Adnan Catic alias Felix Sturm
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Svaka mu čast, sin bosanski.
Evo izjave na našem jeziku:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo izjave na našem jeziku:
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast, jednostavno masina. Terminator.
Zbik je dobro poceo i otvoreno, kao i Adnan, dakle borba je stvarno bila zanimljiva i fer, ali se vec vidjelo poslije 3-4 runde ko ce da odluci ovaj mec.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
šta vi sa ss.ba mislite da smo mi gluh, glupi il šta već ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
vidjelo se da zbik nema sta trazi i samo se ceko ovaj momenat, svaka cast na onom zadnjem RESPECT BOSNIA LOVE YOU!Principatus je napisao/la:Svaka cast, jednostavno masina. Terminator.Zbik je dobro poceo i otvoreno, kao i Adnan, dakle borba je stvarno bila zanimljiva i fer, ali se vec vidjelo poslije 3-4 runde ko ce da odluci ovaj mec.
bijednici. sta drugo reci za ovakve ljude. mater im kretenksu.seha je napisao/la:šta vi sa ss.ba mislite da smo mi gluh, glupi il šta već ?
- Giallorossi
- Kontakt:
Sta bi?Strauss je napisao/la:bijednici. sta drugo reci za ovakve ljude. mater im kretenksu.seha je napisao/la:šta vi sa ss.ba mislite da smo mi gluh, glupi il šta već ?

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- anonymousHD
- Kontakt:
Naježio sam nakon ove izjave... Svaka mu čast!
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Adnanu na ponovnoj odbrani titule. Zbik je bio toliko navikan da sam se pomalo i uplasio, ali sinoc je osjetio kako Bosanac tuce. Adnan dominirao u svim rundama, osim mozda prve, i samo se cekalo kada ce doci do nokauta, bilo tehnickog ili pravog.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- delpiero20
- Kontakt:
Sto volim kad vidim patriotu, vise nego hljeba 

- MirzaGunner
- Kontakt:
Svaka cast kralju nas nepobjedivi, stvarno sam se najezio sinoc bravo sto imamo ovakvog jednog Bosanca(Hercegovca).
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
- MirzaGunner
- Kontakt:

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Cudi me da je ucesce jednoga od najboljih svjetskih boksera na humanitarnoj utakmici na Kosevu proslo prilicno nezapazeno u medijima.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- delpiero20
- Kontakt:
Legenda!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Treba ga tužiti sudu za ljudska prava u Strazburu. Spomenuo je samo Bošnjake, a ništa ostala dva konstitutivna naroda plus ostale (Sejdić-Finci)MirzaGunner je napisao/la:

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Covjek je javno rekao svoje osjecanje a sada moze se nekom svidjat ili ne od ta 2 konstituvina naroda sto ti mislis 95% navija za susjedne zemlje a ne za nas bilo to u ekipnom ili idividualnom sportu.spielführer_21 je napisao/la:Treba ga tužiti sudu za ljudska prava u Strazburu. Spomenuo je samo Bošnjake, a ništa ostala dva konstitutivna naroda plus ostale (Sejdić-Finci)MirzaGunner je napisao/la:
FELIX STURM I DALJE BLATI ABRAHAMA
Umjesto da se koncentrira na borbu
WBA prvak u srednjoj kategoriji Felix Sturm je nastavio pričati protiv Arthura Abrahama, samo nekoliko dana prije borbe s Gealeom...
U subotu je Arthur Abraham osvojio naslov prvaka prema WBO verziji u super srednjoj kategoriji kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Roberta Stieglitza. Ovog vikenda svoj nastup će zabilježiti i Felix Strum koji će se boriti s IBF prvakom Danielom Gealeom za unifikaciju pojaseva.
Samo nekoliko dana od važne borbe, Sturm je ometen s izjavama Sturmovog promotora Sauerlandom, koji je izjavio kako je Strum odbio nekoliko ponuda da se bori s Abrhamom.
„Abraham je pretrpio tri razarajuća poraza. Njegov menadžment je našao jednostavan način kako bi ga doveo do naslova. Znaju da protiv prvaka iz drugih federacija nemaju šanse. Abraham je uzeo lakšeg borca u borbi za naslov a ne boksača kalibra Dirrella, Frocha ili Warda, jer u borbi s njima, biti će opet poražen. On nije borac svjetske klase.“ – rekao je Sturm.

Srtum je također bio kritiziran zato jer se nije borio s najboljim borcima u svojoj kategoriji, poput Gennady Golovkina, Sergia Martineza ili Kellyja Pavlika.
Umjesto da se koncentrira na borbu
WBA prvak u srednjoj kategoriji Felix Sturm je nastavio pričati protiv Arthura Abrahama, samo nekoliko dana prije borbe s Gealeom...
U subotu je Arthur Abraham osvojio naslov prvaka prema WBO verziji u super srednjoj kategoriji kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Roberta Stieglitza. Ovog vikenda svoj nastup će zabilježiti i Felix Strum koji će se boriti s IBF prvakom Danielom Gealeom za unifikaciju pojaseva.
Samo nekoliko dana od važne borbe, Sturm je ometen s izjavama Sturmovog promotora Sauerlandom, koji je izjavio kako je Strum odbio nekoliko ponuda da se bori s Abrhamom.
„Abraham je pretrpio tri razarajuća poraza. Njegov menadžment je našao jednostavan način kako bi ga doveo do naslova. Znaju da protiv prvaka iz drugih federacija nemaju šanse. Abraham je uzeo lakšeg borca u borbi za naslov a ne boksača kalibra Dirrella, Frocha ili Warda, jer u borbi s njima, biti će opet poražen. On nije borac svjetske klase.“ – rekao je Sturm.

Srtum je također bio kritiziran zato jer se nije borio s najboljim borcima u svojoj kategoriji, poput Gennady Golovkina, Sergia Martineza ili Kellyja Pavlika.
abraham je prvi poceo
za golovkina su culi samo najzagrizeniji bokserski fanatici u koje ubrajam i svoju malenkost.
koga je to on dobrog boksao? nesto se ne sjecam nekih dobrih meceva.
dalje, kome ce sturm prodati mec sa golovkinom? sat1 zivi odm reklame, a nest ne vjerujem da ce se ljudi otimati za mec sturm vs. golovkin. nego, ide se na to da se organizuju 2 meca u kojima bi se sastali nas ado i taj abraham.
to je magnet za publiku i sve one koji ce platiti reklamu.
nego, veceras boksuje nas ado. vjerujem da ce dobiti gejla i ujediniti titule.
osim toga, svim ljubiteljima spektakularnog boksa preporucujem mec golovkin vs. proksa kojeg cete moci pogledati takodje veceras na hbo-u. sad, ne znam tacno u koliko sati, al vjerujem da cete izroviti.
bice to spektakularni duel dvojice udaraca. proksa je bas lud tip koji boksa bez garda i non-stop napada.

kakav crni golovkin i kakvi bakraciPolo je napisao/la:Srtum je također bio kritiziran zato jer se nije borio s najboljim borcima u svojoj kategoriji, poput Gennady Golovkina, Sergia Martineza ili Kellyja Pavlika.

za golovkina su culi samo najzagrizeniji bokserski fanatici u koje ubrajam i svoju malenkost.
koga je to on dobrog boksao? nesto se ne sjecam nekih dobrih meceva.
dalje, kome ce sturm prodati mec sa golovkinom? sat1 zivi odm reklame, a nest ne vjerujem da ce se ljudi otimati za mec sturm vs. golovkin. nego, ide se na to da se organizuju 2 meca u kojima bi se sastali nas ado i taj abraham.
to je magnet za publiku i sve one koji ce platiti reklamu.
nego, veceras boksuje nas ado. vjerujem da ce dobiti gejla i ujediniti titule.
osim toga, svim ljubiteljima spektakularnog boksa preporucujem mec golovkin vs. proksa kojeg cete moci pogledati takodje veceras na hbo-u. sad, ne znam tacno u koliko sati, al vjerujem da cete izroviti.
bice to spektakularni duel dvojice udaraca. proksa je bas lud tip koji boksa bez garda i non-stop napada.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- BeyKopites
- Kontakt:
Večeras Ado uz maksimalno zalaganje i Božiju pomoć ujedinjuje titule, mislim da to ne bi trebalo doći u pitanje.
Inače, primjetio sam da otkad je napustiš Universum, Nijemci ga baš i ne gotive kao prije.
Ne znam da li je do toga ili ne, ali primjetio sam smicalice nakon meča sa Murrayom i onog neviđenog remija
Sretno Ćatiću, da nas obraduje još jednom aBd !
Inače, primjetio sam da otkad je napustiš Universum, Nijemci ga baš i ne gotive kao prije.
Ne znam da li je do toga ili ne, ali primjetio sam smicalice nakon meča sa Murrayom i onog neviđenog remija

Sretno Ćatiću, da nas obraduje još jednom aBd !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
nisam upucen, ali zar mislis da su protivnici u prethodnih mar meceva atraktivniji od ovog golowkina?secer je napisao/la:nest ne vjerujem da ce se ljudi otimati za mec sturm vs. golovkin.
sta mislis, hoce li konacno doci do meca sa abrahamom?
sretno adi veceras.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.