Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ahmic » 14 apr 2012, 15:10

ma polako,Dzeko je vladar 16-erca...nista lose da promijeni sredinu..

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 14 apr 2012, 15:10

imal kakav dobar link

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 14 apr 2012, 15:17

Denizmare je napisao/la:
lolcina je napisao/la:Mislim da ovakvim subjektivnim komentarima samo odmazemo Edinu (ako kad svrati i procita nesto ovdje, a mislim da cita). Momak treba dobro da se zamisli nad sobom i pogleda svoj odnos prema igri kada je dobijao priliku da igra, a dobijao je vise nego sto mi zelimo priznati. Komentari da je on ustvari najbolji napadac u City-ju, samo ga trener mrzi i ne daju mu loptu nikako mu ne idu u korist. Ako i on sam tako smatra bojim se da ima veliki problem koji bi ga moga kostati karijere. Ali postoji i druga dimenzija, mozda jednostavno nema ambicije za nasto bolje, mozda ja i zadovoljan kao sto tvrdi. To treba postovati ako je tako, ali nase tvrdnje i njegovo eventualno misljenje da je najbolji, samo je u nemilosti trenera i ostatka ekipe, u najmanju ruku je neozbiljno. A sad me pljujte...
Nece te niko pljuvati,djelomicno si upravu sto se tice nekih njegovih igara,ali zar zaista mislis da su Mancinijeve rotacijebile opravdane na stetu Edina? Da je Balo zaista bolji napadac i opravdano ispred njega? Da je trebalo vratiti Teveza i dati mu prednost u prelomnom trenutku za titulu?
Mislim da rotacije nikako ne mogu biti razlog ako igrac nema neki drugi problem, jer svaki put kad je igrao Edin nije igrao neko od njegovih konkurenata u napadu. A svi oni su sada izbor prije Edina. Smatram da, uzimajuci u obzir Edinove igre, osim nekoliko bljesaka u drugom dijelu sezone, malo koji trener bi se mogao pouzdati u njegovu igru u prelomnim utakmicama. Jednostavno nije ulijevao povjerenje u utakmicama u kojima je dobijao priliku i svi smo bili svjedoci toga.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 14 apr 2012, 15:19

Majku cigansku,dade jos jedan. :evil:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 apr 2012, 15:20

Pakuj kofere majstore...tu za tebe mjesta nema............

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 14 apr 2012, 15:21

opet jedan od cicibana dao gol...tevez
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 14 apr 2012, 15:21

Tevez Aguero Tevez Aguero :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 14 apr 2012, 15:22

hilmo je napisao/la:Pakuj kofere majstore...tu za tebe mjesta nema............
naravno da nema, kad su ova dvojica bolji fudbaleri.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 14 apr 2012, 15:24

A nas Dzeko samo na tweeteru nekome nesto cestita, zapni malo guzove i treniraj. Kad dobijes priliku koristi !

(sad sam najebo)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 apr 2012, 15:25

Ja mrzim zabara jer nije dobar trener. Sto govori jedno i radi drugo. Za mene ce uvjek biti kukavica i jedva cekam da vidim ovaj City na jesen bez njega i Balonje. Tevez jest bolji igrac od Dzeke al je on za mene smrad. No ne krivim njega nego Mancinija kukavicu. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 apr 2012, 15:26

Pasodzigera je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pricajte sta god hocete, ali ovo je njihova najjaca postava u napadu trenutno. Nece bit Dzeke u prvih 11 do kraja sezone. Iako se kao navijac Uniteda nadam da hoce.
Tebi su mjerilo ekipe Norwich i Bromwich,pa to su logicne stvari,i tu se uopste ne pokazuje kvalitet,ekipa koja vrijedi pola milijarde eura i ne smije dovoditi u pitanje pobjedu protiv ovakvih ekipa. Kvalitet se pokazuje protiv velikih,a to cemo ubrzo vidjeti.
Kako da ne. Sto to Dzeko nije dao hattrick protiv Sunderlanda kad je to tako jednostavno? Gluposti pricas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 14 apr 2012, 15:26

Hattrick Teveza.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 14 apr 2012, 15:28

Mislim da se danas zavrsilo sve sto se tice Dzeke i Citya
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 14 apr 2012, 15:29

A ja kurate sreće opet.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 14 apr 2012, 15:29

Henry je napisao/la:Hattrick Teveza.
bas mi pade na pamet jedan komentar na um 'dzaba je ageru sto onoliko trci i radi presing nema fajde od toga'
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 apr 2012, 15:30

Ha ha, brat nek saceka kraj sezone i vidi oce li Mancini letit s klupe, ja iskreno mislim da nece letit bez obzira osvojio il ne osvojio , al ako bude letio s klupe nek ostane u City-u,ako ne bude nek on leti iz City-a ;)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 apr 2012, 15:30

Zabijao je i Dzeko pp 4 ,mnogo jacim ekipama...
Ne moze covjek reci da su Tevez i Kun losi,glupost...
Klase nad klasama....
Bice zaniljivo vidjet povratak Marija,ok Dzeku je mozda otpisao,ali Balonja,eh ...

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 14 apr 2012, 15:30

Dzeko nije zasluzio ni da udje u igru... E moj Mancini, da ti daju sve igrace svijeta Unitedu ne bi mogao prici jado :evil:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 apr 2012, 15:31

Pa ne može igrati svaku utakmicu. :mrgreen: Uostalom, nije ni Tevez igr'o svaku tekmu do ovog 34. kola, zar ne? :mrgreen:

(Moram malo)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 apr 2012, 15:32

Dzeko,Kolarov,Milner..su postali totalno suvisni u ovom Cityu! Tevez briljantan,kao i Aguero,sumnjam da ce nakon ovoga City prodavati Teveza! prije ce to biti Baloteli i Dzeko i umjesto njih dvojice dovesti jednog napadaca slicne konstrukcije! Dzeko ipak ne smije biti skroz nezadovoljan,dao je u ovoj sezoni 18 golova,nekoliko njih veoma vaznih za 3 boda... Boze moj,trener je taj koji odlucuje ko ce igrati,Dzeko je mogao bolje to stoji,ali logicno je donekle da ce Manciniju biti drazi njegov Italijan nego neki Bosanac,a oboica su realno dobri napadaci i veoma slicni!
eto sad se Edin moze fokusirati na ljetni prelazni rok i sagledati sve ponude,ponavljam Inter i Juventus trebaju napadaca kao sto je Dzeko i bilo bi extra za njega da predje u Italiju!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, Scholl, xinxee i 39 gostiju.