FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MirzaGunner
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da nebude provokacija komsije na nasoj temi. 

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Nije momak pretjerao, pitanje je kad će i on to dosanjati.?Elegant je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Manijaci nasli govoriti o posjeti ??? Jel se neko sali sa mnom ili sta vec ?
Odgovorno tvrdim da bi poslje 12 pobjeda zaredom, polufinala kupa, skoro pa obezbjedjene titule, na Kosevu, bez ikakvog furanja raje i autobusa, bilo 20.000 ljudi da cuskije padaju.I to bi tako bilo i poslje 9 osvojenih titule, cisto da ne pocne prica o zasicenju, koju sam cuo od nekih vasih navijaca.pretjero si
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Mali Suljic kad dodje pod ruke ozbiljnog strucnog tima doktora i kad ga spreme te trening te prava ishrana i jos par "pomocnih" preparata moze bit strasan igrac vjeruj te mozda i da napravi bolju karijeru od Džeke al opet sad hoce li uspjet zavisi i od drugih faktora, da li ce doci u prave ruke kad ode odavde to ce se vidjet ,nazalost bilo je vec dosta talenata koji su obecavali dok su igrali u FKS al su sto zbog njih samih sto zbog menadjera propali il se vrte po nasoj ligi sve u svemu zelim svu srecu momku i na kraju krajeva da nas klub zaradi koji pristojnu paru
ne pojedinci vec klub 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pitarcicu, ako nesto vec laprdas reci i onda da je tada snijeg i zima bila, i da nije radio ni jug ni pola zapada, i da raja koja dolazi inace na sjever nije ni dosla, kad imaju baklje, manijaci, mozda belaj, prenos, itd... SAmo laprdate bezveze o posjeti.. Manje vise, Sarajevo i Zeljo imaju identicnu posjetu kada se izravnaju rezultati koje postizu, a ova posjeta od 4000 je odlicna s obzirom na sve okolnosti, a Travnik je odlicna posjeta bila, kao i protiv Olimpica, i Celika, mjera i taman...samosarajvo je napisao/la:Manijaci nasli govoriti o posjeti ??? Jel se neko sali sa mnom ili sta vec ?
Protiv Sirokog i Borca po 4000 bilo a tad su vec imali 10 ak pobjeda upisanih. Hej protiv dva kluba, koja su uz njih, najvise pokazali posljednjih par godina, njih dodje manje od 4000 ??? O cemu mi pricamo ??
Protiv Travnika poslje 12 pobjeda i furanja raje dodje 6000 ljudi...
Odgovorno tvrdim da bi poslje 12 pobjeda zaredom, polufinala kupa, skoro pa obezbjedjene titule, na Kosevu, bez ikakvog furanja raje i autobusa, bilo 20.000 ljudi da cuskije padaju.I to bi tako bilo i poslje 9 osvojenih titule, cisto da ne pocne prica o zasicenju, koju sam cuo od nekih vasih navijaca.
Za ovaj drugi dio posta mislim da je smijesno i raspravljati o njemu, i ta brojka je realna samo u slucaju dobrih rezultata u Evropi, i nekog iole zanimljivog protivnika...
Istina je samo da ukupno Zeljo ima vise navijaca, sto se moze vidjeti na svakom koraku medju rajom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
imas li prosjek iz 2006-07 kad ste bili samponi pa postavi ovdje kad vec pricas o drugim posjetama,mislim da vam prosjek nije veci od nase 2009-2010 sezonesamosarajvo je napisao/la:Manijaci nasli govoriti o posjeti ??? Jel se neko sali sa mnom ili sta vec ?
Protiv Sirokog i Borca po 4000 bilo a tad su vec imali 10 ak pobjeda upisanih. Hej protiv dva kluba, koja su uz njih, najvise pokazali posljednjih par godina, njih dodje manje od 4000 ??? O cemu mi pricamo ??
Protiv Travnika poslje 12 pobjeda i furanja raje dodje 6000 ljudi...
Nas je poslje jedne pobjede u Tuzli protiv GOSKA doslo 5500 a poslje poraza od istog tima i patnje u Mostaru nas dodje 3000 protiv Slavije.
Problem je sto je Grbavica polupuna sa 3000 ljudi a Kosevo ni 10% puno sa istom brojkom, zato se mogu slozit da Kosevu jest prazno, manje vise.![]()
Na onoj slici sto je neko postavio gdje stoji "Manijaci--->Divovi" sa prosle stranice je uzeta nasa najslabija posjeta(Slavija)a vasa od 6000 protiv Travnika i sad se oni ku*ce sa tim nesto.I to slika sa Koseva slikana sa suprotne strane, jedva se ljudi i vide na tribini.Vi niste svjesni da kad je na sjeveru pun dio izmedju dva ulaza (onaj najveci) te solidno popunjeno iznad i ispod istih ulaza ima ljudi skoro ko pun jug.
Ako cemo vec tako hocete sliku iz prosle sezone, gdje je na isti dan (srijeda) nas na gostovanju u Travniku bilo vise nego vas na Grbavici a tekme igrane isti dan, isti termin???
Odgovorno tvrdim da bi poslje 12 pobjeda zaredom, polufinala kupa, skoro pa obezbjedjene titule, na Kosevu, bez ikakvog furanja raje i autobusa, bilo 20.000 ljudi da cuskije padaju.I to bi tako bilo i poslje 9 osvojenih titule, cisto da ne pocne prica o zasicenju, koju sam cuo od nekih vasih navijaca.
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Ma mi smo gori, sto im dogovaramo, samo staviti na ignore i kliknuti na "prijava" i prijaviti za off-topic
Ovdje se pise o Sarajevu ostalo nas ne zanima
Mozda sam malo bezobrazan ali mi je drago sto sutra nece biti Vucine i Obuce, jer koliko god oni meni bili dragi, nisu nesto pokazali u ovoj polusezoni (do sada), a volio bi i da Husejnovic zamjeni Vucinu
Drago mi je sto Haskic igra od prve u spicu, i ocekujem njegova bar 2 gola
Idemo bordo-bijeli, igrajte za Horde Zla

Mozda sam malo bezobrazan ali mi je drago sto sutra nece biti Vucine i Obuce, jer koliko god oni meni bili dragi, nisu nesto pokazali u ovoj polusezoni (do sada), a volio bi i da Husejnovic zamjeni Vucinu

Drago mi je sto Haskic igra od prve u spicu, i ocekujem njegova bar 2 gola

Oko za oko, zub za zub!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Selektor Olimpijske reprezentacije BiH, Husref Musemić, objavio je spisak za naredno okupljanje. Među izabranicima selektora Musemića našla su se i četiri igrača FK Sarajevo i to Denis Čomor, Ivan Sesar, Nermin Haskić i Asmir Suljić.
Vlado Jagodić, selektor U-21 reprezentacije BiH, pozvao je tri igrača FK Sarajevo na naredno okupljanje. Poziv su dobili Amer Dupovac, Kenan Hadžić i Sulejman Krpić.
Dva talentovana igrača sa Koševa, Adin Čiva i Emir Plakalo, su dobili naknadno poziv za U-19 reprezentaciju BiH.
Veseli nas činjenica da gotovo u svakoj omladinskoj reprezentaciji BiH nastupaju, najmanje, tri igrača FK Sarajevo.
Umjesto Vlado da pozove Suljica, to Hus radi

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MirzaGunner
- Kontakt:
@same dobar ti potpissamir825 je napisao/la:Ma mi smo gori, sto im dogovaramo, samo staviti na ignore i kliknuti na "prijava" i prijaviti za off-topicOvdje se pise o Sarajevu ostalo nas ne zanima
![]()
Drago mi je sto Haskic igra od prve u spicu, i ocekujem njegova bar 2 gola![]()

dosadni ste sa prebrojavanjem posjete.
Hvala @admine....
-
- Kontakt:
zna li neko gledamo li sutra saida na djelu
Čisto sumnjam..možda koji minut...nije on još spreman za cijelu utakmicu, ali biće uskoro..! 

-
- Kontakt:
ma najmanje je vazno ko ce igrati,da je uknjiziti 3 boda bez puno kartona i nedaj ti Boze kakve povrede 

- Burberry46
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Fulio si temu, ima tema za ovog gigantasekac je napisao/la:http://www.facebook.com/photo.php?v=3417778936818

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
NISAM BRATE DRUGE ME TEME NE ZANIMAJU JA NIGDJE NE PIŠEM OSIM OVDE AKO TI SMETA IZBRISAT ĆEMO
Sarajevo ljubavi moja!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Nista i dr.put nije frkica.samir825 je napisao/la:Hvala brateMirzaGunner je napisao/la:@same dobar ti potpis

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.