Kad se ženio ovom Bouchrom, a ona je valjda iz Maroka, prihvatio je Islam

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Wtf?ja licno nisam znao prvi put to cujemvedofeelgood je napisao/la:Ne znam jestel znali vi, al Robin van Persie je musliman
Kad se ženio ovom Bouchrom, a ona je valjda iz Maroka, prihvatio je Islam

Kako god RvP bravo majstore ja ti se klanjam pravu si stvar uradio.GunnerS je napisao/la:Znao sam ja to, mislim znao sam da mu je žena muslimanka al nisam znao da je prihvatio i on Islam

@Bosco moras ti meni radost bar na kratko pokvaritiBosco je napisao/la:Morat ću da vas razočaram.
"It's not true. I am not a Muslim, nor a Christian or a Jew. I have been raised liberally. If you want to become a Muslim it should come from the heart. I would not do it just to please my wife."

Dobro nam doš'o, naravno...
 Dobro nam doš'o, naravno... Ima poneki i manijak, al' oni su statistička greška.
 Ima poneki i manijak, al' oni su statistička greška.  
 nek samo uvali Wiganu 2 gola i bice extra
  nek samo uvali Wiganu 2 gola i bice extra  

to treba iskoristit, totenhem ima fa kup i ligu, kiksat ce i oni jos jednu tekmu 100%nedim1993 je napisao/la:jbte pa igramo u ponedjeljak sa wiganom.
kako nam samo daju mnogo odmora

@Arnelinho ma nema veze oprosteno ti jeArnelinho je napisao/la:A men' popraviti.
Nego kolega Mirza, ja teb' nikako da zaželim dobrodošlicu, sve nekako hoću pred kraj posta da napišem, a uvijek zaboravim.Dobro nam doš'o, naravno...
Btw. vidim da si "naš", bordo momak. Sad smo na ovoj temi fifti-fifti HZ i Robijaši.Ima poneki i manijak, al' oni su statistička greška.

Odakle je taj igrac, i koja je pozicija hvala?vedofeelgood je napisao/la:Younes Belhanda je prema pisanju francuskih medija spreman da predje u Arsenal
Koja zvijer od igrača, ako je istina ovo što pišu i Wenger malo promućura glavom i dovede ga, imat cemo haos ekipu
Super ali opet francuz ma zna Sef koga ce dovesti.AllGunsBlazing je napisao/la:Krilo, mislim lijevo, igra u Francuskoj. Mlad.

mislim da igra za monpelje i da im je glavni igrac odlican je igrac i igra kriloMirzaGunner je napisao/la:Odakle je taj igrac, i koja je pozicija hvala?vedofeelgood je napisao/la:Younes Belhanda je prema pisanju francuskih medija spreman da predje u Arsenal
Koja zvijer od igrača, ako je istina ovo što pišu i Wenger malo promućura glavom i dovede ga, imat cemo haos ekipu

Hvala na lijepim informacijama, ako ga AW dovede mislim da bi nam trebao posluziti od korsiti.kinder_jaje je napisao/la:mislim da igra za monpelje i da im je glavni igrac odlican je igrac i igra kriloMirzaGunner je napisao/la:Odakle je taj igrac, i koja je pozicija hvala?vedofeelgood je napisao/la:Younes Belhanda je prema pisanju francuskih medija spreman da predje u Arsenal

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.