Ovo i jeste tvoj problem,jer mislis,da svako treba ili misli kao ti,te nameces vlastito misljenje i drugima.AÐ_Official je napisao/la:
Pljujem? Meni se cini da sam ja tim boldiranim dao kompliment Salihovicu, Ibisevicu, Pjanicu..;![]()
To ja pljujem Edina kad kazem onako kako jeste? To da on nece da se trudi ama bas nikako, to sto on ima prosjecnu tehniku, to sto nije brz? To nije pljuvanje, ja iznosim cinjenice. A kompliment bi mu bio...dobar/snazan sut, dobra igra glavom, dobro se gradi. To su tebi Mancini, Balotelli, Silva, Aguero, Tevez krivci sto Edin Dzeko nece da trci i da se trudi? Jedna stvar je kad te nece sut ili lose dodavanje, ali Dzeko je jedini krivac sto nece da se trudi. Trudi se, gini na terenu i za tih 10min sto provedes na terenu i kad tad ce rezultat doci. Primjer broj 1: Vedad Ibisevic.
Ko je Edin Dzeko,osjetio je i Brazil i Francuska i Manchester United vise puta,a Bundesliga mu se klanja.Prema tome nemas potrebe toliko pokazivati svoju mrznju prema Edinu Dzeki.
Edin Dzeko je izgubio volju,to je jednostavno tako,kao sto bi svaki normalan insan izgubio. Bez obzira ,dao 4 gola na utakmici ili u 3 zaredom utakmice 6 golova,ili usao sa klupe nekih 20-tak minuta i zabio 2 gola,njemu se isto pise,a to se zove klupa.
Edin Dzeko je kompletniji igrac i od Agüera i od Teveza,koji se i mogu namlatiti golova samo protiv malih,jel City igra protiv velikih ,oni se ne vide i to je jedna cinjenica,a vidjecemo ih i na djelu protiv Manchester Uniteda,kako ce se ficfirici nositi sa onom odbranom. A sto se tice ovoga,sto sam rekao da je Dzeko kompletniji igrac od obojice,dovoljno je navesti da Dzeko igra objema nogama(sto je jedna velika prednost igracu,a vidjelo se to jucer kod sanse Vedada Ibisevica,kad mu je bila lopta na lijevoj nozi,a usao je u 100% sansu,pa dok se namjesti na desnu,ode lopta,dovoljan pokazatelj) i da je apsolutno bolji u skok igri,tamam kad bi se ova dvojica i nakalemili jedan na drugog.
Dzeko i ako ode iz City-ja ,svakako ce u bolji klub ,od ovog vjestackog,koji je natrpan sebicnjakovicima i psihicki poremecenim idiotima.