AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Milan još neko vrijeme bez Boatenga
Branitelj naslova u talijanskom nogometnom prvenstvu, AC Milan, još će neko vrijeme igrati bez ganskog veznjaka Kevina Princea-Boatenga...
Iako se Boatengov povratak natjecateljskom ritmu po ozljedi zadnje lože zadobivene u utakmicama Lige prvaka protiv Barcelone očekivao brzo, Gazzetta dello Sport piše da će propustiti i dvoboj 33. kola Serie A protiv Genoe koji je na rasporedu u subotu.
Boateng je ove sezone zbog niza raznih ozljeda odigrao tek 14 utakmica u Seriji A i pritom upisao četiri gola i četiri asistencije.
Šest kola prije kraja sezone Milan za vodećim Juventusom na prvenstvenoj ljestvici zaostaje jedan bod.
Branitelj naslova u talijanskom nogometnom prvenstvu, AC Milan, još će neko vrijeme igrati bez ganskog veznjaka Kevina Princea-Boatenga...
Iako se Boatengov povratak natjecateljskom ritmu po ozljedi zadnje lože zadobivene u utakmicama Lige prvaka protiv Barcelone očekivao brzo, Gazzetta dello Sport piše da će propustiti i dvoboj 33. kola Serie A protiv Genoe koji je na rasporedu u subotu.
Boateng je ove sezone zbog niza raznih ozljeda odigrao tek 14 utakmica u Seriji A i pritom upisao četiri gola i četiri asistencije.
Šest kola prije kraja sezone Milan za vodećim Juventusom na prvenstvenoj ljestvici zaostaje jedan bod.
-RIVALDO-
Opasno mi se sviđa gostujući dres, mišljenja sam da bi trebao ostati ovakav i biti u primjeni već od naredne sezone. Što se tiče domaćeg, meni osobno i nije previše dojmio. Ne sviđaju mi se ove bijele pruge između crvenih i crnih linija, jer to kvari čar dresa. Isto tako, boje (posebno redIlPrincipe je napisao/la:

Da, da.Monolog je napisao/la:Jeste. Tu također spadaju @admin, @Vučko i @Dubrava. Dakle, 5 profila koristi jedna te ista osoba.meho-medo je napisao/la: Je li istina da ste ti i monolog isti ljudi![]()

Braida navodno iduce sedmice ide da vidi kakva je situacija sa Kolarovom
A Galliani je razgovarao sa Preziosijem oko Velosa,Strasser i kes za njega,e ovo bi vec bilo mocno Veloso mi je pravo dobar igrac da zamijeni Van Bommela.
A Galliani je razgovarao sa Preziosijem oko Velosa,Strasser i kes za njega,e ovo bi vec bilo mocno Veloso mi je pravo dobar igrac da zamijeni Van Bommela.
- sef_mafije
- Kontakt:
Treba podmladit ekipu, i 2 sezone bacit na njihovo uvezivanje i onda ce na mrezultati doci. zao berluskoniju ppotrosit koji milion a ima milijarde 

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- IlPrincipe
- Kontakt:
SjajnoIlPrincipe je napisao/la:Boateng out do kraje sezone![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa ne mogu da vjerujem sta se desava sa nasim igracima ove sezone cccccccccc,kakve su oni pripreme prosli,pola ih ne moze uvezati dvije tekme kako treba.....
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ko razumije italijanski obavezno da pogleda
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
nije to za boatenga provjereno 100% ali čak i da se vrati prije kraja to će možda biti utakmica ili dvije.
Allegri: "Boateng will return once the inflammation in his groin is gone. It could be 5 days from now or more."
pa treba je.bat mat.er svima u milanlabu i onda im svima otkaz kolektivno dati.
Allegri: "Boateng will return once the inflammation in his groin is gone. It could be 5 days from now or more."
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Defintivno i plus kondicione trenere malo preispitati,jer svaki put kad odemo u onaj Dubai umjesto da se vratimo jaci i spreminji mi ko kao vojska koja je isla u rat pola nas fali....baresi#6 je napisao/la:nije to za boatenga provjereno 100% ali čak i da se vrati prije kraja to će možda biti utakmica ili dvije.
- senad_flamin
- Kontakt:
Abbiati, Amelia, Piscitelli, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Nesta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimović, Maxi Lopez, Robinho .
Pozvani za sutra
Pozvani za sutra

-RIVALDO-
- rastafarian
- Kontakt:
a može vala i da kaže o čemu je riječIlPrincipe je napisao/la:Ko razumije italijanski obavezno da pogleda

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
kakva slika!!baresi#6 je napisao/la:
Weah i Viera.(i onda smo ga prodali Arsenalu za neku sicu)
- senad_flamin
- Kontakt:
Danas vrlo važna utakmica,sigurno protiv dosta nabrijane Genoe koja se bori za opstanak.
Moje lično mišljenje je da ne možemo do titule,jer mora se priznati koliko god nama navijačima Milana bilo teško Juve igra odlično.
Lakše će im biti protiv Rome nego protiv Cessene i Caglaria koji će igrati klasičan bunker,a znamo da Juve tad malo teže dolazi do golova.
Uvijek postoji ono malo nade,zato Forza Milan !
Nadam se stvarno da onaj Robinho neće početi utakmicu
Moje lično mišljenje je da ne možemo do titule,jer mora se priznati koliko god nama navijačima Milana bilo teško Juve igra odlično.
Lakše će im biti protiv Rome nego protiv Cessene i Caglaria koji će igrati klasičan bunker,a znamo da Juve tad malo teže dolazi do golova.
Uvijek postoji ono malo nade,zato Forza Milan !
Nadam se stvarno da onaj Robinho neće početi utakmicu

-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jao za 3-4 sezone napada
Pato-Shaarawy ... vjerovatno i Balotelli tu negdje
Genoa redovna musterija Ibre, siguran sam u pobjedu

Pato-Shaarawy ... vjerovatno i Balotelli tu negdje
Genoa redovna musterija Ibre, siguran sam u pobjedu

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ma nek zaigra i robi ako treba samo da veceras pobijedimo to je najbitnije. nije vazno kako i koliko samo da uzmemo tri boda. juve ce kiksat do kraja u to sam ubijedjen, ne mogu oni povezati 10-12 pobjeda to je nemoguce 
ne znam za vas ljudi al meni je robinho bas drag, msm ajd ni jedno ne odigra ljudski izuzmemo li onu protiv arsenala kada je dva puta pogodio
:D Pato cekamo te (L) pozz svim ljudima dobre volje 

ne znam za vas ljudi al meni je robinho bas drag, msm ajd ni jedno ne odigra ljudski izuzmemo li onu protiv arsenala kada je dva puta pogodio

Some of us only see in red and black Forza Milan
Evo i sastava koje predvidjaju za veceras 
MILAN(4-3-1-2): Abbiati; Bonera, Yepes, Nesta, Antonini; Muntari, Van Bommel, Nocerino; Seedorf; Ibrahimović, Robinho
GENOA(4-4-2): Frey; Mesto, Carvalho, Granqvist, Bovo; Rossi, Veloso, Sculli, Kucka; Gilardino, Palacio

MILAN(4-3-1-2): Abbiati; Bonera, Yepes, Nesta, Antonini; Muntari, Van Bommel, Nocerino; Seedorf; Ibrahimović, Robinho
GENOA(4-4-2): Frey; Mesto, Carvalho, Granqvist, Bovo; Rossi, Veloso, Sculli, Kucka; Gilardino, Palacio
Some of us only see in red and black Forza Milan

znači genoa nije uzela 3 boda na san siru još od '58.
santos vrbuje robinha. ja sam za to da ostane robinho. veliko pojačanje je povratak van bommela. mislim da je od svih igrača koji su van stroja upravo on najviše falio.Milan have played 89 matches vs. Genoa in Serie A: 42 wins, 31 draws and 16 defeats: Goalscore: 142-85 in Milan's favor. Milan have played 44 home games vs. Genoa in Serie A: 28 wins, 12 draws and 4 defeats: Goalscore: 83-37 in Milan's favor.
It will be a match between Serie A’s best attack (Milan, 62 goals scored) and the worst defence (Genoa, 58 conceded).
Genoa have not won a Serie A match vs. Milan at San Siro since 25 May 1958 (1-5). That was their last of 4 away wins in 44 matches at Milan.
Milan are undefeated in 10 of their last 11 matches in Serie A.
Preziosi: "El Shaarawy to Milan? I have an agreement with Galliani. Il Faraone will be bought out by Milan. I'll announce the details later"
Probable line-up vs. Genoa (4-3-1-2): Abbiati; Bonera-Nesta-Yepes-Antonini; Nocerino-Van Bommel-Muntari; Seedorf; Ibra-Robinho.
RIP Mirko

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
idemo po novu pobjedu danas, kako god samo nek se upisu tri boda, protiv chieva smo prekinuli seriju losijih rezultata i zato sada idemo gaziti redom 
nase je da pobjedjujemo jednu po jednu, a ako juve uspije sve pobijediti do kraja i zavrsiti sezonu bez poraza onda im treba cestitat titulu, mada licno mislim da nisu to u stanju, zato Milan idemo po novi scudetto
genoa jeste nezgodan protivnik, ali milan kad ima svoju igru niko im ne moze pomrsiti racune, s toga se nadam dobroj igri i naravno pobjedi koja bi nas moralno jos vise uzdigla nakon niza razocarenja
FORZA MILAN!!!

nase je da pobjedjujemo jednu po jednu, a ako juve uspije sve pobijediti do kraja i zavrsiti sezonu bez poraza onda im treba cestitat titulu, mada licno mislim da nisu to u stanju, zato Milan idemo po novi scudetto

genoa jeste nezgodan protivnik, ali milan kad ima svoju igru niko im ne moze pomrsiti racune, s toga se nadam dobroj igri i naravno pobjedi koja bi nas moralno jos vise uzdigla nakon niza razocarenja
FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
vidjet ćete koliko će značiti povratak van bommela. nevjerovatno koliko tim igra bolje sa ovim prekaljenim veznjakom.
kad smo kod genove:
boateng želi da završi karijeru u milanu:
kad smo kod genove:
ne znam mnogo o ovom fudbaleru jedino da je bio dugo povezan sa interom.It’s reported Milan will club together with Genoa to sign Brazilian star Carlos Henrique Casemiro this summer.
The two clubs already joined forces to purchase Kevin-Prince Boateng and Stephan El Shaarawy, so there is a strong bond between them.
According to the latest rumours from Brazil, they will band together to raise the funds to bring Casemiro in from San Paolo.
With this agreement, the midfielder would spend the first Serie A season acclimatising in Genoa before moving on to Milan.
Casemiro has repeatedly been linked with an Italian move for Inter or Roma.
boateng želi da završi karijeru u milanu:
Boateng: "Mourinho is a good coach, but I love Milan and I would like to end my career here."
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.