Ko god iole valja u Arsenalu, odmah se povezuje s nekim vrhunskim klubovimamandraX je napisao/la:Također mislim da RVP ne ide nigdje, ali moram spomenuti da me ovo podsjeća na neke scene iz prošlih sezona, Fabregas (Ma nema šanse da on ode negdje, ostaje itd itd), Nasri ( - | | - ) ...e'o sad i o RVP-u, ista priča
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
vedofeelgood je napisao/la:Ko god iole valja u Arsenalu, odmah se povezuje s nekim vrhunskim klubovimamandraX je napisao/la:Također mislim da RVP ne ide nigdje, ali moram spomenuti da me ovo podsjeća na neke scene iz prošlih sezona, Fabregas (Ma nema šanse da on ode negdje, ostaje itd itd), Nasri ( - | | - ) ...e'o sad i o RVP-u, ista priča
I u 75% slučajeva ode...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma ne znam po prvi put imamo situaciju da se u pitanje ostanka igrača dovodi onaj koji je odavno navijač kluba, znamo da ni Na$ry, ni Fabregas, a ni ostali nisu bili navijači, tako da sam ubijedjen da ce van Persie ostati.
Ioanko jedva čekam EURO 2012, da ga vidim u napadu sa Huntelaarom
Kakve dvije zvjerke čovječe
Ioanko jedva čekam EURO 2012, da ga vidim u napadu sa Huntelaarom
Kakve dvije zvjerke čovječe
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ako Arsenal ne bude doveo "zvucnija" pojacanja, RvP sigurno odlazi. Tako kaze Sol Campbell. Zato se i ne cudim da profesor hoce sto prije "osigurati" igrace (Podolski).
ma svi bolji ostaju u Arsenalu šta vam je.
ako hoće ko nek baci opkladu sad samnom
Arsenal ima sve više igrača koji su navijači Arsenala i koji su fala Bogu talenti veliki.
ima dovoljno iskusnosti za velike stvari, posle ove sezone nemaju više šta izgubit.
poslije onoliko padova i dizanja, spremni su za sezonu za pamćenje i mislim da su i svjesni toga, nakon toliko godina.

ako hoće ko nek baci opkladu sad samnom
Arsenal ima sve više igrača koji su navijači Arsenala i koji su fala Bogu talenti veliki.
ima dovoljno iskusnosti za velike stvari, posle ove sezone nemaju više šta izgubit.
poslije onoliko padova i dizanja, spremni su za sezonu za pamćenje i mislim da su i svjesni toga, nakon toliko godina.
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Arsenal doveo ili ne doveo, Robin ima moralnu duznost da ostane. On jeste najbolji zadnju godinu dana, ali ne smije zaboraviti da ga je Arsenal trpio i placao i kad je bio slabiji, i kad nije igrao, i kad je dobijao crvene kartone, i kroz sve sto je prosao tu je bio i Arsenal. Jos uz to on je navijac Arsenala od malih nogu, on nije ''zavolio'' klub tek kad je dosao, vec i prije je hajmo reci volio. Vidite razliku izmedju Cesca i Robina, Cesc zadnju sezonu nije bio sretan, i kad bi dao gol nije to proslavljao kao ranije, a Robin jednostavno uziva u ovome dok traje. Mislim da ostaje.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
O tome i pricamo sve vrijeme, u svakom slucaju Vantastic ostaje i jedva čekam novu sezonu sa Podolskim i jos nekim eventualnim pojačanjima da pokazemo sta mozemo. Ako nas zaobidju povrede mislim da cemo konkurisati za Premiership 
EDIT : "I play at Arsenal. That’s for the love. I don’t play for cash." - Robin Van Persie. - Mislim da ovo sve govori
EDIT : "I play at Arsenal. That’s for the love. I don’t play for cash." - Robin Van Persie. - Mislim da ovo sve govori
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 12 apr 2012, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
ljudi da je ovu sezonu zavrsit s hajrom, pa tek onda razmisljat o sljedecoj, 3 mjeseca prelaznog roka, valjda ce nesto fino biti
Iskreno, ako je istina da PSG će dat 40 miliona za RVP-a nek ide. Za tih 40 plus onih 70 ( ?) što su rekli da Wenger ima za transfere se mogu dovest po meni bolja pojačanja i pojačat ekipu na svim poljima. Pa ja. 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
kakvih crnih 70 miliona, daj boze i 40 da mu dajuGunnerS je napisao/la:Iskreno, ako je istina da PSG će dat 40 miliona za RVP-a nek ide. Za tih 40 plus onih 70 ( ?) što su rekli da Wenger ima za transfere se mogu dovest po meni bolja pojačanja i pojačat ekipu na svim poljima. Pa ja.
Negdje sam mislim to pročitao :/
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma jok, sad sam ti gore stavio ovo :"I play at Arsenal. That’s for the love. I don’t play for cash." - Robin Van Persie.
Znači, neće ici iz jače u slabiju ligu nikako
Pare ga ne zanimaju u tolikoj mjeri ko ostale, i mi mozemo da budemo mirni ba
Znači, neće ici iz jače u slabiju ligu nikako
Pare ga ne zanimaju u tolikoj mjeri ko ostale, i mi mozemo da budemo mirni ba
Arsene Wenger
Arsene Wenger
i mi smo to citali, ali ako je vjerovat medijima wenger je svako ljeto imao 50,60 miliona funti, a znamo svi koliko je trosio, nesto ja bas ne vjerujem u toGunnerS je napisao/la:Negdje sam mislim to pročitao :/
Robin vrijedi Arsenalu vise nego tih 40 milki. Kakvu bi poruku poslali ostalim igracima i klubovima, kad bi prodali kapitena i najboljeg igraca topnicara ove sezone?? Sad, drugo je to da on ne zeli da produzi ugovor sa Arsenalom, onda bi bilo logicno da ga prodamo, ali da ga vodstvo kluba proda iskljucivo zbog novca, onda bi to bila sramota.
@Profa: Istu k'o i ove sezone. 
A ako PSG misli ozbiljno, vidim da Ančeloti ima 100 miliona eura na raspolaganju, pa et' mogli bi se dogovorit, stim da nam šeik prepiše i koju njivu u Arabiji.
Glavni problem je što Wenger ne bi te pare potrošio, zato ne treba da ide.
A i pravo zbori @AGB.
Edit: Zaboravismo svi da nam ipak odlazi jedna legenda. Pat Rice odlazi u peMziju.
Ako se ne varam Banfield, trener rezervi, če ga zamijeniti ili možda Bould, trener U18 tima
.
Nije ni to loše, pogotovo jer oni znaju dosta igrača iz ovog tima već dugo, al' svejedno, Pat je legenda od čovjeka. Ja ga nekak' navik'o gledat kraj Wengera.
Pat Rice ,kad smo već kod svega toga, je za Arsenal igr'o od 1966 do 1980. Punih 14 godina.
Edit 2x:

A ako PSG misli ozbiljno, vidim da Ančeloti ima 100 miliona eura na raspolaganju, pa et' mogli bi se dogovorit, stim da nam šeik prepiše i koju njivu u Arabiji.
Glavni problem je što Wenger ne bi te pare potrošio, zato ne treba da ide.
Edit: Zaboravismo svi da nam ipak odlazi jedna legenda. Pat Rice odlazi u peMziju.
Nije ni to loše, pogotovo jer oni znaju dosta igrača iz ovog tima već dugo, al' svejedno, Pat je legenda od čovjeka. Ja ga nekak' navik'o gledat kraj Wengera.
Pat Rice ,kad smo već kod svega toga, je za Arsenal igr'o od 1966 do 1980. Punih 14 godina.
Edit 2x:

Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 12 apr 2012, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
jbg.nema veze. Ima koliko ima, al ako će več ići nek ide tamo gdje će više Arsenal dobit love.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislim da Pat ima nekih 40 godina staza u Arsenalu, i mislim da i on mora dobiti statu-u jer je ipak to zasluzio, mozda ne na terenu, iako je bio solidan bek, ali svojom zrtvom za klub definitivno mora.
Celik!3,2,2.
Ja vjerujem da Robin ostaje, pogotov nakon ove sjajne zavrsnice prvenstva, pa pogledajmo zadnjih 10meceva, 9pobjeda i 1poraz. Al pobjede protiv Sunder.u gostima, zatim Toth. Liver. Newcas. Citi, Ever.sve su to teski protivnici koje mozda ni citi nebi dobio u ovakvom nizu...vjerujem da ce ostati a da ce Wolkot prije napustit Emirate, nesta kenjka oko plate, nebi imao nista protiv da dode do razmjene Sturidge-Wolkot pa i neka im zamotaju sa Theom 2-3milioncica i posalju
Wigan ?! Bore se za opstanak, dobili su Manchestera sada, igraju pravo dobro zadnje utakmice. Ovo se ne smije olahko shvatiti.
- MirzaGunner
- Kontakt:
@Bosco dobro necemo te sekirati, nedaj boze da te sta strefi pa i taj mi belaj.Bosco je napisao/la:Robin ostaje 100 miliona posto. Zamolio bih vas da više ne postavljate ove gluposti. Samo me džaba sikirate.
Opusteno.
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.