Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZOI84
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZOI84 » 14 apr 2012, 15:34

mdss je napisao/la:Mislim da se danas zavrsilo sve sto se tice Dzeke i Citya
Super, otici ce u normalan klub. Ako im ostane Mancini , Kun, Balo, Tevez, opet ce biti frke. Tevez je fantastican igrac, al kad ga pocne s Balom rotirati, eto opet belaja. Kad njih dvojica nisu zadovoljni minutažom, jedan gazi dres, a drugi odbija uci u igru.Fantastican je igrac, al s prenosima, zato ga se i Ferguson odrekao. Ovi golivi sem za njegovu licnu statistiku manje , više ne vrijede sad Cityu. Džeko sretno gdje god

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 apr 2012, 15:36

Definitivno je ovo kraj za Edina, nadam se da ce na ljeto otici u sto bolji klub. Kad bi se vrati u Bundesligu (Bayern, BVB) preporodio bi se.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 apr 2012, 15:37

bosnas_ je napisao/la:Dzeko,Kolarov,Milner..su postali totalno suvisni u ovom Cityu! Tevez briljantan,kao i Aguero,sumnjam da ce nakon ovoga City prodavati Teveza! prije ce to biti Baloteli i Dzeko i umjesto njih dvojice dovesti jednog napadaca slicne konstrukcije! Dzeko ipak ne smije biti skroz nezadovoljan,dao je u ovoj sezoni 18 golova,nekoliko njih veoma vaznih za 3 boda... Boze moj,trener je taj koji odlucuje ko ce igrati,Dzeko je mogao bolje to stoji,ali logicno je donekle da ce Manciniju biti drazi njegov Italijan nego neki Bosanac,a oboica su realno dobri napadaci i veoma slicni!
eto sad se Edin moze fokusirati na ljetni prelazni rok i sagledati sve ponude,ponavljam Inter i Juventus trebaju napadaca kao sto je Dzeko i bilo bi extra za njega da predje u Italiju!
Bog te cuo da ga puste da ide za neku razumnu cifru.Mislim da nece nedostajati zainteresiranih za njega.Sekunde mi ne bi bilo vokri,ni kakav klub,ni kakva igra(nikakva). U bilo kojem normalnom klubu moze dati 20+golova...

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 14 apr 2012, 15:49

Pa ti i dalje izjavljuj da si zadovoljan u Cityu :roll: .
FK Željezničar
Chelsea FC

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 14 apr 2012, 15:52

Keenan.- je napisao/la:Pa ti i dalje izjavljuj da si zadovoljan u Cityu :roll: .
Sjedi i prima milione, što da ne ? 8-)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 apr 2012, 15:54

harebianconero je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Pa ti i dalje izjavljuj da si zadovoljan u Cityu :roll: .
Sjedi i prima milione, što da ne ? 8-)
Naravno da to reda rad iizjavljuje, pa sta ce reci ono što misli, pa da mu se i klub i novinari natovare na kosti, ipak je City taj koji se pita jer ima UGOVOR i on ce odlucivati, ne Edin.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 14 apr 2012, 16:01

Nek ide on u Bayern, nema za njega mjesta ovdje, čim je došao u ovaj "ufurani" klub u kojem novac igra glavnu ulogu, vidjelo se da se neće dobro snaći. Nekoliko utakmica je odigrao dobro i na nivou, ali zato ovo ostalo. Mancini mu ne da šansu, zato treba otići ili u Italiju ili u Njemačku. Bilo je priče u Real Madrid, i to bi bilo izvrsno, mogao bi se snaći u Realu, jer realno imaju slabije napadače od Citya (Ronaldo nije klasičan napadač, više krilo). Može se izboriti za mjesto sa Benzemom, tu su kvalitetom, a ako ode u Real, izvjesno je da će Higuain u City. Ponavljam, nek ide gdje bilo gdje će dobivati šanse za igru. Bilo to Juventus, Inter, Milan, Bayern, Borussia Dortmund, Real Madrid. U svim ovim klubovima može igrati u početnom sastavu. :) :)
Odlazi Safete.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 apr 2012, 16:01

Da ga hoće prodati za 30 miliona opet u neki klub gdje će igrati, njemu dobro, Želji opet par miliona i svi sretni i zadovoljni.
Edine prodaj se ! :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 14 apr 2012, 16:13

treba samo shvatiti da je Džeko timski igrač, i za timski igru prije svega treba trener da je postavi i funkcionise, i da ima autoriteta nad igračima

a zar mislite da je Mancini taj tip trenera, najlakse, i jedino moguce kod Mancijna, je hajd nek radi šta ko zna i zato tu Džeko ne odgovara

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 14 apr 2012, 16:14

bosnas_ je napisao/la:Dzeko,Kolarov,Milner..su postali totalno suvisni u ovom Cityu! Tevez briljantan,kao i Aguero,sumnjam da ce nakon ovoga City prodavati Teveza! prije ce to biti Baloteli i Dzeko i umjesto njih dvojice dovesti jednog napadaca slicne konstrukcije! Dzeko ipak ne smije biti skroz nezadovoljan,dao je u ovoj sezoni 18 golova,nekoliko njih veoma vaznih za 3 boda... Boze moj,trener je taj koji odlucuje ko ce igrati,Dzeko je mogao bolje to stoji,ali logicno je donekle da ce Manciniju biti drazi njegov Italijan nego neki Bosanac,a oboica su realno dobri napadaci i veoma slicni!
eto sad se Edin moze fokusirati na ljetni prelazni rok i sagledati sve ponude,ponavljam Inter i Juventus trebaju napadaca kao sto je Dzeko i bilo bi extra za njega da predje u Italiju!
dajte ih u Liverpool :D
LFC...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 apr 2012, 16:15

Nadam se da Dzeko odlazi na ljeto i pronace zadovoljstvo u drugom timu. Nezasluzuje on ovo!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 14 apr 2012, 16:27

SoloJuve26 je napisao/la:Nadam se da Dzeko odlazi na ljeto i pronace zadovoljstvo u drugom timu. Nezasluzuje on ovo!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 apr 2012, 16:29

dzeki je najbolje da ode iz citya,ako ima istine oko ovo price sa realom,to bi mu bilo idelano,tu bi dosao do izrazaja pravo,20 golova min. bi davo po sezoni
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 apr 2012, 16:30

koliki god da je mancini debos nije se vala ni dzeko trudio, city igra katastrofalno i highlights ovih zvjezdica je odlicno za navijace citya koji godinama nisu vidjeli svoj klub da igra ovako "dobro" mozda im se posreci i uzmu titulu ove ili narednih godina i oni ce biti beskrajno zadovoljni i sretni... i u pravu je mancini treba mu jos 5 zvjezdica da mu se ne moze desit da jedna ne bljesne u nekoj utakmici
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 14 apr 2012, 16:37

City je danas imao srecu jer je golman Norwicha bio katastrofa, i kriv je za minimalno prva dva gola i Aguerov gol u drugom poluvremenu.

Danasnja tekma ne pokazuje pravo stanje Manchester City-a
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 apr 2012, 16:38

Najgori su ovi sto mijenjaju misljenje iz sedmice u sedmicu , svake sedmice nova teorija. Dzeko samo neka gleda svoje kolege iz repke od Vede , Seje , Pjanketa ... puhalo je svima njima jedno vrijeme. Mnogo bi mogao da nauci od Vede tvoje je da odradis 100% profesionalno primas ekstra platu. Ako je odradjivanje sjedenje na klupi pa uci 2 minute i to je za ljude. Napisao sam u jednom postu mislim prie par mjeseci nije sramota biti rezerva Agueru i Tevezu .. to su kada su u formi top 10 napadaci u svijetu. Dzeko to nije niti ce izgleda to biti ... al sve je moguce ...

Uglavnom , prava provjera dolazi tek protiv MANU-a , Tevez nece moci meda i Edin ce imati sansu al ako nastavi da bude opet onako pokondiren i lezeran moze da ima cak i posljedica za njegov dalji transfer. Sada treba da se bori da panje na sto boljeg magarca kada vec pada sa konja.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 apr 2012, 16:42

kimbo je napisao/la:Najgori su ovi sto mijenjaju misljenje iz sedmice u sedmicu , svake sedmice nova teorija. Dzeko samo neka gleda svoje kolege iz repke od Vede , Seje , Pjanketa ... puhalo je svima njima jedno vrijeme. Mnogo bi mogao da nauci od Vede tvoje je da odradis 100% profesionalno primas ekstra platu. Ako je odradjivanje sjedenje na klupi pa uci 2 minute i to je za ljude. Napisao sam u jednom postu mislim prie par mjeseci nije sramota biti rezerva Agueru i Tevezu .. to su kada su u formi top 10 napadaci u svijetu. Dzeko to nije niti ce izgleda to biti ... al sve je moguce ...

Uglavnom , prava provjera dolazi tek protiv MANU-a , Tevez nece moci meda i Edin ce imati sansu al ako nastavi da bude opet onako pokondiren i lezeran moze da ima cak i posljedica za njegov dalji transfer. Sada treba da se bori da panje na sto boljeg magarca kada vec pada sa konja.
City je mozda konj(ne mozda nego sigurno :lol: ) u finansijskom smislu,ali kao tim je magarac ili jos bolje mrtvi magarac,tako je i vodjen,takve i igrace ima,a Dzeko na sta god padne poslije njih pasce na bolje....

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 apr 2012, 17:53

E moj Dzeko....Carlos Tevez(igrao golf zadnjih 6 mjeseci) dobio sansu i covjek trci cijelih 80min, ganja loptu, pravi pritisak na zadnju liniju a ti kad dobijes sansu trckaras i glumis balerinu.

Kostat ce te taj ufurani, Bosanski mentalitet. Djaba tebi tvoji Twitter i facebook profili, kafe po Sarajevu, letovi do Budve a kad treba na terenu da se pokazes ti glumis balerinu.

Glupo je porediti Ibisevica, Salihovica, Pjanica sa Dzekom kada su ta prva trojica ginula na terenu i kada su ulazili sa klupe dok Dzeko zavrsi utakmicu kako je i poceo, bez kap prolivenog znoja.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 14 apr 2012, 18:45

Borg je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:E moj Dzeko....Carlos Tevez(igrao golf zadnjih 6 mjeseci) dobio sansu i covjek trci cijelih 80min, ganja loptu, pravi pritisak na zadnju liniju a ti kad dobijes sansu trckaras i glumis balerinu.

Kostat ce te taj ufurani, Bosanski mentalitet. Djaba tebi tvoji Twitter i facebook profili, kafe po Sarajevu, letovi do Budve a kad treba na terenu da se pokazes ti glumis balerinu.

Glupo je porediti Ibisevica, Salihovica, Pjanica sa Dzekom kada su ta prva trojica ginula na terenu i kada su ulazili sa klupe dok Dzeko zavrsi utakmicu kako je i poceo, bez kap prolivenog znoja.
A jesi ti glup frajer, a vidim razumiješ se i u fudbal ali ono pravo...
Kad smo već kod bosanskog mentaliteta ti si pravi primjer- popljuj sve svoje i divi se tuđim konjima..
Znam ja nas -**** ti nas

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 apr 2012, 19:15

NK/RK Krivaja je napisao/la:
Borg je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:E moj Dzeko....Carlos Tevez(igrao golf zadnjih 6 mjeseci) dobio sansu i covjek trci cijelih 80min, ganja loptu, pravi pritisak na zadnju liniju a ti kad dobijes sansu trckaras i glumis balerinu.

A jesi ti glup frajer, a vidim razumiješ se i u fudbal ali ono pravo...
Kad smo već kod bosanskog mentaliteta ti si pravi primjer- popljuj sve svoje i divi se tuđim konjima..
Znam ja nas -**** ti nas
Pljujem? Meni se cini da sam ja tim boldiranim dao kompliment Salihovicu, Ibisevicu, Pjanicu..; :roll:

To ja pljujem Edina kad kazem onako kako jeste? To da on nece da se trudi ama bas nikako, to sto on ima prosjecnu tehniku, to sto nije brz? To nije pljuvanje, ja iznosim cinjenice. A kompliment bi mu bio...dobar/snazan sut, dobra igra glavom, dobro se gradi. To su tebi Mancini, Balotelli, Silva, Aguero, Tevez krivci sto Edin Dzeko nece da trci i da se trudi? Jedna stvar je kad te nece sut ili lose dodavanje, ali Dzeko je jedini krivac sto nece da se trudi. Trudi se, gini na terenu i za tih 10min sto provedes na terenu i kad tad ce rezultat doci. Primjer broj 1: Vedad Ibisevic.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.