Druga Liga - grupa Jug
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Radujem se dolasku naših starih prijatelja i njihovog vrijednog trenera koji sesa nama uvjek sportski borio,ponekad i pobjeđivao al ovaj put teško da nešto može više osim časnog poraza.Troglav juri klupski rekord izneznam koje godine 115-15 tako da bi ova ekipa pored prve pobjede nad Hajdukom srušila i ovaj rekord i ušla u klupsku povjest.
-
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rekao sam da sve ispod pet je uspjeh,al po igri ovo je za nas uspjeh jer po prikazanoj igri i stanju na terenu Sloga je trebala bolje proći i da je bilo 8-4 to bi bilo realno.Sudac za nas nije dosudio dva očigledna penala,igra korektna i dosta gledatelja po lošem vremenu i svaka čast gostima za prikazano na terenu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Uvjerljiva pobjeda Troglava pred velikim brojem ljudi po kiši i hladnom vremenu. Sudac je sjeckao igru i nije dosudio dva očita penala. Kod 0-0 golman nas u dva navrata spasio, a Sloga je bila najbolji protivnik u Livnu u ovoj sezoni. Također, fer i korektni igrači, s obje strane. Konjica raspjevana.
Šampionski.
Šampionski.

Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
kad smo mi najbolji protivni, ni sam ne mogu zamisliti kakvi su ostalibadblueboylivno je napisao/la:Uvjerljiva pobjeda Troglava pred velikim brojem ljudi po kiši i hladnom vremenu. Sudac je sjeckao igru i nije dosudio dva očita penala. Kod 0-0 golman nas u dva navrata spasio, a Sloga je bila najbolji protivnik u Livnu u ovoj sezoni. Također, fer i korektni igrači, s obje strane. Konjica raspjevana.
Šampionski.

ostali rezultati?
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Realan sam, nitko nije imao dvije čiste prilike, niti onoliko kornera, 4,5.
Hayley <3
Cestitke na pobjedi.badblueboylivno je napisao/la:Realan sam, nitko nije imao dvije čiste prilike, niti onoliko kornera, 4,5.
A kad smo vec kod prilika, Brotnjo je prazan gol s 1m promasilo kod 1:0 i najmanje golova je primilo u Livnu...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, ali nisu bili ni blizu ostvarivanju neke veće opasnosti kod za njih povoljnog rezultata. Jedino bolje od Sloge je to što su završili na dva gola zaostatka.
Hayley <3
Pobjeda nad Kamešnicom od 2:1, po rezultatu jedva, a po stanju na terenu realno bi bilo da smo dobili 4-5:1. Kiša i loš teren su otežavali dosta igru. Poveli su gosti iz jedinog ubačaja u 16-erac, nama je svaki ubačaj u 16-erac pola gola, jednostavno nemamo nijednog pravog stopera. Nakon par napada izjednačili smo prije poluvremena iz lijepe akcije. Drugo poluvrijeme opsada gola gostiju, dvije prečke, promašen penal, dva puta prazan gol i još bezbroj polušansi i umalo da nas kazne iz jedne kontre. Golman je već bio savladan, a lopta se zaustavila u lokvi točno ispred crte. Napokon malo sreće i za nas. I par minuta prije kraja nekako smo zabili za 2:1. Jedno vrijeme mi se činilo da je začaran onaj gol, nevjerojatno šta smo promašivali, a i golman Kamešnice se pokazao iznenađujuće dobar. Sve u svemu, zaslužena pobjeda i skok na 8. mjesto. Strijelci Šejtanić i Mace.
HNK Višići preokretom do pobjede ::: visici.com :::
HNK Višići preokretom do pobjede ::: visici.com :::
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 15 apr 2012, 05:32, ukupno mijenjano 2 puta.
www.facebook.com/hnkvisici
- slogauskoplje
- Kontakt:
http://www.hnksloga.ba/component/joomle ... sRank&p=17" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
ko je dao tolike golovebadblueboylivno je napisao/la:Uvjerljiva pobjeda Troglava pred velikim brojem ljudi po kiši i hladnom vremenu. Sudac je sjeckao igru i nije dosudio dva očita penala. Kod 0-0 golman nas u dva navrata spasio, a Sloga je bila najbolji protivnik u Livnu u ovoj sezoni. Također, fer i korektni igrači, s obje strane. Konjica raspjevana.
Šampionski.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kaić dva komada, Mamić i Peraica po jedan - Peraica zamijenio Kaića nakon kornera koji je on izborio i glavom zabio za 4-0.
Hayley <3
Brotnjo-Klis 1:0 Josip Miloš
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Samo da te ispravim, gol razlika je bila 111:11plavobijeli je napisao/la:Radujem se dolasku naših starih prijatelja i njihovog vrijednog trenera koji sesa nama uvjek sportski borio,ponekad i pobjeđivao al ovaj put teško da nešto može više osim časnog poraza.Troglav juri klupski rekord izneznam koje godine 115-15 tako da bi ova ekipa pored prve pobjede nad Hajdukom srušila i ovaj rekord i ušla u klupsku povjest.

-
- Kontakt:
Susret 20 kola Lokomotiva-Tomislav nije odigran.Glavni sudija utakmice Dražen Mustapić iz Širokog Brijega,zaključio je da ne postoje uslovi za odigravanje utakmice zbog velikih količina vode na terenu u Vrapčićima.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hans, iz koje je godine taj rekord?
Što se tiče Brotnja, mislim da ne mogu od Klisa izgubiti sve da pošalju sedam igrača na teren.
Što se tiče Brotnja, mislim da ne mogu od Klisa izgubiti sve da pošalju sedam igrača na teren.
Hayley <3
1971/72, zlatna generacijabadblueboylivno je napisao/la:Hans, iz koje je godine taj rekord?

- badblueboylivno
- Kontakt:
Nema potrebe. I mislio sam da je to tu negdje, početak 70-ih, ali nisam bio 100% siguran koja je godina.
Hayley <3
Brotnjo-Klis 2:0,rutinska pobjeda
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.