Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Xardas
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Xardas » 14 apr 2012, 14:13

eto vode 0:1 Tevez.... hoce li Tevez postati novi- stari cityjev heroj!
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 14 apr 2012, 14:16

eto 0:2...kakav asist teveza...hehe bilo bi ludilo da se city vrati zaslugom teveza...hahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 14 apr 2012, 14:18

Argentinska veza za 2:0.Kasno za titulu ali lijepo ih je vidjeti kako izmjenjuju pasove.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 14 apr 2012, 14:22

Tevez ko da je skontao neke stvari dok je češao jaja u Argentini. Al opet, prevelik je rizik da neće opet nešto slično ponoviti. :| Gledajući momentalno, ovaj Tevez je veoma koristan igrač za City i nije to više onaj igrač koji samo sebe gleda.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 14 apr 2012, 14:23

tevezito je napisao/la:Argentinska veza za 2:0.Kasno za titulu ali lijepo ih je vidjeti kako izmjenjuju pasove.
otkud kasno brate? pa eto ih vec su na -2...ako mancho ne pobijedi već su ih stigli, zar ne?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 apr 2012, 14:27

Xardas je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Argentinska veza za 2:0.Kasno za titulu ali lijepo ih je vidjeti kako izmjenjuju pasove.
otkud kasno brate? pa eto ih vec su na -2...ako mancho ne pobijedi već su ih stigli, zar ne?
Teško, stvarno teško da M.Umited ne dobije tekme koje su mu ostale ( ne računajući vas )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 14 apr 2012, 14:30

GunnerS je napisao/la:
Xardas je napisao/la:
Teško, stvarno teško da M.Umited ne dobije tekme koje su mu ostale ( ne računajući vas )
naravno teoretkse sanse su na strani manutd, jer imaju 2 boda prednosti, ali lako to mogu prosuti, pa citave sezone igraju vruce-hladno ..nece valjda sada odjednom postati konstantni?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 apr 2012, 14:32

Prvo nije 2 boda nego 5. Ja mislim da ćete ih dobit u međusobnom duelu. Al opet to je 5 bodova prednosti dok ne dođe ta tekma il možda prije nje se smanji al 5 je bodova sada ( ne računajući što m.united sutra igra ).

Drugo, pa ako nisu konstantni onda kako su prvi ?! Arsenal bi daleko bio bolji ( čak i prvi ) da nije prvih 6-7 kola al... Tako da, pusti prošlost. Ferguson je daleko bolji i iskusniji trener od Mancinia da ovo prokocka ( nadam se da hoće )...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 14 apr 2012, 15:17

1-2 problemi za siti...po meni nije pitanje hoce li utd kiksati... negdje hoce sigurno...pitanje je moze li city uci u formu kao na pocetku i sve dobiti....

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 14 apr 2012, 15:22

opet tevezito...njega izgleda, unlike Dzeko, nista nije poremetilo sto nije igro po godine

1-4 agero

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 apr 2012, 15:27

Ludilo.Ovaj Tevez hat-trick i asistencija,najbolja utakmica ove sezone za njega.Vraća se City,bit ce svasta do kraja.
Keep walking.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 apr 2012, 15:32

toliko o dzeki, sad ce jos na tribine da se preseli kako je krenulo :|
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 apr 2012, 15:36

Cautinho je napisao/la:Ludilo.Ovaj Tevez hat-trick i asistencija,najbolja utakmica ove sezone za njega.Vraća se City,bit ce svasta do kraja.
Jest ih vala i odigro' puno.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 14 apr 2012, 15:41

eto siti je na -2 stigo...ak manutd sutra ne pobijedi situacija je totalno neizvjesna... s tim sto bi to bio niz od 2 utdova kiksa -situacija za alarm....

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 14 apr 2012, 15:45

mandraX je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Ludilo.Ovaj Tevez hat-trick i asistencija,najbolja utakmica ove sezone za njega.Vraća se City,bit ce svasta do kraja.
:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 apr 2012, 15:49

harebianconero je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
:lol:
Pa sta ja znam,odigrao je kolko tolko.Imao sam nesto drugo na umu,ali eto ,to napisao.Nakon ovoga mislim da neće otići iz Citiya,takvog igrača prodati,bilo bi dosta glupo.
Keep walking.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 14 apr 2012, 16:43

Maestralan mec.Izgleda da ce nesporazum u Minhenu na kraju odlucit o prvaku.Ne bi volio da se proda Tevez na ljeto jer ovaj tandem bi u buducnosti mogao samo postati bolji.United osim meca na Etihadu moze mozda izgubit bodove od Sunderlanda u zadnjem kolu i od Evertona u sledecem kolu.Ali ne sumnjam u njihovu titulu jer ce to oni na neki nacin pobjediti ni sami ne znaju kako ali ce pobjedit.A City iduce sezone jednostavno mora uzet titulu a takodje i grupna faza LP se mora proc.S obzirom da ce grupa sigurno biti laksa.A kad vidim da neki do polufinala dodju preko CSKA i Apoela te Basela i Marseja, ni to nije nemoguce.Mislim da o sudbini Mancinija ovisi ishod derbija jer ne smije se dozvolit da rival slavi titulu u tvom dvoristu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 apr 2012, 16:46

CSKA nije ništa lošija ekipa od Citya,štaviše vas bi mogli izbacit u dvomeču.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 apr 2012, 16:47

LBJ MVP je napisao/la:CSKA nije ništa lošija ekipa od Citya,štaviše vas bi mogli izbacit u dvomeču.
Mali, počeo si strašne gluposti da valjaš u zadnje vrijeme :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2012, 16:48

prekasno je za titulu, šteta za poraz protiv arsenala
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.