ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Edin TM87
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Edin TM87 » 04 apr 2012, 00:11

Virtu4l je napisao/la:A poslije olimpijade u penziju.
slika
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 apr 2012, 00:14

DANTES je napisao/la:da @formance i šta sad?
Uh rodi majka :mrgreen: Ništa, to dovoljno govori o tebi.
Budi pozdravljen, nemam se namjeru raspravljati sa takvima. ;)
retro je napisao/la:Federer ce nakon Wimbledona biti drugi, zivi bili pa vidjeli.
Ništa nije isključeno.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 00:17

formance je napisao/la:
DANTES je napisao/la:da @formance i šta sad?
Uh rodi majka :mrgreen: Ništa, to dovoljno govori o tebi.
Budi pozdravljen, nemam se namjeru raspravljati sa takvima. ;)
retro je napisao/la:Federer ce nakon Wimbledona biti drugi, zivi bili pa vidjeli.
Ništa nije isključeno.
a ja baš volim takve kao što si ti...čim ti neko ne ide niz dlaku odmah uvrede...... :lol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 apr 2012, 00:22

@ retro je jednom napisao da se djeca ne lože na tenis. Izgleda da je bio u krivu. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 00:26

kad ljudim nestane argumenata počnu uvrede, kad im ukažete na greške, oni vas prezrivo gledaju, jer boli ih ego, kad ih razotkrijete onda se kriju iza drugih....
iskreno briga me za sve to....
fedex može biti prvi, rafa može biti prvi, nole isto, a za mareja ćemo vidjeti....možda ako se oženi......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 apr 2012, 00:31

DANTES je napisao/la:kad ljudim nestane argumenata počnu uvrede, kad im ukažete na greške, oni vas prezrivo gledaju, jer boli ih ego, kad ih razotkrijete onda se kriju iza drugih....
Ako ti je glavna zanimacija traženje eventualnih grešaka u mojim postovima, bujrum. Ne bi bilo loše da doprineseš temi na drugi način, a da to nije traženje dlake u jajetu, no dobro. Što se tebe tiće, odlično obavljen posao. Sjedi 5. :arrow:

Profesionalnitenis.com

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 00:34

formance je napisao/la:
DANTES je napisao/la:kad ljudim nestane argumenata počnu uvrede, kad im ukažete na greške, oni vas prezrivo gledaju, jer boli ih ego, kad ih razotkrijete onda se kriju iza drugih....
Ako ti je glavna zanimacija traženje eventualnih grešaka u mojim postovima, bujrum. Ne bi bilo loše da doprineseš temi na drugi način, a da to nije traženje dlake u jajetu, no dobro. Što se tebe tiće, odlično obavljen posao. Sjedi 5. :arrow:
NEMA SMISLA DA SE MI RASPRAVLJAMO....NISMO ISTI LJUDI...greška nije mala, jer si endiju dao jednu titulu, a svi znamo da je nema, jer da je ima škotska zastava bi se viorila prije jedno mjesec dana........ :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2012, 00:47

DANTES je napisao/la:jer si endiju dao jednu titulu, a svi znamo da je nema, jer da je ima škotska zastava bi se viorila prije jedno mjesec dana........ :mrgreen:
:mrgreen: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 02:47

B92

Moja: "Novak na Rafinoj teritoriji"
Izvor. B92 | AG

Nekada najbolji teniser sveta Karlos Moja smatra da će Novak Đoković imati težak izazov protiv Rafaela Nadala na turnirima na šljaci.

Moja je priznao da mu je bilo teško da gleda Nadala kako se muči sa povredom kolena.

„Početak sezone na ščjaci mogao bi da bude vrlo interesantan. Đoković je novu sezonu započeo snažno, ali sada dolazi na Rafinu teritoriju."

"Iako je prošle godine Srbin dobio Nadala dva puta na šljaci, očekujem da će Rafa u naredna dva meseca okrenuti stvari u svoju korist“, rekao je šampion Rolan Garosa 1998. godine.

„Bilo mi je teško kada sam video koliko mog prijatelja muči to koleno zbog kojeg je morao da preda polufinale u Majamiju. Ipak, poznajem ga i siguran sam da će maksimalno spreman dočekati turnire na šljaci“, dodao je Španac.

Moja smatra da vrhunski teniseri ne razmišljaju toliko o brojkama i rivalstvtima.

„Oni se ne opterećuju statistikama i rivalstvima. Za njih je to teniska svakodnevica jer na svakom turniru ih očekuje borba za veliki rezultat. Mislim da najmanje razmišljaju o odbrani bodova ili rivalstvima.“
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 05 apr 2012, 23:59

Sjeća li se neko ovog majstora ?! :mrgreen:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Nevjerovatan osjećaj, strašan bekend, odličan forhend kojim je davao rotaciju loptici onako kako to samo ljevoruki teniseri mogu, nevjerovatni voleji itd. Svaki udarac je imao.

Profesionalnitenis.com

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 apr 2012, 00:15

ima li smisla da ja potvrdim??? mada je meni ovaj čovjek bio drag:

[youtube][/youtube]
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 06 apr 2012, 00:27

Samo navali. "Kucamo na vrata zaboravljenih asova".

Rafter je bio strašan igrač. Svakako jedan od dražih, imao odlične voleje i dobar servis. Nikad mu se ne dade da osvoji Wimbledon, igrao dva uzastopna finala. Jedno izgubio od Samprasa, drugo od Ivaniševića. Međitim 2 osvojena USO-a govore sami za sebe. Pat je imao solidnu karijeru i lijepo ga je bilo gledati.

Profesionalnitenis.com

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 06 apr 2012, 00:27

Rafter. :cry: 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 apr 2012, 23:55

da rafter...čini mi se da u na onom turiniru kad je igrao finale sa goranom njegova porodica nije dolazila da ga podrži, tipa ne mogu da podnesu trilere i uzbuđenja....iste godine je lako izgubio finale čini mi se AO od agasija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 apr 2012, 09:13

Ivan Ljubičić se i službeno oprašta od tenisa poslije turnira u Monte Carlu, gdje je, kako on sam kaže, zaradio prvi novac 1999. godine igrajući profesionalni tenis. Ljubo, sretno ti bilo nakon završetka karijere, isprati(ćemo) te i u kneževini, a onda (na svu žalost) zbogom. :(

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 10 apr 2012, 14:25

http://sport.blic.rs/Tenis/212866/Nadal ... a-Bernabeu" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da "najveći" više nije interesantan :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 13 apr 2012, 16:55

slika
YNWA!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 14 apr 2012, 12:30

ATP Casablanca 1/2

Ramos Vinolas-Andreev
Andujar-Cipolla

ATP Houston 1/2

Monaco-Russel
Iner-Feliciano
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 14 apr 2012, 23:03

Kakav zrijeb za Djokovica u MC :o :o Seppi, Dolgopolov, Ferrer, Murray, Nadal :o :o

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 apr 2012, 23:08

Kuko je napisao/la:Kakav zrijeb za Djokovica u MC :o :o Seppi, Dolgopolov, Ferrer, Murray, Nadal :o :o
Zrijeb previse smijesan do Ferrera, eto Dolgi moze nesto na sljaci :lol: :lol: :lol: Toga Cipolla smlati za tili cas :mrgreen:

Ferrer ce ga dobit, i dokazat ono sto sam ja pricao prije par mjeseci...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 1 gost.