Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Bravo Vedo kralju samo naprijed, bas mi je drago sto nam se vratio stari Vedo , koji je u hofenhaimu zario i palio bundesligu do te povrede koja je konacno stvar proslosti, sa vedom i dzekom u napadu ako ne odemo na svjetsko prvenstvo u brazil necemo nikad!! jer definitivno nikad nismo imali mocnii napadacki dvojac , jos iza njih miske pjana lula sejo medo huhu , idemo u brazil da pokazemo Bosansku sambu 

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ne brini za navijace, samo da se hocemo kvalifikovati, Brazilijanci bi ubrzo saznali i za merak, sevdah i sevdalinkumiralem444 je napisao/la:Bravo Vedo kralju samo naprijed, bas mi je drago sto nam se vratio stari Vedo , koji je u hofenhaimu zario i palio bundesligu do te povrede koja je konacno stvar proslosti, sa vedom i dzekom u napadu ako ne odemo na svjetsko prvenstvo u brazil necemo nikad!! jer definitivno nikad nismo imali mocnii napadacki dvojac , jos iza njih miske pjana lula sejo medo huhu , idemo u brazil da pokazemo Bosansku sambu

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
- Kontakt:
Hvala druze na odgovorumokhe je napisao/la:U 23 utakmice je odigrao 1832 minute, dao 14 golova (od toga 1 u kupu u kojem je igrao 2 utakmice), a ima i 5 asistencija.IndependenT je napisao/la:Kolko Vedo ima utakmica i ukupno postignuti golova/asistencija?
Vedo daje go svakih 127 minuta po čemu je treći strijelac u ligi, iza Gomeza (88) i Huntelaara (98)
Odlična statistika.

Gazi Vedo gazi !

Vedo ! Samo naprijed
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo gola, neko snim'o...
Evo gola, neko snim'o...
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Vedo!
U zadnje 4 utakmice postigao je 6 golova i to je jos jedan dokaz da je u strasnoj formi. Nadam se da ce do kraja sezone postici jos 4 pogotka, onda odraditi kvalitetne pripreme sa ekipom i u sljedecoj sezoni ici u borbu za najboljeg strijelca lige, jer Vedo svakako ima kapaciteta za to. Polako se vraca u onu formu u kojoj je bio prije povrede, a mislim da ce se tek sljedece sezone u potpunosti vratiti.
U zadnje 4 utakmice postigao je 6 golova i to je jos jedan dokaz da je u strasnoj formi. Nadam se da ce do kraja sezone postici jos 4 pogotka, onda odraditi kvalitetne pripreme sa ekipom i u sljedecoj sezoni ici u borbu za najboljeg strijelca lige, jer Vedo svakako ima kapaciteta za to. Polako se vraca u onu formu u kojoj je bio prije povrede, a mislim da ce se tek sljedece sezone u potpunosti vratiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
Top-Scoreri u 2012 godini u Bundesligi:
1. Vedad Ibisevic 8 golova, 4 asistencije
1. Klaas Jan Huntelaar 9 golova, 3 asistencije
3. Jakub Blasczykowski 4 golova, 7 asistencija
3. Marco Reus 5 golova, 6 asistencija
3. Arjen Robben 7 golova, 4 asistencije

1. Vedad Ibisevic 8 golova, 4 asistencije
1. Klaas Jan Huntelaar 9 golova, 3 asistencije
3. Jakub Blasczykowski 4 golova, 7 asistencija
3. Marco Reus 5 golova, 6 asistencija
3. Arjen Robben 7 golova, 4 asistencije

Labbadia: Naša igra se zove Vedad! 

Ma dobro, mislim da je to malo izvučeno iz konteksta.Ibizevic je napisao/la:Labbadia: Naša igra se zove Vedad!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Izgleda da ce Vedo sutra sresti jednog drugog Bosanca. Avdic je vjerovatno u kadru Werdera.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gdje ovaj zaglavi?Principatus je napisao/la:Izgleda da ce Vedo sutra sresti jednog drugog Bosanca. Avdic je vjerovatno u kadru Werdera.
Kako bi ga lijepo bilo gledati u Europa ligi sljedeće sezone. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- inacefindecko
- Kontakt:
Trener Stuttgarta Bruno Labbadia: Naša igra se zove Vedad!
sad mogu umrijet, nek sam i ovo dočekao!
Tako Mancini kaze: nasa igra se zove Baloteliinacefindecko je napisao/la:Trener Stuttgarta Bruno Labbadia: Naša igra se zove Vedad!
I potpuno je upravu, jer igra City zaista jeste Baloteli, mozda i blesavija od njega!soko je napisao/la:Tako Mancini kaze: nasa igra se zove Baloteliinacefindecko je napisao/la:Trener Stuttgarta Bruno Labbadia: Naša igra se zove Vedad!
kolko će dat većeras,jedan il dva?

Werderu sa onakvom odbranom može sigurno i hat-trick zabit'hroni je napisao/la:kolko će dat većeras,jedan il dva?![]()
![]()

a i vrijeme bi bilo za hat- trick,,,,,,,,,gdje ćeš bolji početak vikendamandraX je napisao/la:Werderu sa onakvom odbranom može sigurno i hat-trick zabit'hroni je napisao/la:kolko će dat većeras,jedan il dva?![]()
![]()