NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Tesko ce se bit suzdrzat kad ga Plavi zabiju......vidimo se zmajevi
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
ja uvijek sjedim na vrhu tribine tako da kada neko skoci odma ga gadam spicama
ma kod nas slobodno mozete proslaviti gol nece vam niko nista.nadam se da necete imati priliku.imali neko sa brcanske regije da nam malo raportira kolko vas dolazi iz celica rahica i okoline

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dolazi nas dosta ali bez obiljezija i nista organizovano ovako svako za sebe 

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Bit ce nadam se dobra tekma,mislim da je Kuntic odmarao igrace za Zelju,mislim da bi mogli pobijediti Zelju ovdje ,samo da igra bude kao protiv Zrinskog.Tu ce mo vidjeti nasu snagu.Ja bi bio zadovoljan i sa nerijesenim ali garantujem da ce mo pobijediti,samo nam treba ona igra od noge do noge.
i ja se nadam dobroj utakmici s dosta golova .... Guso ne zna primit go
da bude lijepo vrijeme,dobro sudjenje u sto ne sumnjam kao i uvijek do sada u Gradaccu

da bude lijepo vrijeme,dobro sudjenje u sto ne sumnjam kao i uvijek do sada u Gradaccu
I to protiv Zelje garantujes da ce te pobjediti sa igrom od noge do nogerealinjo1 je napisao/la:Bit ce nadam se dobra tekma,mislim da je Kuntic odmarao igrace za Zelju,mislim da bi mogli pobijediti Zelju ovdje ,samo da igra bude kao protiv Zrinskog.Tu ce mo vidjeti nasu snagu.Ja bi bio zadovoljan i sa nerijesenim ali garantujem da ce mo pobijediti,samo nam treba ona igra od noge do noge.

Sta vi mislite s kim igrate?Jedino nekim bunkerom mozete do povoljnog rezultata, ovo mislim bez ikakve uvrede jer realno se sa nama ne mozete nadigravati.
Moja prognoza.Bice tesko, bice 0-2

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
i ja bih volio da oni idu na pobjedumalta071 je napisao/la:I to protiv Zelje garantujes da ce te pobjediti sa igrom od noge do nogerealinjo1 je napisao/la:Bit ce nadam se dobra tekma,mislim da je Kuntic odmarao igrace za Zelju,mislim da bi mogli pobijediti Zelju ovdje ,samo da igra bude kao protiv Zrinskog.Tu ce mo vidjeti nasu snagu.Ja bi bio zadovoljan i sa nerijesenim ali garantujem da ce mo pobijediti,samo nam treba ona igra od noge do noge.![]()
Sta vi mislite s kim igrate?Jedino nekim bunkerom mozete do povoljnog rezultata, ovo mislim bez ikakve uvrede jer realno se sa nama ne mozete nadigravati.

pa Željo igra na silu i snagom dobija protivnike a ne nekom igrom, tako da je taktika od noge do noge stvorena za takve ekipemalta071 je napisao/la:I to protiv Zelje garantujes da ce te pobjediti sa igrom od noge do nogerealinjo1 je napisao/la:Bit ce nadam se dobra tekma,mislim da je Kuntic odmarao igrace za Zelju,mislim da bi mogli pobijediti Zelju ovdje ,samo da igra bude kao protiv Zrinskog.Tu ce mo vidjeti nasu snagu.Ja bi bio zadovoljan i sa nerijesenim ali garantujem da ce mo pobijediti,samo nam treba ona igra od noge do noge.![]()
A la Barcelona jelde?seven je napisao/la: pa Željo igra na silu i snagom dobija protivnike a ne nekom igrom, tako da je taktika od noge do noge stvorena za takve ekipe
Cisto sumnjam da cete igrati otvoreno kao sto ti zamisljas.Ako budete svaka cast i ukoliko sa takvom igrom pobijedite najiskrenije cu vam cestitati.
Vidjecemo.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa mi bunker nigdje ne igramo, pogotovo kod kućemalta071 je napisao/la:A la Barcelona jelde?seven je napisao/la: pa Željo igra na silu i snagom dobija protivnike a ne nekom igrom, tako da je taktika od noge do noge stvorena za takve ekipe
Cisto sumnjam da cete igrati otvoreno kao sto ti zamisljas.Ako budete svaka cast i ukoliko sa takvom igrom pobijedite najiskrenije cu vam cestitati.
Vidjecemo.

Dragon Town
J.e.b.o vas Željo šta ste se u.s.r.a.l.realinjo1 je napisao/la:Bit ce nadam se dobra tekma,mislim da je Kuntic odmarao igrace za Zelju,mislim da bi mogli pobijediti Zelju ovdje ,samo da igra bude kao protiv Zrinskog.Tu ce mo vidjeti nasu snagu.Ja bi bio zadovoljan i sa nerijesenim ali garantujem da ce mo pobijediti,samo nam treba ona igra od noge do noge.

Zvijezda će igrati svoju igru od noge do noge (nije kao Barca ali za naše prilike je lijepa igra) a da li će to biti dovoljno za pobijediti Želju ne znam i da ne zamišljam ja takvu igru Zvijezde nego to se tako igra u Gradačcumalta071 je napisao/la:A la Barcelona jelde?seven je napisao/la: pa Željo igra na silu i snagom dobija protivnike a ne nekom igrom, tako da je taktika od noge do noge stvorena za takve ekipe
Vidjecemo.
Ma treba vas otresti ko sline.
Vidi se da ti nikad nisi pogledao nijednu utakmicu Zelje u protekle 3 godine s toga molim te nemoj da pricas gluposti...seven je napisao/la:pa Željo igra na silu i snagom dobija protivnike a ne nekom igrom, tako da je taktika od noge do noge stvorena za takve ekipemalta071 je napisao/la:I to protiv Zelje garantujes da ce te pobjediti sa igrom od noge do nogerealinjo1 je napisao/la:Bit ce nadam se dobra tekma,mislim da je Kuntic odmarao igrace za Zelju,mislim da bi mogli pobijediti Zelju ovdje ,samo da igra bude kao protiv Zrinskog.Tu ce mo vidjeti nasu snagu.Ja bi bio zadovoljan i sa nerijesenim ali garantujem da ce mo pobijediti,samo nam treba ona igra od noge do noge.![]()
senci-071 je napisao/la:Ma treba vas otresti ko sline.

Lijepo je vidijet da nas podcjenjujete, nadam se da ce i vasi igraci isto tako razmisljat -- ko sto kazes, pa znatel vi ko smo mi---- tctct tako jedan prvak netreba razmisljat...malta071 je napisao/la:I to protiv Zelje garantujes da ce te pobjediti sa igrom od noge do nogerealinjo1 je napisao/la:Bit ce nadam se dobra tekma,mislim da je Kuntic odmarao igrace za Zelju,mislim da bi mogli pobijediti Zelju ovdje ,samo da igra bude kao protiv Zrinskog.Tu ce mo vidjeti nasu snagu.Ja bi bio zadovoljan i sa nerijesenim ali garantujem da ce mo pobijediti,samo nam treba ona igra od noge do noge.![]()
a sa nama ste poceli tu seriju pa red je da kod nas i zavrsi... lijep pozdrav
Čak naprotiv, svaki igrač je iznad prosječno krupan i snažan (Amar takve preferira) i u duelima su uvijek jači od protivničkih igrača (svaka ničija lopta je Željina), naravno i sudije uvijek malo žešću ( da ne kažem grublju) igru tolerišu i zbog toga Željo uvijek igra visoke i duge lopte, ako neka ekipa uzvrati takvom žešćom igrom zbog kontitucije svojih igrača to izgleda grubo te dobijaju kartone. To će se desiti i u Gradačcu i ako Zvijezda nasjedne na takvu igru neće se dobro provesti i biće kartonirana (sudije su blago naklonjene Želji što se pokazalo do sada u mnogobrojnim utakmicama), zato kažem potrebno jespustiti loptu i od noge do noge.Vidi se da ti nikad nisi pogledao nijednu utakmicu Zelje u protekle 3 godine s toga molim te nemoj da pricas gluposti...
Vi ste jedan od najpostenijih klubova ove lige i svaka vam cast.Ja mislim da ce bit 1-1.Pozdrav.
Alipasino je napisao/la:Vi ste jedan od najpostenijih klubova ove lige i svaka vam cast.Ja mislim da ce bit 1-1.Pozdrav.
JA ZADOVOLJAN
do sad kada god smo igrali protiv zelje ja sam vjerovao i zelio samo pobjedu remi me nikada nije zadovoljio,medutim sada ruku na srce remi bi bio dobar.ako mi pobjedimo mislim da ce to biti glavna tema u svim sportskim emisijama u nasoj zemlji.zeljo vise nije kao nekih proslih godina sada je izgradio ime puno su tome pomogli amar i njegov babo,on malo pogura kada zapne al nista puno samo malo...medutim i mi imamo svoje adute mislim da trenutno u nasoj ligi nema beka kojeg halil nece bar tri puta baciti na guzicu i tu vidim nasu sansu,zeljini stoperi su kao i nasi dosta spori tako da oba daju gol je sigurna opcija..volio bi da napunimo stadion i da se u lijepom svjetlu predstavimo nasoj cijeloj drzavi...svi na banju kao nekad
nasim igracima treba dati podrsku i ako budu gubili neka ginu na terenu i mi zadovoljni.NAPRIJED ZVIJEZDO

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.