Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
kako su samo glupi ovi navijaci citija, prije nekoliko mjeseci Tevez ebavo manchester i govorio da su sranje od ekipe a sad mu navijaci citija aplaudiraju
[quote="Papastathopoulos"][quote="BIHfan"]Hahahah znao sam ja da cemo mi zaliti sto je Edin otisao iz Wolfsburga. Mogao je jos koju salataru dignuti sa njima i sigurno bi jos vise napredovao nego ovdje u Engleskoj. Dzeko bi najbolje bilo da ide u Juventus, a moze i Tottenham.
Kakav Wolsfburg, propo ko zeton.Ljudi katastrofalno i igraju i posluju. Imaju 40 igraca na platnoj listi jbt, sve goli prosjek. Za koju godinu se oni u cvajtu vracaju a o tituli mogu samo sanjati
Juve ionako ima 6-7 napadaca, a i ne vjerujem da bi dali toliko love.
Totenhem ostaje kao opcija za posudbu, jer nece oni dati toliku lovu za Edina.. Mada bi ga najvise volio vidjeti u Spursima.
Kakav Wolsfburg, propo ko zeton.Ljudi katastrofalno i igraju i posluju. Imaju 40 igraca na platnoj listi jbt, sve goli prosjek. Za koju godinu se oni u cvajtu vracaju a o tituli mogu samo sanjati
Totenhem ostaje kao opcija za posudbu, jer nece oni dati toliku lovu za Edina.. Mada bi ga najvise volio vidjeti u Spursima.
To su ti fudbalski navijaci, jarane. Par golova i sve se zaboravi. Takvi smo svi.BH430 je napisao/la:kako su samo glupi ovi navijaci citija, prije nekoliko mjeseci Tevez ebavo manchester i govorio da su sranje od ekipe a sad mu navijaci citija aplaudiraju
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa cek, jeli tebi vaznije kako ce wolfsburg igrati ili kako ce dzeko docekati kvalifikacije ? nek wolfsburg gubi svaku tekmu, al nek dzeko bude onaj stari, masina za golove...al et, nek on sad igra u velikom klubu, a frajer loptu ne umije primit kako Bog zapovijeda...kako bi on sjeo borussiji dortmund, to nije humano...ljudi od klasicnih napadaca, a da nesto valja, imaju samo ovog lewandowskog, koji nije los, al ipak je mislim dzeko bolji, a plus, evo ljudi su dvije godine zaredom prvaci bundeslige, i sigurno da bi tu cesto igrao, al nece od tog nista bit...mozda odsteta i ne bi bila preveliki problem za borrusiju, jer ce zaraditi love, al plata...al tu ce se vidjeti jeli ustvari dzeko leta za parama il mu je lopta draza od stolice...samo nam ostaje da cekamo ponudu bilo kojeg kluba za njeg...totasef1 je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Hahahah znao sam ja da cemo mi zaliti sto je Edin otisao iz Wolfsburga. Mogao je jos koju salataru dignuti sa njima i sigurno bi jos vise napredovao nego ovdje u Engleskoj. Dzeko bi najbolje bilo da ide u Juventus, a moze i Tottenham.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
totasef1 je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Hahahah znao sam ja da cemo mi zaliti sto je Edin otisao iz Wolfsburga. Mogao je jos koju salataru dignuti sa njima i sigurno bi jos vise napredovao nego ovdje u Engleskoj. Dzeko bi najbolje bilo da ide u Juventus, a moze i Tottenham.
tamo nema sanse pored Duncana
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
pa cek, jeli tebi vaznije kako ce wolfsburg igrati ili kako ce dzeko docekati kvalifikacije ? nek wolfsburg gubi svaku tekmu, al nek dzeko bude onaj stari, masina za golove...al et, nek on sad igra u velikom klubu, a frajer loptu ne umije primit kako Bog zapovijeda...kako bi on sjeo borussiji dortmund, to nije humano...ljudi od klasicnih napadaca, a da nesto valja, imaju samo ovog lewandowskog, koji nije los, al ipak je mislim dzeko bolji, a plus, evo ljudi su dvije godine zaredom prvaci bundeslige, i sigurno da bi tu cesto igrao, al nece od tog nista bit...mozda odsteta i ne bi bila preveliki problem za borrusiju, jer ce zaraditi love, al plata...al tu ce se vidjeti jeli ustvari dzeko leta za parama il mu je lopta draza od stolice...samo nam ostaje da cekamo ponudu bilo kojeg kluba za njeg...[/quote]
Klopova filozofija ti je slicna Vengerovoj tako da je to samo san. Volio bih i ja kad bi sve bilo idealno al treba biti realan. Niko nije htio dati vise od 30 miliona za Dzeku dok je bio u top formi, zasto bi neko dao tolike pare sad kad nije. Ako ode to ce biti pozajmica s tim sto ce City opet placati nekih 50% plate ili transfer od nekih 15 miliona, 20 u vrh glave...
Klopova filozofija ti je slicna Vengerovoj tako da je to samo san. Volio bih i ja kad bi sve bilo idealno al treba biti realan. Niko nije htio dati vise od 30 miliona za Dzeku dok je bio u top formi, zasto bi neko dao tolike pare sad kad nije. Ako ode to ce biti pozajmica s tim sto ce City opet placati nekih 50% plate ili transfer od nekih 15 miliona, 20 u vrh glave...
ovo za duncana
napokon jedan pravi komentar na ovo temu

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
mislim da se uglavnom pretjeruje na ovom forumu. te najbolji je, te nema pojma i ne zna primit loptu i sta ja znam sta.
preko nocu se ne zaboravlja igrat lopte.. to da forma oscilirat, to se svakome moze desit.. nisam gledo sinocnu utakmicu, al svejedno ne vjerujem da je za 15 minuta na terenu mogo toliko razocarati. pogotovo sto je utakmica bila vec odlucena..
od povratka u njemacku, a pogotovo u wolfsburg nema nista. ne znam ko je tacno postiro, al mi svi smo bili za njegov odlazak iz BL, jer je ocigledno da ju je bio vec odavno prevaziso.
bayernu ne treba jer ima gomeza, kojemu je takodje trebalo skoro dvije godine adaptacije u bayernu i kojeg pitaju loptama sa svih strana.
nece ni u dortmund, jer dortmund nema para da ga plati, iako ce 2. pu zaredom biti prvaci i igrati LP. BVB je prije nekoliko godina bio na samoj ivici bankrota, tako da su promijenili politiku vezanu za kupovinu igraca i rade slicno ko arsenal (i ovo je neko vec pomeno)
odlazak u city je bio jedina realna opcija, s obzirom na to, da je VFL trazio ogromnu odstetu.
sada sto je on trenutno malo u krizi i sjedi na klupi, to je fudbal. i ja mislim, da je barem u proteklich 2-3 mjeseca trebo puno vise da igra, al hebi ga, tako je, kako je.
sta ce biti nakon sezone, vidjecemo
sto se tice para, nije on ni u wolfsburgu slabo zaradjivo (mislim nekih 5 miliona eura) a da je htio ostat, dobio bi i vise..
i dalje sam uvjeren da je dzeko oravi sportista i da ga prije svega motivise sportski izazov.. a pare dolaze same od sebe kada si u toj klasi igraca..
zato raja, no sikiriki, u septembru aBd ce dzekson biti u formi, a tad nam treba da trese mreze za repku..

preko nocu se ne zaboravlja igrat lopte.. to da forma oscilirat, to se svakome moze desit.. nisam gledo sinocnu utakmicu, al svejedno ne vjerujem da je za 15 minuta na terenu mogo toliko razocarati. pogotovo sto je utakmica bila vec odlucena..
od povratka u njemacku, a pogotovo u wolfsburg nema nista. ne znam ko je tacno postiro, al mi svi smo bili za njegov odlazak iz BL, jer je ocigledno da ju je bio vec odavno prevaziso.
bayernu ne treba jer ima gomeza, kojemu je takodje trebalo skoro dvije godine adaptacije u bayernu i kojeg pitaju loptama sa svih strana.
nece ni u dortmund, jer dortmund nema para da ga plati, iako ce 2. pu zaredom biti prvaci i igrati LP. BVB je prije nekoliko godina bio na samoj ivici bankrota, tako da su promijenili politiku vezanu za kupovinu igraca i rade slicno ko arsenal (i ovo je neko vec pomeno)
odlazak u city je bio jedina realna opcija, s obzirom na to, da je VFL trazio ogromnu odstetu.
sada sto je on trenutno malo u krizi i sjedi na klupi, to je fudbal. i ja mislim, da je barem u proteklich 2-3 mjeseca trebo puno vise da igra, al hebi ga, tako je, kako je.
sta ce biti nakon sezone, vidjecemo
sto se tice para, nije on ni u wolfsburgu slabo zaradjivo (mislim nekih 5 miliona eura) a da je htio ostat, dobio bi i vise..
i dalje sam uvjeren da je dzeko oravi sportista i da ga prije svega motivise sportski izazov.. a pare dolaze same od sebe kada si u toj klasi igraca..
zato raja, no sikiriki, u septembru aBd ce dzekson biti u formi, a tad nam treba da trese mreze za repku..

Mancini koji neki dan rece da Bao više nece igrati, sad rece da ce Baloteli biti spreman za derbi

ma on ne zna dje udara.. eto mu ga, nek igra.. i tako je sezona bukvalno gotovaZOI84 je napisao/la:Mancini koji neki dan rece da Bao više nece igrati, sad rece da ce Baloteli biti spreman za derbi![]()
![]()
![]()
Ogroman je problem mala minutaza za Dzeku, zbog forme i samopouzdanja.
Svakom fudbaleru je vazno da igra redovno i sto vise minuta, ali pogotovo napadacu jer se golovi ocekivaju od njega.
Ja zadnjih 6 mjeseci govorim da odnos Mancinija i Dzeke nije dobar, i da Dzeko ce vjerovatno napustiti City sad na ljeto...izgleda da ce tako i biti.
Svakom fudbaleru je vazno da igra redovno i sto vise minuta, ali pogotovo napadacu jer se golovi ocekivaju od njega.
Ja zadnjih 6 mjeseci govorim da odnos Mancinija i Dzeke nije dobar, i da Dzeko ce vjerovatno napustiti City sad na ljeto...izgleda da ce tako i biti.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Treba samo da procitate sta pisu ovi na forum i sve ce vam biti jasno...
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=253216

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jes da ga ubi ZABAR minutazom al niko Edinu ne brani da trci a ja sam njega svega nekoliko puta vidio kako sprinta. Mislim gledam neki dan Vedu i gledam Edina ono nebo i zemlja. Da se napravi greska u dodavanju , stopanju to se desava al da se ne trci za to nema isprike. Bojim se da se takva igra ne ponovi negdje protiv Slovacke u kvalifikacijama..
Al posmatrajuci onaj BM forum (koje dno ) SPORTSPORT dobija sasvim novu dimenziju

Al posmatrajuci onaj BM forum (koje dno ) SPORTSPORT dobija sasvim novu dimenziju

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
I Ibiševic dok je bio u nezdravoj po njega atmosferi u Hof. nije se mogao sastati s loptom i izgledao je kadkad jako loše. Džeko je trenutno psihicki skroz cucno, al nije ni cudo nakon svegakimbo je napisao/la:Jes da ga ubi ZABAR minutazom al niko Edinu ne brani da trci a ja sam njega svega nekoliko puta vidio kako sprinta. Mislim gledam neki dan Vedu i gledam Edina ono nebo i zemlja. Da se napravi greska u dodavanju , stopanju to se desava al da se ne trci za to nema isprike. Bojim se da se takva igra ne ponovi negdje protiv Slovacke u kvalifikacijama..
Al posmatrajuci onaj BM forum (koje dno ) SPORTSPORT dobija sasvim novu dimenziju![]()
Tako je igrao za repku u skoro svakoj utakmici u proslim kvalifikacijama, tako da ne bi bilo nista novo.kimbo je napisao/la:Jes da ga ubi ZABAR minutazom al niko Edinu ne brani da trci a ja sam njega svega nekoliko puta vidio kako sprinta. Mislim gledam neki dan Vedu i gledam Edina ono nebo i zemlja. Da se napravi greska u dodavanju , stopanju to se desava al da se ne trci za to nema isprike. Bojim se da se takva igra ne ponovi negdje protiv Slovacke u kvalifikacijama..
Tebi trebaju naocale kao i MancinijuCartman je napisao/la:Tako je igrao za repku u skoro svakoj utakmici u proslim kvalifikacijama, tako da ne bi bilo nista novo.kimbo je napisao/la:Jes da ga ubi ZABAR minutazom al niko Edinu ne brani da trci a ja sam njega svega nekoliko puta vidio kako sprinta. Mislim gledam neki dan Vedu i gledam Edina ono nebo i zemlja. Da se napravi greska u dodavanju , stopanju to se desava al da se ne trci za to nema isprike. Bojim se da se takva igra ne ponovi negdje protiv Slovacke u kvalifikacijama..
Ne treba biti nepravedan bas. Imao je katastrofa igre protiv Francuza u Sarajevu i Albanije u gostima (kada je tako glupo izgledao nesto kao sinoc) a dno je dotakao protiv Rumuna na strani. Znaci 3 tekme doduse po mom nekom ukusu morao bi da pojaca trcanje generalno malo .. AL ostale utakmice je bio ono dobar i vukao nas je. Pogotovo tekme protiv Portugala i Francuske gdje mi je bas biovrlo dobar mozda ne toliko ni dobar koliko je pokazivao zelju i borbenost ,puno to znaci.Cartman je napisao/la:Tako je igrao za repku u skoro svakoj utakmici u proslim kvalifikacijama, tako da ne bi bilo nista novo.kimbo je napisao/la:Jes da ga ubi ZABAR minutazom al niko Edinu ne brani da trci a ja sam njega svega nekoliko puta vidio kako sprinta. Mislim gledam neki dan Vedu i gledam Edina ono nebo i zemlja. Da se napravi greska u dodavanju , stopanju to se desava al da se ne trci za to nema isprike. Bojim se da se takva igra ne ponovi negdje protiv Slovacke u kvalifikacijama..
Mada nikad Vedo nece moci praviti pritisak u na odbranu sa Edinom kao sto to radi sada u klubu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ko koga **** ovdje? E moj Mancini..
http://www.newkerala.com/news/newsplus/ ... -3975.html" onclick="window.open(this.href);return false; - PRIJE 5 DANA
http://football-updates.com/balotelli-w ... erby-clash" onclick="window.open(this.href);return false; - PRIJE 5 SATI
http://www.newkerala.com/news/newsplus/ ... -3975.html" onclick="window.open(this.href);return false; - PRIJE 5 DANA
http://football-updates.com/balotelli-w ... erby-clash" onclick="window.open(this.href);return false; - PRIJE 5 SATI
Znali smo mi ovo istu nocu kad je dobio crveni protiv ArsenalaBenjooJutub je napisao/la:Ko koga **** ovdje? E moj Mancini..

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Francuska u SarajevuZOI84 je napisao/la:Tebi trebaju naocale kao i MancinijuCartman je napisao/la:Tako je igrao za repku u skoro svakoj utakmici u proslim kvalifikacijama, tako da ne bi bilo nista novo.kimbo je napisao/la:Jes da ga ubi ZABAR minutazom al niko Edinu ne brani da trci a ja sam njega svega nekoliko puta vidio kako sprinta. Mislim gledam neki dan Vedu i gledam Edina ono nebo i zemlja. Da se napravi greska u dodavanju , stopanju to se desava al da se ne trci za to nema isprike. Bojim se da se takva igra ne ponovi negdje protiv Slovacke u kvalifikacijama..
Albanija u Tirani
Rumunija u Bukurestu
Albanija u Zenici
Portugal u Zenici (za ovo ga ne krivim jer je imao skoro nemoguc zadatak)
Sve lose utakmice sa njegove strane. Od 8 utakmica protiv ozbiljnih protivnika u regularnim kvalifikacijama je podbacio u 4 od njih. Znaci pricamo o lideru ekipe i najvecoj zvijezdi. Ocekuje se nesto vise. A to smo dobili vrlo rijetko. Dovoljno govori podatak da je imao samo 4 gola, i to 2 protiv Luksemburga, a u proslim kvalifikacijama je imao 9 golova. To je sve do toga sto ne igra redovno, nema samopouzdanja i nije ni blizu opasan po gol kao prije. Iako se mora dodat i da nam je napadacka igra dosta oslabila pod Susicem, dok je se odbrana popravila u odnosu na Ciru.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 12 apr 2012, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.