Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Cestitke na pobjedi,nismo znali iskorititi svoju sansu,a vi ste je fino zgrabili 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hvala....samo fakat niste iskoristili evo dva puta odustvo Rosa...Rosa necu racunati da je bio, jer vise da nije nego sto jestL-Train je napisao/la:Cestitke na pobjedi,nismo znali iskorititi svoju sansu,a vi ste je fino zgrabili

Samo bice ovo ebeno dobra serija u playoff, ako se sastanemo u finalu, odnosno ako neko ne napravi iznenadjenje pa izbaci jednu od ovih ili mozda obadvije ekipe

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 13 apr 2012, 13:12, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
bukvalno toL-Train je napisao/la:Cestitke na pobjedi,nismo znali iskorititi svoju sansu,a vi ste je fino zgrabili

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Stvarno ste kraljevi ovako biti dobri bez Rosea... TT zasluzuje da bude trener godine...SaltCityAttack je napisao/la:
hvala....samo fakat niste iskoristili evo dva puta odustvo Rosa...Rosa necu racunati da je bio, jer vise da nije nego sto jest
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nasao sam HD snimak na YT sinosnje tekme, ako koga interesuje, nek kaze, pa cu postaviti.
Ja odoh je opet pogledati. Ipak je HD, i sad sa mirom gledati. 

Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ja mislim da ce Tahibs ili Popovic konkrisati za tu nagraduXardas je napisao/la:Stvarno ste kraljevi ovako biti dobri bez Rosea... TT zasluzuje da bude trener godine...SaltCityAttack je napisao/la:
hvala....samo fakat niste iskoristili evo dva puta odustvo Rosa...Rosa necu racunati da je bio, jer vise da nije nego sto jest
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sigurno je nagrada izmedju njih dvojiceSaltCityAttack je napisao/la:ma ja mislim da ce Tahibs ili Popovic konkrisati za tu nagraduXardas je napisao/la:Stvarno ste kraljevi ovako biti dobri bez Rosea... TT zasluzuje da bude trener godine...SaltCityAttack je napisao/la:

- Giallorossi
- Kontakt:
Kad je Rose bio u igri Miami je dao 27 poena vishe od nas
, mislim da to dovoljno govori koliko je loshe odigrao juce, i ono forsiranje suta stvarno ne mogu shvatiti.
Nasa klupa je juce dala 47 poena naspram Miami bench koja je dala 7 poena sto svakako raduje.
Raduje i odlicna partija Boozera sa 19p i 11s koji vrlo loshe igra protiv Heat-a, samo da ovako nastavi protiv njih u PO.

Nasa klupa je juce dala 47 poena naspram Miami bench koja je dala 7 poena sto svakako raduje.

Stavi plsskad_kako je napisao/la:Nasao sam HD snimak na YT sinosnje tekme, ako koga interesuje, nek kaze, pa cu postaviti.Ja odoh je opet pogledati. Ipak je HD, i sad sa mirom gledati.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Evo je buraz. Pardon sto nisam odmah stavio, ali gledao u cugu citavu tekmu. Izrezu oni reklame, pa sve ide kao po loju:Giallorossi je napisao/la:Stavi plsskad_kako je napisao/la:Nasao sam HD snimak na YT sinosnje tekme, ako koga interesuje, nek kaze, pa cu postaviti.Ja odoh je opet pogledati. Ipak je HD, i sad sa mirom gledati.
[youtube][/youtube]
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zanimljivo, niti jednom u istoriji NBA se nije desilo da jedan trener dva puta zaredom bude proglasen za "trenera godine".
T.T bi mogao srusiti tu tradiciju !!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Tesko da ce T.T. dobiti, jer i prije je se desavalo, da neki trener to zasluzi 2 godine za redom, ali je nikad nisu dodjelili. Obicno gledaju nekog trenera, iz ekipe, od koje se nije nadalo da ce postici rezultat koji su postigli.
Tako da vjerovatno Popovich uzima.
11-22 sut za 3 poena sinoc plus sjajan protok lopte kad je tu i odbrana onda mogu svakog dobit.Pokazali da mogu i bez DR1 pobjedjivat.Skoro da je osigurano prvo mjesto istoka sad kazu bolje je bit drugi ides na philu pa orlando ili indianu.A Bullsi ako ovako ostane New York i Boston.Naravno obe nezgodne ekipe.Ali ipak bolje je bit prvi ako nista zbog serije s Heatom.Moje misljenje je da ce New York bit 7 a Phila 8 i da ce Boston stic Indianu ali vidjecemo.
slazem se,npr.Mike Brown je bio 2008-09 i 2009-10 sa Cavaliersima bio 1 u reg. dijelu sezone sa izuzetnim omjerom pa nije dobio dvije godine zaredom titulu za naj trenerakad_kako je napisao/la:Tesko da ce T.T. dobiti, jer i prije je se desavalo, da neki trener to zasluzi 2 godine za redom, ali je nikad nisu dodjelili. Obicno gledaju nekog trenera, iz ekipe, od koje se nije nadalo da ce postici rezultat koji su postigli.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jest to, ali je Miami opet favorit pored Bullsa, a Thibs citavu sezonu drzi prvu poziciju...Popovic bi mogao ako zadrze prvu poziciju, jer je i OKC tamo favorit pored njih..tako da su jedina dva kandidata u ovom trenutku
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
a da li se desilo ikako da neki trener uzme dva puta?Titova-Juga je napisao/la:Zanimljivo, niti jednom u istoriji NBA se nije desilo da jedan trener dva puta zaredom bude proglasen za "trenera godine".
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
From Downtown

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Korver je odigrao odlicnu partiju! Kod 3ce za OT, Watsona, on uspjeo je da, iako je bio uduplan skroz uz aut liniju, da odlicno dobaci do slobodnog Boozera, koji salje dalje do Watsona... Pa ta trica sa 9m u OT.rio_Ferdy88 je napisao/la:From Downtown![]()
- Titova-Juga
- Kontakt:
dema je napisao/la:11-22 sut za 3 poena sinoc plus sjajan protok lopte kad je tu i odbrana onda mogu svakog dobit.Pokazali da mogu i bez DR1 pobjedjivat.Skoro da je osigurano prvo mjesto istoka sad kazu bolje je bit drugi ides na philu pa orlando ili indianu.A Bullsi ako ovako ostane New York i Boston.Naravno obe nezgodne ekipe.Ali ipak bolje je bit prvi ako nista zbog serije s Heatom.Moje misljenje je da ce New York bit 7 a Phila 8 i da ce Boston stic Indianu ali vidjecemo.
DaBogdo nekim ludim slucajem Scott Skilles natjero one svoje mezimce da malo odbranu igraju pa da oni zavrse 8 na istoku!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jeste li vi primjetili faul Wadea na Watsonu za ovo izjednacenje ?
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Neznam da ga je dirao... Meni nije izgledalo kao da jeste.Titova-Juga je napisao/la:Jeste li vi primjetili faul Wadea na Watsonu za ovo izjednacenje ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.