Dobar si, mada to za Olimpic nije ti trebalo:). Oni nisu primili gol kod kuće već 8 kola. Nije malo.*p!p!t@* je napisao/la:Za sada samo fulio Olimpic*p!p!t@* je napisao/la:Travnik: Travnik - Sloboda 1 Travnik ovo uzima lagano...
Gradiška: Kozara - Sarajevo x2 Kozara maximalno može do boda, gosti uz malo pažnje i do sva 3.
Prijedor: Rudar - GOŠK 1X2 utakmica u kojoj je sve moguće, po meni najzanimljiviji meč kola
Trebinje: Leotar - Slavija 1 Leotar svoju moć pokazao protiv Veleža, tako da će ovo biti pumpanje protivnika svim silama.
Sarajevo: Olimpic - Zvijezda X tvrda utakmica, s rezultatom 1:1
Mostar:Zrinjski - Borac 1 Komšije uzimaju puni plijen protiv Broca koji je već lagano na izmaku snaga...
Sarajevo:Željezničar - Čelik 1 Željo nakon "kiksa" protiv Olimpica ide po svaku cijenu po 3 boda
Široki Brijeg: Široki Brijeg -Velež 1 Jednostavno Velež nema neku igru u zadnjem periodu,a domaći dižu formu...
EDIT: Čini se da je to i jedini par koji sam fulio.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH: 21. kolo
8/8sajo10 je napisao/la:FK Olimpic - NK Zvijezda 1: Olimpic u nesto boljoj formi i tesko da ce Zvijezda moci sta na Otoci.
NK Travnik - FK Sloboda 1: Navijacki iako nisam Tuzlak volio bi da Sloboda uzme ali Travnik je trenutno nesto bolji a na Piroti tesko koji tim moze odnjeti poene.
FK Rudar P. - GOŠK 1: Domacini puni samopouzdanja od proslog meca uzimaju lahka tri boda na Gradskom.
FK Leotar - FK Slavija 1: Neizvjesna utakmica gdje ce nijanse odlucivati.
FK Kozara - FK Sarajevo 2: Bordo bolji i trebali bi rutinski ostvariti novu pobjedu iako im nece biti bas tako lahko.
HŠK Zrinjski - FK Borac 1: Nadam se nerijesenjim rezultatom al Zrinjski je za mene bolji, pogotovo kod kuce.
FK Željezničar - NK Čelik 1: Nema vise prava na kiks. Ocekujem pobjedu ito rutinsku!
NK Široki B. - FK Velež 1: Naprijed Velez, makar do boda na Pecari. Nazalost to nece biti slucaj..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
6/6 (ne računajući Zrinjski i Leotar)anonimni je napisao/la:Travnik - Sloboda 1 Travnik mora odigrati mesarski protiv direktnog konkurenta za opstanak..
Kozara - Sarajevo x2 Ne vjerujem da bi bordo tim trebao imati većih problema u Gradišci
Rudar - GOŠK 1x opet duel dvije ekipe iz donjeg dijela tabele i radi toga što Rudar treba osvojiti što je više moguće bodova (bar u Prijedoru) GOŠK ne bi trebao ići u Gabelu s tri boda
Leotar - Slavija 1x2 preporođena Slavija i Leotar koji zna dobro odigrati kad to treba, ali zna i čudno izgubiti.. sve je moguće...
Olimpic - Zvijezda 1 Vukovi se popravljaju, sinoć koliko-toliko dobra igra na Grbavici, gdje je malo ko očekivao bod.. sad oni taj bod mogu ovjeriti i moraju ako žele u Evropu
Zrinjski - Borac 1x2 Bog zna kako će se ovaj meč završiti..
Željezničar - Čelik 1 trebamo ih pobijediti zbog samopouzdanja
Široki Brijeg - Velež 1 Bloudekova ekipa je dosta kvalitetnija od Mostaraca i sve osim pobjede bi me iznenadilo

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Skoro sve pobjede domacina , podsjetilo me ovo na neke ranije sezone
" Premier lige BiH " kada je bod sa gostovanja uzeti bilo ravno cudu
,samo valja sto se to promjenilo 
" Premier lige BiH " kada je bod sa gostovanja uzeti bilo ravno cudu

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ali ste i jedini koji ste primili gol, a pobjediliadnanhz je napisao/la:Izbaci uljezaBolanBolan je napisao/la:Kakvo kolo!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

po svemu jedinstveniAnelZ je napisao/la:Ali ste i jedini koji ste primili gol, a pobjediliadnanhz je napisao/la:Izbaci uljezaBolanBolan je napisao/la:Kakvo kolo!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- benfica1923
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:FK Olimpic - NK Zvijezda 1: Olimpic u nesto boljoj formi i tesko da ce Zvijezda moci sta na Otoci.
NK Travnik - FK Sloboda 1: Navijacki iako nisam Tuzlak volio bi da Sloboda uzme ali Travnik je trenutno nesto bolji a na Piroti tesko koji tim moze odnjeti poene.
FK Rudar P. - GOŠK 1: Domacini puni samopouzdanja od proslog meca uzimaju lahka tri boda na Gradskom.
FK Leotar - FK Slavija 1X: Neizvjesna utakmica gdje ce nijanse odlucivati.
FK Kozara - FK Sarajevo 2: Bordo bolji i trebali bi rutinski ostvariti novu pobjedu iako im nece biti bas tako lahko.
HŠK Zrinjski - FK Borac 1: Nadam se nerijesenjim rezultatom al Zrinjski je za mene bolji, pogotovo kod kuce.
FK Željezničar - NK Čelik 1: Nema vise prava na kiks. Ocekujem pobjedu ito rutinsku!
Svaka cast za ovo kolo i prognoze,samo sarajevo ovo kolo od gosta zabilo,da vidite kolike su kvote oba daju,ova liga smjesno.....haha
NK Široki B. - FK Velež 1X: Naprijed Velez, makar do boda na Pecari. Nazalost to nece biti slucaj..
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- vidovitadjemila
Premijer liga BiH 22.kolo
14.04. 14:00 GOŠK Travnik
14.04. 16:30 Čelik Kozara
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar
14.04. 16:30 Velež Rudar P.
14.04. 16:30 Slavija Široki B.
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski
14.04. 19:30 Borac Olimpic
14.04. 16:30 Čelik Kozara
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar
14.04. 16:30 Velež Rudar P.
14.04. 16:30 Slavija Široki B.
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski
14.04. 19:30 Borac Olimpic
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- MirzaGunner
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH 22.kolo
14.04. 14:00 GOŠK Travnik 1 Gabeljani sad moraju uzeti pobjedu.
14.04. 16:30 Čelik Kozara 1 pobjeda sigurna Zenicana 3-0
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar 1 ko kuca rutinski ima da ih razvalimo 4-1!
14.04. 16:30 Velež Rudar P. 1X pobjeda ili u najgoru ruku X znamo kakav je sad Rudar na strani.
14.04. 16:30 Slavija Široki B. 2 pobjeda Sirokog 0-1
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar 1 pobjeda nebi trebala da dodje u pitanje.2-1
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski X2 domacini lose igraju, tako da mogu mostarci da iznenade.
14.04. 19:30 Borac Olimpic 1 minimalna pobjeda 1-0.
14.04. 16:30 Čelik Kozara 1 pobjeda sigurna Zenicana 3-0
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar 1 ko kuca rutinski ima da ih razvalimo 4-1!

14.04. 16:30 Velež Rudar P. 1X pobjeda ili u najgoru ruku X znamo kakav je sad Rudar na strani.
14.04. 16:30 Slavija Široki B. 2 pobjeda Sirokog 0-1
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar 1 pobjeda nebi trebala da dodje u pitanje.2-1
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski X2 domacini lose igraju, tako da mogu mostarci da iznenade.
14.04. 19:30 Borac Olimpic 1 minimalna pobjeda 1-0.
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
GOŠK - Travnik 1> Dvoboj dvije ekipe koje osiguravaj opstanak, ocekujem pobjedu Goska.
Čelik - Kozara 1> Celiku ovdje samo igra pobjeda protiv znatno slabije Kozare, sve sem tri boda je katastrofa.
Sarajevo - Leotar 1> Lagan posao za Sarajevo, tesko da ce Leotar ponoviti uspjeh Goska.
Velež - Rudar P. 1x> Velez u problemima, slaba igra, dolazi Rudar koji je uvjek nezgodan protivnik.
Slavija - Široki B. 2> Bez vecih problema pobjeda Sirokog.
Zvijezda - Željezničar x2 Zeljo je sigurno mnogo jaci od Zvijezde koja je opasan domacin, ocekujem pobjedu (navijacki)
Sloboda - Zrinjski x2> Sloboda katastrofalna, nigdje veze sto bi se reklo. Zrinjski ce ih zadeverat!
Borac - Olimpic 2> Iznenadjene kola ce biti Vukovi koji se bore za Evropu, zasluzeno prazan stadion u BL pritisak na Borcu.
Čelik - Kozara 1> Celiku ovdje samo igra pobjeda protiv znatno slabije Kozare, sve sem tri boda je katastrofa.
Sarajevo - Leotar 1> Lagan posao za Sarajevo, tesko da ce Leotar ponoviti uspjeh Goska.
Velež - Rudar P. 1x> Velez u problemima, slaba igra, dolazi Rudar koji je uvjek nezgodan protivnik.
Slavija - Široki B. 2> Bez vecih problema pobjeda Sirokog.
Zvijezda - Željezničar x2 Zeljo je sigurno mnogo jaci od Zvijezde koja je opasan domacin, ocekujem pobjedu (navijacki)
Sloboda - Zrinjski x2> Sloboda katastrofalna, nigdje veze sto bi se reklo. Zrinjski ce ih zadeverat!
Borac - Olimpic 2> Iznenadjene kola ce biti Vukovi koji se bore za Evropu, zasluzeno prazan stadion u BL pritisak na Borcu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- vidovitadjemila
14.04. 14:00 GOŠK Travnik X2Travnik preporodjen ovo proljece .Idemo dolje u punom sastavu i mislim da rezultat nece izostati.
14.04. 16:30 Čelik Kozara 1moraju se komsije vaditi za ovo na Grbavici i jos puno toga..
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar1Sarajevo sve blize evropi a za to se ovakve stvari moraju rutinski odraditi...
14.04. 16:30 Velež Rudar P. 1 Iako veoma tjesno ali jedan razlike za Rodjene...
14.04. 16:30 Slavija Široki B.2 I kraj pokusaja povratka Slavije.Iako ce ovdje biti veoma zestoko.Zato mala rezerva...
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar X Ima sigurno Zvijezda kvalitet za to...
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski X .Jbg ja ne znam koga onakva Sloboda moze dobiti a Zrinjski je jedna od boljih ekipa u nasem takmicenju...
14.04. 19:30 Borac Olimpic X Iako i kec itekako igra ,ali ja mislim da Olimpik moze da ne izgubi ovo...
14.04. 16:30 Čelik Kozara 1moraju se komsije vaditi za ovo na Grbavici i jos puno toga..
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar1Sarajevo sve blize evropi a za to se ovakve stvari moraju rutinski odraditi...
14.04. 16:30 Velež Rudar P. 1 Iako veoma tjesno ali jedan razlike za Rodjene...
14.04. 16:30 Slavija Široki B.2 I kraj pokusaja povratka Slavije.Iako ce ovdje biti veoma zestoko.Zato mala rezerva...
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar X Ima sigurno Zvijezda kvalitet za to...
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski X .Jbg ja ne znam koga onakva Sloboda moze dobiti a Zrinjski je jedna od boljih ekipa u nasem takmicenju...
14.04. 19:30 Borac Olimpic X Iako i kec itekako igra ,ali ja mislim da Olimpik moze da ne izgubi ovo...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- Crni gavran
- Kontakt:
GOŠK/GABELA KOD ČAPLJINE/ - Travnik 1X (Gabeljani su meni jako simpatična ekipa jer su tim iz najmanjeg mjesta od kada se igra ova PL. Imaju dobar sastav, namučili su Širokog Brijega, u gostima su bili dosta solidni, pobijedili su jednog Sarajeva na Koševu što je vjekovni san Robijaša
i po meni favoriti su u meču sa Travnikom, ali i komšije su ovdje svakako u igri, pokazali su da znaju igrati na strani i Želji i Zrinjskom i banjalučkom Borcu, tako d aimaju šanse za bod, za sva tri teško)
Čelik/ZENICA/ - Kozara/BOSANSKA GRADIŠKA/ 2 (Volio bi da ispadnemo iz lige, da krenemo jednom od nule, ali kako treba, bez lopova i kvazi menadzera, bez mnogo novca ali sa ljudima zdravog razuma i rezona. Kozara ako ne bude puno respektovala Čelika svako može realno do sva tri boda)
Sarajevo - Leotar/TREBINJE/ 1X (Sarajevo ako ne potcjeni Leotara 100% će pobijediti, ako potcjeni, a skloni su tome, mogu Trebinjci mogu do boda)
Velež/MOSTAR/ - Rudar/PRIJEDOR/ 1x (Hajmo reći da je Velež ušao u neku vrstu krize, Rudar se poslije šoka na svom terenu sa Željom, sa novim trenerom ponovo vratio, ali čisto sumnjam da mogu sa Vrapčića donijeti čitav plijen, mada je kažu lopta okrugla i nikad se ne zna
)
Slavija/ISTOČNO SARAJEVO/ - Široki Brijeg 1X (Slavija a ko hoće da ostane u ligi, mora da ovo dobije, mada Široki Brijeg nije ekipa za nadoknade propuštenih bodova, ali nisu mi nešto uvjerljivi u gostima, mislim da neće pobijediti, ne tvrdim 100 % da neće, ali stavio sam 1x pa vidjećemo)
Zvijezda/GRADAČAC/ - Željezničar/SARAJEVO/ x2 (Biće ovo prije svega jako lijepa utakmica, mislim da će stadion na Banja Ilidzi biti ispunjen do posljednjeg mjesta, jer dolazi veliki protivnik. Željo je najbolja ekipa u našoj ligi i siguran sam da neće izgubiti, mada će sigurno zmajevi dati sve od sebe da pobijede)
Sloboda/TUZLA/ - Zrinjski/MOSTAR/ x2 (Slično kao i kod nas, ni u Tuzli nije veselo, koliko je to sad dobro za bh fudbal u cjelini manje vise, trenutno stanje je takvo da se Zrinjski uigrao, da ima dobru tradiciju rezultata inače u Tuzli, s druge strane ako se mijem tako usuditi reći Sloboda nikada nije bila gora i mad aim gori pod nogama, čisto sumnjam da će ovo dobiti)
Borac/BANJA LUKA/ - Olimpic/SARAJEVO/ 1X ( Jako zanimljiva utakmica, Borac stvarno nije u formi, ali mislim da su djelimicno ipak uigranija ekipa od Olimpica i da nece izgubiti iako igraju bez svojih navijaca)
P. S. Proslo kolo sam pogodio sve utakmice

Čelik/ZENICA/ - Kozara/BOSANSKA GRADIŠKA/ 2 (Volio bi da ispadnemo iz lige, da krenemo jednom od nule, ali kako treba, bez lopova i kvazi menadzera, bez mnogo novca ali sa ljudima zdravog razuma i rezona. Kozara ako ne bude puno respektovala Čelika svako može realno do sva tri boda)
Sarajevo - Leotar/TREBINJE/ 1X (Sarajevo ako ne potcjeni Leotara 100% će pobijediti, ako potcjeni, a skloni su tome, mogu Trebinjci mogu do boda)
Velež/MOSTAR/ - Rudar/PRIJEDOR/ 1x (Hajmo reći da je Velež ušao u neku vrstu krize, Rudar se poslije šoka na svom terenu sa Željom, sa novim trenerom ponovo vratio, ali čisto sumnjam da mogu sa Vrapčića donijeti čitav plijen, mada je kažu lopta okrugla i nikad se ne zna

Slavija/ISTOČNO SARAJEVO/ - Široki Brijeg 1X (Slavija a ko hoće da ostane u ligi, mora da ovo dobije, mada Široki Brijeg nije ekipa za nadoknade propuštenih bodova, ali nisu mi nešto uvjerljivi u gostima, mislim da neće pobijediti, ne tvrdim 100 % da neće, ali stavio sam 1x pa vidjećemo)

Zvijezda/GRADAČAC/ - Željezničar/SARAJEVO/ x2 (Biće ovo prije svega jako lijepa utakmica, mislim da će stadion na Banja Ilidzi biti ispunjen do posljednjeg mjesta, jer dolazi veliki protivnik. Željo je najbolja ekipa u našoj ligi i siguran sam da neće izgubiti, mada će sigurno zmajevi dati sve od sebe da pobijede)
Sloboda/TUZLA/ - Zrinjski/MOSTAR/ x2 (Slično kao i kod nas, ni u Tuzli nije veselo, koliko je to sad dobro za bh fudbal u cjelini manje vise, trenutno stanje je takvo da se Zrinjski uigrao, da ima dobru tradiciju rezultata inače u Tuzli, s druge strane ako se mijem tako usuditi reći Sloboda nikada nije bila gora i mad aim gori pod nogama, čisto sumnjam da će ovo dobiti)
Borac/BANJA LUKA/ - Olimpic/SARAJEVO/ 1X ( Jako zanimljiva utakmica, Borac stvarno nije u formi, ali mislim da su djelimicno ipak uigranija ekipa od Olimpica i da nece izgubiti iako igraju bez svojih navijaca)
P. S. Proslo kolo sam pogodio sve utakmice

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
GOŠK - Travnik 1X> GOŠK u zadnje vrijeme solidno igra, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje osim ako se Veziri ne potrude da im pomrse račune.
Čelik - Kozara 1X> Celiku ovdje samo igra pobjeda protiv znatno slabije Kozare, sve sem tri boda je katastrofa, međutim velikim trudom i gosti mogu do nekog neriješenog rezultata.
Sarajevo - Leotar 1> Sarajevo lagano diže formu, to protiv Leotara ne bi trebalo biti problem.
Velež - Rudar P. 1> Velez mora ostvariti pobjedu !
Slavija - Široki B. 2> Široki prejak za Slaviju.
Zvijezda - Željezničar 2 Željo nastavlja pojednički niz
Sloboda - Zrinjski 2> Zrinjski protiv Borca pokazao kvalitet, a Sloboda će najvjerovatnije biti vreća za šutanje !
Borac - Olimpic 1> Borac nakon poraza u Mostaru sretno uzima sva tri boda na svom stadionu.
Čelik - Kozara 1X> Celiku ovdje samo igra pobjeda protiv znatno slabije Kozare, sve sem tri boda je katastrofa, međutim velikim trudom i gosti mogu do nekog neriješenog rezultata.
Sarajevo - Leotar 1> Sarajevo lagano diže formu, to protiv Leotara ne bi trebalo biti problem.
Velež - Rudar P. 1> Velez mora ostvariti pobjedu !
Slavija - Široki B. 2> Široki prejak za Slaviju.
Zvijezda - Željezničar 2 Željo nastavlja pojednički niz
Sloboda - Zrinjski 2> Zrinjski protiv Borca pokazao kvalitet, a Sloboda će najvjerovatnije biti vreća za šutanje !
Borac - Olimpic 1> Borac nakon poraza u Mostaru sretno uzima sva tri boda na svom stadionu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
GOŠK Travnik---Pobjeda domacina , nema puno price!
Čelik Kozara---Ovdje nema puno golova,vrijeme je da i celik nekoga dobije,1:0
Sarajevo Leotar--Pobjeda sarajeva na jedvite jade!!
Velež Rudar P.--Rudar sve bolje igra,ali ocekujem pobjedu veleza.
Slavija Široki B.---slavija ce morati potraziti drugu ekipu za vadjenje,pobjeda sirokog.
Zvijezda Željezničar--Navijacki 2,al iskreno tesko,0:1
Sloboda Zrinjski--Nerijesen rezultat,x ko djamija.
Borac Olimpic-Ovdje je sve moguce,mala prednost borcu zbog domaceg terena,mada me i pobjeda olipmica nebi iznenadila.
Slavija Široki B.---slavija ce morati potraziti drugu ekipu za vadjenje,pobjeda sirokog.
Borac Olimpic-Ovdje je sve moguce,mala prednost borcu zbog domaceg terena,mada me i pobjeda olipmica nebi iznenadila.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Ima da ih oderemo komso, ali ne na jedvite jade 3-0!ScooTeR je napisao/la:GOŠK Travnik---Pobjeda domacina , nema puno price!

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
14.04. 14:00 GOŠK Travnik-1x Gošk ekipa koja zna odigrati dobro dok se je Travnik ovog proljeca malo probudio i igra borbenije i moze do boda u Gabeli
14.04. 16:30 Čelik Kozara-1 Čelik u zadnje vrijeme katastrofa i ovo utakmicu maltene mora dobit dok ni Kozara nije nista bolja
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar-1 Sarajevo se probudilo i mislim da su losi rezultati iza njih i da bi ovo trebali dobit 2-0
14.04. 16:30 Velež Rudar P.-1
14.04. 16:30 Slavija Široki B.- x2 Slavija vo proljece zantno bolja ali i Široki se zadnjih par kola probodio i mslm da je ovdje najblizi remi
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar-1x Mogli bi dobit Zeljo iako i sam sumnajm u pobjedu pa zato 1x
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski-1
14.04. 19:30 Borac Olimpic-1 ako ovdje Borac kiksa Olimpic ce ih zaobic na tabeli tako da mislim da je ovdje minimalna pobjeda Borca 2-1
14.04. 16:30 Čelik Kozara-1 Čelik u zadnje vrijeme katastrofa i ovo utakmicu maltene mora dobit dok ni Kozara nije nista bolja
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar-1 Sarajevo se probudilo i mislim da su losi rezultati iza njih i da bi ovo trebali dobit 2-0
14.04. 16:30 Velež Rudar P.-1
14.04. 16:30 Slavija Široki B.- x2 Slavija vo proljece zantno bolja ali i Široki se zadnjih par kola probodio i mslm da je ovdje najblizi remi
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar-1x Mogli bi dobit Zeljo iako i sam sumnajm u pobjedu pa zato 1x
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski-1
14.04. 19:30 Borac Olimpic-1 ako ovdje Borac kiksa Olimpic ce ih zaobic na tabeli tako da mislim da je ovdje minimalna pobjeda Borca 2-1
Zadnja izmjena: mirza_rd, dana/u 13 apr 2012, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.

Napomena: Nepoznati podaci za Sinišu Brkića (ND Triglav 2000 Kranj) i Vladicu Petrovića (FK Metalac Gornji Milanovac), pa nisu uzeti u obzir.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
14.04. 14:00 GOŠK Travnik 1
Pobjeda Goska nakon 4 utakmice bez pobjede
14.04. 16:30 Čelik Kozara 1
Celik se mora oduziti publici nakon debakla protiv Zelje ..
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar 1
Pobjeda Sarajeva za Europu
14.04. 16:30 Velež Rudar P. 1
Velez u rezultatskoj krizi , Rudar se vratio iz mrtvih po meni teska pobjeda Rođenih
14.04. 16:30 Slavija Široki B. 2
Siroki mora pratiti Zelju , teska ali pobjeda
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar 2
Zeljo nastavlja niz u Gradaccu , iako netreba ni otpisati Zvijezdu igra ove sezone dopadljiv fudbal .
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski 2
Pobjeda Zrinjskog u Tuzli za gonjanje Europskih pozicija , Sloboda u krizi ..
14.04. 19:30 Borac Olimpic x
Duel oba konkurenata za Europu ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova , nerjesen ishod na kraju
cc opet 3 promasi ..
Pobjeda Goska nakon 4 utakmice bez pobjede

14.04. 16:30 Čelik Kozara 1
Celik se mora oduziti publici nakon debakla protiv Zelje ..
14.04. 16:30 Sarajevo Leotar 1
Pobjeda Sarajeva za Europu

14.04. 16:30 Velež Rudar P. 1
Velez u rezultatskoj krizi , Rudar se vratio iz mrtvih po meni teska pobjeda Rođenih
14.04. 16:30 Slavija Široki B. 2
Siroki mora pratiti Zelju , teska ali pobjeda
14.04. 16:30 Zvijezda Željezničar 2
Zeljo nastavlja niz u Gradaccu , iako netreba ni otpisati Zvijezdu igra ove sezone dopadljiv fudbal .
14.04. 16:30 Sloboda Zrinjski 2
Pobjeda Zrinjskog u Tuzli za gonjanje Europskih pozicija , Sloboda u krizi ..
14.04. 19:30 Borac Olimpic x
Duel oba konkurenata za Europu ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova , nerjesen ishod na kraju
cc opet 3 promasi ..
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 15 apr 2012, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Komitet za normalizaciju danas je u Sarajevu održao 41. sjednicu na kojoj su razmatrana brojna pitanja, te je doneseno sedam zaključaka, piše zvanični sajt Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
1. Usvaja se Informacija o takmičenju nadležnih komiteta (za takmičenje, disciplisnkog, za sudije, suđenje i bezbjednost) na osnovu analize četiri kola Premijer lige i utakmica polufinala Kupa, uz pozitivnu ocjenu kvaliteta i regularnosti, ali da nadležni organi trebaju intenzivirati aktivnosti na unaprijeđivanju svih segmenata takmičenja.
2. Daje se podrška prijedlogu za reorganizaciju takmičenja u futsalu i zadužuje se odjel za Takmičenje da zajedno sa Komitetom za futsal pripreme detaljniji prijedlog za narednu sezonu.
3. Sprovode se aktivnosti oko organizacije prijateljskih utakmica A reprezentacije sa R. Irskom i Meksikom.
4. Komitet potvrđuje legitimitet komisija za licenciranje do održavanja izborne sjednice Skupštine.
5. Komitet podržava incijativu za održavanje omladinskog turnira u znak sjećanja na Josipa Katalinskog, koji bi trebao biti održan u Sarajevu od 18. fo 21. juna 2012. godine.
6. Na osnovu prijedloga Konkursne komisije za izbor Rukovodioca odjela za marketing Komitet je donio odluku da se konkurs poništava, te da će u narednom periodu biti raspisan novi Konkurs.
7. Usvojeni su prijedlozi Komiteta za medije i podržana je incijativa da se organizuje zajednički sastanak na kojem bi predstavnici medija bili detaljnije upoznati sa procedurama oko organizacije utakmica reprezentacije u kvalifikacionim ciklusima, te se dala mogućnost medijima da iznesu svoje prijedloge za unapređenje saradnje Saveza i medija.
1. Usvaja se Informacija o takmičenju nadležnih komiteta (za takmičenje, disciplisnkog, za sudije, suđenje i bezbjednost) na osnovu analize četiri kola Premijer lige i utakmica polufinala Kupa, uz pozitivnu ocjenu kvaliteta i regularnosti, ali da nadležni organi trebaju intenzivirati aktivnosti na unaprijeđivanju svih segmenata takmičenja.
2. Daje se podrška prijedlogu za reorganizaciju takmičenja u futsalu i zadužuje se odjel za Takmičenje da zajedno sa Komitetom za futsal pripreme detaljniji prijedlog za narednu sezonu.
3. Sprovode se aktivnosti oko organizacije prijateljskih utakmica A reprezentacije sa R. Irskom i Meksikom.
4. Komitet potvrđuje legitimitet komisija za licenciranje do održavanja izborne sjednice Skupštine.
5. Komitet podržava incijativu za održavanje omladinskog turnira u znak sjećanja na Josipa Katalinskog, koji bi trebao biti održan u Sarajevu od 18. fo 21. juna 2012. godine.
6. Na osnovu prijedloga Konkursne komisije za izbor Rukovodioca odjela za marketing Komitet je donio odluku da se konkurs poništava, te da će u narednom periodu biti raspisan novi Konkurs.
7. Usvojeni su prijedlozi Komiteta za medije i podržana je incijativa da se organizuje zajednički sastanak na kojem bi predstavnici medija bili detaljnije upoznati sa procedurama oko organizacije utakmica reprezentacije u kvalifikacionim ciklusima, te se dala mogućnost medijima da iznesu svoje prijedloge za unapređenje saradnje Saveza i medija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.