Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sajo10
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sajo10 » 14 apr 2012, 14:07

Cuje li iko sta ovo navijaci pjevaju zabaru? Evo vec drugu uzastopnu utakmicu nesto im dize ruku? Hvala.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 14 apr 2012, 14:09

Ma sa tri spica su najjaci, pobjeđivali bi po 4:0 ove male ekipe svaki put. Da Dzeko bude centralni a ova dva brza ulijecu ko osice, mozda bi manje Dzeko davao golova ali bi lakse pobjeđivali..

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 14 apr 2012, 14:15

Sto se vise kritikuju sve ljepsi golovi :D

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 14 apr 2012, 14:17

Ma "cigo" (kako ga neki ovde zovu) i da ne igra 5 godina opet je majstor :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 14 apr 2012, 14:18

Pa kakav je taj čarobni gol? :roll:

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 14 apr 2012, 14:19

Toliko o Dzeki i City-ju...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 14 apr 2012, 14:19

Koja akcija,Dzeko se moze poselamit sa prvom postavom.. a navijaci pjevaju Manciniju... za Dzeku je odlazak najbolja opcija,nije se nikad uklopio u njihovu igru i gotovo

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 apr 2012, 14:23

lolcina je napisao/la:Toliko o Dzeki i City-ju...
Pa? Ni prvi ni zadnji igrac koji se nije snasao u nekom klubu, što je malo i do njega, a malo više trenera i okolnosti u klubu.City ako Mancini ostane trener ni iduce sezone nece ništa osvojiti, Tevez je strašan igrac, ali više smo se puta uvjerili da ga prenosi cesto hvataju, kao i Balu

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 14 apr 2012, 14:24

Ma dao je covjek 18 golova ne moze se reci da se nije uklopio problem je sto njemu forma varira od utakmice do utakmice bilo je utakmica igra 90 minuta nema suta na gol a nekad upola manje igranja da 2 gola i slicno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 apr 2012, 14:25

Pricajte sta god hocete, ali ovo je njihova najjaca postava u napadu trenutno. Nece bit Dzeke u prvih 11 do kraja sezone. Iako se kao navijac Uniteda nadam da hoce.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 14 apr 2012, 14:26

ZOI84 je napisao/la:
lolcina je napisao/la:Toliko o Dzeki i City-ju...
Pa? Ni prvi ni zadnji igrac koji se nije snasao u nekom klubu, što je malo i do njega, a malo više trenera i okolnosti u klubu.City ako Mancini ostane trener ni iduce sezone nece ništa osvojiti, Tevez je strašan igrac, ali više smo se puta uvjerili da ga prenosi cesto hvataju, kao i Balu
Samo sam konstatovao, slazem se s tobom, jednostavno nikad nije ni islo u City-ju, ma koliko se to nama svidjalo ili ne. Treba da podje dalje, jednostavno je tako.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 apr 2012, 14:30

Činjenica je da su Aguero i Tevez daleko kvalitetniji napadači od Džeke, svidjelo se to nekome ili ne. Južnoamerički duo, gledam ih sad protiv Norwicha i strašni su obojica skupa.

Džeko nije za City, barem ne ovakav City. Njemu treba malo vremena, a ovdje strpljenja nemaju i nadam se da će Dijamant što prije otići iz kluba. Po meni bi bilo idealno da igra za Bayern.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 14 apr 2012, 14:33

Cartman je napisao/la:Pricajte sta god hocete, ali ovo je njihova najjaca postava u napadu trenutno. Nece bit Dzeke u prvih 11 do kraja sezone. Iako se kao navijac Uniteda nadam da hoce.
Ma mogu protiv Norwicha i WBA.Vidjet ces sta ce uraditi Tevez i Aguero za 2 kola protiv Uniteda?
SAF zna sve o Tevezu,da je imao neku posebnu magiju ne bi njega pustio SAF.Sto se tice Aguera nece on moci nista protiv odbrane Uniteda.Opce je poznato da jedini igrac koji igra protiv Uniteda onako kako treba je Dzeko.Korpuletan,bori se sa stoperima i ne mogu mu nista.Zato im je i dao gol u svakoj utakmici koju je igrao protiv Uniteda.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 apr 2012, 14:41

A sad adio, ko zna gdje, i ko zna kad...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 apr 2012, 14:49

Realno,Aguero-Tevez su tandem iz snova,mozda i najjaci u Engleskoj,naravno kad su u formi...protiv Norvica njih dvojica igraju extra,dali fine golove... Dzeko nazalost do kraja ove sezone nece igrati vise kao starter,pored ove dvojice nema sanse ,a Mancini evo prestao je i sa svojim rotacijama.. Sumnjam da ce protiv Norvica Dzeko uopste i ulaziti,pogotovo jer City vodi,a u drugom poluvremenu ce prije ubaciti nekog defanzivca,tipa Kolarov,nego sto ce Dzeko igrati...on jednostavno u Cityu vise nema sta traziti,dobro je Susic rekao,karijera jednog igraca je kratka,da bi se tek tako pomirio sa klupom,treba ici gdje ce igrati...idealni za njega su Juventus i Inter,mozda i Borusija i Bayern,ali njima napadac kao sto je Dzeko ne treba,Bayern trazi manjeg napadaca,prije ce Ibisevic kod njih zavrsiti ili Huntelar.. Ma neka ode i na posudbu,samo neka ide gdje ce igrati.... zasto ne i u Fenerbahce da ode na posudbu,vratiti se u formu i mozda se vratiti u City,tako nesto je uradio Anelka,iz Fenera je otisao opet u Englesku i igrao kao preporodjen...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 apr 2012, 14:50

insider je napisao/la:Činjenica je da su Aguero i Tevez daleko kvalitetniji napadači od Džeke, svidjelo se to nekome ili ne. Južnoamerički duo, gledam ih sad protiv Norwicha i strašni su obojica skupa.

Džeko nije za City, barem ne ovakav City. Njemu treba malo vremena, a ovdje strpljenja nemaju i nadam se da će Dijamant što prije otići iz kluba. Po meni bi bilo idealno da igra za Bayern.
Mogu njih dvojica sad igrati koliko hoce,dolaskom Teveza i guranjem Bale ,Mancini je izgubio titulu to su cinjenice. Taj isti Aguero je do prije 2-3 kola imao 1 gol vise od Dzeke nebrojeci 3 penala,a oko 700 min vise u igri,sta nam to govori,da je bolji od Dzeke? Ne bih rekao.Tevezovim vracanjem nastao je 1001 belaj u ekipi i titula cao.Dzeko da je mogao bolje,mogao je.E sad,sta da je kao Aguero igrao svaku tekmu od pocetka,da li bi ostao na 13 golova ili bi vec imao 20-tak? prije ovo drugo.
Mislio sam da ce uspjeti u MC,ali vidi se da je najbolje da ide,jer on nije za 4 napadaca bilo koje ekipe.Mozda da igra skupa sa Mesijem i CR. Ako je pametan adio,nece cekati razvoj situacije iduce sezone jer Mancini nece otici sigurno. A moze igrati u nekom velikom klubu ,MC to nije i nece nikad biti.Turbulentna sezona za njega i to ne samo njegovom krivicom,neka prica ko sta hoce...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 14 apr 2012, 14:50

Cartman je napisao/la:Pricajte sta god hocete, ali ovo je njihova najjaca postava u napadu trenutno. Nece bit Dzeke u prvih 11 do kraja sezone. Iako se kao navijac Uniteda nadam da hoce.
Tebi su mjerilo ekipe Norwich i Bromwich,pa to su logicne stvari,i tu se uopste ne pokazuje kvalitet,ekipa koja vrijedi pola milijarde eura i ne smije dovoditi u pitanje pobjedu protiv ovakvih ekipa. Kvalitet se pokazuje protiv velikih,a to cemo ubrzo vidjeti.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 14 apr 2012, 14:51

Pa bas zato ce uci jer vode. da se Aguero ili Tevez odmore, i to ce uci prije nego proslu utakmicu..

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 14 apr 2012, 14:59

Mislim da ovakvim subjektivnim komentarima samo odmazemo Edinu (ako kad svrati i procita nesto ovdje, a mislim da cita). Momak treba dobro da se zamisli nad sobom i pogleda svoj odnos prema igri kada je dobijao priliku da igra, a dobijao je vise nego sto mi zelimo priznati. Komentari da je on ustvari najbolji napadac u City-ju, samo ga trener mrzi i ne daju mu loptu nikako mu ne idu u korist. Ako i on sam tako smatra bojim se da ima veliki problem koji bi ga moga kostati karijere. Ali postoji i druga dimenzija, mozda jednostavno nema ambicije za nasto bolje, mozda ja i zadovoljan kao sto tvrdi. To treba postovati ako je tako, ali nase tvrdnje i njegovo eventualno misljenje da je najbolji, samo je u nemilosti trenera i ostatka ekipe, u najmanju ruku je neozbiljno. A sad me pljujte...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 apr 2012, 15:03

lolcina je napisao/la:Mislim da ovakvim subjektivnim komentarima samo odmazemo Edinu (ako kad svrati i procita nesto ovdje, a mislim da cita). Momak treba dobro da se zamisli nad sobom i pogleda svoj odnos prema igri kada je dobijao priliku da igra, a dobijao je vise nego sto mi zelimo priznati. Komentari da je on ustvari najbolji napadac u City-ju, samo ga trener mrzi i ne daju mu loptu nikako mu ne idu u korist. Ako i on sam tako smatra bojim se da ima veliki problem koji bi ga moga kostati karijere. Ali postoji i druga dimenzija, mozda jednostavno nema ambicije za nasto bolje, mozda ja i zadovoljan kao sto tvrdi. To treba postovati ako je tako, ali nase tvrdnje i njegovo eventualno misljenje da je najbolji, samo je u nemilosti trenera i ostatka ekipe, u najmanju ruku je neozbiljno. A sad me pljujte...
Nece te niko pljuvati,djelomicno si upravu sto se tice nekih njegovih igara,ali zar zaista mislis da su Mancinijeve rotacijebile opravdane na stetu Edina? Da je Balo zaista bolji napadac i opravdano ispred njega? Da je trebalo vratiti Teveza i dati mu prednost u prelomnom trenutku za titulu?
A da smo subjektivni jesmo :D ,hebi ga kako necemo biti,ipak je nas...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Mostarska, Sarun i 23 gosta.