajuGiallorossi je napisao/la:Vidi Bostona vode za +13, sad gube za -9Josh za Torontu ne igraju Calderon i Bargnani.
evo i NO pobjedi utah...nocas nekoliko PO contendera izgubi od outsidera
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
i izgubise na krajuGiallorossi je napisao/la:Vidi Bostona vode za +13, sad gube za -9Josh za Torontu ne igraju Calderon i Bargnani.
ma nece garant Phila vidjela da im je bolje igrati sa Bullsima...ne znam zbog cega vjerovatno problem povrede, Rose nije u formi, onda dobro su nam parirali ove sezone sto jest jest mucili su nas i cak dobili jednu tekmu....ja bi iskreno volio na Buckse jer je blizu ebiga manje umora ebiga do druge runde, a puno gore navijaca BullsaLenBias je napisao/la:zao mi filadelfije sto ce ispast vjerovatno iz utrke za plejof
Ode na UCLA..Zeljovac_1921 je napisao/la:Kakva ce igracina biti Shabazz Muhammad
Gdje ce Indianu prenosit, kad je neznaju ni naci na kartiAdmir_Sa je napisao/la:opet veceras lejkerski, ne znam sto ne preimenuju ono umjesto nba na sportklubu nek stave lejkersi/majami na sportklubu![]()
isto pravo puno prenosa bude njujorka, a pojma nemam na osnovu cega njih forsiraju, nemaju titulu boga pitaj od kada, 2 finala u zadnjih 25 godina i to je kao razlogjedino sto je grad atraktivan, a to bi isto bilo kada bi naprimjer eurosport stalno prenosio hertu jer je eto iz berlina
tim koji dijeli 5 mjesto u ukupnom skoru lige nije nijednom bio na prenosu, sramota
Pa United i ne potpisuje tv ugovore sam za sebe, vec Premiership u kompletu prodaje prava za sve timove, obicno za 3-4 sezone, posebno za Britaniju, posebno za ostale regije u svijetuKobe Bryant je napisao/la:Ma to za SK postoji eurpski paket kojeg otkupiš.
Tako npr. ameri 2007/08 ponudili paket sa najviše tekmi Toronta i Bostona , hajde Boston je napravio super tim pa je bilo za očekivati , ali Toronto kao najviše europskih igrača![]()
Sad vrše ankete koje klubove prenose u nacionalnim terminima. Imas po 2 tekme cetvrtak TNT , petak ESPN i nedelja ABC preko espn-a to jr ovaj termin 1 i 3.30 po ET
kako sam upratio npr. lakersi radi marketinga 90 % idu pon/uto na NBA TV , onda sri na ESPN pa pet na ESPN pa nedelja bilo na ABC ili FOX-u , stim da % ih je bilo i najviše i cet na TNT ali tu su rotacije.
Inace lakersi imaju najbolji lokalni TV ugovor nesta bezoslovno sto recimo mogu sanjati cak i barsa , real ,man u ....
mislim na 20 god, 30 mil po sezoni sa cablovskim operaterom za tv stanice FOX i KALC
Ma jarane trebo je direktno otic u NBA, haj mozda odradi samo godinu k'o Anthony Davisdelpiero20 je napisao/la:Ode na UCLA..Zeljovac_1921 je napisao/la:Kakva ce igracina biti Shabazz Muhammad
Samo neka nije otisao na DukeMada mi je opet cudan izbor, mozda zeli da konacno donese titulu UCLA nakon toliko godina, ali opet u Kentucky da je otisao napravili bi od njega star playera 100%
Pravilo postoji vec nekoliko godina da se ne moze direktno iz srednje u NBAZeljovac_1921 je napisao/la:Ma jarane trebo je direktno otic u NBA, haj mozda odradi samo godinu k'o Anthony Davisdelpiero20 je napisao/la:Ode na UCLA..Zeljovac_1921 je napisao/la:Kakva ce igracina biti Shabazz Muhammad
Samo neka nije otisao na DukeMada mi je opet cudan izbor, mozda zeli da konacno donese titulu UCLA nakon toliko godina, ali opet u Kentucky da je otisao napravili bi od njega star playera 100%
Mora imati 19 godina cini mi se, da udje u nba.NEZALAGANJE je napisao/la: Pravilo postoji vec nekoliko godina da se ne moze direktno iz srednje u NBA
jeste upravu si.Pasha je napisao/la:pravilo je ustvari da mora proći godina od završetka srednje škole. znamo da mnogo ljudi ima 19 godina kad završi srednju iz raznih razloga. kasniji upis ili gubljenje godine su samo neki...
a za neameričke igrače, odnosno one koji nisu pohađali srednju u SAD-u je pravilo da mora imati 19 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.