AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baresi#6 » 11 apr 2012, 11:48

" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Boateng is also expected to be ready for Saturday's match vs. Genoa.
Allegri: "Van Bommel and Antonini could be ready for Saturday's match vs. Genoa. We will see what happens in the next few days."
Gattuso: "I take 10-15 pills every day. It's not easy. My wife has to remind me all the time. It's all because I love football so much."
Gattuso: "All the medicine that I'm taking is making all my muscles get so hard. Wait, hold on, don't start thinking dirty."
Gattuso: "It's not nice to hear about Seedorf and Nesta being linked to Juve. If Pirlo has called me? I only receive calls from the Arabs."
Gattuso: "Conte seems like Al Pacino when he motivates his team. I even jumped on the sofa and started doing exercises too when I heard him"
Allegri: "Ibra weighs a bit more now than he did when he was at Juventus. Pato's problems have nothing to do with this."
Allegri: "The media said that we we're dead and they had already prepared a funeral for us, but we demonstrated that we're not dead."
Allegri: "If Muntari's goal today will make me forget his disallowed goal vs. Juventus? No, I won't forget that goal."
The design of the President: Ibra, Pato and Balotelli
i za kraj potvrda onoga o čemu sam sinoć ovdje razglabao.

slika

više na: http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ing-injury" onclick="window.open(this.href);return false;
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 11 apr 2012, 13:00

baresi#6 je napisao/la:

slika
Boateng is also expected to be ready for Saturday's match vs. Genoa.
Allegri: "Van Bommel and Antonini could be ready for Saturday's match vs. Genoa. We will see what happens in the next few days."
Gattuso: "I take 10-15 pills every day. It's not easy. My wife has to remind me all the time. It's all because I love football so much."
Gattuso: "All the medicine that I'm taking is making all my muscles get so hard. Wait, hold on, don't start thinking dirty."
Gattuso: "It's not nice to hear about Seedorf and Nesta being linked to Juve. If Pirlo has called me? I only receive calls from the Arabs."
Gattuso: "Conte seems like Al Pacino when he motivates his team. I even jumped on the sofa and started doing exercises too when I heard him"
Allegri: "Ibra weighs a bit more now than he did when he was at Juventus. Pato's problems have nothing to do with this."
Allegri: "The media said that we we're dead and they had already prepared a funeral for us, but we demonstrated that we're not dead."
Allegri: "If Muntari's goal today will make me forget his disallowed goal vs. Juventus? No, I won't forget that goal."
The design of the President: Ibra, Pato and Balotelli
i za kraj potvrda onoga o čemu sam sinoć ovdje razglabao.

slika

više na: http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ing-injury" onclick="window.open(this.href);return false;

Milanovi igrači propustili 237 utakmica, Juventusovi samo 33

U talijanskoj Seriji A veliku borbu za novog prvaka vode nogometaši Milana i Juventusa. Trenutačno dva boda prednosti na vrhu ljestvice ima Milan, ali Juventus ima utakmicu manje i odigrat će je u srijedu doma protiv Lazija...

No, velika je zanimljivost da se Milan osim s Juventusom ovom prilikom mora itekako boriti sa samim sobom, odnosno, s brojnim ozljedama koje su napale njegove igrače tijekom aktualne sezone. Nevjerojatan je tako kontrast u broju utakmica koje su zbog ozljeda ove sezone propustili nogometaši ove dvije momčadi. Milanovi su nogometaši propustili čak 237 utakmica, Juventusovi tek 33.

Čak štoviše, kod Juventusa je najviše, osam ogleda, zbog ozljede propustio napadač Vincenzo Iaquinta, koji je na početku sezone bio član torinske momčadi, ali više nije. Kod Milana je čak sedam igrača, mahom iz prve momčadi, propustilo dosad 10 utakmica i više.

Propuštene utakmice igrača Juventusa:

Iaquinta (8), Vučinić (5), Barzagli (4), Giaccherini (3), Buffon, Quagliarella, Elia, Chellini, Marrone (po 2), De Ceglie, Krasić, Pepe (po 1)

Propuštene utakmice igrača Milana:

Flamini (32), Gattuso (26), Cassano (21), Pato (20), Boateng (16), Nesta (12), Yepes (11), Aquilani (9), Mexes, Robinho, Merkel, Strasser (po 8), Seedorf, Abate (po 7), Abbiati (6), Thiago Silva, Maxi Lopez (po 5), Ambrosini (4), Ibrahimović, Inzaghi, Amelia, Roma (po 3), Taiwo, Antonini, Bonera, Van Bommel (po 2), Zambrotta, Nocerino, Muntari, Mesbah (po 1) :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 apr 2012, 14:05

Claus je napisao/la:Nevjerovatno, a bio sam ubijeđen da nam dolazi još jedan kiks Milana. :mrgreen: Srećom, to se nije desilo, a pritisak je ponovo na Juventusu. Lazio nije naivna i bezopasna ekipa, tako da će ovo biti pravi test za Conteove izabranike. No, i pored svega toga, ne uzdam se mnogo u prosipanje bodova od strane Stare dame. Uvjeren sam da oni do kraja neće bizi poraženi, a ukoliko se to desi mogli bi gadno opasti na psihološkom nivou, ali i posebice moralno. :D Međutim, Juventus nije tema, sada nešto o (ne)igri Rossonera.

Muntari je, dakle, donio zlata vrijednu pobjedu; nema veze što je minimalna, bodovi se pišu. Jednostavno, njegov ugovor se MORA otkupiti u cjelosti i ovaj sjajni veznjak definitivno treba ostati na San Siru (u crveno-crnim bojama, naravno :mrgreen: ). Ostatak tima i nije bio vrijedan pomena. Izuzetno blijeda partija čitavog tima, Chievo je nadigrao Milan u svakom segmentu osim kada je konačan rezultat u pitanju. Gostovanje u Veroni važi za jedno od najtežih, to je u mnogim slučajevima bila neosvojiva tvrđava za mnoštvo ekipa, no AC je, uprkos svim povredama, bukvalno osakaćenom timu, ostvario iznimno bitnu pobjedu koja ga još uvijek drži u borbi za odbranu prošlosezonske titule.

A, jedino što u ovom trenutku želim je da se situacija sa izostancima koliko-toliko popravi do sljedećeg duela, ovo je dakako nepodnošljivo. Sljedeća utakmice je kući kontra Genoe, a tu isto svi priželjkujemo 3 boda (na kakav god način ona ostvarena, osim naravno na neregularan ;) ). Biće vraški teško, to znam, vidjeli smo kako je pomenuta ekipa već namučila Inter, tako da je evidentno da vole igrati na fudbalskom hramu Milana.
Je li istina da ste ti i monolog isti ljudi :?:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 apr 2012, 14:21

galliani i braida su bacili oko na 'brku' acerbija, stopera chieva. ako se ne varam on je dao onaj gol iz ofsajda? nije loš mlad je '88. godište. traže ga navodno i juve i inter. jučer su ga pratili i navodno da su veoma zadovoljni viđenim. ako ništa italijan je i dobro će doći da zamjeni npr. yepesa. postoji mogućnost da ga galliani i preciosi uzmu popola, dakle da bude u vlasništvu genoe i milana. i sam acerbi je izjavio da je milanista:
Acerbi:"I'm a Milanista, so it's natural that I would join them immediately. I would be proud to play for Milan."
Milan-target, Acerbi: "If I've decided where I'll play next season? No, but I've always been a Milanista, so I prefer to join Milan."
još novosti:
Milan have decided not to sign the 17-year old striker, Vitao, who had a trial a few weeks ago. Santos wants €300.000 to release him.

Milanello, in gruppo sul campo 10 giocatori: Flamini, Van Bommel, Merkel, Cassano, Strasser, Maxi Lopez, Valoti, Mexes, El Shaarawy e Bonera

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 apr 2012, 14:23

Galliani and Braida convinced by Acerbi: AC Milan will be

E 'come directly from Adriano Galliani and Braida Ariedo ok the last bargain in respect of the Milan Acerbi. The performance yesterday in the middle of Chievo, according to rumors gathered by the editors of "Tuttomercatoweb.com" , he believes the Rossoneri to focus on the central defender overcoming competition from Inter Milan and Juventus. AC Milan could take half of the card belonging to Chievo, or wait until the Genoa surrenders completely to the player, then buy it jointly exploiting the excellent relations that exist with Precious.
-RIVALDO-

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 apr 2012, 14:41

meho-medo je napisao/la: Je li istina da ste ti i monolog isti ljudi :?:
Jeste. Tu također spadaju @admin, @Vučko i @Dubrava. Dakle, 5 profila koristi jedna te ista osoba. ;) ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 apr 2012, 20:05

Čitam jučer da smo mi i Inter poslali ponude za Muriela, momak je novi Ronaldo. Nevjerovatan igrač. Volio bih da on dođe ...

Neko moje viđenje :

NAPAD

Otpisne liste za: Robinha,Inzaghija,Maxija vratiti (ukoliko je on na posudbi) :? ... Ostaju: Pato,Ibra i SES

Dovesti :Muriel i eventualno Tevezito.

VEZNI RED

Otpisne liste za: Seedorfa,Ambrosinija,Flaminija,Merkela i Aquilanija ako ne odigra 25 utakmica ... Ostaju: Urby,Muntari,Bommel,Nocerino,Boateng,Gattuso,Strasser

Dovesti: Montolivo,Keita,KREATIVAC

ODBRANA

Otpisne liste za: Nesta,Yepes ... Ostaju :Mexes,T.Silva,Abate,Antonini,Bonera,Mesbah,Zambrotta

Dovesti: Natali,Acerbi,Armero,Astori

slika

[youtube][/youtube]

:cry: :cry: :cry:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

feko
Kontakt:

Post Postao/la feko » 11 apr 2012, 20:35

https://www.facebook.com/pages/AC-Milan ... ef=tn_tnmn" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

https://www.facebook.com/pages/AC-Milan ... ef=tn_tnmn" onclick="window.open(this.href);return false;

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 apr 2012, 21:48

slika

- Its Higher than the height of the goal with meter and 30 cm .
- And Higher than the height of the basketball ring from the ground .
- He can easy passes over the volleyball net .
- And higher than the first pattern on the swimming pool .

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 apr 2012, 22:10

@Il Principe: gdje ti je Fantonio ?? :o . Ja sam za njegov ostanak, vratit ce se on jos jaci poslije ovog.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 apr 2012, 22:11

ahmad_tz je napisao/la:@Il Principe: gdje ti je Fantonio ?? :o . Ja sam za njegov ostanak, vratit ce se on jos jaci poslije ovog.
zaboravio na njega :oops: :oops:

jbg naviko se da ga nema nikako :roll: naravno i ja sam za njegov ostanak

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 apr 2012, 18:35

Form Guide: Milan (W W D L W) Genoa (L D L D D)

Last season: Milan 1-0 Genoa

Stat fact: Genoa have picked up just a single point away to Milan since returning to Serie A in 2007.

Milan (probable): Abbiati; Bonera, Nesta, Mexes, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Muntari; Emanuelson; Ibrahimovic, Robinho

Genoa (probable): Frey; Mesto, Granqvist, Bovo, Rossi; Jankovic, Veloso, Biondini, Sculli; Palacio, Gilardino

_________________________________________________________________________________________________

"Shadowsi" tukli "Rossonere"

Tuča uoči jučerašnjeg derbija između Zvezde i Partizana nije bila među "grobarima", već je pesnicama ukazana dobrodošlica "Rossonerima" koji su juče došli na poziv vođe navijača grupe "40+" Čegija.

Kako prenose mediji u Srbiji, pripadnici navijačke grupe Partizana, "Shadowsi" napali su Italijane koji su došli na poziv vođe navijačke grupe "40+".

Podsećamo da je jedan od vođa pomenute navijačke grupe "40+", bio gost Milanovih navijača, na utakmici protiv Barcelone na "San Siru".
"Shadowsi" su se očigledno poveli principom "Prijatelj moga neprijatelja i meni je neprijatelj", pa su tako stavili do znanja Milanezima da nisu dobrodošli na njihovoj tribini.

Na kraju da napomenemo da iako navijaju za isti klub, dve navijačke grupe "Shadowsi" i "40+", nisu u dobrim odnosima, već naprotiv, zbog čega su i "Rossoneri" napadnuti.

Nasilničko ponašanje nije dugo trajalo, a policija nije reagovala.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 12 apr 2012, 20:34

slika

Nađoh ovu sliku, nmg da je ne stavim :mrgreen:

[youtube][/youtube]

A gledao sam te mudonje, koji su jaki 30 na 5, jadno i fuj, nemam riječi. Momci iz Milana nisu baš upućeni u stanje juga, al ovo što su im uradili je primitivno i seljački..i onda se čude kada na tekme Zvezde dolazi 35 k + ljudi, a oni kubure sa ovim kriminalcima na tekmama..cc :?

EDIT:

slika
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 apr 2012, 21:15

slika

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 apr 2012, 22:52

ko li je ovo :)

slika

vidi čovjeka sa kosom... :o
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 12 apr 2012, 22:54

Galliani stari sminker :mrgreen:
A dresovi su cool samo me nervira da bijela kragna...

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 13 apr 2012, 00:19

Moćan izgleda ovaj gostujući..
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 apr 2012, 00:29

malo baca na dresove od river plate.
Congratulations to the Giovanissimi Nazionali! They just beat Inter 2-1 in the final of the Torneo Annovazzi cup. Gamarra and Vido scored
btw raiola je danas bio u manchesteru ;)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 13 apr 2012, 01:05

baresi#6 je napisao/la:malo baca na dresove od river plate.
Congratulations to the Giovanissimi Nazionali! They just beat Inter 2-1 in the final of the Torneo Annovazzi cup. Gamarra and Vido scored
btw raiola je danas bio u manchesteru ;)
Lafo otisao da sredi sukob izmedu Mancinija i Balotellija, a zapravo je sredivao Pogbu nama i Balonju vama :mrgreen:
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 13 apr 2012, 01:21

LIPPI BRANI ALLEGRIA

Bivši selektor "Azzura" ustao je u odbranu Maxa Allegrija povodom glasina da bi mogao biti svrgnut.

Poslije zauzimanja liderske pozicije Juventusa u Seriji A, trener Milana Massimiliano Allegri sve češće se nalazi na meti kritičara.

Milan je eliminisan od Barcelone u Ligi Prvaka i od Juventusa u Kupu Italije, pa su u fudbalskim kuloarima u Italiji počele da se ispredaju priče o njegovom "smaknuću".

Bivši trener "Stare dame" i selektor Italije, Marcello Lippi, stao je u odbranu šefa stuke "Rossonera".

"Ne razumijem kako ste u Italiji jednog dana najbolji, a sutradan najgori.

Za godinu dana u Milanu, Allegri bilježi fantastične rezultate. On je sjajan vođa i taktičar. Milan nije doveo njega tek tako, nego da bi nastavili kontinuitet, koji su prije njega utemeljivali Arrigo Sacchi, Fabio Capello i Carlo Ancelotti.

To što je Juventus sada prvi ne znači da Max i njegovi igrači zaslužuju kritike. Naročito ne Max." izjavio je Lippi.
Apeninima kruće glasine da bi predsednik Milana Silvio Belrusconi na ljeto želio da dovede novog trenera, koji bi gajio drukčiji stil igre.

Allegri je preuzeo kormilo "Rossonera" ljeta 2010. godine i iste sezone osvojio Scudetto.

Milan zaostaje jedan bod u odnosu na Juventus u Seriji A, šest kola prije kraja.

slika
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.