Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ramiral
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ramiral » 13 apr 2012, 08:54

Ma sve je ovo odavno otišlo u krasni.
Arape a izgleda i njihov pokušaj od Trenera samo zanima biznis i šou biznis... Ko hebe navijače, njihove želje, snove i nadanja.
Hljeba i igara.. bitno je učestvovati.
Cirkusant Mancini se savršeno uklopio u opći pojam shvatanja fudbala od strane masnih šeika.

Edine put pod noge...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 apr 2012, 10:19

Evo Dzekija i na twitteru, vec je na facebooku i ima svoju webstranicu...pa ja..odkad je u Manchesteru ima puno slobodnog vremena..

https://twitter.com/#!/EdDzeko
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 apr 2012, 11:24

I ja sam oduvjek govorio da je ovaj talijan kloc od trenera, al hajd sto je on kloc, al ovi Arapi su jos veci klocevi od njega, ulozili bruku para, a ovaj talijan sve sj.ebo... Ne bih se bas slozio da je Arapima svejedno hoce li uzeti titulu ili ne, poznajem Arape haman k'o Bosance i to su puno skrti ljudi, bez obzira na bogatstvo i kad uloze tolike pare hoce rezultat.
Siguran sam 100% da ako City ne uzme titulu da je Manchiniju noga. Nece se moci oprati ni preko Dzeke ni preko Teveza niti preko blentavog Bale...
Ako ode Mancini to nije razlog da Dzeko ostane u Citiju, to je bio mali klub i ostace mali klub, to je klub koji nema iza sebe tradiciju, nema uspjeha, nemaju izgradjeni imidz pobjednika. Man Utd, Arsenal, Liverpool to zvucni mocno, u usima ta imane odzvanjaju, a City je smece od ekipe.
Dzeko hvataj se ti Njemacke ili Spanije, nema izgleda selameta u toj Engleskoj...

DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 13 apr 2012, 11:40

ma treba **** mater manciniju, pljuvat ga svaki dan na treningu,svlacionici...mozda bi ga onda i prodali..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 13 apr 2012, 11:44

vest je napisao/la:ma treba **** mater manciniju, pljuvat ga svaki dan na treningu,svlacionici...mozda bi ga onda i prodali..
Ne bi...onda bi igrao svaku tekmu od prve minute, a napad bi izgledao Džeko-Balo-Tevez... ;) :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 apr 2012, 11:44

Halo koji vise Dzeko, to nije vidilo onog Dzeku iz bundes lige,kad god udje u igru sagne glavu i seta halo znate li koliko on prima para treba da jede travu a ne da seta.Imo je dosta i tekmi kad je igro od prve pa sta bi,kolko dade golova u ligi sampiona ni jedan a svaku je igro,pa sta bi rekli Djonson i Milner koji su svaku 2 na klupi ovaj prvi uvjek a igraju za Englesku repku.Dakle on nije u formi i nama je jednostavno krivo sto to nije onaj Dzeko kojeg mi znamo.Kad ode u drugi klub i pocne zabijat e onda cemo mu klicat Dzeksone zmaju a trenutno on je za klupe jal Cytija jal repke svejedno.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 apr 2012, 11:54

Alipasino je napisao/la:Halo koji vise Dzeko, to nije vidilo onog Dzeku iz bundes lige,kad god udje u igru sagne glavu i seta halo znate li koliko on prima para treba da jede travu a ne da seta.Imo je dosta i tekmi kad je igro od prve pa sta bi,kolko dade golova u ligi sampiona ni jedan a svaku je igro,pa sta bi rekli Djonson i Milner koji su svaku 2 na klupi ovaj prvi uvjek a igraju za Englesku repku.Dakle on nije u formi i nama je jednostavno krivo sto to nije onaj Dzeko kojeg mi znamo.Kad ode u drugi klub i pocne zabijat e onda cemo mu klicat Dzeksone zmaju a trenutno on je za klupe jal Cytija jal repke svejedno.

Pa kako ce biti u formi kad ga ovaj kloc gu.zi gdje god stigne. Covjek zabije 4 gola Tottenhamu u gostima, a sljedecu tekm u presjedi na klupi. Mater mu zabarsku... Unitedu zabije 2 gola, a sljedecu ne pocne od prve minute, i hajd budi u formi, lik te kara ne u sh.upak, vec u psihu...
Jbg. izvinte sto sam ovako prost i vulgaran, al se iznerviram :twisted: :twisted:

DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 13 apr 2012, 14:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 apr 2012, 12:02

Roberto Mancini je trenutno persona non grata broj 1 u Bosni.

Zato je Mancini i pitao Dzeku kako moze doci do Medjugorja, jer vjerovatno je htjeo da izbjegne Sarajevo. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 apr 2012, 12:17

Pauk je napisao/la:Roberto Mancini je trenutno persona non grata broj 1 u Bosni.

Zato je Mancini i pitao Dzeku kako moze doci do Medjugorja, jer vjerovatno je htjeo da izbjegne Sarajevo. :D
Bogami je on poprilicna sprdancija u cijeloj nogometnoj javnosti, pa procitaj malo strane sportske medije. Nevezano za naseg Džeku, on je nikakav trener

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 13 apr 2012, 13:53

Harrison je napisao/la:I ja sam oduvjek govorio da je ovaj talijan kloc od trenera, al hajd sto je on kloc, al ovi Arapi su jos veci klocevi od njega, ulozili bruku para, a ovaj talijan sve sj.ebo... Ne bih se bas slozio da je Arapima svejedno hoce li uzeti titulu ili ne, poznajem Arape haman k'o Bosance i to su puno skrti ljudi, bez obzira na bogatstvo i kad uloze tolike pare hoce rezultat.
Siguran sam 100% da ako City ne uzme titulu da je Manchiniju noga. Nece se moci oprati ni preko Dzeke ni preko Teveza niti preko blentavog Bale...
Ako ode Mancini to nije razlog da Dzeko ostane u Citiju, to je bio mali klub i ostace mali klub, to je klub koji nema iza sebe tradiciju, nema uspjeha, nemaju izgradjeni imidz pobjednika. Man Utd, Arsenal, Liverpool to zvucni mocno, u usima ta imane odzvanjaju, a City je smece od ekipe.
Dzeko hvataj se ti Njemacke ili Spanije, nema izgleda selameta u toj Engleskoj...

DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Kralju, slažem se s tobom u svemu što si rekao osim ove boldane rečenice. On je trebao dobiti otkaz odmah nakon utakmice sa Arsenalom (da su vlasnici ekipe imali namjeru za tim) jer je tada bilo jasno da su se pozdravili sa titulom. On bez ikakvog srama na Eurosport News govori kako je bez obzira na sve ova sezona bila dobra za Manchester City te čak ide u krajnost gdje sabire jabuke sa kruškama i spominje kako su ove godine imali najbolju sezonu od 68-e kada su osvojili titulu. Mislim da je sve ovdje jasno...vlasnici arapi, Mancini, igrači, navijači su progutali knedlu što se tiče ove godine i idu dalje. Zar ne vidiš da se ni mali broj navijača nije digao protiv Mancinija i ne traže njegovu ostavku? Da bude još gore, ustvari prava riječ je smješnije, je činjenica da mu još i skandiraju na apsolutno svakoj utakmici. Zato budi siguran da su se oni već zadovoljili drugim mjestom (a ako se slučajno desi neko čudo pa M.Utd. prospe svu prednost onda još bolje po njih) odnosno prihvatili su to što im je ostalo. Mancini će sigurno ostati na klupi i najvjerovatnije napraviti neku čistku a onda tražiti još neki bonus od vlasnika i kupiti još par superskupih igrača. Kao što englezi kažu, mark my words! ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 apr 2012, 17:05

slika
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 13 apr 2012, 18:44

A joooj, nikad kraj

Sad govore Dzeko -> AS ROMA. :|
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 13 apr 2012, 18:49

mi smo naj gora reprezentacija ako dzeko bude igro prije ibisevica jer je ibisevic sad zasad bolji za klasu od dzeke

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 apr 2012, 19:24

Cincinnatus je napisao/la:A joooj, nikad kraj

Evo jedna provjerena informacija, ali me ne pitajte odakle mi. ;)
Džeko ne ide nigdje. Ostaje u Cityu, a nogu će dobiti Mancini.
Arapi čekaju kraj sezone i bez obzira na ovogodišnji rezultat žabar dobija nogu. U City dolazi Murinjo, a pored njega i još 2-4 igrača (slušaj sad) Muslimana. Tako će pored Kolo Tourea, Yaya Tourea, Samira Nasrija i Edina Džeke biti još Muslimana u ekipi. Možda i RVP :)

Murinjo ne može odbiti ponudu, a traži se od njega da bude prvak Engleske i Evrope.

Znam da će sada svi navaliti da ismijavaju ovaj post, al' bolj bi bilo da sačekamo kraj sezone i biće nam svima jasnije.

Arape interesuje samo vrh i ništa više, a lova :D im nikada nije bila problem.

Živi bili pa vidjeli.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2012, 19:26

Ma brate sve da to i bude tako na kraju, ja ti se opet moram nasmijat' na ovaj post :lol: :lol:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 apr 2012, 19:31

mandraX je napisao/la:Ma brate sve da to i bude tako na kraju, ja ti se opet moram nasmijat' na ovaj post :lol: :lol:
Ama i ja sam se nasmijao kada sam došao do ovih informacija, ali kada skontam od koga su onda sam u svu ovu priču i povjerovao. Vidjećemo, a da budem iskren i volio bih da se ovako nešto desi. Arapi su čudan svijet. Naročito bogati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 apr 2012, 19:34

na čemu si ti jarane :lol: :lol: :lol:

još ti fali ono : "... i živjeli su sretno do kraja života !" :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 13 apr 2012, 19:36

avlami97 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Ma brate sve da to i bude tako na kraju, ja ti se opet moram nasmijat' na ovaj post :lol: :lol:
Ama i ja sam se nasmijao kada sam došao do ovih informacija, ali kada skontam od koga su onda sam u svu ovu priču i povjerovao. Vidjećemo, a da budem iskren i volio bih da se ovako nešto desi. Arapi su čudan svijet. Naročito bogati.

Pa reci gdje si dobio te informacije.. sto je tajna?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 13 apr 2012, 19:42

Ma ukazo mu se Seik u snu ;)
YNWA!

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 13 apr 2012, 19:56

avlami97 je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:A joooj, nikad kraj

Evo jedna provjerena informacija, ali me ne pitajte odakle mi. ;)
Džeko ne ide nigdje. Ostaje u Cityu, a nogu će dobiti Mancini.
Arapi čekaju kraj sezone i bez obzira na ovogodišnji rezultat žabar dobija nogu. U City dolazi Murinjo, a pored njega i još 2-4 igrača (slušaj sad) Muslimana. Tako će pored Kolo Tourea, Yaya Tourea, Samira Nasrija i Edina Džeke biti još Muslimana u ekipi. Možda i RVP :)

Murinjo ne može odbiti ponudu, a traži se od njega da bude prvak Engleske i Evrope.

Znam da će sada svi navaliti da ismijavaju ovaj post, al' bolj bi bilo da sačekamo kraj sezone i biće nam svima jasnije.

Arape interesuje samo vrh i ništa više, a lova :D im nikada nije bila problem.

Živi bili pa vidjeli.
RVP je musliman ko i Vinko Puljić :)

P.S. da mi je vidjeti tog seika koji će narediti Mourinhu da dovodi igrace na osnovu vjere i traziti od njega osvajanje Premier lige i Lige prvaka.ipak je to Mourinho,nisu to ovi naši kokošari iz Premijer lige :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Rimes87 i 30 gostiju.