Uche za 4-0

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ah taj Vallodolid ,znao sam da ce se umjesati za direktan plasmanrio_Ferdy88 je napisao/la:Madre mia kakva tekma na Balaídosu![]()
Dobi Depor el derby gallego golom Borje u 92 min, nakon sto se Celta vratila sa 0-2 na 2-2 i imala inicijativu, Depor iz prekida rjesava pitanje pobjednika i sa ova tri boda gotovo sigurno osigurava plasman u Primeru sljedece sezone![]()
Celta ostaje na 3 poziciji sa 2 boda iza Valladolida i tekmom manje ;)
U 91. min Malagi poništen čist gol.IlPrincipe je napisao/la:Malaga 1:1 Real Sociedad ... još Sociedad ima crveni![]()
Da znas da si pao zahvaljuci greski sudaca,jel je 100% cist gol ponistenNK/RK Krivaja je napisao/la:Padoh na Malagi.
i ja na Malagi mater im svima redomNK/RK Krivaja je napisao/la:Padoh na Malagi.
Isto. Konto Betis igrat, ma reko hajde nema veze, proće Malaga, hoće k...IlPrincipe je napisao/la:i ja na Malagi mater im svima redomNK/RK Krivaja je napisao/la:Padoh na Malagi.![]()
i to na pp
Fino,fino imamo i jednog BeticosaNObonus je napisao/la:Betis dobio...Ako je i teoreskih dilema o borbi za opstanak bilo,vise ih nema...Castro...
Jos od 2001.god.Strasni Denilson i Juanitojuznjak> je napisao/la:Fino,fino imamo i jednog BeticosaNObonus je napisao/la:Betis dobio...Ako je i teoreskih dilema o borbi za opstanak bilo,vise ih nema...Castro.... Castro do sada zabio 14 golova,navijaci Betisa traze da ga Bosque pozove u repku
To je pokazatelj kako su dobro igralijuznjak> je napisao/la:Sevilla popusila petardu, i pored toga , ima 4 igraca u timu kola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.