Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
eto vode 0:1 Tevez.... hoce li Tevez postati novi- stari cityjev heroj!
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
eto 0:2...kakav asist teveza...hehe bilo bi ludilo da se city vrati zaslugom teveza...hahaha

Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Argentinska veza za 2:0.Kasno za titulu ali lijepo ih je vidjeti kako izmjenjuju pasove.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Tevez ko da je skontao neke stvari dok je češao jaja u Argentini. Al opet, prevelik je rizik da neće opet nešto slično ponoviti.
Gledajući momentalno, ovaj Tevez je veoma koristan igrač za City i nije to više onaj igrač koji samo sebe gleda.

otkud kasno brate? pa eto ih vec su na -2...ako mancho ne pobijedi već su ih stigli, zar ne?tevezito je napisao/la:Argentinska veza za 2:0.Kasno za titulu ali lijepo ih je vidjeti kako izmjenjuju pasove.
Teško, stvarno teško da M.Umited ne dobije tekme koje su mu ostale ( ne računajući vas )Xardas je napisao/la:otkud kasno brate? pa eto ih vec su na -2...ako mancho ne pobijedi već su ih stigli, zar ne?tevezito je napisao/la:Argentinska veza za 2:0.Kasno za titulu ali lijepo ih je vidjeti kako izmjenjuju pasove.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
naravno teoretkse sanse su na strani manutd, jer imaju 2 boda prednosti, ali lako to mogu prosuti, pa citave sezone igraju vruce-hladno ..nece valjda sada odjednom postati konstantni?GunnerS je napisao/la:Teško, stvarno teško da M.Umited ne dobije tekme koje su mu ostale ( ne računajući vas )Xardas je napisao/la:otkud kasno brate? pa eto ih vec su na -2...ako mancho ne pobijedi već su ih stigli, zar ne?tevezito je napisao/la:Argentinska veza za 2:0.Kasno za titulu ali lijepo ih je vidjeti kako izmjenjuju pasove.
Prvo nije 2 boda nego 5. Ja mislim da ćete ih dobit u međusobnom duelu. Al opet to je 5 bodova prednosti dok ne dođe ta tekma il možda prije nje se smanji al 5 je bodova sada ( ne računajući što m.united sutra igra ).
Drugo, pa ako nisu konstantni onda kako su prvi ?! Arsenal bi daleko bio bolji ( čak i prvi ) da nije prvih 6-7 kola al... Tako da, pusti prošlost. Ferguson je daleko bolji i iskusniji trener od Mancinia da ovo prokocka ( nadam se da hoće )...
Drugo, pa ako nisu konstantni onda kako su prvi ?! Arsenal bi daleko bio bolji ( čak i prvi ) da nije prvih 6-7 kola al... Tako da, pusti prošlost. Ferguson je daleko bolji i iskusniji trener od Mancinia da ovo prokocka ( nadam se da hoće )...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
1-2 problemi za siti...po meni nije pitanje hoce li utd kiksati... negdje hoce sigurno...pitanje je moze li city uci u formu kao na pocetku i sve dobiti....
opet tevezito...njega izgleda, unlike Dzeko, nista nije poremetilo sto nije igro po godine
1-4 agero
1-4 agero
- Cautinho
- Kontakt:
Ludilo.Ovaj Tevez hat-trick i asistencija,najbolja utakmica ove sezone za njega.Vraća se City,bit ce svasta do kraja.
Keep walking.
toliko o dzeki, sad ce jos na tribine da se preseli kako je krenulo 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jest ih vala i odigro' puno.Cautinho je napisao/la:Ludilo.Ovaj Tevez hat-trick i asistencija,najbolja utakmica ove sezone za njega.Vraća se City,bit ce svasta do kraja.
eto siti je na -2 stigo...ak manutd sutra ne pobijedi situacija je totalno neizvjesna... s tim sto bi to bio niz od 2 utdova kiksa -situacija za alarm....
- harebianconero
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Jest ih vala i odigro' puno.Cautinho je napisao/la:Ludilo.Ovaj Tevez hat-trick i asistencija,najbolja utakmica ove sezone za njega.Vraća se City,bit ce svasta do kraja.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Cautinho
- Kontakt:
Pa sta ja znam,odigrao je kolko tolko.Imao sam nesto drugo na umu,ali eto ,to napisao.Nakon ovoga mislim da neće otići iz Citiya,takvog igrača prodati,bilo bi dosta glupo.harebianconero je napisao/la:mandraX je napisao/la:Jest ih vala i odigro' puno.Cautinho je napisao/la:Ludilo.Ovaj Tevez hat-trick i asistencija,najbolja utakmica ove sezone za njega.Vraća se City,bit ce svasta do kraja.
Keep walking.
Maestralan mec.Izgleda da ce nesporazum u Minhenu na kraju odlucit o prvaku.Ne bi volio da se proda Tevez na ljeto jer ovaj tandem bi u buducnosti mogao samo postati bolji.United osim meca na Etihadu moze mozda izgubit bodove od Sunderlanda u zadnjem kolu i od Evertona u sledecem kolu.Ali ne sumnjam u njihovu titulu jer ce to oni na neki nacin pobjediti ni sami ne znaju kako ali ce pobjedit.A City iduce sezone jednostavno mora uzet titulu a takodje i grupna faza LP se mora proc.S obzirom da ce grupa sigurno biti laksa.A kad vidim da neki do polufinala dodju preko CSKA i Apoela te Basela i Marseja, ni to nije nemoguce.Mislim da o sudbini Mancinija ovisi ishod derbija jer ne smije se dozvolit da rival slavi titulu u tvom dvoristu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
CSKA nije ništa lošija ekipa od Citya,štaviše vas bi mogli izbacit u dvomeču.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mali, počeo si strašne gluposti da valjaš u zadnje vrijemeLBJ MVP je napisao/la:CSKA nije ništa lošija ekipa od Citya,štaviše vas bi mogli izbacit u dvomeču.

prekasno je za titulu, šteta za poraz protiv arsenala
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: enobarca, gigglessmoke i 10 gostiju.