Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Čestitke na pobjedi
Hvala jarane,,,,zvjezdas je napisao/la:Čestitke na pobjedi
-
- Kontakt:
Rutinska pobjeda nakon teškog gostovanja na Grbavici.
Olimpik dominira... Bravo. Nadam se da cete izboriti Evropu u ovoj namestenoj ligi.
Cim dodjem u Sarajevu, ako ne bude tajming za kakvu tekmu, svraticu da odgledam trening.
Cim dodjem u Sarajevu, ako ne bude tajming za kakvu tekmu, svraticu da odgledam trening.
Ko namešta ligu ,,,,,mi se time ne bavimo i nikada necemo--SAMO POŠTENO DO KRAJA,,,,cole-ch je napisao/la:Olimpik dominira... Bravo. Nadam se da cete izboriti Evropu u ovoj namestenoj ligi.
cole-ch je napisao/la:Olimpik dominira... Bravo. Nadam se da cete izboriti Evropu u ovoj namestenoj ligi.
Hoćeš reći da je Olimpic jedan od svijetlih tački, ako je tako - u pravu si.
kad budu drzavi placali porez onda moze se reci relativno posteno do tada samo ste kao i ostalo tipa sloboda zvijezda celik gosk cak i zeljooo placajte drzaviiii stici ce vas pravda svee !!!!
kristian je napisao/la:kad budu drzavi placali porez onda moze se reci relativno posteno do tada samo ste kao i ostalo tipa sloboda zvijezda celik gosk cak i zeljooo placajte drzaviiii stici ce vas pravda svee !!!!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Čestitke na pobjedi i gostoprimstvu i da izborite izlazak u Evropu.
Cestitke Olimpicu na jos jednoj pobjedi. Ekipa igra sve bolje i bolje i zaista bih zelio da izadjete u Evropu. Napadaci jos uvijek miruju, ali izgleda da to ne predstavlja nikakav problem. I odbrambeni i vezni igraci pogadjaju i vode Olimpic ka samom vrhu tabele. Samo tako nastavite!
Kako bi bilo ljepo da mlatnete Borca sad u Banjoj Luci, imate relaivno povoljan rapored do kraja samo jos da Borac kiksa par puta i eto vas na cetvrto mjesto.
Ako Bog da tri Sarajevska kluba u kvalifikacijama za Evropska takmicenja.

Ako Bog da tri Sarajevska kluba u kvalifikacijama za Evropska takmicenja.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Oni iz avaza ponovo poslali novinara iz Lukavice da izvještava sa utakmice na Otoci,valjda ovima iz sarajeva iz poniženja doći i gledati Olimpic. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- SkyWallker
hebo ga ti čovjek sa dobrinje kakve crne lukavice, vi vazda o nekakvoj nizoj klasi i sami sebe omalovazavate i ne cijenite, dok vas ostali klubovi i navijači u drzavi cijene i postuju pa u zadnje vrijeme vas i komšije respektujuMancini je napisao/la:Oni iz avaza ponovo poslali novinara iz Lukavice da izvještava sa utakmice na Otoci,valjda ovima iz sarajeva iz poniženja doći i gledati Olimpic.

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Čovjek izvještava sa svake utakmice Slavije.SkyWallker je napisao/la:hebo ga ti čovjek sa dobrinje kakve crne lukavice, vi vazda o nekakvoj nizoj klasi i sami sebe omalovazavate i ne cijenite, dok vas ostali klubovi i navijači u drzavi cijene i postuju pa u zadnje vrijeme vas i komšije respektujuMancini je napisao/la:Oni iz avaza ponovo poslali novinara iz Lukavice da izvještava sa utakmice na Otoci,valjda ovima iz sarajeva iz poniženja doći i gledati Olimpic.
- SkyWallker
Pa šta to mu je posao jbt, kakve veze ima odakle je !? ja ti kazem da je sa Dobrinje a ne iz LukaviceMancini je napisao/la:Čovjek izvještava sa svake utakmice Slavije.SkyWallker je napisao/la:hebo ga ti čovjek sa dobrinje kakve crne lukavice, vi vazda o nekakvoj nizoj klasi i sami sebe omalovazavate i ne cijenite, dok vas ostali klubovi i navijači u drzavi cijene i postuju pa u zadnje vrijeme vas i komšije respektujuMancini je napisao/la:Oni iz avaza ponovo poslali novinara iz Lukavice da izvještava sa utakmice na Otoci,valjda ovima iz sarajeva iz poniženja doći i gledati Olimpic.
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Ma vidiš da su svi protiv njih.
.......Zar nije normalno da se uposli jedan reporeter koji će pratiti samo rad veilikog OlimpiCa? To je ipak jedan veilikan i jedini pošteni klub u državi

Gdje si "ubl". Postao si predviljiv. Opet si jedva dočekao da ljude bocneš, ali neka te bar im je zanimljivo s tobom. Ja sam nekad tako pratio Mr. Beana.ublehas je napisao/la:Ma vidiš da su svi protiv njih.![]()
![]()
.......Zar nije normalno da se uposli jedan reporeter koji će pratiti samo rad veilikog OlimpiCa? To je ipak jedan veilikan i jedini pošteni klub u državi
![]()
![]()
Evo sada i mog mišljenja. Ne mislim da je problem da dođe dopisnik iz Lukavice (ne profesionalni novinar) pratiti Olimpic niti bilo koga drugog. Ustvari to potvrđuje da Olimpic nema svoje novinare i za to im svaka čast. Po meni je problem to što taj novinar kada Slavija pobijedi Kozaru podijeli sve 7 i 8 ocjene, a kada Olimpic pobijedi Čelik, ne bude tako darežljiv. I to nije problem samo Olimpica. U Sarajevu novinari pokušavaju biti objektivniji s ocjenama, a ovi iz manjih sredina lupaju ocjene do neba.
Iako će to možda neke gore potpisane razočarati, Avaz ima novinara koji prati samo Olimpic, to je A.Č. Možda je negdje na putu ili na godišnjem, pa su dva puta poslali zamjenu. Iako je veliki Željovac radi se o korektnom momku koji svoj posao obavlja korektno. Koliko ja znam tu nema nikakve drame između tih novina i kluba.
Ja predvidiv? Vjerovatno, ali ni blizu kao pojednici ovdje koji tvrde da je OlimpiC jedini pošten klub u BiH, da mu ne daju u Evropu i da su svi protiv njega. Kao pojedinci koji te popljuju odmah čim kažeš nešto što im se ne sviđe. IČudno je i to kako se ti pojednci osvrću na moje postove samo kada kažem nešto protiv Olimpica, a kada nešto pohvalim, onda samo pređu preko toga, kao preko neke stvari koja se podrazumjeva. Naravno, ja sam predvidiv, ali ni blizu kao vi dragi moji Vukovi!ekran je napisao/la:ublehas je napisao/la:Ma vidiš da su svi protiv njih.![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje si "ubl". Postao si predviljiv. Opet si jedva dočekao da ljude bocneš, ali neka te bar im je zanimljivo s tobom. Ja sam nekad tako pratio Mr. Beana.
Evo sada i mog mišljenja. Ne mislim da je problem da dođe dopisnik iz Lukavice (ne profesionalni novinar) pratiti Olimpic niti bilo koga drugog. Ustvari to potvrđuje da Olimpic nema svoje novinare i za to im svaka čast. Po meni je problem to što taj novinar kada Slavija pobijedi Kozaru podijeli sve 7 i 8 ocjene, a kada Olimpic pobijedi Čelik, ne bude tako darežljiv. I to nije problem samo Olimpica. U Sarajevu novinari pokušavaju biti objektivniji s ocjenama, a ovi iz manjih sredina lupaju ocjene do neba.

-
- Kontakt:
Ublehaš ja ne vidim da ti je bilo ko šta rekao. Tebe držimo kao malo vode na dlanu. Niko ti više ne oponira, zar sada nije sve ok. Opusti se, uživaj, ako je neko rekao svoje mišljenje ne znači da mu smetaš. Dobar si ti nama. Čestitam na pobjedi, to je puno bitnije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.