Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

tevezito
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la tevezito » 14 apr 2012, 16:50

mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:CSKA nije ništa lošija ekipa od Citya,štaviše vas bi mogli izbacit u dvomeču.
Mali, počeo si strašne gluposti da valjaš u zadnje vrijeme :mrgreen:
Ne znam vidit cemo.Takvi veliki dizu dva prsta kad zele da mi se obrate.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 apr 2012, 16:51

mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:CSKA nije ništa lošija ekipa od Citya,štaviše vas bi mogli izbacit u dvomeču.
Mali, počeo si strašne gluposti da valjaš u zadnje vrijeme :mrgreen:
Ma Veliki :lol: ovo je samo s Mancinijem kao trenerom.City ima više kvalitetnih igrača,al slabo ih koristi Mancini.U ovakvoj konkurenciji je trebao osvojiti s 20 bodova prednosti ligu.
Btw CSKA je konstantniji u Evropi od Citya.Toliko od mene na ovu temu ne smijem više,opet će mi neko reć da trolam :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 15 apr 2012, 00:15

Moglo bi svasta da bude , ako kiksa jos koju Utd ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 apr 2012, 10:04

auuuuuuuuuuf :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 apr 2012, 01:03

Koji pas :oops:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/tevez-h ... rsci/78684" onclick="window.open(this.href);return false;

ostavi ljude na cjedilu i onda im se zahvaljuje. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 16 apr 2012, 08:25

bparena je napisao/la:Koji pas :oops:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/tevez-h ... rsci/78684" onclick="window.open(this.href);return false;

ostavi ljude na cjedilu i onda im se zahvaljuje. :evil:
Pa dobro brate , svako moze pogresiti...sad im zahvaljuje i to je ljudski...nije ubio nikoga...jednostavno donio je jednu naizgled pogresnu odluku, a sad donosi ispravnu...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 16 apr 2012, 16:29

Pocelo je glasanje za Etihad Player of the Year.Nominovano je 6 igraca.Joe Hart, Vincent Kompany, Micah Richards, David Silva, Sergio Aguero i Yaya Toure.Moj glas ide kapitenu.Odgovorno tvrdim jedan od 5 najboljih stopera na svijetu.Slijedeca utakmica kod Wolwesa mislim da ne bi trebalo biti problema jer su oni vec otpisani.Minus ne smije biti veci od 5 bodova prije derbija.A nek uzimaju titulu kod Sunderlanda.Iz ove sezone treba izvuci neke pouke kako se iste greske ne bi ponovile iduce godine.Tim samo moze vise napredovat i bit uigraniji tako da razloga za optimizam ima.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 apr 2012, 19:44

http://sportsport.ba/ino_fudbal/balotel ... obar/78798" onclick="window.open(this.href);return false;

Dok svi budalasi i idijoti rade sta hoce u ovom cirkusu od ekipe - nije mi jasno sta Edin vise radi u ovom blesavom timu. Ovdje svak moze radit sta hoce, ismijavati tim kad hoce, otic iz ekipe kad ko hoce, popisat se na tim pa se vratiti u prvi tim sa laznim izvinjenjem - samo Dzeko sjedi na klupi. Ma zatjeraaj to u 3 pmaterine i idi Edine iz tog cirkusa. Bolji si od balonje i mnogih u MC...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 18 apr 2012, 14:16

Manchester City se ukljucio u borbu za potpis kapitena francuske U-16 reprezentacije Julesa Ntchama koji je trenutno clan Le Havre-a.Osim Cityja u borbi za njega su i Inter, Arsenal i Juventus.U klub je dosao mladi 17-godisnji austrijanac Synan Bytyqi koji je do sada igrao za Admiru.Na probi su i madjarski blizanci David i Gergely Bobal.Dok su velike sanse da za City potpise i mladi Realov igrac Jose Angel Pozo.
bparena.Ohladi malo

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 18 apr 2012, 19:53

bparena je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/balotel ... obar/78798

Dok svi budalasi i idijoti rade sta hoce u ovom cirkusu od ekipe - nije mi jasno sta Edin vise radi u ovom blesavom timu. Ovdje svak moze radit sta hoce, ismijavati tim kad hoce, otic iz ekipe kad ko hoce, popisat se na tim pa se vratiti u prvi tim sa laznim izvinjenjem - samo Dzeko sjedi na klupi. Ma zatjeraaj to u 3 pmaterine i idi Edine iz tog cirkusa. Bolji si od balonje i mnogih u MC...

mancity nije cirkus od ekipe...oni su mozda samo malo drukciji od onoga na sto smo mi navikli...ne treba mrziti razlicitosti treba uciti iz njih....bparena, mozda si mlad ili neiskusan, ili jednostavno nisi uvidio da je velika korist od oprastanja, kako za onoga koji prasta tako i za onoga kome je oprosteno....eto zar nije lijepo sto se tevez vratio sto je u dobroj formi i slicno?
sta je sad trebalo da zavrsi karijeru ili da toliki milioni i kvaliteta propadnu zbog blesavog nesporazuma?
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 apr 2012, 08:31

City izgleda dovodi Llorenta :lol:

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 19 apr 2012, 14:25

trener loše volje , depra ga pere ;) stalno putuje u Italiju bolesnom tati Aldi , ne pokaziva to svojim igračima ,ni obitelji,a na igru se pokušava maksimum koncentrirat ...to nam sve govori ;) ....kaže jedan hrv.sportski list.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 apr 2012, 14:37

Hoce li Mario igrati do kraja seszone ili je suspendovan ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 19 apr 2012, 15:06

Elegant je napisao/la:Hoce li Mario igrati do kraja seszone ili je suspendovan ?
Suspendovan do 30 aprila.A sto se tice Llorentea extra je on igrac ali ne znam bas da li bi se uklopio u igru Cityja.Iako ako on dodje mislim da iz tima idu ili Edin ili Mario.A po meni ovog ljeta treba pokusati dovesti Modrica i Hazarda.Ali jedno su moje zelje a drugo ono sto ce biti.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 apr 2012, 15:11

Llorente je tip napadaca kao Dzeko samo sto je ovaj drugi brzi i tehnicki potkovaniji, tako da sam siguran da se ne bi naigrao u Cityu.
Transfer bi vjerovatno bio jedna propala investicija, jos ako znamo da Mancini voli te brze napadace tipa Aguero ili Tevez, sve nas vodi prema cinjenici da bi Spanac bio samo prolaznik.

Ako Mancini napusti glupu Gradjana, tek tad bi se moglo govoriti o ovom transferu ili mozda cak o ostanku Dzeke. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 apr 2012, 17:34

Pa ti ocito nisi siguran kakav je igrac Llorente.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 apr 2012, 18:03

Johny je napisao/la:Pa ti ocito nisi siguran kakav je igrac Llorente.
Ako se na mene odnosilo a mislim da jeste, sasvim sam siguran kakav je igrac, jer sam ga mnogo puta gledao ove sezone kako u Spanskoj Primeri tako i u EL-i.
Ono sto hocu da ti kazem da nije igrac kojeg preferira Mancini, koji usput vise voli te neke brze igrace koji ce sami sebi stvoriti sansu za gol, a Llorente je igrac koji zavisi od lopti koje ce se naci u sesneastercu, za koje on ima itekakav njuh.

Da me ne shvatis pogresno, Spanca ne omalovazavam, naprotiv, smatram ga jednim od najubojitijih spiceva danasnjice, ali sam poprilicno siguran u konstataciji da se ne bi proslavio medju Gradjanima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 apr 2012, 18:10

Omerbavarac je napisao/la:
Johny je napisao/la:Pa ti ocito nisi siguran kakav je igrac Llorente.
Ako se na mene odnosilo a mislim da jeste, sasvim sam siguran kakav je igrac, jer sam ga mnogo puta gledao ove sezone kako u Spanskoj Primeri tako i u EL-i.
Ono sto hocu da ti kazem da nije igrac kojeg preferira Mancini, koji usput vise voli te neke brze igrace koji ce sami sebi stvoriti sansu za gol, a Llorente je igrac koji zavisi od lopti koje ce se naci u sesneastercu, za koje on ima itekakav njuh.

Da me ne shvatis pogresno, Spanca ne omalovazavam, naprotiv, smatram ga jednim od najubojitijih spiceva danasnjice, ali sam poprilicno siguran u konstataciji da se ne bi proslavio medju Gradjanima.
Sve je kristalno jasno i tacno sto si napisao.On gaji igrace koji individualno mogu rijesiti utakmicu a uz to da pridonose timu.

Medjutim tvoj dio posta gdje si rekao da je Edin jaci tehnicki i brzi nije tacan.Llorente je izuzetno kompletan igrac.Naravno zavisi od lopti ali nevjerovatna je oscilacija u igri Bilbao-a kada je on u igri i kada nije.Drasticno su opasniji sa njim i kompaktniji.Ja licno mnogo cjenim njegovu igru , ne zelim ga vidjeti ni blizu Manchestera a i mislim da ce to biti upravo tako.Bask je Bask jednom do kraja zivota.On je zivuca legenda kluba i uvjeren sam da ce tamo i zavrsiti je.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 19 apr 2012, 18:47

Šta mislite da Mancini proda Džeku prije kraja sezone,potpiše ugovor,a on ode na kraj...npr. nakupuje igrača prije nego što ode,bi li to bilo moguće*
Keep walking.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 apr 2012, 18:51

Nije moguće, jer se ne pita samo Mancini tokom transfera. naravno, on je taj koji odlučuje al ima tu još ljudi koji će stopirati sigurno transfer ako nije za dobrobit City-a a u tom slučaju to nije za dobrobit City-a.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.