Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bitno je da se nesto radi,cisto sumnjam da moze gore od ovoga tako da +1 sto se cistaljke tice 

"You'll Never Walk Alone"
Haj, valjda slijede bolji dani za Liverpool.Dalglish žali zbog Comollijevog odlaska: Obavio je fantastičan posao
Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish preuzeo je punu odgovornost za dovođenje svih pojačanja tijekom mandata Francuza Damiena Comollija kao sportskog direktora kluba...
Comolli je napustio klub u koji je stigao u studenom 2010. godine. Istaknuo je u priopćenju kako se vraća u Francusku iz obiteljskih razloga.
Tri mjeseca nakon njegovog dolaska, u siječnju 2011. godine, Kenny Dalglish je bio imenovan za menadžera momčadi. Mnogi igrači koji su stigli na Anfield u njihovom zajedničkom mandatu nisu se pokazali kao adekvatna pojačanja za klub takve tradicije i povijesti, odnosno za momčad koja se želi boriti za Ligu prvaka, ali je ove sezone vrlo rano ispala iz te utrke.
Mnogi navijači Liverpoola toliko obožavaju klupsku legendu Dalglisha, da ga neće kritizirati niti kada ovaj u prvih 13 utakmica u kalendarskoj 2012. godini osvoji mizernih devet bodova. No, Dalglish je decidirano rekao kako su pojačanja isključivo njegov izbor.
- Damien je bio od velike pomoći u svakom transferu koji smo obavili. Svaki igrač koji je stigao u klub otkad je on ovdje je bio moj izbor. Nakon što sam se odlučio za nekog igrača, Damien je obavio fantastičan posao u dovođenju istog. Imao sam odličan poslovni i privatni odnos s Comollijem i žao mi je zbog njegovog odlaska. Nadam se da neće proći puno vremena do našeg novog susreta. U svakom slučaju, od odlazi iz kluba uz moje najbolje želje. Uistinu mu želim sreću i uspjeh u svemu što će ubuduće raditi – poručio je Dalglish.
I od srca zahvaljujem svima na čestitkama.

FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
Ove cistke su vjerovatno najbolja vijest u proteklom periodu...vec me pocelo zabrinjavati prati li Henry uopste sta se desava, osim kad dodje na utakmicu...
@reds: sve najbolje u zivotu i da ti se sve zelje ostvare, a pogotovo one vezane za Liverpool
@reds: sve najbolje u zivotu i da ti se sve zelje ostvare, a pogotovo one vezane za Liverpool

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
- Kontakt:
King Kenny je napisao/la:Otpusten lik sto odrzava travu na Anfieldu,reko Henry da je trava kriva za one precke i stative...pa dokle s ovim otkazima
![]()
.

@reds, nek' je sretan.
David Dein ftw. Vidim da su svi Gunneri puni riječi hvale tako da bih najradije njega, ako se već mora popunjavati ta pozicija. Al' mu je 68 godina.

Nego, mislim da Kenny ovo treba smatrati upozorenjem. Henry i co. su svjesni loše sezone, svjesni su da se pare uzimaju LPa a ne domaćim kupovima... Mora osvojiti FA Cup, ili doći do finala, inače mu je kraj, siguran sam, bez obzira na ovu "podršku" Wernera. Niko neće dva dana prije jedne od najbitnijih utakmica sezone dati Kennyu javno ultimatum. A Rafi se polako priprema teren... Otišao je čovjek koji je među glavnima za transfere, nešto što on može podnijeti.
Uglavnom, vlasnici su tu, nisu zaboravili klub i to je ono najbitnije.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
tebe uhvatio neki san izgleda, Kenny ostaje pomori se s timBertrand je napisao/la:King Kenny je napisao/la:Otpusten lik sto odrzava travu na Anfieldu,reko Henry da je trava kriva za one precke i stative...pa dokle s ovim otkazima
![]()
.
![]()
@reds, nek' je sretan.
David Dein ftw. Vidim da su svi Gunneri puni riječi hvale tako da bih najradije njega, ako se već mora popunjavati ta pozicija. Al' mu je 68 godina.Ybg, malo prestaro. Malo više.
Nego, mislim da Kenny ovo treba smatrati upozorenjem. Henry i co. su svjesni loše sezone, svjesni su da se pare uzimaju LPa a ne domaćim kupovima... Mora osvojiti FA Cup, ili doći do finala, inače mu je kraj, siguran sam, bez obzira na ovu "podršku" Wernera. Niko neće dva dana prije jedne od najbitnijih utakmica sezone dati Kennyu javno ultimatum. A Rafi se polako priprema teren... Otišao je čovjek koji je među glavnima za transfere, nešto što on može podnijeti.
Uglavnom, vlasnici su tu, nisu zaboravili klub i to je ono najbitnije.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
A po čemu si ti milion posto siguran da on ostaje? Ako je iko nesiguran trenutno, to je on.Carlo je napisao/la: tebe uhvatio neki san izgleda, Kenny ostaje pomori se s tim
Greatness dies
Ti misliš da će Werner nešto onako izjaviti i nakon par dana dati Kingu otkaz? Prvo što njemu ne ide u korist da gazi svoje riječi, a drugo što bi navijači i ljudi oko kluba svaku sljedeću izjavu uzimali s rezervom.Bertrand je napisao/la:A po čemu si ti milion posto siguran da on ostaje? Ako je iko nesiguran trenutno, to je on.Carlo je napisao/la: tebe uhvatio neki san izgleda, Kenny ostaje pomori se s tim
Ja opet kažem, niko neće otpustiti menadžera dva dana pred važan meč, niti će ga na neki način upozoriti, u javnosti. Preko par otpuštanja su mu poslali poruku kako su ozbiljni a i sigurno su imali neki duži razgovor sa njim.Carlo je napisao/la: Ti misliš da će Werner nešto onako izjaviti i nakon par dana dati Kingu otkaz? Prvo što njemu ne ide u korist da gazi svoje riječi, a drugo što bi navijači i ljudi oko kluba svaku sljedeću izjavu uzimali s rezervom.
Dobro, kad bolje sagledam, ostat će on sigurno do kraja sezone, ne vrijedi ga otpuštati i ako izgubi sad u subotu kada je do kraja ovako malo.
Greatness dies
@reds nek je sretan...
http://sillyseason.com/articles/feyenoo ... ng-special" onclick="window.open(this.href);return false;
Ode' Kuyt.
http://sillyseason.com/articles/feyenoo ... ng-special" onclick="window.open(this.href);return false;
Ode' Kuyt.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Hvala još jednom svima.
Nadam se da će Liverpool proći u finale FA kupa. To bi mi bio ponajveći poklon.
Nadam se da će Liverpool proći u finale FA kupa. To bi mi bio ponajveći poklon.

FK Pjetlovi
bilo je slucajeva. cini mi se da je rafa benitez u interu dobio upozorenje da ako ne osvoji svjetsko prvenstvo za klubove da ce dobiti otkaz pa je na kraju dobio otkaz i pored osvajanja tog takmicenja. u ostalom sve ce se znati uskoro. meni je drago da gazde reaguju na ovu losu sezonu nekim ozbiljnim potezima.Bertrand je napisao/la:Ja opet kažem, niko neće otpustiti menadžera dva dana pred važan meč, niti će ga na neki način upozoriti, u javnosti. Preko par otpuštanja su mu poslali poruku kako su ozbiljni a i sigurno su imali neki duži razgovor sa njim.Carlo je napisao/la: Ti misliš da će Werner nešto onako izjaviti i nakon par dana dati Kingu otkaz? Prvo što njemu ne ide u korist da gazi svoje riječi, a drugo što bi navijači i ljudi oko kluba svaku sljedeću izjavu uzimali s rezervom.
Dobro, kad bolje sagledam, ostat će on sigurno do kraja sezone, ne vrijedi ga otpuštati i ako izgubi sad u subotu kada je do kraja ovako malo.
doktor otpusten s razlogom, advokat se dokazao u slucaju suarez, trener golmana- najblje pogledati u kakvoj su nam formi golmani a za comollia je vec sve receno.
You are someone else I am still right here
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Mislim da je ipak 15 minuta ranije početak meča.VolimLiverpool je napisao/la:Utakmica je u subotu u 13:45 ?
FK Pjetlovi
Bertrand je napisao/la:Ja opet kažem, niko neće otpustiti menadžera dva dana pred važan meč, niti će ga na neki način upozoriti, u javnosti. Preko par otpuštanja su mu poslali poruku kako su ozbiljni a i sigurno su imali neki duži razgovor sa njim.Carlo je napisao/la: Ti misliš da će Werner nešto onako izjaviti i nakon par dana dati Kingu otkaz? Prvo što njemu ne ide u korist da gazi svoje riječi, a drugo što bi navijači i ljudi oko kluba svaku sljedeću izjavu uzimali s rezervom.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Svugdje stoji 13:30. Ali eto, nije problem u tih 15- tak minuta iako bude tako. Zagrijavanje za derby počinje ranije, cijeli dan je pred nama.reds je napisao/la:Mislim da je ipak 15 minuta ranije početak meča.VolimLiverpool je napisao/la:Utakmica je u subotu u 13:45 ?

Who dares, wins !
- the scouser
- Kontakt:
@Rizo
Ako želiš da nama ostalima izgledaš humorističan (pored toga što želiš da izgledaš kao najbolje informisan, prorok, najpametniji, najpopularniji), bar se potrudi da budeš originalan. Posteri su ti " so 2011.
" .
Enivejs, mislim da je dobro to što Ameri rade čistku, nakon ovoliko dugo vremena čovjek bi pomislio da su totalno nezainteresovani za dešavanja u klubu, jer nigdje nisam vidio nikakvo njihovo oglašavanje vezano za stramotnu situaciju u klubu.
Nadam se da su ovi transferi Comollijeve a ne Kennyeve greške, i da nas na ljeto čeka serija pojačanja u pravom smislu te riječi, kao i prevaspitanje naše filozofije igre, koju faktički i nemamo, čak i Stoke više liči na Barcelonu nego mi, ne sjećam se našeg zadnjeg gola koji je rezultat neke akcije smišljene na treningu, većinom su to situacije tipa prvi go protiv Blackburna.
Ako želiš da nama ostalima izgledaš humorističan (pored toga što želiš da izgledaš kao najbolje informisan, prorok, najpametniji, najpopularniji), bar se potrudi da budeš originalan. Posteri su ti " so 2011.

Enivejs, mislim da je dobro to što Ameri rade čistku, nakon ovoliko dugo vremena čovjek bi pomislio da su totalno nezainteresovani za dešavanja u klubu, jer nigdje nisam vidio nikakvo njihovo oglašavanje vezano za stramotnu situaciju u klubu.
Nadam se da su ovi transferi Comollijeve a ne Kennyeve greške, i da nas na ljeto čeka serija pojačanja u pravom smislu te riječi, kao i prevaspitanje naše filozofije igre, koju faktički i nemamo, čak i Stoke više liči na Barcelonu nego mi, ne sjećam se našeg zadnjeg gola koji je rezultat neke akcije smišljene na treningu, većinom su to situacije tipa prvi go protiv Blackburna.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
ok lolBertrand je napisao/la:Ja opet kažem, niko neće otpustiti menadžera dva dana pred važan meč, niti će ga na neki način upozoriti, u javnosti. Preko par otpuštanja su mu poslali poruku kako su ozbiljni a i sigurno su imali neki duži razgovor sa njim.Carlo je napisao/la: Ti misliš da će Werner nešto onako izjaviti i nakon par dana dati Kingu otkaz? Prvo što njemu ne ide u korist da gazi svoje riječi, a drugo što bi navijači i ljudi oko kluba svaku sljedeću izjavu uzimali s rezervom.
odluči se hoće li dobiti otkaz dva dana poslije ili na kraju sezone.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dosta si ti čudan lik zaista.Nabio je tebi Rizo komplekse lijepe.Na svaku njegovu ti imaš neki odgovor,a dobro se zna da bez Rize ova tema ne bi bila ista ,da je on taj koji uvijek donosi najbolje informacije u pravo vrijeme ,da je on taj koji zna i kritikovati kada treba i pohvaliti kada treba.Dobro on jednom postavi onu sliku kad ti i tebi slični naletite na njegov post ,da pokušavate da ga 'istučete' jednostavno.the scouser je napisao/la:@Rizo
Ako želiš da nama ostalima izgledaš humorističan (pored toga što želiš da izgledaš kao najbolje informisan, prorok, najpametniji, najpopularniji), bar se potrudi da budeš originalan. Posteri su ti " so 2011." .
Što se tiče utakmice ,mislim da nećemo proći jer smo već 2x tukli Karamele i sada će nam se osvetiti.
You'll never walk alone.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Cristiano Ronaldo ove sezone postigao je golova koliko i kompletna ekipa Liverpoola

You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.