Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

Narin
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la Narin » 14 apr 2012, 15:48

S obzirom da everton u citavoj sezoni nije potrosio puno novca (skoro nista),a sa druge strane liverpool oko 100M,Everton moze biti prezadovoljan sezonom,jos pogotovo ako zavrse ispred svog najveceg rivala.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 14 apr 2012, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 apr 2012, 15:56

tesko je al, nema veze, Hajmo Plavi!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 14 apr 2012, 16:04

;) ;) paa naravno Muxonja-idemo mi sve dalje i dalje ...ovo posljepodne moglo je biti samo takvo-ali greška Distina i gol kao da nas je "zaledila"-šteta. Statistički-Everton je ekipa sa NAJVIŠE polufinalnih utakmica,i večinu ih je izgubila :? :oops: :shock: do sljedečeg puta-valjda :lol: ;) .
Never surrender!!!
COYB
Sad prvenstvo i 6 tekmi da se odigra. Vidječemo ko je to bolje plasirani Merseyside klub ovaj put. :D
IMWT
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 14 apr 2012, 16:26

obi-punk-kenobi je napisao/la:Sve u svemu-ovu sezonu če te nas gledati u guzicu-word!!!
Pa sad o kojoj tekmi pričaš- :shock: ...sezona 2012/2013 ??? Do tad.... :roll:
A sad ,muppets, dosnestite to srebro u Liverpool kad ste več tamo-kad bolji tim nemože igrati finale ;)
COYB
BIG FACEPALM.
Tri meča,tri pobjede.I svaki put je 'bolji tim' izgubio.E je*em ti nesreću.Još danas je gol taj 'bolji tim' postigao iz ofsajda. :cry:
You'll never walk alone.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 14 apr 2012, 17:50

Haj' bola vozite. Kako vas bola nije stid, greškom Distina dobili i sad se naslađujete. Da nije onoga bilo ne bi do ujutro dali gola. Dobio je Liverpool zadnje 3 utakmica ali meni to ništa ne znači, i sad tvrdim da je Everton bolja ekipa od Liverpoola. I sama tabela u engleskoj to pokazuje ali derbi ne leži Evertonu ove godine i to je to.

I Moyes je malo kriv jer je prepustio terensku incijativu ovim levatima i normalno da onda visi gol u zraku. Jelavić odlično odigrao utakmicu, maltene ga ''ubili'' oni mazlumi u odbrani ove debilske ekipa a sudija to sve hladno puštao a za drugu stranu svaki kontakt svirao.
Who dares, wins !

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 14 apr 2012, 18:02

Ja ba ,upravu si :lol:
Vi ste dali gol iz fantastično uigrane akcije ,ono je stvarno bilo divno.Pritom nije bilo nikakvog ofsajda ,ma kakvo to.
Jeste ,vječni Unitedovac je navlačio Liverpoolu.Ma upravu si. :lol:
You'll never walk alone.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 14 apr 2012, 18:09

VolimLiverpool je napisao/la:Ja ba ,upravu si :lol:
Vi ste dali gol iz fantastično uigrane akcije ,ono je stvarno bilo divno.Pritom nije bilo nikakvog ofsajda ,ma kakvo to.
Jeste ,vječni Unitedovac je navlačio Liverpoolu.Ma upravu si. :lol:
Bola, zaobiđi temu. Navijaš za retardirani klub koji godišnje istrese desetine miliona na pojačanja i završava ispod kluba koji većinu igrača posuđuje.
Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 14 apr 2012, 18:39

Ok, hajmo ovako...vi ste prošli u finale-čestitke ali teška srca, ali ipak čestitke...,ali kad vidim vam postove i slično...sad ste postali veči scum nego oni koje se uobičajeno prozivaju za "scum"...j*beni "rednecks" ste vi!!! :x
i sad razgulite sa teme i radujte se sitne dušice.(fakat, svi ste vi Suarez/Skrtel !!-bijedna izlika za ljudski otpad :x ) koji ste vi "fudbaleri i timovi". :twisted:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2012, 19:50

Ne bih želio da provociram jer mi to nije nikad bio cilj. Nikada mi Everton nije bio mrzak kao klub nego sam ga uvijek gledao kao svaki neutralni tim lige, dakle nit' ga volim, nit' ga mrzim. Situacija se promjenila važim komentarima koji su me 'natjerali' da pa ne mogu reći mrzim, ali da mi Everton sve manje i manje postaje drag tim. Nepošteni i nerealni komentari s vaše strane govoreći da je pobjeda nezaslužena, da je tim retardiran ili slično. Ja mislim da nikada to neki navijač Liverpoola na ovom forumu nije rekao za Everton. Također, ne volim kada neko dođe na temu ekipe koja je izgubila da provocira, nije uredu sa strane ovim što su došli da provociraju jer i sami znaju kako je kada neko dođe na temu Liverpoola da provocira, sigurno im to smeta, ali ovaj put je to bilo opravdano obzirom šta ste sve pisali ovih dana i kako ste sve nazivali i kako trenutno nazivate Liverpool.

Uglavnom, sretno u nastakvu sezone. Ako vam je toliko važno onda završite ispred nas :)

slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2012, 19:53

NeToBoLa je napisao/la:Haj' bola vozite. Kako vas bola nije stid, greškom Distina dobili i sad se naslađujete. Da nije onoga bilo ne bi do ujutro dali gola. Dobio je Liverpool zadnje 3 utakmica ali meni to ništa ne znači, i sad tvrdim da je Everton bolja ekipa od Liverpoola. I sama tabela u engleskoj to pokazuje ali derbi ne leži Evertonu ove godine i to je to.

I Moyes je malo kriv jer je prepustio terensku incijativu ovim levatima i normalno da onda visi gol u zraku. Jelavić odlično odigrao utakmicu, maltene ga ''ubili'' oni mazlumi u odbrani ove debilske ekipa a sudija to sve hladno puštao a za drugu stranu svaki kontakt svirao.
bas mi je zao kad timovi odigraju ovako lijepo kao everton danas i stvori 30 gol prilika iz sjajnih akcija i na kraju im zabije gol najgori igrac na svijetu vođen najgorim trenerom na svijetu i jos oba gola iz offside pozicija primite stvarno bruka :mrgreen:
pozdrav za gay stranu liverpoola i nemojte previse tugovati jos uvijek ste treci najbolji tim u gradu.
You are someone else I am still right here

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 14 apr 2012, 20:04

Čiji si ti tako pametan ?

Na kojoj poziciji je Liverpool u Premiershipu majke ti ?

Everton je najbolje plasirani tim iz Liverpoola ove godine. ;)
Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 14 apr 2012, 20:16

U redu, sad ti nismo dragi više, ma nebitno frende,ni to 7 mjesto niti bilo što-vi imate svojih 6 (sad i 7. -finale FA Cupa) tekmi ,mi također 6 pa pomalo.Ako si posječivao EFC forum, a vidim da ste , vidio bi da se govorilo da bi više volili da vas dobijemo i FA Cup osvojimo a da budemo 15. nego to mjesto "ispred vas"...ali sad- :?
I neznam ko kome dolazi na temu.
Ostajte dobro i ako budete navračali,naravno da čete i isprovocirati komentare kakve več čitate
a sad s srečom i Vama.
COYB

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2012, 20:17

NeToBoLa je napisao/la:Čiji si ti tako pametan ?

fino, fino, sa takvom filozofijom i nije cudo sto navijas za everton. samo se trofeji gledaju u fudbalu nece neko biti najtrofejniji klub jer bio 20 puta 4.-5. u ligi... za 10 godina kad neko bude gledao kako je prosla sezona u engleskoj nece gledati ko je bio 7. a ko 8. (mada je za vas biti ispred liverpoola jednako osvajanju lige) nego ce se gledati ko je osvojio ligu, i kupove ;)

sto se tice ovog ciji si ti dijela, dijete pusti se tih gluposti.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 14 apr 2012, 20:34

fera je napisao/la:

fino, fino, sa takvom filozofijom i nije cudo sto navijas za everton. samo se trofeji gledaju u fudbalu nece neko biti najtrofejniji klub jer bio 20 puta 4.-5. u ligi... za 10 godina kad neko bude gledao kako je prosla sezona u engleskoj nece gledati ko je bio 7. a ko 8. (mada je za vas biti ispred liverpoola jednako osvajanju lige) nego ce se gledati ko je osvojio ligu, i kupove ;)

Rodila majka svog intelektualca. Nisi dobrodošao na ovu temu, molim te napusti istu. :P
Who dares, wins !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2012, 20:50

NeToBoLa je napisao/la:
fera je napisao/la:

Rodila majka svog intelektualca. Nisi dobrodošao na ovu temu, molim te napusti istu. :P
evo kad ti tako kazes napustam vas :D
btw normalno da me rodila majka. jel to u nedostatku pravih argumenata pises stvari koje nema potrebe da se govore jer se iste podrazumijevaju :mrgreen: .

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 apr 2012, 15:08

fera je napisao/la:

Auu ako cemo navijati za klub zbog trofeja pa burazeru navijaj za Real ;) ali onda ispadas ono sto bi se reklo prodana dusa, uglavnom nebitno cestitke na prolazu i zdrao.

Slijedeca tekma je ja mislim protiv Man.Utd na gostovanju.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 18 apr 2012, 10:52

Srijeda je i osječaj ljutnje,razočarenja i praznine nije još popustio od subote-bila je to utakmica,ne sezone, več dekade (ok, finale 2009 i pobjeda nad MUFC u polufinalu su goleme, ali ipak ovo je bila utakmica sa "dragim sugrađanima" :roll: i najbitniji Merseyside Derby u zadnjih 10 godina :( ) Ali ništa, mi idemo dalje ,sve brže i više... ;) . i sljedeča tekma je u nedelju Manchester Utd.(Old Trafford, 13:30) i isto tako velika utakmica i rivalitet. Idemo se igrati i uživati u igri. Nadam se da Moyes nije se usrao i da če zatvoriti igru ponovo...hoču da gledam Everton kao protiv Sunderlenda i Swansea :D ;) , a ne Everton "14.04. na Wembleyu" u drugom poluvremenu :evil: :shock:
COYB
p.s.
Drenthe navodno prelazi kod komšija!? :shock: :? -ako je tako sa srečom im tamo preko sa njim.Momak ima potencijala ali ima i potencijal da počupa živce svakoj zdravoj osobi sa svojom igrom. Volio bih da ostane-ali vidjećemo na ljeto ,u prelaznom roku.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 apr 2012, 11:06

obi-punk-kenobi je napisao/la:Srijeda je i osječaj ljutnje,razočarenja i praznine nije još popustio od subote-bila je to utakmica,ne sezone, več dekade (ok, finale 2009 i pobjeda nad MUFC u polufinalu su goleme, ali ipak ovo je bila utakmica sa "dragim sugrađanima" :roll: i najbitniji Merseyside Derby u zadnjih 10 godina :( ) Ali ništa, mi idemo dalje ,sve brže i više... ;) . i sljedeča tekma je u nedelju Manchester Utd.(Old Trafford, 13:30) i isto tako velika utakmica i rivalitet. Idemo se igrati i uživati u igri. Nadam se da Moyes nije se usrao i da če zatvoriti igru ponovo...hoču da gledam Everton kao protiv Sunderlenda i Swansea :D ;) , a ne Everton "14.04. na Wembleyu" u drugom poluvremenu :evil: :shock:
COYB
p.s.
Drenthe navodno prelazi kod komšija!? :shock: :? -ako je tako sa srečom im tamo preko sa njim.Momak ima potencijala ali ima i potencijal da počupa živce svakoj zdravoj osobi sa svojom igrom. Volio bih da ostane-ali vidjećemo na ljeto ,u prelaznom roku.
To bi bila greška Drenthe-a, on nije igrač za neke velike domete, i u Evertonu bi morao pristati na rotaciju i 20-tak utakmica u sezoni i to kad je u formi. Ali opet, ni Liverpool nije više klub za velike domete, tako da bi bio svoj na svome :mrgreen:

A protiv Uniteda mi je svejedno, ako umemo super, ako oni uzmu bar Plastcity neće biti prvak. Opet dobro!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 apr 2012, 14:08

Drenthe ?

Halalolsun. :lol:
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 apr 2012, 02:51

Everton have confirmed that Royston Drenthe was axed from the FA Cup semi-final squad after being disciplined by the club.

An Everton spokesman said: "Royston Drenthe has been the subject of a disciplinary matter. This has been dealt with internally and the club will be making no further comment."

Read more: http://www.grandoldteam.com/news/genera ... z1sRWc4UBf" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.