eto ti znas 'ko zasluzuje predstavljat bihElegant je napisao/la:Sretno Olimpiku danas da pobjedite Borac i da ih izbacite iz trke za Evropu. Jer oni ne zasluzuju da predstavljaju BIH.
Borac - Olimpik 0:2
Pa sad kako stvari stoje siroki i zeljo jedino zasluzuju,olimpik je u dobroj formi i ja sam nesto 90% siguran da ce izboriti evropu, a od trojca sarajevo borac zrinski,najvise sanse dajem vama. realnoRosas7 je napisao/la:eto ti znas 'ko zasluzuje predstavljat bihElegant je napisao/la:Sretno Olimpiku danas da pobjedite Borac i da ih izbacite iz trke za Evropu. Jer oni ne zasluzuju da predstavljaju BIH.
Borac - Olimpik 0:2
Hoće al zamaloMuhamedTM je napisao/la:Sretno Olimpicu, ja mislim da ce biti 0-1 za vucove.
I Zeba je pa ne igra u isto vreme i futsal i fudbal.legenda reala je napisao/la:Ma Harba je majstor za mali fudbal
Ovaj je godinama tako radio, petkom igro za Drinu mali fudbal, subotom za Goražde veliki, i u oba je bio najbolji.Devil je napisao/la:I Zeba je pa ne igra u isto vreme i futsal i fudbal.legenda reala je napisao/la:Ma Harba je majstor za mali fudbal
Pred tekmu sa Željom je igrao mali fudbal pa su ga suspendovali.Pa su ga vratili za meč sa Zvijezdom,onda opet u četvrtak naveče igrao mali fudbal za Centar,a večeras nije igrao u Banjaluci pa kontam da ga nisu opet suspendovali ali trajno.Devil je napisao/la:Bas na drugoj temi pitah je li to taj Harba koga vidim u izvestajima da igra za Centar.
Pa i trebaju ga trajno u tom slučaju, osim ako onaj trener Olimpica nije Roberto Mancini.Mancini je napisao/la:Pred tekmu sa Željom je igrao mali fudbal pa su ga suspendovali.Pa su ga vratili za meč sa Zvijezdom,onda opet u četvrtak naveče igrao mali fudbal za Centar,a večeras nije igrao u Banjaluci pa kontam da ga nisu opet suspendovali ali trajno.Devil je napisao/la:Bas na drugoj temi pitah je li to taj Harba koga vidim u izvestajima da igra za Centar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.