FK Novi Pazar

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

pazzarac
Kontakt:

Re: FK Novi Pazar

Post Postao/la pazzarac » 15 apr 2012, 10:56

Gigant sa Marakane je poklekao kraj Jošanice. U veličanstvenom ambijentu,pred 12 000 gledalaca,fudbaleri Novog Pazara su napravili još jedan podvig i osvojili zlata vredan bod u borbi za opstanak.

Bivši svetski i evropski prvak, „video“ je veličanstveni ambijent i kolorit na tribinama. Bez ijedne mrlje i incidenta. Navijači su još jednom dokazali da su igrač više Novopazarcima, pesma i huk sa tribina nije prestajala tokom svih 90 minuta. A na terenu,tvrda,rovovska borba, u ne toliko lepršavoj predstavi,gde je sve bilo podređeno rezultatu. Očekivano, četa Roberta Prosinečkog je više imala loptu u svom posedu. Preko maestralnog Čave Dimitrijevića,kreirani su mnogi napadi, od kojih je većina lako amortizovana. Vusljanin i saigrači su još jednom pokazali karakter i homogenost. Borili su se fajterski,bukvalno ginuli za svaku loptu i na kraju im se isplatilo. Stigli su do zlata vrednog boda i napravili još jedan korak ka „luci spasa“. Imala je Zvezda inicijativu od početka,dok je domaćin vrebao šansu iz kontri. Prvo uzbuđenje doneo je 12.minut,kada je Milunović oprobao udarac sa ivice kaznenog prostora,a lopta fijuknula tik pored stative Đogatovića.
Šest minuta kasnije,jedan od najzapaženijih na terenu, Čava Dimitrijević je lukavo i precizno tukao iz „slobodnjaka“, sa 25 metara pod samu prečku. Lopta već viđena u mreži,međutim, golman Novog Pazara je „zaplivao“ kroz vazduh i uspeo da je vrhovima prstiju zakači i sprovede u korner.

Nije se ni Novi Pazar tako lako dao. U 21.minutu,Šarac centrira iz slobodnog udarca,Bulatović je najviši u skoku ispred Bajkovića,ali i neprecizan. Njegov pokušaj glavom odlazi preko gola.

Borbeno je bilo i u nastavku. Slika na terenu se nije mnogo promenila,s tim što su plavi uspeli da dođu do ravnopravne igre i krenu ofanzivnije. U 49.minutu, kapiten Vusljanin je dugo vukao loptu po levom boku,zalomio čuvara,pa „povratnom“ proigrao Ademovića. Usledio je topovski udarac sa 18 metara u dobro postavljenog Bajkovića, koji je iz drugog pokušaja uspeo da amortizuje

Poslednji pokušaj promene rezultata u 75.minutu. Iskusni Tošić je topovski putirao sa preko 20 metara,lopta je imala čudnu putanju,Đogatović je odbiuo do Kasalice,koji sa samo 14 metara šutira nebu pod oblake. Nakon poslednje zvižduka sudije Dimitrijevića, velika fešta. Otrčali su fudbaleri Novog Pazara do najvatrenijih pristalica,koji su „debitovali“ na novoizgrađenoj severnoj tribini i dugo sa njima prosavljali veliki bod. Praznik fudbala u Novom Pazaru, beše to. Spektakl za pamćenje, u kome su plavi uspeli da odole našem najtrofejnijem klubu a navijači pošalju sjajnu sliku širom Srbije. Bili su kao i fudbaleri. Za čistu 10.

TRENERI:

Robert Prosinečki (Crvena zvezda)

„Utakmica je bila borbena,bez mnogo pravi akcija i šansi.Želeli smo trijumf,ali za razliku od Partizana nismo uspeli da pronađemo put i dođemo do gola protivnika. U suštini Zvezda nije igrala onako kako zna,mada nam je i rival dobro parirao,neutralisavši naše atake preko bokova i kroz sredinu. Igrali su borbeno i zaslužili su bod,odradili su odličan posao.Čestitam Novom Pazaru na tome.Ambijent je bio pravi fudbalski. Ovakve slike,pune tribine su nešto što vraća veru u fudbal. Navijači su u ovoj utakmici bili na nivou,domaćinu su bili igrač više i velika podrška “.

Dragoljub Bekvalac (Novi Pazar)

„Impresioniran sam publikom. Bod koji smo osvojili je bod ovih divnih navijača,koji nisu zaslužili da odu kući razočarani.Oni su držali i ritam i tempo borbenosti ekipi, koja su se Crvenoj zvezdi suprostavila pravom ratničkom igrom,a ne da se upustimo u nadigravanje sa renomiranim rivalom,što nam je i bila želja.Uspeli smo u tome,jer Zvezdi nismo dozvolili da razvije prepoznatljivu pas igru. Sve je to rezultatiralo velikim bodom koji su podjednako zaslužili i momci i naši sjajni navijači.To je i presudilo u derbiju. Obećavam da će Novi Pazar i dalje krasiti fanatična borbenost.Sem toga u utakmicama sa sebi ravnima,koje slede igraćemo i ofanzivnije,za gol više. Ipak nisu svi Crvena zvezda.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 15 apr 2012, 10:59

[youtube][/youtube]

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 apr 2012, 11:34

Čestitke na bodu...
Ono je dobro zvučalo kada grmi NOVI PAZAR ....
Valjda bude opstanak.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 15 apr 2012, 16:10

Svaka cast za navijanje, al stadion vam je bas extra :D mnogo mi se svidja :D ..

Edit:Navijackim klipovima ovde nije mesto. ;)
@Devil

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 15 apr 2012, 16:17

Bio je otac Edina Dzeka u lozi naseg stadiona pa se malo skandiralo Edinu :mrgreen: ,imaju slike na

http://www.sou.rce.ba/clanak/9505092/sp ... %C5%BEeke-" onclick="window.open(this.href);return false;

ukloni tacku

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 15 apr 2012, 17:47

AboveTheLaw je napisao/la:Edit:Navijackim klipovima ovde nije mesto. ;)
@Devil
Moderator za primjer. :roll:

Evo jasno vidite šta stoji za navijačke klipove u temi FK Novi Pazar a gledajte da se isto postavlja na temi Crvena Zvezda ali nema nikakvih njegovih brisanja i opomena tamo.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4520" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4480" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4440" onclick="window.open(this.href);return false;

Znači to je samo mali dio klipova što se mogu naći na Zvezdinoj temi. Znači od starta tema Novi Pazar trpi njegovo liječenje kompleksa.
Who dares, wins !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 apr 2012, 17:55

NeToBoLa je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:Edit:Navijackim klipovima ovde nije mesto. ;)
@Devil
Moderator za primjer. :roll:

Evo jasno vidite šta stoji za navijačke klipove u temi FK Novi Pazar a gledajte da se isto postavlja na temi Crvena Zvezda ali nema nikakvih njegovih brisanja i opomena tamo.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4520" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4480" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4440" onclick="window.open(this.href);return false;

Znači to je samo mali dio klipova što se mogu naći na Zvezdinoj temi. Znači od starta tema Novi Pazar trpi njegovo liječenje kompleksa.
Da li ti znas da postoji dugme prijavi post ? Izgleda da ne znas.Ja brisem ono sto vidim i sto stignem obrisati.
Da li treba da ti slikam(ustvari ne znam da li bi to admin dozvolio) moderatorski log da vidis koliko sam postova izbrisao sa tema Partizana i Zvezde,pa da vidis koliko taj @Devil leci komplekse. :roll:
Mnogo vi sebi dajte za pravo da samo @Devila kritikujete,sto ne kritikujete ostale,nego jok uvek je @Devil kriv,sta god da se desi on je kriv.Pa dokle vise jbm mu kevu. :roll:
Eto izbrisani su i ti postovi da se ne zalis i sledeci put lepo uzmes mis u ruke,kliknes na taj uzvicnik iznad posta i hop neko ce ako vec ja to necu izbrisati a nece stajati i tebi parati oci.Naravno ako se kosi sa pravilima foruma. ;)
Eh da ovaj drugi link sto si postavio,to nisu navijaci,to su studijske pesme koje samo navijaci pevaju na tribinama a to je dozvoljeno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 15 apr 2012, 18:38

Jučer Zvezda bila bolja, iako je i Pazar imao svoje prilike. Zvezda imala više prilika, ali se istakao u nekoliko navrata golman Pazara. Najviše prilika je bilo uglavnom nakon prekida (korner, slobodan udarac). Pazar od početka išao prema tome da ne izgubi i da uspiju uzeti bod, na kraju im to uspjelo za rukom i uzeli veliki bod. Uvjeren sam da će Pazar uspjeti osigurati opstanak u ligi. Teško da će ko doći do sva 3 boda u Pazaru pred onakvom atmosferom.

Evo izvještaj sa utakmice sa najboljim prilikama ako neko nije gledao:
[youtube][/youtube]
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 apr 2012, 02:32

Devil je napisao/la: Da li ti znas da postoji dugme prijavi post ? Izgleda da ne znas.Ja brisem ono sto vidim i sto stignem obrisati.
Da li treba da ti slikam(ustvari ne znam da li bi to admin dozvolio) moderatorski log da vidis koliko sam postova izbrisao sa tema Partizana i Zvezde,pa da vidis koliko taj @Devil leci komplekse. :roll:
Mnogo vi sebi dajte za pravo da samo @Devila kritikujete,sto ne kritikujete ostale,nego jok uvek je @Devil kriv,sta god da se desi on je kriv.Pa dokle vise jbm mu kevu. :roll:
Eto izbrisani su i ti postovi da se ne zalis i sledeci put lepo uzmes mis u ruke,kliknes na taj uzvicnik iznad posta i hop neko ce ako vec ja to necu izbrisati a nece stajati i tebi parati oci.Naravno ako se kosi sa pravilima foruma. ;)
Eh da ovaj drugi link sto si postavio,to nisu navijaci,to su studijske pesme koje samo navijaci pevaju na tribinama a to je dozvoljeno.
Sad ćeš ti meni objasniti da na Zvezdinoj temi ,na kojoj inače najviše budeš tj. visiš, nisi primjetio postove s ovim klipovima od Delija ? :lol:

Meni si ti najviše zapao za oko jer si toliko dopovezao Sandžaklija da to nije normalno. U bilo kojem dijelu forumu gdje se spomenu eto tebe da nam objasniš kako oni nisu normalni, kako su ovakvi, kako su onakvi. 'de bola. :) Radi šta hoćeš, kriv je onaj koji ti je dao tu opciju uređivanja po nekih dijelova foruma, ali nemoj misliti da je neko budala. ;)
Who dares, wins !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 apr 2012, 03:01

Kad si već rekao da prijavljujem postove, eto da znaš da sam počeo. U prvih 40 stranica teme FK Crvena Zvezda prijavio sam nekih 30- tak postova a možda i više. Sutra nastavljam, svakako mi je dosadno u sljedećih nekoliko dana. Slobodan sam. Živio. :)
Who dares, wins !

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 16 apr 2012, 07:41

primjetno je da devil ovdje unistava temu novog pazara,kompleks sta li je vec
Bosna <3

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 16 apr 2012, 08:48

pluton je napisao/la:primjetno je da devil ovdje unistava temu novog pazara,kompleks sta li je vec
slazem se stobom
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 apr 2012, 12:21

NeToBoLa je napisao/la:Kad si već rekao da prijavljujem postove, eto da znaš da sam počeo. U prvih 40 stranica teme FK Crvena Zvezda prijavio sam nekih 30- tak postova a možda i više. Sutra nastavljam, svakako mi je dosadno u sljedećih nekoliko dana. Slobodan sam. Živio. :)
1.Nisi niti jedan prijavio ;)
2.Kakve veze imam ja sa prvih 40 stranica teme Crvene Zvezde,mislim cak da nemam veze ni sa prvih 150 ?
3.Blago tebi kada si toliko besposlen da mozes to da radis.
4.Da, unistavam super kvalitetnu raspravu na temi Novog Pazara gde se od otvaranja teme nije niti jednom vodila kvalitetna diskusija o fudbalskoj strani toga kluba.A i ja glup kako ce se voditi kada 95% ljudi na ovoj temi i ne gleda utakmice Novog Pazara vec dodje @Devilu da kenja.E nece tako moci. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 apr 2012, 13:06

Devil je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Kad si već rekao da prijavljujem postove, eto da znaš da sam počeo. U prvih 40 stranica teme FK Crvena Zvezda prijavio sam nekih 30- tak postova a možda i više. Sutra nastavljam, svakako mi je dosadno u sljedećih nekoliko dana. Slobodan sam. Živio. :)
1.Nisi niti jedan prijavio ;)
2.Kakve veze imam ja sa prvih 40 stranica teme Crvene Zvezde,mislim cak da nemam veze ni sa prvih 150 ?
3.Blago tebi kada si toliko besposlen da mozes to da radis.
4.Da, unistavam super kvalitetnu raspravu na temi Novog Pazara gde se od otvaranja teme nije niti jednom vodila kvalitetna diskusija o fudbalskoj strani toga kluba.A i ja glup kako ce se voditi kada 95% ljudi na ovoj temi i ne gleda utakmice Novog Pazara vec dodje @Devilu da kenja.E nece tako moci. ;)
1.Vidi sa adminom jesam li prijavio. ;)
2.To oko tih stranica, nisam znao ali nema veze. Zadatak je bio da dovedeš i to u red, pa moderator si. :P
3.Nije tvoj problem što se meni može da radim šta hoću. :P
4.I oko tog uništavanja teme, u svaku diskusiju upadaš i glumiš policajca. Što ti ne odgovara, ti obrišeš i tako uništavaš temu. A.C.A.B. :P
Who dares, wins !

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 apr 2012, 13:20

NeToBoLa je napisao/la: 4.I oko tog uništavanja teme, u svaku diskusiju upadaš i glumiš policajca. Što ti ne odgovara, ti obrišeš i tako uništavaš temu. A.C.A.B. :P
Nije da me se previse tice, ali pratim ovu temu od pocetka (iako rijetko sta pisem) i ne sjecam se da sam i jednu diskusiju vidio.
Sve se svodi na pricu o navijacima (sto je zabranjeno), pohvale kako se gradi stadion i izjave podrske ljudi iz FBiH u borbi NP-a za opstanak.
O igracima se ne raspravlja, jer ne vjerujem da ima 5 ljudi na forumu koji znaju igrace Novog Pazara, o treneru se ne raspravlja iz istog razloga, o igri pogotovo, jer malo ko uopste prati kako Novi Pazar igra (sto je i logicno, jer se prenose jedino utakmice protiv vjecitih). I sad reci kakvu to diskusiju Devil prekida i unistava temu?

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 16 apr 2012, 13:20

krvo je devilu sto mi Bosnjaci volimo novi pazar,krivo mu sto na tlu njegove majke vijore se ljljani.
nikad nije obriso ruzne postove na temi borca ili slavije.
Bosna <3

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 apr 2012, 13:22

pluton je napisao/la:krvo je devilu sto mi Bosnjaci volimo novi pazar,krivo mu sto na tlu njegove majke vijore se ljljani.
Mozda zato sto je moderator samo na ovom dijelu foruma?

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 16 apr 2012, 13:23

braoolyo je napisao/la:
pluton je napisao/la:krvo je devilu sto mi Bosnjaci volimo novi pazar,krivo mu sto na tlu njegove majke vijore se ljljani.
Mozda zato sto je moderator samo na ovom dijelu foruma?
nije tacno ;)
Bosna <3

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 apr 2012, 13:28

braoolyo je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la: 4.I oko tog uništavanja teme, u svaku diskusiju upadaš i glumiš policajca. Što ti ne odgovara, ti obrišeš i tako uništavaš temu. A.C.A.B. :P
Nije da me se previse tice, ali pratim ovu temu od pocetka (iako rijetko sta pisem) i ne sjecam se da sam i jednu diskusiju vidio.
Sve se svodi na pricu o navijacima (sto je zabranjeno), pohvale kako se gradi stadion i izjave podrske ljudi iz FBiH u borbi NP-a za opstanak.
O igracima se ne raspravlja, jer ne vjerujem da ima 5 ljudi na forumu koji znaju igrace Novog Pazara, o treneru se ne raspravlja iz istog razloga, o igri pogotovo, jer malo ko uopste prati kako Novi Pazar igra (sto je i logicno, jer se prenose jedino utakmice protiv vjecitih). I sad reci kakvu to diskusiju Devil prekida i unistava temu?
Pa bola pola Zvezdine teme je o navijačima ali se samo ovdje briše ! O tome se radi a nekada treba pustiti i nešto zabranjeno da se osvježi tema ali jok, taj to pušta negdje tamo a ovdje to sasječe u korjenu.
Who dares, wins !

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 apr 2012, 13:51

NeToBoLa je napisao/la: Pa bola pola Zvezdine teme je o navijačima ali se samo ovdje briše ! O tome se radi a nekada treba pustiti i nešto zabranjeno da se osvježi tema ali jok, taj to pušta negdje tamo a ovdje to sasječe u korjenu.
Tako je, uzmi dio koji tebi odgovara i samo na njega odgovori. ;) Mada ni to nije istina. Mislim mozda jeste ali u stranicama koje su ispisane kad Devil nije bio mod, kao sto je sam rekao. Ne znam ni da li je tad bilo zabranjeno kacenje slika, video klipova i sl. o Delijama, nisam toliko dugo na forumu.
Sve u svemu, nemam namjeru raspravljati se i dalje sa vama. Pozdrav.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.