Auuu kako si me samo pogodio sada ,evo ne znam šta ću ,u potpunom sam šoku.Henry je napisao/la: Gdje si ti samoubico.![]()
Jeste flop to svi znaju,ogranicen igrac ko fildjan.Chamakh je za njega RVP.
@Rizo
Znam da si to ti.I ovi bih ti sve rek'o u facu,ja sam osoba koja nema dlake na jeziku,sto mislim to i kazem.
Ne povlacim se,nego nemam viska vremena kao vi pa da se raspravljam.Sve vam je objasnjeno,problem je sto vi to ne zelite da shvatite da ne bi povrijedili sovj vlasiti ego.Ne znate priznati svoje greske,to je vas problem.
Rizo,barem bi u vojoj okolici trebalo biti zutih kanarinaca.

Jeste ,to je flop koji je Liverpoolu donio finale FA cupa i priliku da se bori za još jedan trofej na Wembleyu.
U potpunom nedostatku argumenata izvlačiš se kako je Rizo govorio ono,Rizo govorio ovo.Fino mu odgovori na sve ono što ti je gore napisao ,argumentovano mu reci šta imaš i nemoj bježati od toga.
Činjenica je da Arsenal nema nijedne Lige Prvaka i da su bez trofeja 7 godina.Činjenica je i da je meni draže ako osvajamo oba kupa makar ne igrali u Ligi Prvaka. i plus imamo šansu za novi trofej na početku naredne sezone.Da bi se pričalo o tome ,prvo treba dobiti u finalu.
Sve su to činjenice ,također je činjenica ko je trofejniji klub u ovom trenutku ,ko ima više Liga Prvaka i EPL-ova.Sve su to činjenice koje jednom klubu idu u prilog.Pogodi kojem.
JUSTICE FOR THE 96