NK Zvijezda Gradačac

bubakar
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bubakar » 13 apr 2012, 15:23

Mi ovde želimo da zrelo i lijepo iznosimo mišljenje o sutrašnjoj utakmici sa normalnim navijacima zvijezde.

samo si ti druže puko ovde, i ti si taj koji vrijedja jednu velicinu od covjeka..

A najviše si kod nas na temi!!

Sabura brate sta ti je..
AMAR AMAR OSIM OSIM

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 apr 2012, 15:24

zmajevac je napisao/la:U svoje ime i ime svih istinskih navijaca Zvijezde iskreno se izvinjavam sto pojedinci vrijedjaju ime Ivice Osima ljudske i fudbalske velicine.
Prijatelju moj, ne moraš se ti izvinjavati, hvala Bogu pa je većina normalnih, a na parmake se ne treba osvrtati. Vidi se kakav mu je kućni odgoj, po načinu izražavanja, kada vrijeđa jednog čovjeka, koji to ni po čemu nije zaslužio.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 13 apr 2012, 15:36

voltron30 je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:U svoje ime i ime svih istinskih navijaca Zvijezde iskreno se izvinjavam sto pojedinci vrijedjaju ime Ivice Osima ljudske i fudbalske velicine.
Prijatelju moj, ne moraš se ti izvinjavati, hvala Bogu pa je većina normalnih, a na parmake se ne treba osvrtati. Vidi se kakav mu je kućni odgoj, po načinu izražavanja, kada vrijeđa jednog čovjeka, koji to ni po čemu nije zaslužio.
svoji smo nema ljudi ovo smisla prepucavanje...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 apr 2012, 17:42

Pozdrav za jedan od najljepsih gradova u BiH. Lijepo gostovanje imamo sutra, nadam se da cemo "otkinuti" tri boda, ali ce biti tesko. A ovi sto trolaju temu i psuju Osima, shvatite i njih, oni su na margini drustva, pa su malo nervozni zbog toga. Nije lako kad znas da mozes biti bitan samo preko neta. To ne bi trebalo da upropasti sutrasnju atmosferu, jer su zaista navijaci Zvijezde, cijeli tim i svi ti ljudi iz Gradacca korektni. Neka pobijedi onaj koji pokaze vise!
Sport je lijek za tijelo i duh.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 apr 2012, 17:57

LJUBAV1921 je napisao/la:interesantosvi ovdje normalno funkcioniraju osim tebe...do nas,je mi dosli i vrijedjamo i provociramo...samo ispade tebe?!
Lik je pitar.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 apr 2012, 18:00

treba malo pocistiti temu od glupih komentara cudi me da da niko ni opomenut nije... sve je spremno za utakmicu nasi momci su odradili posljednji trening pred utakmicu atmosfera u ekipi opustena sve spremno za tekmu.jos jednom sretno svim akterima kao i istinskim navijacima oba kluba
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 13 apr 2012, 20:00

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 apr 2012, 21:26

slika

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 apr 2012, 21:28

Imam neki osjećaj da sutra slavimo :D Mislim da će stadion biti fino popunjen , znači momci imaju dobru podršku, a kako sam čuo pravo su spremni za želju :)
Dragon Town

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 apr 2012, 21:44

Sutra se nadam punom stadionu, i sjajnoj igri oba tima, pa neka bolji pobjedi (a zna se ko je bolji) :mrgreen:
FKŽ !

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 13 apr 2012, 21:49

ZVIJEZDA KAO RUŠITELJ IMPRESIVNOG ŽELJINOG NIZA?!
Sutra se na stadionu Banja Ilidža u Gradačcu (od 16 sati i 30 minuta) igra meč 22. kola bh. Premier lige u kojem se sastaju Zvijezda i Željezničar. Bit će to jedna sjajna utakmica u kojoj gosti traže nastavak svoje impresivne serije, a domaći će nastojati da (napokon) pomrse račune trenutno vodećoj ekipi Premier lige.

Zvijezda je vrlo mladi premierligaški klub, stoga su ova dva tima odgirala jako malo utakmica u sklopu Premier lige BiH. Ovo je (tek) osmi međusobni okršaj Zvijezde i Željezničara (Premier liga), a nešto uspješniji su gosti s Grbavice, koji su slavili u tri navrata, Zvijezda je pobijedila u dva meča, dok su dva duela okončana bez pobjednika (gol razlika 8:5 za Željezničar). Utakmica s najviše golova je odigrana u sezoni 2008/09., premijernoj sezoni Gradačana, kada je na Grbavici bilo 2:2.

Menadžer Željezničara, Amar Osim, je svjestan da će ovo biti iznimno teška utakmica za njegov tim, a za naš portal pred ovaj meč je istakao:

- Gostujemo ekipi koja igra rasterećeno, Zvijezda ima jako dobar sastav, to je jedan fin miks mladih i iskusnih fudbalera. Ova utakmica nam mnogo znači. Nadamo se da ćemo biti lijepo dočekani u Gradačcu, kao što to bude svaki put kada Željo gostuje na Banja Ilidži.

S druge strane, trener domaćih, Zoran Kuntić, smatra da njegov tim, iako se nalazi u sredini tabele, nije još matematički obezbijedio opstanak u društvu najboljih, što je trenutni cilj, kako on ističe, gradačačke momčadi;

- Nismo obezbijedili opstanak, matematički, bodovi su nam jako potrebni. Naš tim uvijek igra dobro ove zatvorene utakmice. Impresivan je ovaj učinak Željezničara u ovoj sezoni, ali nas ne zanima ni statistika ni tradicija, mi igramo za sebe i cilj nam je osigurati bodove.

Amar Osim nema posebnih problema s povredama i suspenzijama, na listi povrijeđenih nogometaša su samo Kerla i Smajić. S druge strane, Zoran Kuntić u ovom meču neće moći računati na Morankića, koji je povrijeđen, te mladog Husića, koji je pod suspenzijom zbog kartona.

Ekipi s Grbavice je svaki bod od krucijalne važnosti u borbi za naslov, a trener Osim je svjestan da ima još mnogo utakmica do kraja šampionata i da se mnogo toga može promijeniti;

- Puno je mečeva do kraja, razlika je samo četiri boda, sve se vrlo lahko može preokrenuti, u našu ili njihovu korist (Široki). Idemo iz utakmice u utakmicu i nadamo se, ipak, uspjehu na kraju.

Očekuje nas jako zanimljiv duel sedmoplasirane i prvoplasirane momčadi na tabeli, a meč između Zvijezde i Željezničara se igra sutra, na stadionu Banja Ilidža, sa početkom u 16 sati i 30 minuta.

Red je da se prekine Željin niz a ako ga neko treba prekinuti mislim ni da željini navijači ne bi imali ništa protiv da to budemo mi. A onda neka opet prave niz još veći od ovog.
Ja bih još na ovaj tekst spomenuo i KUP utakmice gdje je Zvijezda doživjela jedan poraz i ostvarila dvije pobjede
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 13 apr 2012, 21:58

I ja bih da se izvinem u ime Gradacacana za vrijedjanje velicine kakav je Ivica Osim.I u nas u Gradacac je doslo svega ,pa neko se urbanizovao a nekom jos u glavi goveda ricu.Sutra ocekujem samo pobjedu i Zelju sam gledao samo Zeba onako odudara,ali mislim da je Halilovic bolji ,Vasilic je dobar ali Jakovljvic bolji,Beslija nije vise ono sto je bio,oproste mi, ali supak je brate ko igrac ,pun nesportskih poteza.Tako da smirenom i laganom igrom Zvjezda moze do dobrog rezultata.,naravno uz nasu podrsku!!!!
PS;Sarajlije i Gradacacani uzivajmo sutra u lijepoj i sportskoj predstavi!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 apr 2012, 22:00

onako objektivno, zvijezda mi je simpatican klub a i grad je lijep, bez mnogo papaka...

ali budimo realni, prije ce nam skalp skinuti onakva sloboda nego ovakva zvijezda...

uzivajmo sutra u lijepoj predstavi dva prijateljska tima ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 apr 2012, 22:03

tm84 je napisao/la:onako objektivno, zvijezda mi je simpatican klub a i grad je lijep, bez mnogo papaka...

ali budimo realni, prije ce nam skalp skinuti onakva sloboda nego ovakva zvijezda...

Mislim da stvarno budemo realni, vi od sutra morate statistiku počet od nule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 apr 2012, 06:56

tm84 je napisao/la:onako objektivno, zvijezda mi je simpatican klub a i grad je lijep, bez mnogo papaka...

e halal ti pita jesi ga postao :? :roll: :cry:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 14 apr 2012, 07:52

realinjo1 je napisao/la:I ja bih da se izvinem u ime Gradacacana za vrijedjanje velicine kakav je Ivica Osim.I u nas u Gradacac je doslo svega ,pa neko se urbanizovao a nekom jos u glavi goveda ricu.Sutra ocekujem samo pobjedu i Zelju sam gledao samo Zeba onako odudara,ali mislim da je Halilovic bolji ,Vasilic je dobar ali Jakovljvic bolji,Beslija nije vise ono sto je bio,oproste mi, ali supak je brate ko igrac ,pun nesportskih poteza.Tako da smirenom i laganom igrom Zvjezda moze do dobrog rezultata.,naravno uz nasu podrsku!!!!
PS;Sarajlije i Gradacacani uzivajmo sutra u lijepoj i sportskoj predstavi!!!
Realinjo1...... ti se izvinjavaj u svoje ime a nas druge kako nas ti opisuješ da smo došlje i još nam u glavi goveda riču ostavi i ne spominji, ne uvlači se u supak Sarajlijama preko nas koji smo doselili u Gradačac i volimo Zvijezdu i grad možda više nego ti ;)
ps. Ajmo danas svi na Banju za pobjedu Zvijezde.

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 14 apr 2012, 08:14

[youtube][/youtube]
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 14 apr 2012, 08:28

Ja bih danas ovu utakmicu nazvao Derby kola.Sastaju se dvije ekipe koje po meni igraju totalno različit fudbal.Uspijeh ekipe Zeljezničara je zasnovan na igri na snagu,borbenosću i presingom dok Zvijezda igra tečno,od noge do noge sa nekoliko sjajnih kreativaca.Po meni,Željo će većinu duela u zraku dobiti,u situacijama kada je lopta ubačena u šesnaest jako su opasni.Sigurno će igrati grubo,pritiskom na sudiju sve u cilju destabilizacije nase igre i ekipe kako bi neutralisali nas stil igre.Izuzmemo li Zebu,vezni red je kod nas bolji,ako tu nametnemo nasu igru uspijeh je zagarantovan.Sve u svemu danas u sto većem broju na stadion i nećete zažaliti jer nije mala stvar neke rekorde oboriti i pobijediti trenutno prvoplasiranu ekipu sa dva gola razlike.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 14 apr 2012, 09:12

Za nas je jako bitno da današnju utakmicu dobijemo jer opravdaćemo povjerenje ljubitelja fudbala u Gradačcu a time pokazati čitavoj sportskoj javnosti da smo na pravom putu stvaranja jakog kluba, a samim tim da pobjedom zadržimo publiku ...(a dobit Želju nije isto ko Slaviju ili Travnik ili Kozaru) koja bi dolazila u velikom broju na sledeće utakmice protiv Čelika, Slobode, Sarajeva, Veleža....Učvrstili bi svoj položaj na tabeli a to je sredina i ušli u miran tok prvenstva bez opterećenja....pružili šansu nekim mladim igračima iz omladinskog pogona kao Jahiću... U suprotnom u slučaju poraza nećemo imati takav odaziv publike na sledećim utakmicama jer ona hoće pobjede što je i normalno kad plati kartu 5 km hoće da gleda dobar fudbal. Raspored nam nije povoljan i jedan poraz nas gura prema dnu, Slaviju svi spašavaju i do zadnjeg kola se neće znati ko ispada a nas jedva čekaju da gurnu u borbu za opstanak :o , zadnje kolo idemo Kozari, ne smijem ni pomislit da se neko ne povrijedi od ovi stari igrača a što je i moguće... pa kartoni i td jer od ovi novi nema vajde :o .......zato je danas bitno da pobijedimo. AJMO ZMAJEVI SVI SMO UZ VAS.

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 14 apr 2012, 09:46

zvjezdas je napisao/la:Ja bih danas ovu utakmicu nazvao Derby kola.Sastaju se dvije ekipe koje po meni igraju totalno različit fudbal.Uspijeh ekipe Zeljezničara je zasnovan na igri na snagu,borbenosću i presingom dok Zvijezda igra tečno,od noge do noge sa nekoliko sjajnih kreativaca.Po meni,Željo će većinu duela u zraku dobiti,u situacijama kada je lopta ubačena u šesnaest jako su opasni.Sigurno će igrati grubo,pritiskom na sudiju sve u cilju destabilizacije nase igre i ekipe kako bi neutralisali nas stil igre.Izuzmemo li Zebu,vezni red je kod nas bolji,ako tu nametnemo nasu igru uspijeh je zagarantovan.Sve u svemu danas u sto većem broju na stadion i nećete zažaliti jer nije mala stvar neke rekorde oboriti i pobijediti trenutno prvoplasiranu ekipu sa dva gola razlike.
ozbiljno mislis ovo sto si napisao :lol: :lol: aj dolazim gore da vidim taj vas vezni red 8-)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 1 gost.