Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Skroz smo slabi ofanzivno jarane, ne znam sta im je, samo Dragic sto daje poene, i to sve slobodna. 4/18 smo u ovoj cetvrtiniGiallorossi je napisao/la:Rece komentator maloprije da Jazzi igraju najbolji utk. u sezoni ako ti je to neka utjeha, a i puno otvorenih suteva promasite
...
ALi opet ne mozemo kosa dati, moraju se iskoristiti ovi neobicni promasaji UtaheGiallorossi je napisao/la:Poceli ste ozbiljnije odbranu igrati takodje.
Ko garantuje da je OKC prvi sa ovakvom njihovom igrom u zadnje vrijeme?delpiero20 je napisao/la:Bice vas zanimljivo gledati...ja mislim da trebate gledati pod svaku cijenu da naletite na LAL![]()
3 pobjede morate uzeti u one tri lakse utakmice, a od ostalih uzeti Sunse,Dallas i jednom Denver
Protiv Miamija mozda poraz i protiv Denvera jedan poraz
6-2 da bude, mada tesko...nez sta bi se desilo sa 5-3 ili 4-4, upali bi u PO ali bi isli na OKC
Prazno brate, ne znam stoGiallorossi je napisao/la:Druze sto su ovako prazne tribine veceras protiv Phoenixa?
**** ga pali smo u zadnjih 5 tekmi, mada smo veceras dobro igrali i u tom kobnom 3-em qt, ali iskustvo Dirka, Terrija i Kidda su nas ubili na kraju. Ima jos neke sanse za PO, vidjet cemo (dosta raje i hoce da ne odemo u PO, da dobijemo bolji pick). Bit' ce ovo dugo ljeto za Rocketse (trade itd.) Raji je dopizdiloneno#4 je napisao/la:Houston ce na kraju ostati bez doigravanja![]()
![]()
da samo ostanu on i dragić, houston se ima nadati čemu.SaltCityAttack je napisao/la:ma otice vam ..mora potpisat valjda ebiga ..pa koga cete im dati?..mislimdacete im pola ekipe i skim cete onda igrat ebote...ne moze on sam ebiga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.