2003. ili 2004.samir825 je napisao/la:
Slika govori vise od hiljadu rijeci, ko se na koga fura, ko je bolji, ko nabija komplekse itd.

Mozda i 2000. al' zajebi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
2003. ili 2004.samir825 je napisao/la:
Slika govori vise od hiljadu rijeci, ko se na koga fura, ko je bolji, ko nabija komplekse itd.
Bas tako rasprave za malu djecu.Sarajlijc@ je napisao/la:Glupih slika i rasprava...
Čisto da te informišem pošto vidim da pratiš Sarajevo od poslije rata ta pjesmj je puno starija.Nastala je u vrijeme zajedničkih akcija Hordi i Manijaka,a glasi ovalo:SARAJEVE,ŽELJO,BOG I ČARŠIJA.NEKA ŽIVI BOSNA NAŠA DRŽAVA.I pjevala se kako na Koševu tako i na Grbavici.Malo se raspitaj kod svojih starijih drugova.molotovljev je napisao/la:Sarajevo,Horde,Bog i Čaršija...od '96 pa sve do danas.Punih 16 godina.
Čisto informativno.
Moguce da je to izvorna verzija,fakat ne sjecam se...uglavnom,zakljucili smo da jedni od drugih nisu kopirali.DANDY je napisao/la:Čisto da te informišem pošto vidim da pratiš Sarajevo od poslije rata ta pjesmj je puno starija.Nastala je u vrijeme zajedničkih akcija Hordi i Manijaka,a glasi ovalo:SARAJEVE,ŽELJO,BOG I ČARŠIJA.NEKA ŽIVI BOSNA NAŠA DRŽAVA.I pjevala se kako na Koševu tako i na Grbavici.Malo se raspitaj kod svojih starijih drugova.molotovljev je napisao/la:Sarajevo,Horde,Bog i Čaršija...od '96 pa sve do danas.Punih 16 godina.
Čisto informativno.
Ajde produži na svoju temu provokatoruInkognito je napisao/la:Slažem se, ako vas dođe preko 1.500 biću šokiran![]()
Ne komentarišete kako zvučimo protiv Širokog, pod krovomAkustika majka
a jarane ako vi mislite da mozete dobiti 500k eura za Kvesica, mislimo i mi da mozemo za SuljicaTM87doboj je napisao/la:tesko cete za Suljica dobit 500 milja drug moj,jedino da odigra koju Evropsku pa da se tu dokaze mada i tako opet tesko,jeftini su nasi igraci sto ne znaci da ne vrijede ali eto to je nasa realnost
Kvesic je igrao, tj. igra za reprezentaciju, dok Suljic jos nije ni dobio poziv. Logicno je da ce veca cijena biti reprezentativca.Dzakmic je napisao/la:a jarane ako vi mislite da mozete dobiti 500k eura za Kvesica, mislimo i mi da mozemo za SuljicaTM87doboj je napisao/la:tesko cete za Suljica dobit 500 milja drug moj,jedino da odigra koju Evropsku pa da se tu dokaze mada i tako opet tesko,jeftini su nasi igraci sto ne znaci da ne vrijede ali eto to je nasa realnost
A Mamic poznat kao veliki petljanac(businessman) cisto sumnjam da ce ponuditi neku bas cifru, daj Boze, ali mozda bi se bolje prodao u nekoj drugoj drzavi. Mada Suljicu bi mozda najbolje bilo u Dinamu, Mamic bi znao na njemu zaraditi, a u Suljic i FK Butmir bi zaradili, mozda i Sarajevo mada cisto sumnjam da bi Mamic pristao na neke ugovore tipa 25% narednog transfera i sl.hilmo je napisao/la:"Suljić je zaista veliki potencijal. Jak je jedan na jedan, brz, okretan, za koplje bolji od ostalih igrača Čelika i Sarajeva. Odmah ću sugerisati braći Mamić da kupe Suljića. Ne treba čekati, jer će ga neko drugi kupiti", kazao je Dautbegović.
Šta li će se desiti.......??
Buraz, UEFA dijeli pare od transfera tako da ide 5%(mislim) klubu u kojem je igrac igrao od mislim 16g do 21g,Sarajlijc@ je napisao/la:Ma kakav Butmir, nemaju oni nista sa njim![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, keli, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, rimljanin90, Vanja8 i 53 gosta.