RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
ko je 18 u Veležu ?
Danas bio Adi Mehremic.
Dobar i bod danas, suti.
Kako sudija mangupski prekide tekmu, bez da se i sa kim konsultuje, nista, a to sto smo pokisli, promrzli, vaki naki i na kraju dali 5 maraka za 20 minuta cirkusa, niko ne pita. Nek se jebu kolektivno; komiteti i klubovi i sudije.
Dobar i bod danas, suti.

Support Velez, It's logical! ★
evo sad pogledah slike iz mostara, pa ono je prolom oblaka bio, i kako da se uopšte igra u onakvim uslovima utakmica'
nadam se da je ovo našoj upravi opomena da pod hitno moraju uraditi kako znaju i umiju drenažu.........imao sam osjećaj kao da je vaterpolo umjesto fudbala....
nadam se da je ovo našoj upravi opomena da pod hitno moraju uraditi kako znaju i umiju drenažu.........imao sam osjećaj kao da je vaterpolo umjesto fudbala....
K0MT je napisao/la:Ala malo je falilo da kupim prenos ovaj na sajtu. Pa ubio bih se.![]()
Je l' se moglo šta vidjeti za tih 26 minuta?

Ja predpostavljam da ce ponovljeni susret biti vec u srijedu

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Hahaha jeli to bilo prenosa na fkvelezlive, a BHT nije mogla prenositi iz Gabele (iz tehničkih razloga):Drodjak je napisao/la:K0MT je napisao/la:Ala malo je falilo da kupim prenos ovaj na sajtu. Pa ubio bih se.![]()
Je l' se moglo šta vidjeti za tih 26 minuta?trebo si uzeti,ne bi se zajebo, imo bi za 8 eura svih 90 minuta nove utakmice i gratis 26 minuta danasnjeg zanimljivog vatrepola
Lopta nije mogla nikako da ide po terenu.Velez imo 3 dobre sanse Merzic sa 17 m puco slobodni udarac u zivi zid i onda se lopta odbila u golmana,Brkovic je bio u guzvi ali se nije najbolje snasao a Hiros imo cistu sansu,neko loptu nabacio sa desne strane,lopta sviju presla i pala hirosu na noge na peterac gdje je bio sam samcat ,golman mu posao u susret,smanjio ugao i odbranio ostar udarac sa 4-5 metara malo iskosa(malo mu je i blato zasmetalo)Rudar do tada imao jedan udarac u gol sa 20-tak metara,ne toliko jako,Bandovic odbranio
Ja predpostavljam da ce ponovljeni susret biti vec u srijedu(trebalo je sutra ali eto sutra neki praznik pa vjerovatno u srijedu)
FORZA VELEZ

Stvarno nemogu da vjerujem

We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
A mrs tamo. Sto nije na pocetku utakmice odmah rekao nece se igrati i gotovo. Nego sam dao 5 maraka da gledam vaterpol
i usput se nalio i doso kuci sav mokar. Nema veze idemo dalje 

jeste ovo je bio prenos na FK VELEZ LIVE(i oni su se bili prepali,kaze ovaj nas komentator svi kablovi potopljeni u vodi,ne zna se hoce li prenos izdrzati do krajaBorg je napisao/la:Hahaha jeli to bilo prenosa na fkvelezlive, a BHT nije mogla prenositi iz Gabele (iz tehničkih razloga):Drodjak je napisao/la:K0MT je napisao/la:Ala malo je falilo da kupim prenos ovaj na sajtu. Pa ubio bih se.![]()
Je l' se moglo šta vidjeti za tih 26 minuta?trebo si uzeti,ne bi se zajebo, imo bi za 8 eura svih 90 minuta nove utakmice i gratis 26 minuta danasnjeg zanimljivog vatrepola
Lopta nije mogla nikako da ide po terenu.Velez imo 3 dobre sanse Merzic sa 17 m puco slobodni udarac u zivi zid i onda se lopta odbila u golmana,Brkovic je bio u guzvi ali se nije najbolje snasao a Hiros imo cistu sansu,neko loptu nabacio sa desne strane,lopta sviju presla i pala hirosu na noge na peterac gdje je bio sam samcat ,golman mu posao u susret,smanjio ugao i odbranio ostar udarac sa 4-5 metara malo iskosa(malo mu je i blato zasmetalo)Rudar do tada imao jedan udarac u gol sa 20-tak metara,ne toliko jako,Bandovic odbranio
Ja predpostavljam da ce ponovljeni susret biti vec u srijedu(trebalo je sutra ali eto sutra neki praznik pa vjerovatno u srijedu)
FORZA VELEZ![]()
![]()
Stvarno nemogu da vjerujem![]()
![]()
![]()
PREGOLEMO

FORZA VELEZ
Mozda je bolje,neko se mogo i povrijediti,a po suhom terenu ce biti bolja utakmica
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Vaterpolo danas ,treba igracima posebnu lekciju pred Zrinjski dat sta i kako se treba borit za dres klub , ova sezone nista idemo dalje ni gore ni dole , al ZRINJSKOG moraju dobit 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
@rodjak, bas tako je bilo. Samo sto ja pola toga nisam vidio jer sam namjesto kisobran
otisla žica 

Moze li ko napisati ucinak, igraca koji su pojacali Velez u zimskom prelaznom roku?!
Limvo Likce
Bandovic , Mahinic, Hajdarevic, Knezovic i Hebibovic zadovoljili a ovi ostali nisu ni p od pojacanja
Hiros, Jugo, Pehlic , Handzic treba njiha u Lokomotivu na kaljenje kod Obada
treba se njima zahvaliti na ljeto i otpustiti a dovesti Majkica, Drakula, Durakovica, i jos 2-3 kvalitetna igraca
treba se njima zahvaliti na ljeto i otpustiti a dovesti Majkica, Drakula, Durakovica, i jos 2-3 kvalitetna igraca
Sta je sa Majkicem ? Jeli on slobodan ?
Jugo ,Pehlic i Handzic nisu krivi sto ima nesto jace sto je od Allaha tako sudjeno ..Povredjeni pa sta proci ce i to a sigurno mogu itekako doprinjeti igri Veleza u narednoj sezoni prvenstveno mislim na Handzica tek mu 21 god.po meni je velika greska ako decko i naredne sezone nebude nosio dres Veleza !!! A do sada je Bandovic zaista pokazao najvise i s epitetom ubjedljivo vodi kao najbolji igrac Veleza u ovoj sezoni ..Svaka mu cast !Rodeni je napisao/la:Bandovic , Mahinic, Hajdarevic, Knezovic i Hebibovic zadovoljili a ovi ostali nisu ni p od pojacanja
-
- Kontakt:
Od igrača sa strane jedino vrijede Bandović i Lakičević. Ostalo je koševski otpad koji bi da je sreće sad igro u Unisu umjesto u Veležu.
Slobodan igrac trba ga naljeto vratiti u Velez a Kodro nek se kali u Lokomotivi fali nam jedan trkac u sredini kao Majkic bio je ekstra dok je igrao u Velezu a sada jos iskusniji 87 godiste na 2-3 godine ga potpisativm22 je napisao/la:Sta je sa Majkicem ? Jeli on slobodan ?
karaiskakis@ bas si smjesan i bas ka..kis ! Kakav bolan Unis jesi ti dobar ?! Ja svakakvih likova majko moja hahahaha....
-
- Kontakt:
haj husrefe tamo na svoju temu. mojne ovde bit handžićev advokat.Iskren je napisao/la:karaiskakis@ bas si smjesan i bas ka..kis ! Kakav bolan Unis jesi ti dobar ?! Ja svakakvih likova majko moja hahahaha....
Potpis druze . Bandovic i Lakicevic svaka ima cast, odma bi s njima ugovor na par godina i neka ih kod nas. Mali Rovcanin sto su ga otjerali isto tako. Momak se borio (mada je falilo kvaliteta) i mogao je barem da trci. Bio je nalik na normalnog igraca. Da je ostao sa Brkovicem pravio bi devar u napadu jos da je tu Djeno niko nam nista trkacki ne bi mogao.karaiskakis je napisao/la:Od igrača sa strane jedino vrijede Bandović i Lakičević. Ostalo je koševski otpad koji bi da je sreće sad igro u Unisu umjesto u Veležu.
Zaista me boli srce kada skontam kakav smo tim mogli imati ove sezone da ne napravise katastrofalne poteze u prelaznom roku sa Hirosem i Pehlicem !! Dzaba i stadion i autobusi i plate i uslovi i pripreme kada se tako neracionalno postupa.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Majkic je u Kazahstanskom Shaqtaru prvaku potpisao je ugovor, tamo igraju i dvojica nasih internacionalaca Aldin Dzidic i Nikola Vasiljevic.
Bandovic je jedan od najboljih golmana lige, a Kosevski otpad Pehlic,Hiros i Handzic zajedno sa alkoholicarem Jugom nogirati na kraju sezone
Bandovic je jedan od najboljih golmana lige, a Kosevski otpad Pehlic,Hiros i Handzic zajedno sa alkoholicarem Jugom nogirati na kraju sezone
Limvo Likce
-
- Kontakt:
imaš li člansku i donatorsku? samo žugaš, sigurno ti je tana nekad na žulj stao pa zato. optužuješ čovjeka na pravdi boga. uvijek je bio poštenjačina. sad pogotovo od kad je počeo navraćat u džamiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.