rezultat nikome od njih nije bitan. imaju svoje razloge zbog kojih su tu. vidiš li da niko nikakve odgovornosti nema. ni trener, ni direktor niti jedan igrač. javnost šuti. nijedne novine, nijedan portal ne piše da u osam utakmica nismo nikog pobjedili, da smo dali samo 3 gola.kimbo je napisao/la:Potpis druze . Bandovic i Lakicevic svaka ima cast, odma bi s njima ugovor na par godina i neka ih kod nas. Mali Rovcanin sto su ga otjerali isto tako. Momak se borio (mada je falilo kvaliteta) i mogao je barem da trci. Bio je nalik na normalnog igraca. Da je ostao sa Brkovicem pravio bi devar u napadu jos da je tu Djeno niko nam nista trkacki ne bi mogao.karaiskakis je napisao/la:Od igrača sa strane jedino vrijede Bandović i Lakičević. Ostalo je koševski otpad koji bi da je sreće sad igro u Unisu umjesto u Veležu.
Zaista me boli srce kada skontam kakav smo tim mogli imati ove sezone da ne napravise katastrofalne poteze u prelaznom roku sa Hirosem i Pehlicem !! Dzaba i stadion i autobusi i plate i uslovi i pripreme kada se tako neracionalno postupa.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
sta kukate, izbacili smo Everton iz KUPA 

imali pobogu išta pozitivno za vas dvojicu?
odakle samo više ta negativna energija u pm
bola idemo dalje, kako nam je tako nam je trenutno
mi smo par korak stabilnije naprijed nego smo bili ranijih godina htjeli vi to prizanti ili ne...
a da imamo ekipu snova, nemamo!!! bilo je par zajeba kod transfera ali i to je sastavni dio igre...
nadati se da iste ne napravimo za narednu sezonu... imamo dosta mladih igraća, perspektivni i borbeni...
dajte malo vremena ljudi moji, pozitvne energije npr... pa u istom brodu i bodrimo isti klub?!!
odakle samo više ta negativna energija u pm
bola idemo dalje, kako nam je tako nam je trenutno
mi smo par korak stabilnije naprijed nego smo bili ranijih godina htjeli vi to prizanti ili ne...
a da imamo ekipu snova, nemamo!!! bilo je par zajeba kod transfera ali i to je sastavni dio igre...
nadati se da iste ne napravimo za narednu sezonu... imamo dosta mladih igraća, perspektivni i borbeni...
dajte malo vremena ljudi moji, pozitvne energije npr... pa u istom brodu i bodrimo isti klub?!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Hajde nadam se da ce biti bolji teren, jer ono u subotu je smijesno stvarno igraci se valjaju u blatu pokusavajuci doci do lopte 

A jbt , u srijedu ce biti 2 puta gori teren nego u subotu , ako se ovakvo nevrijeme nastavi
.
Dabogda da se odigra
.

Dabogda da se odigra

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ima li kraja negativnoj seriji Veleza, ne sjecam se posljednje pobjede u Vrapcicima, ako se ne varam protiv Slavije
Limvo Likce
Ja mislim da je posljednja pobjeda kuci protiv Slobode u 14. kolu .. ako nije tako nek' me neko ispravibagra je napisao/la:Ima li kraja negativnoj seriji Veleza, ne sjecam se posljednje pobjede u Vrapcicima, ako se ne varam protiv Slavije

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
E bas to, kisa ne prestaje teren moze biti jos gori nego sto je bio u subotu.Maestro^^ je napisao/la:A jbt , u srijedu ce biti 2 puta gori teren nego u subotu , ako se ovakvo nevrijeme nastavi.
Dabogda da se odigra.
Mozda ce Mirzi kisa opet biti izgovor sto nisu pobjedili, ili ipak veliki broj povrijedjenih,kartoniranih igraca, ili jak ritam subota-srijeda,umor ...
Limvo Likce
Saopštenje za javnost UO FK Velež
Ponedjeljak, 16 April 2012 13:40
Na vandrednoj sjednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Velež održanoj jutros, a povodom nemilih događaja od subote navečer, Upravni odbor se oglasio saopštenjem:
Iznenađeni smo napadom na naše igrače koji su tu večer bili slobodni i zajedno se družili i bez ikakvog razloga i objašnjenja fizički napadnuti. Iznenađenje je još i veće što je u tom događaju učestvovao i dojučerašnji uposlenik kluba na funkciji direktora i trenera Mensud Duraković.
Povodom nemilog događaja od subote FK Velež će poduzeti sve mjere da u skladu sa zakonom zaštiti svoje igrače. Također, nadamo se da će nadležni organi poduzeti sve potrebne mjere kako bi se zaštitili sportisti ovog grada i odgovorni sankcionisali.
Ovakvi i slični incidenti ne mogu narušiti atmosferu i harmoniju u klubu, a posebno odnose sa istinskim navijačima Veleža.
Jednom riječju SRAMOTA! Da li neko ima više informacija povodom ovih nemilih scena.
Na vandrednoj sjednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Velež održanoj jutros, a povodom nemilih događaja od subote navečer, Upravni odbor se oglasio saopštenjem:
Iznenađeni smo napadom na naše igrače koji su tu večer bili slobodni i zajedno se družili i bez ikakvog razloga i objašnjenja fizički napadnuti. Iznenađenje je još i veće što je u tom događaju učestvovao i dojučerašnji uposlenik kluba na funkciji direktora i trenera Mensud Duraković.
Povodom nemilog događaja od subote FK Velež će poduzeti sve mjere da u skladu sa zakonom zaštiti svoje igrače. Također, nadamo se da će nadležni organi poduzeti sve potrebne mjere kako bi se zaštitili sportisti ovog grada i odgovorni sankcionisali.
Ovakvi i slični incidenti ne mogu narušiti atmosferu i harmoniju u klubu, a posebno odnose sa istinskim navijačima Veleža.
Jednom riječju SRAMOTA! Da li neko ima više informacija povodom ovih nemilih scena.
a odkud igrači profesionalci u 3 ujutro u birtiji? knez se promijenio, nije on više ko prije... rekošeAlemC85 je napisao/la:Saopštenje za javnost UO FK Velež
??? Prvi put cujem za ovo :O Sramota !!AlemC85 je napisao/la:Saopštenje za javnost UO FK Velež
Ako je ovo istina za Durakovića, onda je svom malom zatvorio vrata VELEŽA zauvijek..

hmmm Koji li je razlog da Durakovic napadne igrace

ma nije bitan razlog, nego je bitno to da on ne može dijeliti pravdu, kao da je u divljem zapadu.......

-
- Kontakt:
Navodno, bila proslava Vaskrsa pa su zato ostali vani - ko sto znate, dobar broj igraca slavi Vaskrs. Izgleda da je tokom te proslave, Durakovic nekoga udarao - neznam koga.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
nastradali su Jugo i Knežević, tako sam negdje maloprije pročitao.......MostaracVelezovac je napisao/la:Navodno, bila proslava Vaskrsa pa su zato ostali vani - ko sto znate, dobar broj igraca slavi Vaskrs. Izgleda da je tokom te proslave, Durakovic nekoga udarao - neznam koga.
-
- Kontakt:
Kako ne moze? Pa mi i jesmo divlji zapad vec odavno.AlemC85 je napisao/la:ma nije bitan razlog, nego je bitno to da on ne može dijeliti pravdu, kao da je u divljem zapadu.......![]()
![]()
![]()
Licno sam bio prisutan kad sam prije 10tak godina s rajom bio u starom. Otiso da se pisam u WC i dok sam se vratio, vidim guzvu. Kad sta je bilo? Jedan od mojih kolega se valjda zagledao, dok me cekao da se vratim, i zagledao se u stol gdje je Luster sjedio. I Luster ustao i spuco mu shamar i nakon toga ga pitao "sta gledas?"...
NIdje veze.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
A svasta, i bas Durakovic da ih udara... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.