KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

bosanac
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la bosanac » 23 okt 2008, 11:47

Phantom je napisao/la:ah dobro sad pusti statistiku prije sam jedva ceko da gledam bosnu,,sad kad gledam bezzz(citaj prevrnem na drugi kanal)doduse ni nema je na tv:D:Dma sjebali ste me skroz al jedno je tacno da je bosna dosta oslabila..:D
Predpostavljam i da zvizdis Bosni kad igra lose ili ustanes 5 minuta prije kraja i "demonstrativno" napustis Skenderiju, aplaudiras klubovima ciji bi nas navijaci najvise voljeli vidjeti iza bodljikave zice. Ma znamo vas. Pun vas je grad. Pravi, istinski navijaci kakve bi svaki klub pozelio da ga bodre :roll:

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 23 okt 2008, 11:49

bosanac je napisao/la:
Phantom je napisao/la:ah dobro sad pusti statistiku prije sam jedva ceko da gledam bosnu,,sad kad gledam bezzz(citaj prevrnem na drugi kanal)doduse ni nema je na tv:D:Dma sjebali ste me skroz al jedno je tacno da je bosna dosta oslabila..:D
Predpostavljam i da zvizdis Bosni kad igra lose ili ustanes 5 minuta prije kraja i "demonstrativno" napustis Skenderiju, aplaudiras klubovima ciji bi nas navijaci najvise voljeli vidjeti iza bodljikave zice. Ma znamo vas. Pun vas je grad. Pravi, istinski navijaci kakve bi svaki klub pozelio da ga bodre :roll:
jes ja samm onaj divljak sto baca one upaljace :mrgreen: :mrgreen:brate ja nisam uopste iz sa,,a jedine utakmice bosne idem protiv cibone da gledam a ne da navijam

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 23 okt 2008, 19:04

ti si SUPER
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

hordas_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la hordas_do_groba » 25 okt 2008, 15:30

evo ova nasa dvojica mladih odose na posudbu u novi grad.
ovo je dobar potez ali trebali su jos poslati camdzica,majstorica i klinca.
-HZ-

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 okt 2008, 18:09

ljudi sta vi mislite kako cemo proci u Podgorici, ja bi bio zadovoljan porazom od 10 poena razlike, jer realno nemamo kvalitet da dolje uzmemo dva boda
"My Favorite Ring is Always the Next One"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 okt 2008, 21:16

amerosm je napisao/la:ljudi sta vi mislite kako cemo proci u Podgorici, ja bi bio zadovoljan porazom od 10 poena razlike, jer realno nemamo kvalitet da dolje uzmemo dva boda
utakmica izgubljena vec na poluvremenu mislim da su ovaj pasalic i vucurovic presmijesni igraci koji nemaju ni sekunde kosarkaske inteligencije kakve samo glupe greske prave, pasalic nije u stanju prenijeti lotu preko pola terena a jos da ne spominjem kakvu glupost napravi na kraju umjesto da lagano odigramo do kraja dugi napad on salje neki divljacki pas i gubi loptu 4 sekunde prije kraja i odose crnogorci na 9 razlike i pored nase velike dominacije pod kosem. a recimo da u drugom poluvremenu 100% nece buducnost biti ovako nadskakana i zato kazem da smo vec izgubili. btw gdje su ti mladi igraci kojima se treba pruziti sansa ja osim suljagica ne vidim ni jednog.
You are someone else I am still right here

Kujtim Salja
Kontakt:

Post Postao/la Kujtim Salja » 25 okt 2008, 21:33

otjerajte BURELLA covijek veze nema

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 okt 2008, 21:37

Nihad Imamovic ako ima imalo mozga treba sviju otjerati osim ikonica, jer zalosno je ono gledati da iz svog polja nemogu iznijeti loptu, njih prvo treba uciti kako se hoda pa onda ostalo
"My Favorite Ring is Always the Next One"

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 25 okt 2008, 21:37

Kujtim Salja je napisao/la:otjerajte BURELLA covijek veze nema
Burrel je zesci kloc i promasaj.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 25 okt 2008, 21:56

samo da nas ne naguraju ko zadar
ma treba sve rastjerati,ostaviti ikonica hajrica i ova dva tri mlada momka sto se trude
katastrofa
i ****,m mater onome ko je rekao da je vucurovic iz igokee pojacanje,i sva ostala **** koja su dosla ove sezone

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 okt 2008, 22:11

lolo je napisao/la:samo da nas ne naguraju ko zadar
ma treba sve rastjerati,ostaviti ikonica hajrica i ova dva tri mlada momka sto se trude
katastrofa
i ****,m mater onome ko je rekao da je vucurovic iz igokee pojacanje,i sva ostala **** koja su dosla ove sezone
ne znam sta ste toliko navalili svi na burella lik i nije lose toliko odigrao, po meni grozan nastup svih igraca osim hajrica i eto od zimica i suljagica se ionako nista ne ocekuje a nisu puno ni grijesili. ikonic je odigrao grozno i odbrambeno i napadacki. i gdje su ti mladi igraci ja bi rekao da oni nama mazu oci jer gubi se 20 razlike i ne ulazi ni jedan mladi igrac ne znam ako oni misle praviti od pasalica i zimica koji imaju vec preko 20 godina igrace onda poserem im se u politiku kluba i taj kurs davanja sanse mladim igracima

hordas_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la hordas_do_groba » 25 okt 2008, 22:18

JOS JEDNA SRAMOTA,DOKLE!!!
svi osim hajrica su bili kurci.
jos jednom ponavljam noga svima kojima se moze dati bez posljedica novcanih:
1.djordjevic(nezna prenijet loptu)
2.vucurovic (ne vidi igrace a kamoli kos sa distance)
3.burell se izgubio
ikona me razocarao indolentnim ponasanjem 6 izgubljenih lopti i toliko gresaka sto neki igraci za cijelu sezonu ne uspiju
zimic najveci naivac
ova gore trojica hitno noga trans
-HZ-

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 25 okt 2008, 22:22

Şamo jedna potvrda mog ranijeg posta o zalaganju i motivaciji Ikonica(ni ja ne bi pored ovakvih igraca).
-the LORD of the RINGS-

Kujtim Salja
Kontakt:

Post Postao/la Kujtim Salja » 25 okt 2008, 22:25

S ovom igrom i pojacanjima mislim da necemo imati nijednu visu pobijedu u NLB.Plasim se da i u nasoj ligi necemo imati nekih velikih sansi , jer ova ekipa nema kapacitet da uradi nesto vise.Treba odmah povuci nekoliko poteza ,pod tim se podrazumjeva otkaz Vucurovicu,Dordevicu Burelu....Pronaci zamijene i posloziti ekipu i sve uraditi da ne budemo posljednji u NLB.
Ne mogu da vjerujem ,mi smo nekad bili sampioni EVROPE ,sada nas kantaju svakakve provincije.Glavni razlog naravno pogadate provincijalci u nasem klubu s veoma niskim stepenom inteligencije.Naravno ponovo ce gospoda iz uprave reci kako nema para, kako je tek zavrsio rat,kako nasi mladi igraci nemaju uslova za rad itd.....U kojem svijetu ti ljudi zive.Zalosno za klub koji se nekada bio u samom vrhu evropske kosarke.Valjda ce nekad doci novi ljudi u klub.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 okt 2008, 22:27

,,pojacanja,, su katastrofa,djordjevic je izgubio bruku lopti a i dalje igra,doduse kad pasalic udje vidim da moze i gore.Ostala ,,pojacanja,, bez komentara.Mladi igraci nece dobiti priliku ni kada bude 60 razlike, i onako nebi odigrali gore od ovih,a kale se u frustrirajucoj atmosferi.Stalno pricamo istu pricu,ali je stvarno frustrirajuce.Imamovic najavljuje euroligu,ko da smo svi dosli sa romanije pa ne mozemo skontati da mi nismo za toga sve dok se klub vodi bez ikakve vizije

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 okt 2008, 22:37

al opet ovaj đorđević koliko god los bio nije gori od pasalica evo danas fina statistika za đorđevica a i burell je odigrao drugo povurijeme dosta fino, dok se vucurovicu sigurno blizi noga danas mizerna minutaza. i ivanovic je igrao dosta lose covjeku se odbija lopta od nugu u situaciji kad treba da se digne na sut. mislim da do naradne utakmice jedino vucurovic dobija otkaz ali do duse ova mala minutaza moze biti uzrokovana povredom, ikonic mi je drag igrac ali danas je bio po meni najgori na terenu izgubio je 6 lopti od toga mu je krilni centar protivnika ukrao najmanje 3.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 25 okt 2008, 22:44

O klubu i igracima necu trositi rijeci...LOSE..ali od njih ne moze bolje :oops:

Ja bih volio da neko iz uprave stane malo na loptu pa nam pojasni srž i suštinu kkbosninog poslovanja, odgovornosti i financije. Pa da ne gubimo živce i vrijeme na sav ovaj cirkus.
Dakle
koliki je budzet kluba,
koliko kosta i ko je doveo kog igraca..imenom i prezimenom
koliko se hajrovalo (ako jeste)
koliki je udio nasih sponzora, ASA i bhtelecoma (ej bh telecoma)
jel ima negdje na sajtu oficijelni podatak o bilo cemu gore navedenom

..dakle kao i svaka druga firma (ako kkbosna) nije privatna prcija pa da se jasno i konkretno objave cinjenice, jer ovako stvarno gubimo vrijeme i naglabamo..mlatimo praznu slamu a o glavnim i osnovnim cinjenicama ne baratamo.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 okt 2008, 22:45

Nije losiji od pasalica,ali definitivno nije ni bolji.Uvijek nam je drazi neko sa strane,pjevale su se pjesme mnogima koji su tu sezonu ili dvije,a prva prilika i oni idu cim neko ponudi vise,a pljuvali su se i bavcic i pasalic i neno dok je bio trener,a sutra cemo poceti i zimica i ostalu nasu djecu

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 25 okt 2008, 22:50

Đorđević vodi loptu kao da nosi pušku na lijevom ramenu, a desna noga mu u gipsu!!! U šta su gledali kada su birali pojačanja??? Talente trpimo i nerviramo se (iako Zimić može igrati neku retadiranu ulogu u Džems Bondovom filmu), i ako imalo odigraju dobro na kraju sezone pa pa kao Đedović. Nema se tu šta reći osim onoga već viđenog, a to je da nam je igrački kadar katastrofa. Abas nije kriv sekunde, jer isto kao da su mu dali Moskvić da sa njim učestvuje u trci za veliku nagradu Njemačke. Nije Zdovc budala, vidio u koja smo doba i u trk!!!

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 25 okt 2008, 22:52

ovo je stvarno bila ocajna predstava bosne. stoji to, da je buducnost kvalitetnija ekipa, ali indolentno ponasanje igraca na terenu je jednostavno katastrofalno. 20 izgubljenih lopti, cak vecina iz 1 na 1 situacija. to je katastrofa!!! sto se tica pojacanja, stvarno ne znam sta da kazem, jednostavno bez veze. ne postoji vodja u ekipi niti se zna ko je prva opcija u napadu, niti se ista zna.
stvarno je bilo tesko gledati. bez imalo borbenosti, izuzev prvih 5 minuta. kad god je buducnost htjela, dala je kos ili digla tempo pa napravila seriju od 10:0 ili slicno. iako necu kazati nista protiv igraca ili kluba uopsteno, mogu reci da sam jako razocaran. kao da je ovaj sastanak, kojio je odrzan i gdje je receno da bosna ne mora biti medju prvih 8 i sl. sluzi kao alibi za uzasnu igru i bezvezno ponasanje. samo s puno vise rada i zalaganja se moze nesto napraviti. ne moraju biti pobjede, ali da se vidi da momci ginu u bordo dresu, a ne ko ovo veceras. nadam se da ce se protiv fmp-a malo vise truditi, ako nista.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.