San Antonio Spurs

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 apr 2012, 16:08

sparsfan je napisao/la:ma moze i memphis igracemo protiv njih samo sa rezervama :lol:
Mi nikada nismo pisali tako,niti cemo pisati...To nije u stilu SAS,a ni nas na forumu ovdje koji podrzavamo tu ekipu...Pratim neke tvoje postove,mozda i jeste zezancija,ali,opet kazem, navijaci SAS ne pisu tako niti ikada potcjenjujemo druge...Mi nismo ekipa koja se ikada istice(pa kad je i najbolja),a na tome se i zasniva citava 'kultura' naseg kluba... Ti ako to ne vidis,mozda nas ne pratis dovoljno,a mozda bi ti bolje pristajao neki drugi klub... Pisem ti bez ikakve uvrede i molim da se pokusas uklopiti...

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 07 apr 2012, 16:15

Ne vrijedi njemu objašnjavati, u prijašnjim posjetama forumu je svršavao na Jamesa, sad je malo okrenuo ploču, ali ostao je na istom nivou inteligencije. Mi koji navijamo za SAS tu na forumu i ne trebamo obraćati pažnju na njega, jer sam 100% siguran da je to @alfarouqaminu, a znamo šta je on radio po forumu.
Ne znam samo što nije banovan još, samo nabija postove, još baš ovu temu našao. :roll:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 08 apr 2012, 11:39

Ovaj austiralijanac Patty Mills odicno se snasao, odlican suter za tri bice od velike koristi za playoff da pripomaze Parkeru i Nealu

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 08 apr 2012, 22:45

Veceras protiv Utaha, petorka odmorna bice tesko nije naivna ova ekipa jute ali se naravno uz disciplinovanu igru mogu dobiti, imamo dva susreta sa njima vezano nadam se pobedama,ali napominjem nece biti lako

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 09 apr 2012, 09:02

40-14
Winning Streak: 11

Jos jedna odlicna utakmica, posebno velike trojke Timmy, Tony, Manu...

Blair i Jackson su odmarali ovu utakmicu, a za veceras se spekulise da Manu nece ni otputovati u Utah. Da li ce on biti jedini, vidjecemo...

Uvijek je zeznuto igrati back-to-back protiv iste ekipe i veceras ce definitivno biti guravo. Ali nek smo dobili na nasem parketu, a veceras sta bude...

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 09 apr 2012, 10:00

Nova pobeda,svaka cast momoci,jako samo ponosan na ove momke... GInobili odlican sa klupe 23 poena 8-) , timmy standardno dobar
Blair je zasluzio odmor i fino ce mu noci za nastavak sezone
Go Spurs Go

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 apr 2012, 15:24

The Art of Dunking by Kawhi 8-)

slika
slika

Prekide Popa u po' frke :mrgreen:

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 apr 2012, 19:05

Ovaj Leonard je majke mi zvjer, al ono prava zvjer. Frajer ima tolike šake da kad uhvati onu loptu to je isto ko kad ja uzmem tenisku lopticu i normalno da ga tesko mozes blokirat. Evo na ovom gifu Ibaka ga je udario po lopti i odbio se od njeg, prekuco od sale preko njeg. Sad ti zamisli koja je to snaga, plus Ibaka je jedan od najboljih blokera lige.
Kako su ga mnogi timovi mogli preskocit na draftu je meni misterija.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 apr 2012, 20:19

BIHfan je napisao/la:Ovaj Leonard je majke mi zvjer, al ono prava zvjer. Frajer ima tolike šake da kad uhvati onu loptu to je isto ko kad ja uzmem tenisku lopticu i normalno da ga tesko mozes blokirat. Evo na ovom gifu Ibaka ga je udario po lopti i odbio se od njeg, prekuco od sale preko njeg. Sad ti zamisli koja je to snaga, plus Ibaka je jedan od najboljih blokera lige.
Kako su ga mnogi timovi mogli preskocit na draftu je meni misterija.
Lobotomija ostalih timova od strane R.C Buford.
again and again.

koliko je malo trziste ali vec 15 godina najbolji kolektiv u svim Amerckim sportovima,od dolaska Duncana jel 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 apr 2012, 22:45

[youtube][/youtube]
:arrow:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 apr 2012, 08:27

I pored CIA Pop-a ova se veceras mogla uzeti,ali previse promasenih otvorenih trica i cistih situacija.
ponajgora partija SJAX-a ikad.
a treba rec da Spliter koji igra fantasticno ne dobiva nista od sudija,mislim bukvalnog a ubijaju ali haman da dobija jos ruki tretman.

a sada Memphis :twisted:

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 10 apr 2012, 08:35

40-15

Bez velike trojke imali smo sansu dobiti Jazz u gostima...

Svaka cast, momci, idemo dalje!

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 10 apr 2012, 09:21

YaSSaL je napisao/la:40-15

Bez velike trojke imali smo sansu dobiti Jazz u gostima...

Svaka cast, momci, idemo dalje!

ma odlicna paritija iako samo zabelezili poraz idemo dalje, hebi ga bez dunkana,parkera i ginobilija tri kljucna igraca... Ne razumem Popa da stavi Jacksona a da izbaci Lenarda iz prve momak je pruzao odlicne partije kako u napadu tako i u odbrani :?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 apr 2012, 02:23

Raul_64 je napisao/la:I pored CIA Pop-a ova se veceras mogla uzeti,ali previse promasenih otvorenih trica i cistih situacija.
ponajgora partija SJAX-a ikad.
a treba rec da Spliter koji igra fantasticno ne dobiva nista od sudija,mislim bukvalnog a ubijaju ali haman da dobija jos ruki tretman.

a sada Memphis :twisted:
Prvo LAL :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 apr 2012, 02:45

S obzirom da Bryant nece igrati mislim da ne bi trebali imati problema da ostvarite pobjedu. Takodjer ce se i Clown potruditi da Vam posao sto vise olaksa. Koliko to god cudno zvucalo za Popovicha ce biti najlakse utakmice protiv Lakersa dok je Clown na klupi, jer Pop zna sta ovaj misli.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 11 apr 2012, 08:50

amerosm je napisao/la:Koliko to god cudno zvucalo za Popovicha ce biti najlakse utakmice protiv Lakersa dok je Clown na klupi, jer Pop zna sta ovaj misli.
Koliko god to cudno zvucalo, pribojavam se Lakersa bez Bryanta...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 apr 2012, 17:35

kvota na San Antonio protiv Lakersa 1,20.

Ne moze covjek ovih dana ni zaradit na kladionici kako treba.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 11 apr 2012, 18:04

Raul_64 je napisao/la:kvota na San Antonio protiv Lakersa 1,20.
Ovo je fakat debilizam, k'o da su Bobcatsi...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 apr 2012, 01:50

Pa sta ste ocekivali da u kladionicama rade neandertalci.Igramo bez Bryanta, ekipa nije u stanju rutinski da pobjedi jednu od najlosijih ekipa lige, Pop u medjusobnim duelima ima sve pobjede protiv Browna - ako se ne varam - i jos ako na sve to dodamo nesposobnost trenera Lakersa onda dodjemo do tog keofcijenta.

Mene je licno vise iznenadio podatak da je koefcijent na Lakerse 4,10. Za nas ce veceras uspjeh biti sve ispod 20 razlike.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 apr 2012, 01:56

amerosm je napisao/la:Pa sta ste ocekivali da u kladionicama rade neandertalci.Igramo bez Bryanta, ekipa nije u stanju rutinski da pobjedi jednu od najlosijih ekipa lige, Pop u medjusobnim duelima ima sve pobjede protiv Browna - ako se ne varam - i jos ako na sve to dodamo nesposobnost trenera Lakersa onda dodjemo do tog keofcijenta.

Mene je licno vise iznenadio podatak da je koefcijent na Lakerse 4,10. Za nas ce veceras uspjeh biti sve ispod 20 razlike.
Joj brate jesi i ti pesimista :lol: . A mozda ti bude tako lakse, pripremis se psihicki, pa ako iznenade dobro i jest, a ako ne iznenade, boli te briga, vec si upisao poraz hehehe.

Nemoj toliko protiv Browna, nije to bas toliko los trener. Jbg. nije bas lako raditi sa glumcima, vecina trenera bi imala problema, jer nije svako Phil.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.